Părerea mea, păi cum drea

M-am gândit ca în timp ce parcurg ştirile de dimineaţă pe sidebarul din dreapta să le şi comentez pe scurt, din când în când, pentru cei câţiva cititori ai mei. Acum citim şi comentăm ştirile de la

 • RSS Agerpress

  • Udrea urmează să lanseze în aprilie o formaţiune de centru-dreapta cu Boc preşedinte onorific (surse)
  • avp reply : a sconta pe faptul că vei putea face un partid cu şanse electorale nu mari, ci baremi cât de cât rezonabile în următorii 10 ani, să zicem, cu personajele cele mai diabolizate la tembeliziunea cea mai populară înseamnă că deja „trăieşti numai în lumea ta”, vorba lui Ponta ;
  • Romeo Raicu: PDL trebuie să rămână unit pentru consolidarea dreptei parlamentare
  • avp reply : se pare că săracul Blaga încă nu înţelege că vechea Oranjerie e folosită de meşterul constructor suprem – sintagmă prin care io înţeleg o Cupolă gânditoare, vezi bine, nu doar pe meşteru ei principal – pe post de Ana lui Manole, portokakii percepuţi ca „fesenişti” urmând a fi sacrificaţi astfel fără scrupule, sau poate chiar cu consimţământul lor, te pomeneşti, pentru ca zidul Mânăstirii să nu se prăbuşească ; numai că planificatorii sacrificiului ignoră amănuntul că Ana lu Manole e – în percepţia publicului de aici şi de acum – altcineva, şi deci sacrificiul va fi aiurea ;
  • Ponta, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Trebuie să ne gândim bine şi să nu ne grăbim să luăm decizii
  • avp reply : presat de Voiculescu – la urma urmei, adevăratul artizan, prin Antenele sale, al victoriei USL, alături de diletantismul echipei de imagine a Oranjeriei – să-l suspende pe Băsescu, pentru ca apoi USL să pună mâna pe justiţie şi să-l scape de urmărirea cruntului său adversar, după metodele deja brevetate de justiţia de cumetrie balcanică, Victor Ponta, care ar dori şi el, în fundul sufeltului, să i-o tragă celui ce l-a umilit cu plagiatul, păi cum draq, e totuşi suficient de lucid ca să-şi dea seama că o nouă suspendare a lui Băsescu, acum, când sauronul portokakiu nu mai are nici pe departe puterea şi influenţa de altădată, n-ar face decât să-l transforme pe Pirat în martir şi să-i refacă printr-o neaşteptată ricoşetă capitalul politic, asta ne mai vorbind de faptul că Europa şi America l-ar lua din nou în vizor pe cam zvăpăiatul PM din Carpaţi. Or, asta ar însemna cel puţin căderea cu cântec internaţional a acordului cu FMI şi a fondurilor europene, ceea ce ar face – cel puţin – ca finanţarea guvernării USL să devină o iluzie, în condiţiile în care nimeni altcineva (nici Moscova, care are problemele sale) n-ar putea ajuta o Românică dup-acilea, plină de probleme cât China. Pentru Ponta şi Antonescu o nouă suspendare a lui Băsescu ar fi pur şi simplu o aventură extrem de periculoasă, fără cale de întoarcere, aşa că ei încearcă pe cât mai e posibil să împace atât capra Antenei 3, cât şi varza Europei.
  • Ponta despre CNE a PDL: Un pedelion de zece ori mai comic decât toate vanghelioanele
  • avp reply : good point, vorba aia. Eh, ce om politic de mare viitor ar fi fost Victor, dacă chiorpecul drakului nu i-ar fi făcut figura aia pe născior… oops. O pată care nu se va şterge uşor (sau mai degrabă niciodată, iată).
  • Blaga: Traian Băsescu nu a fost niciodată o piatră de moară pentru noi
  • avp reply : păi ce naiba să mai zică şi el ? Nu-i mai rămâne decât să strângă din fălci şi să înjure printre dinţi, păstrându-şi cumpătul de ochii lumii, fiindcă altfel s-ar trezi cu dosarul declasificat pe masă (iar asta e valabil pentru orice fost pretin sau fost aliat al lui Băse cel supalat). Nimeni – dar absolut nimeni – din politica postdecembristă nu e curat (asta se ştie din momentul când CNSAS-ul a fost parţial clasificat şi s-a inventat sintagma „poliţie politică”, spre a-i spala pe unii sau pe alţii de care era nevoie momentan). Plus scrisorile pierdute de la DNA, păi cum drea.
  • Monica Macovei: Nu am un proiect comun nici cu Blaga, nici cu Udrea; cer să nu fiu inclusă în scenariile post-Convenţie
  • avp reply : MM nu are un proiect comun cu politica, în general, iar cu Europa doar pentru că aşa a vrut – cât o mai vrea – cineva, nu spui ţine, ei bine.
  • Blaga, despre o nouă posibilă suspendare a lui Băsescu: Copilării; niciodată nu o să sprijinim un astfel de demers
  • avp reply : Te cred şi eu ? Asta îi mai lipsea ?
Reclame
Publicat în AVP comment. 6 Comments »

