Un textuletz din odyseea hyperspatziului

Dragă pretine,

Din păcate pe Forumu’ JN nu prea se mai poate discuta, însă să fiu în locu’ lu mata nu m-aş gândi să-l abandonez nici de-al drea’ !   Păi, dacă tot ne prinserăm în demo-dialogu’ forumist, făcând schimb de reverentze & pasentze cu-ale meghe, sergiulică şi alte inteligentze, mai precis dementze, şi-nţelegând de altfel perfect, noi doi, n’aşa? locul şi rolul Netului în lumea postmodernă de apoi, cum s-ar spune la psaltirea de lemn tănase, n-avem decât să stăm acilea, pe cyberstrasse, chiar riscând s-o luăm la gioale – citeste oase -, mai ales acuma, cand pur-ul din amintirile copilariei mumoase cam miroase… 😳

Asta e : Securiștii probabil îşi râd în barbă, socotind că te-au şi prins în zmecherele lor plase, însa noi ştim, n’aşa??? că altcevea nici că se mai poate  face cu soiu’ ista de masse, cu generaţia asta de efimitze sperioase, mai precis îngrozite & prostite definitiv de Lagaru’ prin care trecură in vremile iepocalo-firoscoase, şi că singura cale de a se mai îndrepta câte-ceva e să ne lăsăm invitaţi special guest star, n’aşa? în Casele cele luxoase, în Lojile şi-n Mafiile secretoase, unde să-ncercăm să-mpiedicăm, pe cât posibil, n’aşa? naşterea unor lucruri şi-ntâmplări încă şi mai odioase, ori măcar să ţinem drea’ de şase…! Dar câţi din intelighenkii noştri de specialităţi căcănaro-clamoroase, îmbâcsiţi în gândiri hiisterico-estetico-mămăligoase şi pentru care faptele măretze, eroice & feroase sunt tot atat de străine ca virtutea pt fetitzele putăcioase – şi nu doar in găurile păroase -, câţi oare-nţeleg asta, când alor noştri totu’ le pute şi le miroase, neştiind că duhoarea emerge chiar din entitătzile lor puturoase…?

Da, dar asta nu înseamnă, aloo, n’așa? că tre’ să ne lăsăm pradă lehamintei şi să nu egzplicăm şi iar să egzplicăm lu intelighenkia şi cui o vrea s-asculte, n’aşa? care-i situatzia. Obrazu’ sau imaginea unui om pur în sinea sa, folosit de Sora Şefă spre a o purifica, mai precis spăla, vai, n’aşa? tre’ să fie, iacată, mai presus de orişice bănuială de mahala, căci altfel se duce drea’ nu doar giudetzu’ & patria – ete, na…!   🙂 -, ci şi opera.

Hai pa

+++++++++++++++++++++++++++++

Comentar publicat în EDITIA TIPARITA / Ziarul de azi / „DORIN TUDORAN, consilier de campanie al PUR !”      on: September 07, 2004, 11:24:06 PM

7 răspunsuri to “Un textuletz din odyseea hyperspatziului”

 1. CMM Says:

  Să înțeleg că domnia ta consideri imoral faptul că intelectuali cu un nume acceptă să fie folosiți de organizații politice profund impure?
  Să mai înțeleg că acești intelectuali nu pot schimba ceva acolo – în bine, nici măcar ca imagine – ci că ei înșiși, ori măcar imaginea lor, se vor schimba în rău?

 2. AVP Says:

  Nu mai ştiu ce-am vrut să spun atunci, în secunda aia din 2004… Dacă am reluat acest textuleţ aici şi acum, am făcut-o doar spre a umple vidul creat de necesităţile-mi reale şi pentru că el este pur şi simplu un text din odyseea hiperspatziului avepian.

 3. CMM Says:

  Ce pot raspunde aici…

  Că pentru unii vidul e ceva plin?

  Că a venit vremea sa cugetăm asupra odiseei hiperspațiului avepian?
  Și dacă da, asta cu participarea AVPELULUI ori fără el? Cu cine alții?

 4. Dl.Goe Says:

  Emotia un pic pozitiva ar zåcea in constatarea ca exista o serie de relatii de succesiune (posibil cauzale) intre postari aparute pe (b)Arca si pe Corabie. Mai intai titluri latinesti, iar acum, mai nou, a inceput si AVP sa faca restituiri. Sa vedem ce mai urmeaza. Negarea negatiei? Nu, nu si nu. Asteptam provincia. Si providenta. Intr-o lum in/voluntara in care in/tamplarea este ex/clusa.

 5. AVP Says:

  Păi cum dreaq să nu existe relatia aia de succesiune, stimate cretine, din moment ce „restituirile” tale sunt manglite de pe blogu meu şi re-postate hartistic pe trocu tău, deşi ele pot fi citite tot atât de bine şi aci la mine, unde nu sunt deloc pitite, cum ar putea crede nişte fiinţe tâmpite or nisfirite, după caz şi praz, ci pur şi simplu stivuite cronologic, în chite cu oarece haz ? În rest, am auzit că te caută poliţia hyperspatziului, la una dintre adresele-ti de baz, dar care anume, my ass ? Flora Batterica ? Matthew93? huntwaz? Seyther? kerimon4566? avro ? matrix_2? chill ?

  Postare noua.

 6. Dl.Goe Says:

  Odata inmugurite emotiile pozitive nu mai contenesc. Cititorul unic AVP admite ca este. Si-i poarta de grija d-lui Goe pentru c-ar fi fost dat in urmarire generala la politia hyperspatiala. Un abuz sau o speranta !? (Ma rog mesajul nu este eminamente pozitiv pentru ca cntne si multa violenta gratuita la adresa unor fiinte. Dragi alta data)…

  Hm! Flora Batterica ?? Matthew93?? huntwaz?? Seyther?? kerimon4566?? avro ?? matrix_2?? chill ??

  O lista prea scurta si in acelasi timp prea lunga. Incercare veche dar tot plina de emotii pozitive.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s