Ajuns la putere, Sauronu Media MBadea a-nceput s-o slabeasca… oops

Mircea Badea calcă în străchini în continuare, ignorând o lege nescrisă a autenticului măscărici regal : aceea că, da, o fi el singurul care-i spune Regelui  adevărul integral, chiar dacă pe Rex îl doare-n curul nobiliar, însă cu doo condiții, măcar : să nu mintă precum un flecar ordinar, una la mână, şi să nu dea drumul la vreo minciună nici fără să vrea, fiindcă atunci ar părea prost sau dezinformat, păi se poa, când el e musai să fie non-stop scăpărici, ca un numberone măscărici, nu ca un arici pogonici, ce pisici… oops. Or, după ce aseară s-a luat ca un fraier de tabloide, care au profitat de ocazie spre a sălta de la categoria lectură obligatorie pentru fringilide & babe trimbulide la clasa superioară, the best insipide, în seara asta a reluat o prostioară pe care ne-o debitase şi alaltăieri seară, cum că ce mare scofală e c-a retras grăjdanu ăla calitatea de parte civilă pentru ISC, din moment ce procesu penal merge înainte ca pe sfoară, ştie el, Mbadea, he-he, cu prejudiciu or fără prejudiciu, iar Năstase va fi condamnat sau ba, care-i caliciu’, bey, a…? Or, ista e un lindiciu că isteţul Mbadea e cam mprost (oops), fiindcă habar n-are că prejudiciul nu e un oarecare preţ de cost, ci e chiar cel de care depinde soarta inculpatului prins cu mâţa-n post. Încă 3-4 gafe din astea şi Marele Sauron Media va deveni ce-a fost, te pomeneşti : un comentator anost, de Bucuresci. Trăim în Românica lu pesce şi asta mereu riscă să ne pleectiseşte, fireşte. PS: Apropo, în timp ce toate ziarele spun că Grăjdan l-ar fi sunat pe Năstase, B1 lasă să se înţeleagă c-a fost fix viţăvercea, şi cică e imparţial ca Bercea (Mondial), halal.

Reclame
Publicat în AVP comment. 3 Comments »

3 răspunsuri to “Ajuns la putere, Sauronu Media MBadea a-nceput s-o slabeasca… oops”

 1. mircea badea Says:

  vai, dar cat esti de prost. du-te inspre mortii pizdii ma-tii

 2. AVP Says:

  Asta e situatia si natia, exempli gratia… Rumânu’ ista – care are adresa: mortiimatii@gmail.com si ip-ul 188.26.171.155 – imi adresa draguta urare chiar azi, 31.05.2012, cand se implinesc 7 ani de la reintrarea in virtualitatea Planetei-Ou a celei din care iesisem chiar eu… oops. Dumnezeu s-o odihneasca.

 3. AVP Says:

  Mda… Bine ca intre timp a inviat goe strigoe si-a revenit la sfanta-i misie de scuipat si injurat, la gaura din gard ; evident ca nu-i ajunge un intreg blog pentru asta – Troaca lu goe – , asdar pentru opera vietii sale si-a celuilalt patrotic trol, „radu humor” (macar pe ista va sti unde sa-l gaseasca potera viitorului: la Gura Humorului, fam. Hojbota Radu – vezi Google -, insa lu goe strigoe nici cenusa nu i-o va gasi tata Noe, presupunand ca va vrea sa ia si din fintiutica asta anonima macar un fulg de cenusa, acolosa, salvandu-o de potopu ce va urma…).

  Cat despre ipochimenu cu adresa de e-mail mortiimatii@gmail.com , iata ce ne spune acelasi amabil Mr Google :

  "Spartakus spune:
  19.05.2011 22:22 la 22:02

  @levantul: carevasazica asa, domnule Levantul, ma trimiti sa citesc carti? Levantica, de unde stii cate carti am citit si cate nu?
  Si de ce iti iei acest nick dubios, cand tu ai, de fapt, un nume atat de frumos: Adrian Mirsanu?
  Si de ce dai adresa de mail mortiimatii@gmail.com, cand de fapt adevarata ta adresa, cu care comentezi de obicei aici, pe RV, este adrian.mirsanu@intactinteractive.ro?
  Pai e frumos, Levantica? Asa va invata Dan Voiculescu in Intact, sa injurati de mama si morti? Eu il credeam totusi un securist de omenie, dar daca tine in trust asemenea mirsavi imi schimb parerea, zau asa."

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s