Acolo postaţi şi vă umpleţi de kaki, în caz că nu ştiaţi… oops

Fiindcă văd că deşi sunt hărţuit rumâneşte pe blogul ce are ca deviză: „Aici postăm şi ne umplem de blogdapostre„, totuși acolo mi se refuză dreptul la replică, voi răspunde aici pizamaşilor :

AVP March 31, 2012 at 18:30

Your comment is awaiting moderation.

Mey, rumânilor

N-am nimic cu Foarţă al vostru şi nici cu voi. N-am râvnit şi nu râvnesc la premiile şi nici la onorurile voastre. Nu sunt membru al Uniunii Scriitorilor Români şi n-am primit niciodată vreun premiu de la scriitori. Nu v-am luat locul la niciun concurs, în niciun juriu, în nicio călătorie de documentare (înainte sau după potop), nu v-am însoţit la nicio bursă în străinătate şi în nicio chestie unde voi aţi fi putut pierde, din cauza prezenţei mele, măcar un rând.

A, ba să nu mint ! Deşi n-am fost şi nu sunt membru al Uniunii Scriitorilor Români, am fost totuşi singurul scriitor român care a îndrăznit să dea în judecată o editură comunistă – în locul vostru -, pentru faptul că aceasta a vrut să-i cenzureze o oarecare cărticică – “Poemul de oţel”. Deci nu pentru c-aş fi fost scriitor, doamne fereşte, ci doar aşa, ca unul care “scoate limba la ferestrele librăriilor pentru că şi scrie, dar nu pentru că e scriitor” (apud scriitorul Iaru), păi cum dreaq.

Nu, aloo, nu m-am plâns nimănui din pricina faptului că “Observatorul cultural” cică nu mi-ar fi publicat nu ştiu ce, şi asta pur şi simplu pentru că eu nu m-am adresat niciodată d-nei Muşat cu vreo cerere şi nici n-o să mă adresez nici măcar dacă asta ar fi singura mea şansă să devin în sfârşit scriitor, evident. Altcineva s-a plâns că nu i s-a publicat acolo “Interviu cu un destin”, adică povestea “singurului text vădit anticomunist scris de vreun intelectual român în anii 80″, aloo, iar eu doar am presupus că refuzul o fi fost efectul vreunui becisnic de resentiment refulat, determinat de faptul că soţul doamnei de la “Observator” s-a dovedit a fi (aşa cum am aflat mai târziu) nu doar ofiţer, dar şi colaborator al Securităţii. Atâta tot, frăticilor !

Pe voi chiar nu vă interesează cine vă premiază, mey, anticomuniştilor şi antisecuriştilor ?

Cât priveşte ricana că l-aş fi lăsat pe @CC – pe care l-am avertizat nu doar o dată să nu mă mai facă părtaş la jalnicele sale obsesii impulsive – să publice nu ştiu ce porcărie pe blogul meu, iar pe urmă am şters-o, asta e o altă hiisterie curată sau minciună sfruntată. Blogul meu nu este moderat, iar @CC sau oricine – cu excepţia trolilor pe care i-am banat – poate să publice orice pe my blog, cel puţin în momentele în care eu nu sunt online. Aşa s-a întâmplat şi acum, iar când am văzut mizeria lui @CC (după ce mi-am terminat treburile din real), l-am cenzurat. Restul e paranoia curată, deci chiar mai mult decât pizmă rumânească deboşată. Punctum, deocamdată.

Reclame
Publicat în AVP comment. 4 Comments »

4 răspunsuri to “Acolo postaţi şi vă umpleţi de kaki, în caz că nu ştiaţi… oops”

 1. stely Says:

  AVP,
  Trebuie sa stii ca am citit inca de aseara textul acela, care il intrece in mizerabilitate ,pe cel cu „skorpionul si broscuta” de acum doi ani .
  Am tacut numai pentru faptul ca am considerat ca ,DT si toata suita sa de cintaretzi in struna , nu merita decit o grimasa. Asta pentru ca nici unul dintre ei nu a fost in stare sa analizeze cu o minima obiectivitate , de unde a pornit tot scandalul . Cum s-ar fi asteptat ( DT ) sa reactionezi la dezlantuirea lui aproape isterica ? Si pentru ce ? Doar pentru faptul ca ai tinut sa reamintesti (in stilul tau ) ca revista Observator cultural – pe care ai dreptul s-o banuiesti de orice – ti-a refuzat publicarea Apelului catre Europa ? Este cumva ,DT ,purtatorul de cuvint al revistei? L-ai obligat sa -si asume raspunderea pentru spusele tale ? Daca ,dl Serban Foarta ,s-ar fi simtit jignit pentru ca ai indraznit sa-l ignori-asa cum sustine DT – nu ar fi trebuit sa intervina ? Ori din ce se vede dinsul se fereste sa vina pe blog si sa puna lucrurile la punct. Nu cred ca dumnealui se simte confortabil ,acum,cind un confrate al dinsului este tratat intr-un mod grobian pentru simpla vina ca NU a spus decit citeva vorbe( de bun simt) pentru „poezeaua” dumnealui !! I s-a stirbit cu ceva din gloria obtinuta , doar pentru faptul ca un confrate de-al dumnealui a indraznit sa reaminteasca de nedreptatea care i s-a facut si care, iata, continua sa i se faca ? Cred ca este cazul ca sa i se ceara scuze pentru toate jignirile si insinuarile facute .
  Si,da ,ii rog pe cei care au ceva de spus la adresa mea si la ceea ce scriu ,sa vina aici (unde am posibilitatea sa le raspund )si sa spuna direct si barbateste ce au de spus.
  p,s.Am intervenit abia acum ,intrucit am crezut ca vor intelege cum se cuvine mesajele mele, precum si cel al lui @carmenmecu si vor inceta.Vazind insa ca pe blogul acela se continua cu insinuarile ,incriminarile si ironiile puerile (in versuri) si la adresa mea,m-am hotarit sa le raspund.
  pps Este un comentariu pe care tocmai ce ma pregateam sa-l postez la topicul precedent . Dar il pun aici ,intrucit este on topic.

 2. carmenmecu Says:

  Pe toți ne apără opera noastră, care include și viața noastră, premiată sau nu, aplaudată sau nu, recunoscută aici și acum sau nu. Asta o știu din experiență, n-am călcat pe un covor roșu, sunt o fiică de dușmani ai poporului care s-a încăpățânat să se simtă aici fericită, indiferent de ceea ce „postau” cei din jurul său.

  Opera Fiului a fost inclusiv să suporte suplicii de toate felurile, să moară și să învie, știi asta mai bine ca mine, AVP. Și a mai spus, dacă eu mai am ținere de minte:
  Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!

  Stely, poți cere emailul meu de la administratorul site-ului. Mi-ar fi mai ușor să comunic așa, când am vreme, decât pe facebook.

 3. stely Says:

  AVP ,
  Te rog frumos sa-mi trimiti adresa de email a doamnei Carmen Mecu . Multumesc !
  Hai ,da-i incolo de ,de… nu gasesc cuvintul potrivit. Poate c-ar trebui sa invat o injuratura de la @ daca _da _da sau @ daca _nu _nu ? Nu stiu sigur ,dar asa mi-a recomandat .Sa le trag mai bine o injuratura zdravana ,in loc de ceea ce am scris ,cred, referitor la „scirtar” .Pai ce ,pamfletul meu nu merge ? 🙂

 4. AVP Says:

  Ti-am trimis adresa lui CMM, Stely.

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s