MBadea – un clown nefelixit, dar inca prea bine platit

Probabil că un creator ca mine n-ar trebui să se uite nici măcar în sala de aşteptare a unei gări uitate de lume,  în care m-aş pleectisi alături de loserii şi de puradeii salonului ăluia, la moaca & mimica de  tembeluţ ce se crede hyperţuţ a clownului istuia, dar fiindcă nevastă-mea, exempli gratia, nebunită de grija că după ce ea şi cu soacră-mea or lua penzia şi-om vedea ce va mai rămânea când vom tăia rata, lumina şi ce-o mai fi p-acoloşa, nu mai are inemă, sărăcuţa, decât să se uite  la chestii uşurele, nebunele, idioţele, caraghioaze ca nişte vânturele – şotii, porcării, prostii şi bufonerii ce-i mai alungă grijile şi-i mai domolesc nervii –, iar io, la rându-mi, ce-mi văd de gratuita (n-aşa? :oops: ) misie de poesel genial ot Românica (adicătelea de artist futurist sadea, vai mama mea), adăstând la masa-mi de brad de alăturea, sunt nevoit s-ascult şi tembelizoru’ de dinapoia mea, cu antenele, telenovelele, reţetele, horoscoapele, ciuvicii, fieruţele, stanii, danii, irineii, ciutacii şi alţii şi altele, e-misii mai mult or mai puţin hipnagogice, politice, economice sau mai ştiu io ce şi cum, aşadeci să-l înghit şi pe ieroul nostru, pamfletarul antenelor, care-închide hora de dixtracţie la ore naintate din noapte, precum un finis coronat opus preste maalaua & şandramaua lu Ipate, Conu Leonida, Efimiţa, AVP & Jupân Dumitrache, zis şi Titircă Inimă-Rea, pentru cine ştie carte, păi cum drea.

Ei bine, dacă doar îl ascult pe băiatu’ ista smult chiar nu pricep de ce se nebuneşte nevastă-mea după e-misia sa, căci nu se-nţelege mai nemica din verbigeraţia-i idioţea, însă dacă-l privesc cum se strâmbă, se îndoaie, se apleacă, se freacă-n creştet ori la falcă, tuşeşte, răcneşte, şopteşte, stupeşte, hăhăieşte ori trozneşte din deşte, îşi dă ochii preste cap şi rânjeşte zmechereşte, fireşte, atunci pricep că lumea râde de el cum ar râde de un saltimbac la bâlci, deci fără să conteze ce spune clownu când se umflă caraghioz în buci şi face cabotine clăbuci, căci şi atunci publicul se-aşteptă ca fraierului să-i pice-n freză nişte muci, iar el – publicul – să râdă cu poftă de flaimuci, chit că ipochimenu’ ne-ar vorbi  fix atunci despre un iminent puci ori de profanarea sfintei cruci…oops. Iar când mbadea schimbă placa şi vrea să arboreze şi un alt look decât cel care l-a consacrat, înghesuindu-se la aceeaşi masă cu alţi analişti de la Gâdea-sat, pus la 4 ace ca orişice tov gradat, arborând o moacă de gagiu sobru şi vorbind apăsat, atunci devine un personaj fad şi neînsemnat, ca şi stan laptop-man, după ce şi-a părăsit ceata şi mapa ce l-au lansat ca pe un lătrător sonat-sonat, însă  oarecum rasat, şi s-a fâsâit într-un solo de kkt.

