„Micul Titulescu” e de fapt un Antonescu

Doi politicieni aborigeni care nu înţeleg că vremea şi stilul lor au trecut : Băsescu şi Năstase. Primul, cu fumatele-i fiţe de hăhăitor popular, care cică se aprovizionează singur de la supercoop şi face mici cadouri alimentare fetelor şi băieţilor media, recte „găozarilor” şi „ţigăncilor împuţite”, – hă, hă, hă, ia de la Băsescu, n-aşa? – , al doilea, cu aerele lui de guru înţelept ca drea, căruia de zile-ncoace gura nu-i mai tace, fiind pe post ba de mioriţă lae şi bălae ca un fund de tigae, avertizându-l pe mândrul ciobănel tras ca prin inel de figurile ce-l pot paşte de la baciul unguren & băsel, poanta fiind că cel mai mare pericol pentru procuroru Ponta e chiar el, aloo, lupu lu scufiţa, indiferent dacă justiţia de Dâmboviţa îl va găsi dalb ca marele alb sau negru ca drakulo (fiindcă electoratu nu e chiar atât de prost, per ansamblu, încât să creadă că o armată de procurori l-a anchetat amar de vreme absolut fără rost), ba pe post de peţitoare pentru valuri-valuri de catindaţi de sectoare, închipuindu-şi tupeistu’ nost că masele populare, cu multele excepţii de rigoare, păi cum dreak, adoră modelul de prepeleac pe care-l poate oferi el autorităţilor naţionale : de la şpaga în termopane până la cea în icoane seculare or în mătuşe tamare milionare.

Dacă Băsescu oricum îşi va sfârşi mandatul, iar altul nu-i va mai da nici Statu-palmă-barbă-cot, e clar că expiratul al doilea nu va pleca de pe scena politică decât după ce procuroru Ponta îi va trage o stângă ioropeană-n bot, chiar dacă alianţa ce va ieşi la vot va fi de centru-stânga ot Românica. „Micul Titulescu” e de fapt un Antonescu, pe când Antonov nu e nici atâtica, ci e deja evins, sper că v-aţi prins.

Reclame

15 răspunsuri to “„Micul Titulescu” e de fapt un Antonescu”

 1. skorpion Says:

  bravo, AVP, bravo,
  l-ai facut pe TB aborigen si, practic, l-ai bagat in aceeasi galeata cu bombonel
  inca o data bravooo!

 2. stely Says:

  Mai bine uitati-va (ACUM)la B1 ca sa vedeti un viitor presedinte al Ro ,care are un discurs magistral .MRU a revenit in forta ,aplaudat frenetic …”Fiti ungurenii mei „! Stati in continuare cu fruntea sus !. Politica adevarata este cea competitiva si nu cea bazata pe cumparare de motiuni si …
  Vom avea surprize mari si placute .

 3. AVP Says:

  Mhă, voi sunteţi manipulaţi până-n fundu unghiilor portocalii 🙂 Nici când aveţi şansa rarissimă de a-l ceti şi de a vă sfătui cu „cel mai just analist din ultimii 30 de ani”, vba dlui Sorin Ilieşiu, şi cu legendarul „rege al hyperspatziului”, cu vba lu goe al lu mboe, care de fapt nu făcea decât s-o dubleze pe-a lui Thor al tutulor portokakiilor, nici atunci nu vă puteţi desprinde libidoul de cel pe care zmecherosu lăzăroi şi c-un gen şi mai de soi l-au transformat din fostul banal moroi în ditai angeloi…

  ps. Skorpi, ce-oi crede tu că înseamnă aborigen, man ? .roll:

 4. AVP Says:

  Şi, Stely, deşi încă îi mai acord şansa de a mă cuceri, o spun deschis, aşa cum mă ştii : Ungureanu o fi el un intelectual drăguţel, însă îmi pare a fi un politician cam subţirel. Victor Ponta, helas, e mai tare ca el. Asta e situaţia.

 5. skorpion Says:

  ponta mai tare……in ticalosie, in minciuni, in scoala de la Baneasa?? in ce?
  sper ca nu-l admiri pe pontalau, care ar mai trebui sa dea niste explicatii in cazul Cristian Panait!!!

 6. stely Says:

  AVP ,
  Pai asta si faceam :citeam si urma sa-ti cer lamuriri cu privire la ce crezi ca se va intimpla in continuare ,dar si la ce urmaresti aducindu-i pe cei doi unul linga altul . Intre timp insa a inceput discursul lui MRU la conferinta PD-L de lansare a candidatilor la alegerile locale. Recunosc ca am fost efectiv incintata de discursul lui electrizant . A reusit performanta de a fi aplaudat ,aproape la fiecare fraza . Sala aceea si-a recunoscut ad-hoc liderul . Nu stiu de ce il aduci in discutie pe Lazaroiu si nici la ce „gen” te referi si nici cine este acel „banal moroi”, pe care vor sa-l transorme in „dtai angeloi”. Daca te referi la MRU ,nu pot decit sa ma declar uluita ,la cit de mult te-ai dezumflat in ceea ce il priveste . Pai tu crezi ca am crezut vreun pic, ca MRU si-a naruit singur viitorul politic ? In cazul asta tu esti manipulat ,si nu de altcineva ,ci tocmai de A3 a mogulului Felix motanul ,la care vad ca te uiti cel mai des…

 7. skorpion Says:

  corect, stely, subscriu 100 la 100 celor spuse de tine
  Sper ca AVP nu ne va bana
  😀

 8. AVP Says:

  Io am dreptu să spun ce spun – un drept pe care mi-l dau faptele mele, nu vorbele -, iar voi aveţi libertatea să-nţelegeţi ce vă duce mintea.

  Pe mâine.

 9. skorpion Says:

  AVP,
  nu-i asa ca nu ne duce mintea?
  spor la treaba
  🙂

 10. stely Says:

  AVP,
  Daca ai fi vazut discursul lui MRU te-ar fi (re)cucerit pe loc ,intrucit „intelectualul dragutzel” nu ti s-ar mai fi parut deloc un „politician cam subtirel” ,ci unul mult mai puternic ,atit in forta discursului cit si in consistenta lui.
  Nu stiu daca este consiliat de Lazaroiu ,dar pe mine nu ma interseaza ,intrucit ,da,ma „duce mintea sa inteleg ” ceea ce trebuie. De fapt ca si pina acum. 🙂
  P.S. Hai ca imi place :competitia ce va urma . Daca tu ai intrezarit in Victor Ponta un candidat mai „tare” ca MRU ,desigur ca ai tot dreptul . Vom fi insa de data asta in opozitie si va trebui ca fiecare din noi sa dovedeasca cu ce are mai bun . Tu ,pe linga fapte desigur mari si multe , ai si forta cuvintului la fel de mare si imbatabil . Eu insa vin (numai )cu intuitia , cu buna mea credinta ,dar si cu un puternic discernamint ,pe care dupa cum ai spus si tu de multe ori le-am avut intodeauna.

 11. carmenmecu Says:

  Lupta dreapta!

 12. stely Says:

  carmenmecu ,
  Tu ce preferi sa fii ? Arbitru (mediator) sau unul/a dintre combatanti ? Si ,daca da, de partea cui ? 🙂

 13. AVP Says:

  Postare noua.

 14. filadel Says:

  Io cred că pe Antonov l-ai supradimensionat.

 15. filadel Says:

  Îmi place furnirul. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s