Crin – sau altcineva si mai hain – îi arată lui Ponta pisica

Acesta e – a mon avis – sensul aducerii lui Johannis, cu surle și trâmbițe, în PNL : dacă Ponta pohtește s-o facă pe ștabul mai egal decât alții în USL și dacă, mai ales, le va face liberalilor vreo figură dură, venind la prezidențiale cu-o altă candidatură decât Crin – dacă acesta li se va fi părând bătrânelor pașale criptofeseniste o biată scuturătură incapabilă se le apere interesele contra celor ce le-ar periclita privilegiile și imunitățile de iepocală adunătură -, atunci PNL îi va zice : pardon, monșer, avem și noi un premier, binecunoscut de voi încă de pe vremea lu Geonel… 💡 Așa că descurcă-te singurel.

Mai rău decât atât, am impresia că cel care vrea să-l dea astfel în gât pe PM cel oțărât nu e Crinul ofilit, ci Motanul felixit, actualmente cătrănit pentru faptul că PM nu se dovedește suficient de rezolut într-o nouă suspendare a Piratului, ba mai mult, a încheiat cu el un pact de neagresiune f. urât, din punctul de vedere al intereselor lui Felix cel amărât.

Prevăd că Ponta, în condițiile în care se va afla între Scila Johannis și Caribda Antena 3 va face cum face el de obicei : adică în prima fază va executa un sluj ca un victoraș de pluș, până i-o veni apa la moară acuș-acuș, după care îi prinde la o cotitură politicală și-i ‘omoară’… oops. Cu condiția să se mai poată ridica suficient de tare din boală și să mai rămână sus, iar asta înseamnă să fie adoptat la un moment dat de marele Mus, așa cum Iulius Caesar, neavând copii, l-a înfiat pe the famous Brutus, într-o neinspirată zi… ups. Altfel, e ca și dus.

Update topic : în afară de considerațiile de mai nainte, intuiesc că Ponta, un carierist or ambițios sadea, ar cam vrea să candideze la prezidențiale chiar în 2014, fie spre a câștiga și a deveni astfel cel mai tânăr președinte din istoria României, așa cum a fost și este cel mai tânăr prim-ministru, voila, fie spre a-și prepara o platformă pentru 2018-2019, când el, dacă nu și-ar antama o rampă de lansare acuma, ar avea prea puține șanse – atunci – de a câștiga președinția, din pricina faptului că șansele i le-ar compromite chiar președinția lui Crin-PNL, sprijinită pe durata mandatului de Ponta & PSD. De aceea, zic – și dacă i s-ar da ocazia -, Ponta n-ar pregeta să-și pună ambiția la turație maximă și să ne arate cât este el de-al drea. Iar Crin și cei din cupola sa tocmai că au înțeles, se pare, chestiutza asta.

Anunțuri

5 răspunsuri to “Crin – sau altcineva si mai hain – îi arată lui Ponta pisica”

 1. AVP Says:

  HotNews : „Klaus Iohannis, intrebat daca vizeaza functia de premier: Momentan nu iau in calcul o astfel de situatie; in perspectiva, da, este posibil”

  QED.

 2. CMM Says:

  Ma intreb si eu, ca omul nestiutor, ce-l face pe acest neamt de Romania sa vina iuite-iute la chemare?

 3. AVP Says:

  E destul de limpede ca in curand va incepe rixul PNL-PSD, asa cum anticipam si aici.

 4. CMM Says:

  Ei, da. nu-mi displace anticiparea, n-o sa-mi displaca nici realizarea.
  Dar noi ce castigam din asta?
  Am putea avea o patrie mai curata si mai ademenitoare cu PNL?
  Eu, votant PNL odinioara, nu mai cred in PNL, cum nu cred in PSD.
  EU CU CINE VOTEZ? Cine ma scoate pe mine din confuzie?
  Ce răulet \ rău mai mititel mi se coace?

 5. AVP Says:

  Eu nu spun si cred ca n-am spus niciodata c-ar fi mai bine – net mai bine – cu unii sau cu altii dintre politicienii „care e” si care provin, cu totii, din tovii si baietii de altadata, inclusiv „aripele” cele mai tinere, iata… Io nu fac decat sa v-arat, din pura dixtractie, adevaru asa cum e, tata… Atata tot, restu se va concretiza la vot, cand boboru statistic o va lua – atata timp cat va avea de a face cu pegra amorala de Romanica, indiferent de ce culoare va fi fiind ea… – in bvot.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s