Boierii minţii vs oierii minţii

Mdea, e claro… „Prigonirea lui Mircea Cărtărescu” e de fapt o noo temă de campanie, pregătită ad-hoc de strategii portokaki, profitând de incompetenţa găgăuză a retorilor şi limbuţilor ciuvici (o strategie din seria: „doctorii de dreapta ioropeană vs dottorii plagiarişti aborigeni„, „ICR-ul dăştept al lu Pata, contra ICR-ului caloriferian, margian„, iar de-acum – iata – „mondialu & nobelabilu Cărtă vs protocroniştii neaoşi Ciuvică-Sandu Ath-Nisto-SRS-MGâdea„, sau, altfel spus, boierii minţii vs oierii minţii…), iar nu expresia solidarităţii purissime, intelectualo-culturale, a fetelor şi băieţilor portokaki  cu „prigonitu” Mircea C., în realitate unul dintre cei mai răsfăţaţi scriitori rumâni din toate timpurile… Evident că dacă-l întrebi pe Cărtă ce-i cu fukătura asta criptopolitică în bătătura-i cică eminamente imparţialo-estetică ori dacă nu cumva se simte exploatat în orb, măcar, poetu se grăbeşte să te asigure, cu vocea aia de etern adolescent & modest-noconfruntaţional, că n-are niciun habar (precum virgina la tribunal, într-un proces de viol oral), căci el e mic (micu prinţ, v-aţi prins…), nu ştie nemic-nemic, c-aşa (n-aşa?) a fost crescut de-ai săi părinţ’, gingaş puişor de sfinţ’… 😳

Of, of, ce nevinavaţi suntem, dragi confraţi… oops.

Reclame

13 răspunsuri to “Boierii minţii vs oierii minţii”

 1. CMM Says:

  AVP, orice obiect poate părea altcum privit dintr-o altă perspectivă. N-am a comenta mai mult.
  Corect mi se pare a a nu absolutiza o perspectivă, nici măcar pe a noastră.

 2. stely Says:

  AVP,
  Daca”portokakii” nu ar fi profitat de găgăuzia si incompetenta „retorilor si limbutilor ciuvici” ,ar fi fost ei insisi in categoria incompetentilor si găgăuzilor.Dar asa au, fara sa faca vreun efort , materialul clientului la indemina. Recunoaste si tu ca nu s-a mai intimplat pina acum sa existe o bogatie neintrerupta de gogomanii ,facute de prostovanii din USL, care sunt numa ‘ bune de exploatat in campanie. Au cazut singuri in capcana „intelectualilor lui Basescu”.

 3. AVP Says:

  Stely, CMM, n-am vrut, hic et nunc, sa scot in evidenta strategiile manipulatorii ale unei partide sau alteia, ori faptul ca unele dintre aceste strategii si tactici sunt mai competente – cica – decat altele ; in fond, toate sunt la fel de lipsite de etica fata de electoratul bulversat, deci practic la fel de murdare.

  Am vrut doar sa vi-l arat inca o data pe zmecherosu impartial ca tot rumanu, in care o anumita partida ar vrea sa vedem nu doar exponentul numberone al „boierilor mintii” Ro, ci si un autentic reper moral, cica. Partizanatul propriu-zis politic in acest moment, cand efectiv n-ai de ales decat intre doua rele la fel de pernicioase, chiar ca nu ma mai intereseaza in niciun fel.

 4. Dl.Goe Says:

  Dar AVP, tu citesti si mesajele de la spa(s)(m).

 5. AVP Says:

  Goe, te asigur ca nu mai am nicio treaba cu intrarea ta la beciu acestui blog, asta fiind misia exclusiva a catelusei Aksimet. Daca ai fi doar un pic mai dastept decat te crezi, ai pricepe despre ce-i vba. Insa esti fudul si fost (vezi ca n-am zis altcumva ?)

