Chiar, cine o ţine-n braţe pe Elena Udrea ? Şi de ce ?

Hai să discutăm un pic despre profitul or deficitul de imagine pe care-l poate avea cel care (Băse or PDL, chiar că nu contează) o ţine-n braţe pe această doamnă care de ani de zile a devenit calul de bătaie al antenelor mogulice, pe diverse chestiuţe personale, nu importă cât de reale, aloo, şi care, pe de altă parte, nu ne-a dat până acum absolut nicio dovadă – atenţie – c-ar fi cine ştie ce competentă în munca sa, la partid sau la ministeru-i cât China, sau că ar putea atrage pentru PDL ori pentru minister simpatia populară ori de preste hotară, ci din contra: din cauza acestei politiciene, PDL şi Băse, cei de la care ne-am aşteptat să remodernizeze biata ţărişoară, au mâncat şi mănâncă doar papară. Şi-atunci, repet: cine şi de ce are interes s-o ţină-n braţe pe fata asta evident impopulară ? :idea:

Apropo de deja faimoasa-i rochiţă Dolce & Gabbana, Elena Udrea a spus dimineaţa, pe blogul dumneaei, c-a cumpărat rochia de pe un site oarecare, c-un preţ ordinar, iar spre seară – după ce a aflat că ale Gâdea o vor soma să le prezinte, dacă se poate, factura sau ceva similar – şi-a adus aminte că rochia i-a fost făcută de soţ în dar. Şi uite aşa, dintr-un şoricel de imagine pitic s-a născut un munte de bârfă birlik, din care PDL-ul va ieşi încă o dată şifonat un pic (şi iar un pic), până n-o mai rămânea nimic. Din trebuşoara asta de kk va rezulta cel puţin că Elena Udrea minte de-ngheaţă apele, ca şi Băse în chestia cu casele, care e şi nu e. Ce n-a priceput nu doar Elena Udrea, însă nimeni din echipa de imagine PDL, se pare, e că-n ţeara în care boboru’ nu trăieşte de pe o zi pe alta decât dacă-şi consumă bârfele zilnice, e musai ca politicienele să se îmbrace ca babele şi să trăiască precum sfintele, măcar până trec punţile. În Românica, unde de altfel nu mai există fete mari de când tica, cel puţin după ce termină matematica de ciclu gimazial şi gramatica, în ţeara unde toţi fură şi înşală cum visează şi stau cu ochii pe capra vecinului mai ales când agonizează, cu toate astea, ei bine, când votează, rumânului nost îi place să creadă că catindata – exempli gratia – nu e o fetiţă de la Inter d-aia mincinoasă, ci, dacă nu o preacurată maică precistă or vergină mireasă, “baremi” grasă, lăptoasă şi devreme acasă, drea…

Când eşti ministru într-o ţară unde 3 milioane de concetăţeni au plecat afară fiindcă aici n-au mâncat decât pâine amară de la cocoşii, zmecheroşii şi vântoşii care i-au trombonit, înşelat şi furat iar şi iară, când spitalele, creşele şi locurile de muncă sunt suprimate ca muştele, iar profesorii, medicii şi drumurile aşteaptă salariile promise şi arieratele cu anii sau cu lunile, nu-ţi stă bine să vii tu, Lenuţa lu nu ştiu cine din Pleşcoi şi să te dai mare titirişcoi plişcoi preste titirişca plişca, ori mare sculă pe basculă în faţa naţiunei lu’ bietu’ Bulă, care n-o mai avea el nici ce băga-n gură sau tradiţionala lulă, dar are-n schimb votu-n mână, aloo…

Sau, ca să vă dau un exemplu mai clar, când poetul poeţilor, pe care destinu’ l-a extras din boboru-i vulgar & ferentar aşa cum soarbe Soarele un norişor de aur dintr-o mare de amar, şi cu soţioara-i fără de care n-ar fi posibil al său har, chit că pentru asta îi varsă zilnic în cap o găleată de clor & var (oops…), se-mbracă la magazinu second hand din cartieru-i hiperpopular, păi zău că nu-ţi stă bine ţie, o femeiuşcă abia scoborâtă de la ţar’ şi chiar dac-ai proveni din Fanar, biensur, să pohteşti la garderoba lu madam Pompadour cuprinsă de dreacii unui egoizm pur & pleşcar, decât dacă boboru’ de care vorbim e de fapt un ciopor şi kknar, şi foodul ca orice trib barbar :evil:

