Sorin Iliesiu este noul secretar al comisiei pentru cultura din Senat

Comunicat de presă – Biroul parlamentar al domului Sorin Ilieșiu, senator PNL de Sibiu –

Vineri, 1 Martie a.c., domnul Sorin Ilieşiu, senator de Sibiu, secretar al Comisiei Senatului pentru Cultură, Artă şi Mijloace de informare în masă, a avut o întâlnire la Sibiu cu domnul primar Klaus Iohannis, primvicepreședinte al Partidului Național Liberal. Scopul întâlnirii a fost o discuție informală despre proiectul Sibiu capitală regională”, proiect asumat de domnul senator Ilieşiu în campania electorală de la sfârșitul anului trecut. Domnul senator Ilieşiu i-a propus domnului primar Iohannis să susțină elaborarea, de către experți sibieni, a unui scurt studiu științific care să prezinte argumentele istorice, culturale, economice, industriale, financiare, sociale, logistice, geografice, demografice, umane, precum și cele cu conotație europeană ale proiectului Sibiu capitală regională”, acest material urmând a fi prezentat membrilor parlamentului și guvernului, dar și opiniei publice. Domnul primar Iohannis a considerat binevenită această propunere. Domnul senator Ilieşiu a mai propus ca acest material să fie anexat demersurilor tuturor parlamentarilor de Sibiu pentru realizarea proiectului Sibiu capitală regională”.

În acceași zi, domnul senator Sorin Ilieşiu a avuto întâlnire și cu domnul Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat din Sibiu, despre inițierea unor proiecte de turism cultural cu interferențe muzicale, proiecte sustenabile financiar din bani europeni conform celor afirmate de doamna ministru Maria Grapini într-o discuție recentă cu domnul senator Ilieşiu în cadrul unei întâlniri cu membrii Comisiei Senatului pentru Cultură, Artă şi Mijloace de informare în masă.

În cursul aceleași zile, domnul senator Sorin Ilieşiu împreună cu domnul deputat Mircea Cazan, președintele PNL-Sibiu, au primit în audiență numeroși cetățeni sibieni la sediul PNL-Sibiu, conform programului de audiențe publicat anterior.

Sibiu, 4 martie 2013

Cora Matei – șef Birou parlamentar al d-lui Sorin Ilieșiu, senator PNL de Sibiu

Tel. 0729946515

Reclame

6 răspunsuri to “Sorin Iliesiu este noul secretar al comisiei pentru cultura din Senat”

 1. Virgil Ciuca Says:

  Dar Domnii senatori nu sunt preocupati de desvoltarea unor intreprinderi care sa absoarba forta de munca si sa vindem prodsele inexterior pentru a ne platii datoriile! putem vinde ca americanii si bombe si tancuri si substante de distrugere in masa si dronuri -ca-s la moda-ba chiar si lovituri de stat!
  UE si americanii ne dau bani pentru termopane, stadioane, muzica dar penrtru tractoare NU ! pe alea sa le cumparam de la ei! iar noi ne vindem aurul si muntii si pamantul si libertatea si independenta..ca de suntem o Colonie a Vestului
  De Iohannis nu ma mir ca e neamt si nu romana

  Virgil Ciuca
  New York

 2. CMM Says:

  Din cat am priceput eu, aici era vorba de proiecte culturale.

  Eu astept si terminarea filmului „Experimentul Pitesti”, precum si procesul comunismului, obiectiv al militantului Sorin Iliesiu.

 3. AVP Says:

  @Virgil Ciuca – nu vad cu ce ar fi mai rau neamtul Iohannis decat rromanii neaosi (si sunt destui chiar in varful politicii aborigene). Oamenii se deosebesc prin fapte, nu prin acte de identitate (care pot fi usor falsificate).

  CMM – Toate la timpul lor, probabil. Sorin Iliesiu ne-a dovedit din plin ca are o agenda foarte riguroasa, o determinatie iesita din comun si o vointa de fier. Plus ca este un comunicator cu turbomotor, cel mai competent pe specia apelurilor si comunicatelor, cel putin, putand sa dea clasa PR-ului guvernelor.

 4. CMM Says:

  Eu imi amintesc o zicere a sa: „Nu ma opresc pana nu fac ceea ce trebuie sa fac”. Asta
  intr-un context in care eu nu-i intelegeam optiunile. Acum astept sa vad ce se intampla.

 5. CMM Says:

  Vreau sa vad daca va fi lasat sa faca ceea ce crede ca trebuie sa faca si vreau sa vad cum anume va reactiona in caz contrar. Ii doresc SUCCES!

 6. AVP Says:

  Ai pus foarte bine problema. Si eu sunt curios ce va putea sa faca si-i urez succes.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s