6 răspunsuri to “Părerea mea, păi cum drea”

 1. filadel Says:

  Bună dimineața!
  Și bune de întrebări.

 2. Nicu Margarit Says:

  Monica Macovei, simpatica sau nu, sustinuta sau nu, poate exprima o opinie articulata in comisiile europene. Evident nu acelasi lucru se intampla cu toti „pilosii”, parerea mea!

 3. AVP Says:

  Cel mai simplu ar fi sa ne spuna Goe cine este. Pur si simplu as sterge cu buretele tot ce-a fost si nu l-as mai bloca niciodata, orice ar spune, ca si pe Cucerai sau pe oricare altul care isi asuma public responsabilitatea. Goe e odios fiindca e un las abscons.

 4. AVP Says:

  Ei bine, eu nu cred ca personajul Goe e doar un simplu literat cam sonat, care adora – fiindca altceva n-are ce face, n-asa? – sa-i spamuiasca & balacareasca, de ani si ani, pe Dorin Tudoran, pe Andrei Plesu, pe A.Nastase si – ultimul de pe lista, cu voia dvs – pe subsemnatul. Mi-e destul de clar, de mai multa vreme, ca goe joaca rolul de a-i discredita, minimaliza sau cel putin de a-i enerva si bloca pe cei in cauza, asistat fiind de un ciopor de troli chiar mai agresivi decat el (unii dintre acestia fiind probabil doar alte masti ale aceluiasi ipochimen), iar atunci cand i se iveste ocazia goe et comp participa cu entuziasm, pai cum dreaq, la incaierarea ‘obiectivelor’ intre ele (asa cum s-a intamplat cu cearta dintre mine si DT, de mai an). Cine are minte sa priceapa ce legatura poate exista, dintr-un anumit punct de vedere, intre persoanele sus-numite, precum si intre acestea si posibila misiune a trollului goe, poate sa inteleaga si cine anume l-a pus sa faca treaba asta ticaloasa.

 5. AVP Says:

  Noapte buna.

 6. AVP Says:

  Bine, atunci rectific (caci n-am timp sa verific daca n-ai fost si pe la ceilalti doi, desi la un moment dat retinusem c-ai fost) : sa zicem ca n-ai spamat decat la mine si la DT, pe care te-ai straduit sa ne enervezi, sa ne tii ocupati cu tot felul de chestiutze, sa ne demitizezi si chiar sa ne incaieri, folosind inclusiv spam-ul din ora-n ora, luni si luni de zile. De ce bre, goe ? Doar ca sa te dixtrezi ori sa-ti exersezi sadismul, cum crede CMM ? Ce dixtractie sau ce satisfactie iti poate oferi tie, baiat de Bucuresci sau de Strada Mare, sa-l spamuiesti zilnic ori sa-l porcaiesti, pe mii de pagini, pe un oarecare poesel din fundul provinciei ? Ca ce chestie, bre, daca sunt atat de neinsemnat ? 🙄

  Pui pariu ca stiu si de ce ai revenit intempestiv pe my blog, neaparat, aloo ? 💡 Oi fi tu intelligent baiat, cum te admira CMM (in secret) si am inteles ca si ex my Stely, deja (:oops:), insa pentru calculatorul Ave (ai auzit de el?) esti un biet puricel patat.

  Hai ca te-am lasat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s