 Cât despre banii aduşi de EU de la E.U., i-a răspuns Victor Ponta în locul meu: dacă d-na U. ar fi adus României tot atâţia bani europeni cât a adus ţării sale omoloaga-i poloneză, atunci el însuşi, Victoraş, ar fi fost gata să facă o chetă pentru ca doamna cu pricina să primească în dar o rochie de cel mai mare oraş. Însă adevărul e că Ministerul Dezvoltării n-a atras decât 10% din banii europeni de care ar fi putut beneficia Românica, în schimb doamna Udrea se poartă de parcă ar fi deja regina din Sabba-Martinica. Păi dacă încă de pe-acum se crede o prinţesă din Castelul de Trotil, darmite când va ajunge – conform priviziunii doamnei Turcan şi dacă ar fi să judecăm după felul în care o saluta mai alaltăieri ditamai ministrul armatei, ca un tamburaş majur debil – Kill Bill… ? :roll:   Şi deci te pomeneşti că de aia o ţin ăştia – băieţii păpuşari – cu orice preţ în drill ? Ferească sfântu’…! Căci dacă deocamdată singura bucurie a dumneaei e să poarte rochii de mii de eurei în timp ce Criza e puhoi preste noi, mâine-poimâine, când bucuria asta i se va părea o chestie prea din popor, faţă de statua-i de Kill Bill atoatebiruitor, nu va pohti să-şi promoveze căţeluşa măcar senator ?

27 răspunsuri to “Chiar, cine o ţine-n braţe pe Elena Udrea ? Şi de ce ?”

 1. skorpion Says:

  de ce presa nu se ocupa cu acelasi apetit de marile jafuri facute in ultimii 20 de ani,
  de modul in care s-au transferat circa 120 miliarde euro in buzunarele citorva politruci si oameni de afaceri,
  incepind cu adinastase, patriciu, voiculescu, mitrea, copos, etc.etc.etc.etc.etc,
  din toate partidele

  total: circa 120 miliarde euroi.

  nu cumva atacul asupra madamei udrea este tot pentru ascunderea faptelor penale ale politrucilor?
  nu cumva politica inceputa de basescu in 2005 si dusa fantastic de greu impotriva coruptiei este deranjanta pentru ticalosii penali si atunci au descoperit gaselnita-udrea-fustita-rochie-scumpa?

  nu cumva multi ar trebui sa fie demult dupa gratii???

  nu cumva elena udrea este praf in ochi pentru naivi si manipulabili?

 2. MARIA Says:

  Draga AVP, chiar daca avem opinii politice diferite, nu inseamna ca nu ne
  iubim sau respectam, asta inteleg eu in „democratie”. Chiar si cu parintii mei
  am avut discutii, nemultumiti fiind de pensii, le-am explicat ca mama are cu
  vreo 1-200 mai mult decat o muncitoare textilista care munceste si sambata,
  iar tata, cu pensia de detinut, de vreo 3 -4 ori mai mult. Nu am nici o sansa,
  urmaresc antenele ( ne vedem mai rar, nu locuim in acelasi oras ) si stiu ei ca
  Udrea, Boc si Basescu le fura pensiile.
  Repet, dar asta e parerea mea, tinuta unui ministru trebuie sa fie respectabila, daca era intr-un sac era mai credibila?

 3. nikuelektriku Says:

  o rochitza cu epoletzi?