De la o vreme se pare însă că tipu – mbadea al nost – nu prea mai are preţ de cost cu joaca-i / moaca-i de dăştept prost, astfel că nevastă-mea îl cam trişează la ora sa cu zmecheroşii de la e-misii mai acana, cărora n-aş vrea să le fac reclamă pe de-a moca. Întrebând-o cum se face că nu prea-i mai place de băieţelu cu creţe cojonace, nevastă-mea face pe supalata şi tace, sorbind misterios din cănuţă, arătându-mi cu degeţelu la bucuţă şi atrăgându-mi atenţia c-ar phootea fi chiar şi bunicuţă, aloo, aşa că nu se face s-o iau la mişto… oops. Cât despre mbadea – dacă chiar mă interesează – i se pare că se cam dă mare căcărează începând de la bobotează, deşi îi stătea mult mai cool pe post de sfârlează şi fofează, adică în looku unui prost care le-o zice proştilor şi mai mari în limbaj de autobază, da, dar care prinde câteodată o poantă isteaţă şi curată de cade maalaua poolitică lată şi-i bagă pe to(n)ţi subt covată. Replicându-i că ista (faptul că nu te mai face să râzi) nu e un criteriu de evaluare în casa amantului a 3 serioase Muzi, cel puţin, aloo, dulcea soţioară m-ameninţă că dacă o mai jicnesc nici că mai vbim şi mă dă dreaqului cu tâmpitu de mbadea, pe lângă care mr beem e un mim sublim, iar nu cretinu pe care-l ştim. În fine, n-am mai continuat discuţia ca să nu se ajungă la crim’, drea, însă de unde pînă unde mbadea era febleţea mea, iar nu a sa, a ? 🙄

Dar când nevastă-mea, pleectisită şi de ceilalţi showmani de Românica s-a întors mai alaltărea la liubirea-i de baz, recte la clownu cu limbaju-i verde-praz si cu freza-i de raj kapoor, la un moment dat am remarcat cu groaz’ că tipu nu doar că nu prea mai are haz, însă a devenit un paranoia vădit chiaur, cu somaţii, gesticulaţii şi chemări la ordine de plotoner majur, cu ifose de vedetă care n-are şi ea doar o gaură-n coor şi-un singur cap pentru căciula-i de samur, într-un cuvânt, un tâmpiţel pur, pe cale de a-i tracasa până şi pe linguşitorii interesaţi de primprejur, ce încă îşi mai fac iluzia că saltimbacu le face trafic în timp ce pe marinelu’ Băse-l înjur’.

Si cu asta basta, jur… 🙂

 

Anunțuri

51 răspunsuri to “MBadea – un clown nefelixit, dar inca prea bine platit”

 1. skorpion Says:

  nici eu nu inteleg cum unora le place mbadea si cred, ca place, in special, femeilor…poate gresesc…

  nu l-am mai urmarit de ani de zile, de fapt l-am vazut o singura data citeva minute si mi-a fost de ajuns…o leprutza mica pe bani mari…..un fel de javra ordinara felixista…

  mi-a placut insiruirea de verbe
  cum se strâmbă, se îndoaie, se apleacă, se freacă-n creştet ori la falcă, tuşeşte, răcneşte, şopteşte, stupeşte, hăhăieşte ori trozneşte din deşte, îşi dă ochii preste cap şi rânjeşte zmechereşte,

  si, de fapt, intreaga descriere alerta a tembelului ot tv.

  sper sa va vina pensiile si sa va ajunga pina la luna viitoare…

 2. AVP Says:

  Sa dea Domnu !

  Pe maine, my friends.

 3. filadel Says:

  Noapte bună tuturor! Despre mbadea: lăsați copiii să vină la mine – sau binecuvîntați animalele și copiii – sau … 😀

 4. Stely Says:

  AVP ,
  Tocmai ce terminaem o postare lunga si mai putin alambicata (sa nu-l mai ameteasca pe D-L Goe) ca sa -mi fac mea culpa pentru faptul ca am pornit la un razboi atit de mare ,fara armele necesare. Acum ce sa fac ? O trec la inca un „act ratat ” si n-o mai pun .
  Despre pamfletul asta nici nu mai spun nimic . Doar atit :Esti nebun !!! Am ris de m-am prapadit .. 🙂 Iuresul de cuvinte pe care l-ai prevalit peste moaca lui M.Badea este devastator . O adevarata tornada .
  Daca ai fi spus in citeva vorbe , ca esti nevoit sa-l asculti pe M.Badea seara de seara ,te-as fi compatimit . Pentru mine nu cred ca ar exista o tortura mai mare ca asta. Nu l-am mai vazut pe scalimbaiatul asta de cind m-am pensionat . Ma uitam la el cind intram in garda la spital si trebuia sa stau treaza aproape toata noaptea . Aveam o colega care era innebunita dupa el si neavind incotro o suportam ,dar cu mare scandal .Vad ca tu esti vesel ,nu dai semne ca te-ar deranja . Eu insa aveam o stare care ma facea sa-mi pierd cumpatul . 👿 Noroc ca nu ma potriveam mai des cu ea in garda.
  Acum ,dupa ce am citit pamfletul ,ma simt razbunata si cred ca am sa il trimit ca si cadou ,mai ales ca sunt citiva antibasescu.
  Acum hai pa ,ca iar m-a apucat dimineata … oops .
  P.S. Eu am liniste desavirsita . Fiecare cu televizorul si calculatorul in camera lui.. Astazi ,doar pe Base l-am vazut .N-am suportat insa sa-l ascult pe CTP , un alt M.Badea ,aproape mai grotesc.

