goe al lu mboe s-a sinucis… oops

„Dl Goe”, trolu care mă hărţuişte de ani de zilişoare fără a da semne că oboseşte (dimpreună de altfel cu „radu humor”, un fost gurist de muzică populară şi uşoară, câştigător de premii la festivalu „Cântarea României” de odinioară şi de aceea crezându-se hom de cultură mondială, revendicând un loc de cinste pe blogu unuia lis, cică poet cult şi de certă valoare naţională, deşi concepţia-i de babă obscurantistă e la nivel de natantoală… oops), ei bine, faimosu nostru porcăitor din troaca lu mboe a tutulor pizmaşilor ne-anunţă într-un text scris, ce-i drept, c-un oarece fior, c-a dat ortu popilor, mai precis s-a sinucis cică de pleectis, fiindcă nu-l bagă nimeni în zeamă sau e carotat dinadins, în loc să se retragă, fraierul, pe blogu apocalipticosului – cum spuneam – lis, de unde ar fi sărit în Istoria Critică a Literaturii dlui Manolescu, precis… C-o fi, c-o păţi, sau că goe al lu mboe va învia, te pomeneşti, a treia zi, de la fiţosu’ nost putându-ne aştepta chiar şi la figura asta, mai ştii?, io îi reproduc totuşi pe-aci textuleţu pe care goe-l nemeri, în sfârşit sau la sfârşit, shiit, răsuflând sincer uşurat c-am scăpat de un trol sonat spre talentat, cct… oops

Avem o veste nesperat de trista. Domnul Goe nu mai e. Domn, in sens peiorativ. Dumnealui s-a sinucis. La modul fizic. Putem insa sa va transmitem sa stati. Linistiti intrucat! Nu s-a sinucis. Din dragoste. Nici din disperare. Si nici. Răpus de re-muscări. S-a sinucis. Ci. Pur si simplu. De plictiseala. L-am gasit lungit pe jos. Cat era de lat! In curtea redactiei-mirosea. A coca-cola si amigdale amare. Pe cer cadea un mig. Pe dale era desenat un A mare. Cu cario ca o bi-ci cletă fara pe-dale. Fără miţă. L-am bruscat degeaba. Era mort. Si o sageata in drept. Ată către masa de ping. Pong. Albastra. Ca zgura. Ga zeta. Asezata sub dud. Pe masa au fost gasite doua coco-loaze de hârtie. La nord muschi. Facute ghem. Fiecare sub cate o paleta. Doua pale. Te ping-pong. Fusesera pierdute in-vin-se… Ca sa nu le ia. Vantul batea tare. La masina de scris. Afla Adevarul. Litera a XIII-a din alfabet era. M. Defecta. Pe primul ghem zaceau numele celor 13 asasini in ordine alfabetica. Primele 7 nume erau. Taiate. Cu rosu. Celelalte 6 nume nu. Erau. Urmate de in-semnul intrebarii? Pe celalalt coco-los erau doua coloane corintice de inter-text. Pe prima coloana scria. Cu o mana tremuranda un mesaj intitulat. In atentia celor 13 asasini neatenti. Celor 13 asasini in serie care ucid persoane la intamplare. Si apoi vin in vizita pe. Arca lui Goe sa vada daca mai scrie le spun. Nu. Mai omorati? Nu. Ma predau! Ca n-are. Rost. 13 in serie nu iau. Prizonieri. La rost. M-am plictisit. Ma sinucid. Asadar nu-mai poftiti. Pe aici va fi. Liniste! Va rog.  Domnul Goe nu. S-a nascut. Na! Murit. Ci numai s-a aflat in vizita pe Planeta de pamant. De la până la. Pe a doua coloana corintica de inter-text erau deseanate in nestire coloane dorice. Ioanidice. Ga-ta.

Reclame
Publicat în AVP comment. 3 Comments »

3 răspunsuri to “goe al lu mboe s-a sinucis… oops”

 1. stelianaionescu Says:

  Dl:Goe a murit .Traiasca gOE (RALG)! Da ,a iesit din scena cu un „textulet”haios si interesant .
  .O” sinucidere „premeditata si asistata .Recunosc ca am o oarece stare de regret ,desi nu ar trebui .
  Sa vedem insa ce va urma ? Daca va continua sa scrie” textulelete ‘ despre Univers si alte chestiute clar stiintifice la fel de haioase si interesante, cit sa atraga cititorul dornic de cunoastere , eu ma voi bucura . Sa vedem insa cum va reusi sa te atraga si pe tine ,intrucit din cite am vazut ” i s-a pus pata „pe Planeta Ou . Vrea sa „dea cu ea de Pamint” ? Parca asa zicea ? 🙂 Ha,sa indrazneasca ! 👿
  p.s. Mi se pare totusi o coincidenta curioasa ,uitindu-ma pe blogul lui Dorin Tudoran .Nu stiu daca ai citit ultima postare de pe Certrocratia .Oscrisorica de amenintare primita de la o admiratoare ?
  Hmm! Ciudata coincidenta, A,si mai mult ca sigur ,dL gOE , este in voga acolo sub diverse nickuri

 2. AVP Says:

  Stely, nu m-a interesat goe al lu mboe decât atât cât mă fascina abjecţia sa, cât despre intelighenkia ipochimenului sau opera, mă confunzi cu altcineva crezând că mi-aş pune mintea să polemizez cu-o mangafa. Hai să-l lăsăm să se odihnească în pace, până nu vine moroiu, iar, încoace 👿 ps. Apropo, trolu goe nu încetase nicio clipa de a veni la gaura din gard (a lipsit doar în ultimele 3-4 zile) ; însă trolu celălat, da, n-a mai venit p-acilea, din moment ce se putea kk drept în troaca lu goe şi să-şi arate isprava de-acoloşa (sau mai nou, de la lis din paradis). E a nu ştiu câta oară când îţi spun că-ţi pierzi vremea cu goe ista (vreau să spun că e o naivitate să te-aştepţi la ceva bun din partea ipochimenului).

 3. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s