 4. AVP Says:

  @skorpi, de marile dosare de coruptie tre sa se ocupe DNA si Justitia, nu doar presa ; si nu numai primblandu-i pe alde Nastase, DDD, Patriciu, Jiji Oieru si Vantu pe la tembeliziuni, rand cu randu, iar apoi eliberandu-i si lasandu-i sa zburde ca gandu… Marile dosare de coruptie sunt legate de fapt de primul „salvator” al coruptilor si coruptibililor, reshpective de Ivan Ilici cel „liberator”, al carui dosar de la „revolutie” si de la „mineriadele” ciracilor a fost blocat la ordinu altui „salvator”, aloo… Ghici care, puisor ? 💡 Si inca ceva: atunci cand mai vbesti de manipulare, uitta-te-n oglinjoara, fratioare… 🙂

  @Maria, si alte state au femei-ministri, dar nu atat de cinico-sinistri, aloo… Nu vei vedea in nicio alta tzeara, fie ea si Burkina Faso or Congo – unde cica trebuia sa mearga neronianu’ Bombo – o ministresa sau chiar prima doamna imbracata in rochie de mii de euro, nici macar la receptii princiare, priatelo… Si te mai intreb inca o data, dear surioare, care cica nu mai poti de mila tutulor catzelusilor de subt soare : daca sotia redactorului „Apelului catre Europa” si-a poetului „Planetei-Ou” se-mbraca, de voie-de nevoie, in tembela tzasisoara a lu Humor si dl Goe, la un magazin second-hand, nevasta negustorului Cocos (care nu traieste intr-o Superland) de ce ar merita sa se-mbrace la un magazin muult mai falos, iar apoi sa si faca gargara populara per os… ? Chiar nu poti procesa discrepanţa / nedreptatea asta colosala, draga mea, care cica nu mai poci de mila unei catzeluse din menajeria ta…? 🙄

  @elektriku – evident, dar despre ce arma si despre ce grad o fi vba, fratre, din moment ce gen.Oprea statea smirna in fatza doamnei cu initialele Ioropii de parca l-ar fi vazut pe insusi Ullise-al Penelopii sau pe Obi-Wan Kenobi… ? 🙄 Mister…

 5. MARIA Says:

  Da, draga AVP si eu ma imbrac la magazine second, pentru-ca surplusul meu
  se duce la „menajeria” mea, dar asta ma face fericita. Crezi ca sotia ta e
  nefericita ca nu se imbraca la un magazin falos?! Important este ca are iubirea ta.
  Iar pentru noi, ca scrii si ne place, uite, toti banii lui Patriciu nu m-au facut sa-i
  citesc vreun articol.

 6. Stely Says:

  AVP,
  Hai sa raspund eu la cele doua intrebari :
  1. Cine o tine” in brate” pe Elena Udrea ?
  Raspuns :Traian Basescu . :shock::
  2 . De ce ?
  Raspuns :a fost sustinut de familia Cocos (cu bani ) in alegerile de primar general al capitalei ,apoi pentru presedinte al Ro. Trebuie sa spun ca n-am inteles niciodata de ce, pina si Traian Basescu ,a fost nevoit sa apeleze la banii unor oameni de afaceri ,mai mult sau mai putin controversati , ca sa cistige alegerile. Eu nu l-am ales ,dupa pliante sau sacose si tricouri ,ci pentru ca mi-a inspirat incredere . L-am apreciat pentru programul lui ,pentru tenacitate si pentru modul cum a stiut sa-si spulbere toti adversarii . I-a „facut din vorbe „(clare si raspicate ) ,dar si cu faptele sale de pina atunci .
  Ajuns presedinte a fost nevoit sa-l rasplateasca pe Cocos pentru sustinerea sa materiala prin cea mai simpla metoda : a facut-o pe nevasta-sa consilierul sau personal . Sigur ca a devenit subiect de birfa . In primul rind ca era ciudat s-o pui pe EU , o anonima ca intelect si realizari personale, linga Andrei Plesu ,de ex. Cred ca a fost prima gafa a presedintelui.
  In momentul cind au inceput scandalurile in Alianta DA , PNL ,care a intrat in opozitie a speculat povestea ,care, iata nu se mai sfirseste . Ba ,dimpotriva ,stimulati de rezultate marcheaza zi de zi.
  Nu stiu cit de adevarate sunt zvonurile privitoare la relatiile dintre ei ,dar stiu ca n-a facut niciunul ceva spectaculos sa le puna capat . Nici Traian Basescu ,care trebuia sa gaseasca alta cale s-o rasplateasca pentru loialitate si sustinere materiala ,nici EU ,care trebuia sa-si controleze gesturile ,tinuta ,iesirile mondene ,pozatul in diverse reviste destul de frivole , care iata au facut-o au facut-o o tinta in vulnerabilizarea presedintelui , a guvernului si a PD-L.
  Presedintele a stiut ca EU a devenit o „piatra de moara” in realegerea sa pentru un al doilea mandat .Stia si ea. Faptul ca nici unul n-a actionat rational si in interes general, ca sa inlature aceasta „greutate”, ma determina si pe mine sa ma despart de ei toti ( de presedinte,de EU si de PD-L ) . Asta pentru ca au periclitat cu buna stiinta sansele de reforma si de modernizare a Ro ,facilitind venirea USL la putere .Si pentru ce ? Daca EU are si ea „saracuta” o singura bucurie ,aceea de a se imbraca cu haine scumpe , la ce bun sa se chinue in guvern pentru” binele poporului ” ,daca aceasta nu-i provoaca bucurii? N-ar fi mai bine sa se duca alaturi de Cocos(acasa) sa-si consume in liniste bucuria de a se imbraca cu haine scumpe?
  p.s Si altceva :daca este adevarat ca lipsa unui copil o face nefericita ,gasind refugiul in toale scumpe ,cine o opreste sa adopte unul ? N-ar fi caea mai frumoasa bucurie ,aceea de a face un copilas abandonat fericit ?