 5. Stely Says:

  AVP,
  Cred că am intuit cauza pentru care ,atunci cînd ai scris pamfletul ăsta ,erai vesel şi pus pe şotii . Să fie asta ?

  „arătându-mi cu degeţelu la bucuţă şi atrăgându-mi atenţia c-ar phootea fi chiar şi bunicuţă, aloo,”…

  Hmm ! aş zice ca ,da ,şi tare m- aş bucura. 🙂

 6. AVP Says:

  Am vrut sa spun c-ar putea fi, socotind dupa varsta posibilei bunicutze. Deocamdata insa nu s-a pus problema, inca mai e timp. Prima data cuibul, apoi puisorii… oops.

  Pana una-alata, ma gandesc – desi am multe alte treburi reale pe cap – cum sa fac si sa dreg ca sa m-apuc de Povestea lui Ave, episodu 17. Tocami am facut rost de un Mers al trenurilor din 1979-1980, ca documentare pentru inceputul episodului si zic sa-i dau bice, chit ca mai degraba as fi facut un hyperspatz patrol pe wallurile fesibucului… oops. In fine, vad io cum fac..

 7. Stely Says:

  Da, si eu zic sa-i dai „bice” ,intrucit vad ca esti in forma ,desi nu este acelasi lucru. Cred insa ca la sfirsit , vei avea cu totul alta stare 😮 descatusare de toate momentele dureroase care ti-au otravit viata.
  Mai ai o mica datorie pe care ai putea s-o achiti , tot aici , in episodul 17. Ma refer la deconspirarea „anonimizatilor ” din Opisul de la CNSAS.
  In ceea ce priveste chestiunea cealalta ,da, ai dreptate -este timp destul .Asa au procedat si ai mei .
  p.s. Si inca ceva : ai depistat cine se ascunde sub nickul „chip &dale „? Am dat de un blog ,dar nesemnificativ.

 8. skorpion Says:

  1. pe vremea noastra veneau intii puisorii si apoi se facea, daca se facea, si cuibul
  🙂
  n’est ce pas?

  2. stiu cine este chip & dale…..cred ca si AVP stie acum;

  3. blogul lui mistretu nu mi se pare nesemnificativ, stely, daca cumva la acela te-ai referit
  🙂

 9. AVP Says:

  Nu cred ca Stely a vrut sa spuna ca blogul lui MD e nesemnificativ (desi nu prea inteleg ce-a vrut sa zica Stely). Deci, cine crezi ca este Chip&Dale…? NCM… ?

 10. skorpion Says:

  da, NCM
  🙂

 11. Stely Says:

  Nu este in nici un caz vorba de blogul lui MD ,ci a acestuia (Chip &Dale ) sau NCM ? Cine e ? Zau ca nu -mi dau seama dupa initialele astea . 🙄 Dati-mi un mic indiciu …

 12. skorpion Says:

  stely,

  😛
  🙄

 13. Stely Says:

  Am gasit ceva care s-a potrivi ,dar nu cred ca acesta te cunoaste si s-ar preta sa-ti dea sfaturi …

 14. Stely Says:

  Mai baga ceva ca nu -mi pica fisa ..

