MRU împreună, cel puţin deocamdată…

S-o credeti voi că MRU a apărut aşa, preste noapte, din buzunarul scamatorului Băse (care cică l-ar fi putut scoate ori făcut pierdut pe-acolo după cum ar fi vrut…) În realitate – şi probabil că aşa e, căci eu n-am de unde să ştiu precis, neavând decât o minte cu care să-mi răspund singur la  străvechea întrebare a jurnalistului caragialian: „Ce gândeşte Suveranul ?” -, MRU a fost pregătit să fie urmaşul (al lui Băsescu sau al cui va fi fost să fie programat pentru acest  timp şi spaţ al puterii aborigen) încă înainte ca sauronul Băse însuşi să fi fost în cărţi, MRU fiind marea speranţă a reţelei de putere căreia hai să-i spunem, ad usum Delphini, „Siguranţa Statului Român”, o speranţă nu atât în relaţia clasică a acestui stat cu celelalte entităţi suverane, ci (de-acuma) în bătălia crâncenă pentru putere dintre Reţeaua Stat şi celelalte Reţele (reţele netocratice, in spe), care până la urmă tot vor învinge Statu (aşa cum ne-a profeţit-o Bard), ca dracu, da, dar nu aici şi nu acum. Reţelele netocratice de Românica nu sunt încă atât de puternice încât să-nvingă Reţeaua Stat, din fericire sau din nefelixire (dacă e să privim din punctul de vedere al reţelei „Felix”, e.g.).

Asta, evident, numai dacă pricepeţi ce vreau să spun. În orice caz, să vă fie clar că în următoarea rundă va învinge tot Reţeaua SSR (nu srs, fugiţi drea). Restu’ e politichie de cartier sursurată la o berică – şi aia nealcoolică – de vreun băieţel, tovărăşel or kkţel al unei reţele sau alteia, dar care nici măcar el nu ştie cine-i stipendiază fripturicaa.

Anunțuri

11 răspunsuri to “MRU împreună, cel puţin deocamdată…”

 1. stely Says:

  AVP,
  Ceea ce scrii aici , pare a fi nu numai o previziune ,ci si o certitudine ?!
  ” MRU a fost pregătit să fie urmaşul (al lui Băsescu sau al cui va fi fost să fie programat pentru acest timp şi spaţ al puterii aborigen) încă înainte ca sauronul Băse însuşi să fi fost în cărţi,”..
  Eu cred ca da ,intrucit din ce citesc in linkul acesta , rezulta ca nimic nu s-a lasat la
  voia intamplarii … „Sauronul ” Base a colaborat/jucat bineee !! 🙂
  http://nrsibiu.wordpress.com/2012/03/17/mru-un-anunt-soc-care-poate-schimba-soarta-pnl/
  p.s. CA a iesit de mult din joc,nu-i asa ?

 2. AVP Says:

  Stely, Traian Băsescu nu e decât o piesă din angrenajul reţelei puterii statale. Fii sigură că sunt lucruri planificate cu mult timp înainte şi în proiectarea cărora el n-a avut decât un vot. Nu-ţi spune nimic faptul că piaţa universităţii s-a fâsâit de tot ?

  E vorba pur şi simplu de o bătălie între reţelele de influenţă, cea mai puternică fiind reţeaua statală, cu cupola sa : serviciile de siguranţă statală. Restu e gargară bună de adormit guguştiucii. Însă celelalte reţele şi în special cele de tip postmodern, numite şi reţele netocratice, vin puternic din urmă. În noua eră a informaţionalismului democraţia burgheză şi statul naţional vor deveni nişte romantice amintiri.

 3. stely Says:

  Unii ar spune ca vorbesti (scrii )din filme sau carti SF … Dar eu cred ca asa va fi . Vom trai si…vom vedea ?
  Deocamdata ,echipa/le de PR si-au inceput treaba :
  http://www.opiniastudenteasca.ro/v1/index.php?option=com_content&view=article&id=152804%3Ablugii-ne-erau-plini-de-singe-mihai-razvan-ungureanu-opinia-studeneasc-decembrie-89&catid=133%3Aoameni-si-locuri&Itemid=120

 4. AVP Says:

  Unii ar spune ca vorbesti (scrii )din filme sau carti SF …

  Asa au zis inca de la „Apelul catre Europa” incoa… Nimic nou subt soarele Românicăi.

 5. stely Says:

  Nimic nou ,dar nu cred ca va fi asa usor . Daca am face o mica socoteala ,de cind ai scris „Apelul catre Europa ” si pina la ce prevedeai a se intimpla au trecut 20 de ani . Acum insa ,este musai sa fie ceva mai devreme . 🙂
  p.s. Am incercat cu adresa de email de pe gmail .com cu avatar nou si nu m-a primit nici cu asta .. Ce naiba are de nu ma mai vrea ?

 6. AVP Says:

  Nu-mi dau seama ce se intampla. De altfel, nu cred ca e problema mea, ci a lu Mr Gravatar.

 7. stely Says:

  Acum ce s-a intimplat ? Vad ca s-au uniformizat … Cred ca emailul meu este de vina ,nu Mr.Gravatar
  p.s. Traian Basescu la B1 ,ora 21 :00.

 8. AVP Says:

  Nu, acum am umblat eu la ele. Mai am, de asemnea, doua posibilitati:

  1. Fie sa le fac asa…

 9. AVP Says:

  Crezi ca e mai bine ? Logo-ul se schimba dupa cum iti alegi e-mailul.

 10. AVP Says:

  Hai că vedem noi cum facem cu avatarele alea.

  Postare noua.

 11. skorpion Says:

  salut,
  bun linkul dat de stely…si foarte plauzibil!
  Basescu nu a stat cu miinile in sin dupa ce in 2009 (?) a vazut ca dinozaurii pedelisti – la rugamintea lui – nu voiau sa renunte la pozitiile lor, dupa ce a vazut ca Boc se cam lupta singur, dupa ce a vazut ca oameni ca frunzaverde, flutur …….mai au cuvint de spus in pdl, si il pregateste/ l-a pregatit pe MRU.

  oricum MRU era vehiculat ca potential candidat la presedintie si viitor presedinte inca in urma cu vreo 2-3 ani, asa ca numirea lui in 2012 nu a fost o surpriza mare pentru mine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s