Saltimbacii regali de la A3 risca sa-si piarda credibilitatea

Sauronul Media MBadea a frecat aseară mangalul o oră întreagă cu misia clară de a-i ridiculiza pe cei ce susţin că întâmplarea cu Năstase n-a fost decât o evidentă făcătură. De pătruns ce era de emisia-i, în a cărei justeţe imanentă era clar că nici el nu prea credea, de data asta, ingeniosu’ şi altfel acribiosu’ – filologic vbind – bufon a ajuns la un moment dat să comită caraghioaze greşeli de exprimare ; în loc să zică „decerebrat”, el a pronunţat „decerebelat” şi niciun rictus de pe faţa f.expresivă a acestui pamfletar afurist nu lăsa să se înţeleagă c-ar fi glumit…oops. La finalul caterincii, am aflat de ce e imposibil ca întâmplarea cu pricina să fie o făcătură: pentru ca o anchetează un filo-băsist de la procuratură, – de aia.

Ca şi când n-ar fi existat un vigilent procuror şi-n procesul Ceauşeştilor, şi ca şi cum nu fix aceleaşi procuror n-ar fi fost anchetator-şef şi-n dosarul mineriadei din 13-15 iunie, aia cu minerii semănători de flori. Şi cu asta ce-a făcut (din moment ce tov Ivan Ilici e şi azi sub scut…) ? 🙄

Teribila eficienţă de până acum a Sauronilor Media de la A3 a venit nu doar din talentul de pamfletari neîntrecuţi de nimeni altcineva pe felia tembeliziunii funky-media, însă şi din faptul că ingenioşii bufoni au fost de cele mai multe ori credibili în criticile lor (ca şi saltimbacii regali). Or, în momentul în care se vor apuca să debiteze minciunici şi să fie percepuţi astfel ca jmecheroşi advocaţi ai abuzivilor mai pitici sau mai voinici, vor redeveni ce-au fost : nişte famelici arici pogonici, pe care nu-i vor mai gusta decât spectatorii de poante mici.

 

Reclame
Publicat în AVP comment. 9 Comments »

9 răspunsuri to “Saltimbacii regali de la A3 risca sa-si piarda credibilitatea”

 1. CMM Says:

  O deprindere bine inradacinata in creierelele unora dintre romani se va mentine. Pot paria.

  Cineva, „nu spui cine, da [nu] becher”, era convins ca ne-a vazut pe mine si sotul meu la o demonstratie a intelectualelor, in vreme ce noi trageam tare pe la cele biblioteci ori in propriul birou. Pas de-l convinge, omul v a z u s e. Creierelul nostru e astfel structurat incat aceleasi zone se activeaza atuci cand percepem ceva sau cand imaginam ceva / ne iluzionam cu ceva.
  .
  Nu credibilitatea ci dorintele, umorile, dezamagirile personale, adevarurile partiale etc. etc, sunt baza bunei manipulari, precum si puterea manipulatorului de a se vraji pe sine insusi, spre a avea un discurs cu puternica incarcatura afectiva.

 2. carmenmecu Says:

  ERATA: intelectualilor

 3. AVP Says:

  „Vraja” aia de care vbesti se numeste talent. Ai talent, esti credibil (dar nu si daca spui minciuni mari sau repetate) ; n-ai talent, poti sa debitezi si adevaruri rasuflate, caci nu te asculta nimeni, acolo, in majoritatile standardizate.

 4. carmenmecu Says:

  Talentul tau e f important, dar si nevoile receptorului, sa simta el ca graiesti in numele lui, cum ne-a invatat Nichita Stanescu.

 5. ihim Says:

  ai scris de 2 ori „saltimbac” si ii si critici pe altii ca nu stiu una-alta. La scoala cu tine =)))

 6. AVP Says:

  Pai la scoala la care am invatat io tot asa se scrie : saltimbac, nu saltimbanc…oops

  „… Veacul nostru ni-l umplura saltimbacii si irozii…”

  E-adevarat ca asta e o scoala veche, iar tu oi fi vreun pedagog de scoala noo.

 7. carmenmecu Says:

  AVP, m-ai facut sa rad in hohote!

 8. AVP Says:

  Ma bucur c-ai inteles licenta mea, draga pretina.

 9. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s