 7. skorpion Says:

  @stely,

  am inteles: vei vota USL, vei vota ponta si antonescu,
  daca nu ei atunci dan diaconescu si partidul pop……

  mult zgomot pentru nimic.

  absolut prea mult zgomot pentru nimic

  hai, pa, vorba poetului
  🙂

 8. Stely Says:

  Nu ,Skorpion … Va fi pentru prima data cind nu voi mai vota .Voi sta acasa . Asa gasesc eu sa-i pedepsesc pentru nechibzuinta lor.

 9. AVP Says:

  Bravo, Stely, ai avut niste interventii pline de maturitate si de chibzuinta… Cat despre @Skorpi, abia acum il descopar cat e de impulsiv… oops. Acum – helas – incep sa-mi explic cum de putea fi Skorpi pretin cu fascistoidu si-n orice caz mirlanu taliban-potokakiu @Carol (de pe blogul lui Thor). Zau, descopar un Skorpi absolutamente ciurprinzator… In loc sa observe ca noi chiar vrem binele pedalistilor si-al lui Base, pentru care in fond am facut un Apel pe care l-am semnat in agora mare cu numele din nascare si cu renumele, iar nu ca viteazu @Skorpi, doar cu porecla din dotare ( 🙂 ), el ne dovedeste, din contra, c-ar fi in stare sa tina cu Oranjeria chiar si daca astia l-ar conduce-n iad ori in kkstoare sau daca ar fura ca banditii de drumu mare ori s-ar purta ca messalinele lu Caligula, caci tot „ai nostri” ar ramane pt Skorpi al nost, se pare… oops Mare e gradina Domnului de-o anumita culoare… oops.

 10. AVP Says:

  Cat despre „Dan Diaconescu si Partidu Pop”, Skorpi al nost nu s-a prins ce e cu fantosa asta electorala nici macar dupa ce i-am spus io in mod expres de doo ori… 🙂 Si-atunci, cum de s-o mai mira ca e un target sigur pentru opera de manipulare a zmecherosilor de pe ponoare…? Oare, in momentu in care DDD va primi aprobare de participare la vot chiar in preziua campaniei de votare, sau cand, dupa alegeri, DDD va intra in coalitie cu cine tre, exact cum facea pe vremuri jolly jokeru PRM, Skorpi nici atunci nu-si va da seama ca justitia – si nu doar DNA – e deja in mana celor care ar putea sa-i bage pe toti mafiotii si mogulii la parnaie, daca ar vrea, si ca el nu e altceva decat un taliban portokakiu manipulat ca drea, inca de pe vremea cand Akademia Katz si Tru erau totu’ pt naivii ce puneau (b)votu’… ? 🙄 Of, of…

 11. skorpion Says:

  AVP,

  eronat pe toata linia:

  1. nu am fost prieten cu @carol, dimpotriva m-am contrat de citeva ori cu el, dar ai uitat
  2. faptul ca nu m-am semnat cu nume si prenume nu este o vina, nu? sau percepi altfel….
  3. nu stiu ce bine vreti voi, dar cred ca va cramponati prea mult pe o pista gresita unde v-au adus, de fapt, latrinele tv, adica si-au atins tinta,
  4. oi fi n-oi fi impulsiv ramine de vazut,
  🙂
  5. nu sint maniac portocaliu, dar nu mi se pare normal sa ma leg de chestiuni absolut futile cind sint altele de facut…
  6. stiu foarte bine unde este azi justitia si nu cind vor fi alegeri

 12. AVP Says:

  E clar ca nu pricepi despre ce-i vba, insa nu neg ca esti de foarte buna credinta, Skorpi. Dar chiar si faptul ca tu crezi ca „latrinele” si-au atins tinta pana si fata de auctorul „Planetei-Ou”, carele e atat de mbow incat sa nu-nteleaga ceea ce doar marele ierou anonim Skorpi pricepe, ar fi foarte grav, aloo, fiindca ar arata ca restu boborului, aflat practic cu-o mie de anisori in urma mea in quasiintegralitatea sa, e prostit si manipulat si mai ca drea, n-asa…? 😯 Si-atunci, cine-i de vina, fata mea…? 🙄 Ioropa ? America ? Poesia or teoria mea ? Latrinele mogulice, pe care Base le-a lasat sa faca ce vor sau ce vrea, in timp ce tembeliziunea nationala transmitea seriale din Coreea anitica, probabil pentru electoratu din Andromeda… ? Bine naiba ca macar tu, cu Base, cu Udrea, cu Maria Hulber (pe care d-na ministru o va baga-n seama, in sfarsit, ca si pe Despina… 😉 ), cu politeia, cu tibi, cu nora damian, cu copacu din padure si cu dasteapta lumii of America, am numit-o pe @Clemy Bebs, plus – sa nu uit, drea – academiciana theo din Germania, egzperta in gramatica romana, rezistati inca ieroic p-acilisa… 🙂

 13. AVP Says:

  Off topic:

  Dasteptilor care se ratoiau la mine pe forumuri acum cativa ani spunandu-mi ca habar n-am ce vbesc si ca ordinatoarele vor depinde totdeauna de omul-programator, ca sa nu mai vbesc de contimporanii mei de acum 30 de anisori, fata de care io profeteam aparitia unor computere care sa gandeasca omeneste si mai mult decat atat : supraomaneste, anuntand practic aparitia unor noi fiinte pe Planeta-Ou, care vor fi computerele umanizate, aloou, evolutia creatoare le-a dat un raspuns chiar mai rapid decat m-asteptam aici:

  http://science.hotnews.ro/stiri-tehnologie-9842614-video-ibm-lucreaza-procesor-care-gandeste-asemanator-creierului-uman.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+hotnews%2Fyvoq+%28Hotnews.ro%29

  Si sa nu uitam ca suntem abia la a 5-a sau a 6-a generatie de computere, aloo… Va puteti imagina cum vor arata aceste superfiinte la a 666-a generatie ? 😯

 14. skorpion Says:

  ce-i cu despina??

 15. AVP Says:

  Nu stiu ! Dar pentru ca nu vreau sa ma gandesc la ceva rau, prefer sa cred ca s-a angrenat in politica organizationala propriu-zisa, fiind evident la un moment dat ca asta urmarea: sa-si faca o platforma de lansare de pe Net… Sa speram ca prietena noastra, care a disparut subit de pe forum, este sanatoasa si voioasa, macar !

 16. skorpion Says:

  daca nu stii, atunci mai bine sa ne abtinem….cine stie unde a dus-o viata…

  nu toata lumea este ahtiata sa lucreze sub pulpana politica
  🙂

 17. AVP Says:

  Cand ai dreptate, ai.