 6. Dl.Goe Says:

  Da’ ce am zis eu c-ai avea? Ei si-apoi ce poate fi mai clar decat atat ca tu ai ceva impotriva ta insuti, a ceea ce esti tu in realitate. Vezi testul pentru Aksimet. Si ura ta e mare, pe masura potrivita cu obiectul ireconciliabilei urii. Cred ca si eu sa fiu in locul tau m-as urî la fel de tare.

 7. AVP Says:

  Te asigur ca nu urasc pe nimeni, anonimule, nici macar pe fudulii fosti. Insa n-am suferit io sa-si bata joc de rumani comunistii si securistii, cand erau in floarea si-n lumea lor, darmite criptocomunistii si criptosecuristii, in antilumea lumii lor.

 8. Dl.Goe Says:

  Este tocmai ce-ti spuneam: Urasti pe nimeni.

  „darmite criptocomunistii si criptosecuristii, in antilumea lumii lor.” – ??? – Nu ai tu de-a face cu asa ceva. Numai te alinti sau ti se pare. Chiar daca suferinta ta e sincera si simptomele-s prezente totusi diagnosticul este altul, mai lumesc. Felul in care te revendici ca aparator din oficiu al rumanilor in contra unei continue bataille de jeu mi-l aminteste pe celalalt mare patriot, raduhu hazosul, care tot asa si el, e pavaza impotriva batjocoririi românimii de catre te-ai mira ce viituri venetice.

 9. Dl.Goe Says:

  PS. Am aflat fara uimire ca ai incercat (tot zadarnic) sa-i vinzi Planeta Ou si lui Vali pe care (vai) l-ai confundat cu Zoso. Pai tu-l crezi pe Zoso apt de Planeta Ou sau ai ajuns s-o promovezi de-a valma, la intamplare?

 10. AVP Says:

  A nu suferi nu e totuna cu a uri, Goe. Cat despre promovarea aia, umblu si io ca Diogene, intr-un butoi. Care-i problema ta ?

 11. Dl.Goe Says:

  „A nu suferi nu e totuna cu a uri, Goe.” – Ai scris adanc. Simt ca-mi vine Mos Diogene pe la gene. Butoi? Ai facut vinul? A iesit ceva anul asta? Mai bine umblam la butoi decat in butoi. Sa cautam cu lumanarea un vin cumsecade. Ma rog, fiecare la butoiul, damigeana sau sticla sa. Hai noroc si noapte buna.

 12. AVP Says:

  Si cam ce-ai vrea tu, Goe, acuma, sa trec la trancaneala cu tine, asa cum faci tu cu trolii de pe bloaga ta ? Vezi-ti naiba de treaba, caci iarasi te trec la spam. Si asa esti muult mai obraznic decat s-ar cadea pentru un tintar care depinde de un singur cuvant: stii tu care, biet marar.

 13. Dl.Goe Says:

  Ba maestre nu fi teribil cand iti casuna dumitale. Da’ ce te tiu eu in trancaneala? Nu era vorba ca ma ignori? A dracului pielea pe tine/ pe mine. Care va sa zica ca iarasi tu vorbesti lucruri sacre si eu te trag pe nesimtite dar cu premeditare in prozaic si profan. Iar in obraznicie nu te intrece nimeni (fiind de la tara, adica din mediul rural cel mult suburban). Bine asta insemnand ca esti obrasnic in limitele in care se cade, rezonabil. Cat priveste amenintarea cu spamul, esti mereu si mereu induiosator. Traiasca intuitia care-ti spune intotdeauna la timp ca trancaneala d-lui Goe tinde sa devina prea limpezitoare in raport cu limita ta de suportabilitatea a limpezimii.

  „Biet marar”? „depinde de un singur cuvant”? „Co-rabia, miercuri, Plopesti?”, Cand iti spun ca e incurcatura la mijloc. Ce cuvânt? Despre ce vorbesti? Nu, nu stiu. Care?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s