  Sper de asemenea ca e sanatoasa si aratoasa si prietena noastra Florentina Borgovan, cara n-a mai dat niciun semn de viata, dar cred ca se prajeste pe undeva, pe vreo plaja de langa Marmara… :)Io n-am mai vazut nici Dunarea de 2 anisori si ceva, desi sunt la 100 de m de ea 😯

 18. skorpion Says:

  nu cred ca stiu cine este Florentina B, iar in privinta Dunarii tu gresesti, fugi repede pina acolo,
  lasa naibii blogareala macar cit iti ia 200 m x 2 + 10 minute…..merita sa vezi Dunarea, nu oricine are acest privilegiu

  🙂

 19. AVP Says:

  Daca ar fi numai blogareala… oops. Vezi, d-aia nu percepi tu nici alii chestiutze, darmite alte chestii 🙂 Esti prea pleen de ale tale, probabil.

  Florentina Borgovan e unul dintre cei hai sa le zicem 5 receptori istorici ai lu AVP. O fiinta de o rarissima eruditie, sensibilitate si intelighentza. Chiar n-ai remarcat-o pe Feisbuc ? 🙄

 20. skorpion Says:

  AVP,
  cred ca ai observat ca nu-mi place sa vorbesc prea mult aka sa scriu mult…am spus „blogareala” incluzind in aceasta si munca ta in gradina, problemele familiale si multe altele….si mai cred ca si tu crezi ca eu stiu toate astea
  🙂

  dar stiu, ca in mintea ta sint prea prost, prostutz, cum vrei tu……

  nu am timp de facebook si nici chef, mai ales nu am chef….

 21. AVP Says:

  Nici io nu-mi pierd multa vreme pe facebook, iar acolo nu ma uit decat pe top news. Insa au fost suficiente doua-trei priviri sa s-o remarc pe Florentina. De altfel, ea s-a remarcat singura, facand unele dintre cele mai competente comentarii la linkurile mele, dar si la ale multor altora, fata de care parerile noastre converg. Din pacate, tu iti pierzi destula vreme pe forumuri de mana a doua si cu convorbitori de mana a treia, si asta numai pe criteriul minor ca sunt portocalii, ca si tine. Cand de fapt cei mai multi dintre ipochimenii astia sunt porto-kaki, aloo… 😉

  Stii bine ca te respect si te simpatizez prea mult (ca si pe dragul si bunul @filadel), ca sa nu fiu obligat sa-ti spun adevaru’.

 22. skorpion Says:

  1. nu stii ca adevarul supara???
  🙂

  2. nu intotdeauna adevarul tau este si adevarul meu

  3. nu intotdeauna adevarul tau este cel corect, iar al meu gresit

  4. nu cred ca-mi pierd vremea pe forumuri de mina a doua….chiar nu cred, am intilnit oameni foarte inteligenti,
  culti, onesti….printre ei..

  5. si noi doi ne-am intilnit tot pe un blog de mina a 2.a?
  a 3.a?
  🙂

 23. AVP Says:

  @Stely, Basescu vrea si-n carutza, si-n telegutza. E depasit in mod vadit de istorie, avand o mentalitate de secol 19, nici macar 20, dovada si simpatia sa pt poezia pasunist-nationalista a lu Paunescu. Lasa ca nici Victoras Ponta si cu rivala-i de ocazie, Lenuta Udrea, nu sunt mai breji. Cat despre Antonescu, de cate ori il vad si-l ascult pe homuletzu ista ma gandesc la Farfuridi or Branazovenescu, nici macar la Catzavencu, dreq… oops.

  @Skorpi, toante forumurile sunt de mana a doua sau a treia in comparatie cu forumul unde se naste Planeta-Ou, aloou… Deci e normal sa fi spus ca ne-am cunoscut pe un forum de mana a doua sau a treia (daca era de mana a 4-a, precis ar fi fost la Patrasconiu 🙂 )

  Tocmai varui camara, asa ca scuzati mirosu de var… oops.

  Mai vbim, dupa ce repar lumina electrica de-acolosa (s-a intrerupt un fir chiar in zid). La priceperea mea, n-ar fi exclus ca urmatoarea noastra convorbire sa fie la Judecata de Apoi, de altfel… oops )

 24. Riddick Says:

  Daca la congres ieşea Blaga, madama era dată afara în şuturi, la fel poponofila Macovei şi restul sectei sorosiste de reformatori pleşodilematicidouăşdoişti. Da’, vorba aia – „ata ete”… Probabil, trebuie să mai treacă un ciclu electoral până apare partidul de dreapta din România.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s