 15. Stely Says:

  E vreun politician,ziarist ,scriitor ,critic literar ,actor , redactor ,editor ,pictor etc.. ? 😦

 16. skorpion Says:

  stely,
  esti pe aproape in enumerarea de mai sus….
  🙂

 17. AVP Says:

  Si ce treaba avea NCM sa-mi aminteasca de „clinciurile” mele cu DT si – asta-i culmea – cu rh ? De unde a inteles NCM ca io ma „clinciuiesc” cu gunoiu rh…? Daca io cer scoaterea din hyperspatz a acestui trol si spameor al tuturor, inseamna ca ma „clinciuiesc” cu nulitatea lu pesce ? Faptul ca i-am cerut lui DT, in calitate de friend si de coleg creator, asa cum l-am crezut eu la un moment dat, sa nu-l mai publice pe blogu-i moderat pe acest gunoi antisemit, sovin si smintit (iar nu doar pentru ca ma balacarea pe mine, aloo), dupa care DT a ales sa se poope-n bot cu gunoiu, iar pe mine sa ma baneze ca-n Arendasul Roman, inseamna ca io ma „clinciuiesc” cu rumanii astia si, mai rau decat atat, inseamna ca NCM are dreptul sa ma urecheasca pentru faptul ca-i deranjez siesta cu chestiutza mea, de parca io as fi un oarecare pusti turbulent, n-asa…? Judeca si dta, skorpioane, voila…

  ps. Stely, adevaru e ca NCM ma cunoaste si uite ca s-a pretat sa-mi dea „sfaturi” (din postura-i cica neconfruntationala…), pur si simplu spre a-mi plati o polita mai veche, de pe forumul catzavencilor, cand am avut cu el o discutie care se vede treaba ca l-a cam sifonat… Foarte bine, insa atunci de ce se da impartial & neconfruntational ca tot rumanu…? 🙄 Asta nu-mi place mie, caci in rest je m’en fiche de toate astea…

  pps. Stely, initialele NCM sunt aproape tot atat de celebre ca si AVP, ce dreak… oops.

 18. Stely Says:

  Exista vreun alt nick mai celebru decit AVP !!? Are blog ,a fost disident ,a scris fabule , poeme celebre ,pamflete „n”texte si Scisori Iepocale ?
  Skorpi , e pe primul loc ?

 19. AVP Says:

  Pe Google exista 18.600.000 (de) rezultate despre AVP… 😳

  lol

 20. skorpion Says:

  pentru unii AVP este pe primul loc!

  dar nu si pentru altii…
  🙄

 21. AVP Says:

  Cum dreak sa fie altu mai celebru… ? 🙄

 22. skorpion Says:

  corrrect, mr. AVP!
  🙂

 23. AVP Says:

  Despre Traian Basescu (de-un parexamplu) nu gasesti decat 4.690.000 rezultate… lol

 24. AVP Says:

  Din pacate, mi-e tarsh sa m-apuc de Povestea lu Ave… 😦 Sunt potopit de mult prea multe griji si-as vrea mai degrab sa ma dixtrez p-acilisa, caci unde dreaq altundeva, a… ? 👿

  Dar când inima-ţi frământă
  Doruri vii şi patimi multe,
  Ş-a lor glasuri a ta minte
  Stă pe toate să le-asculte,

  Ca şi flori în poarta vieţii
  Bat la porţile gândirii,
  Toate cer intrare-n lume,
  Cer veştmintele vorbirii.

  Pentru-a tale proprii patimi,
  Pentru propria-ţi viaţă,
  Unde ai judecătorii,
  Ne’nduraţii ochi de gheaţă?

 25. Stely Says:

  Pai ,vedeti ? Mai fusei si degeaba pe „google „. AVP e pe prima pagina :Aventuri la pescuit . Tare poezia aia … 😳
  Hai ,mai dati ceva indicii !!

 26. skorpion Says:

  hai, mai, stely,chiar nu te-ai prins cine este personajul???
  doar esti o fata f. desteapta…

 27. AVP Says:

  @Stely, daca pana la urma afli rezultatu, sa nu-l spui in gura mare, caci se supala Marius Delaepicentru. In fond, daca ar fi fost de spus, l-ar fi spus el, n-asa ?

  Atata sa spui: „stiu si io cine e NCM”. Io nu pot sa-ti dau mai multe lindicii, caci s-ar prinde si radu de la afumati, dreaq.

 28. Stely Says:

  Nuuuuuuuu ! sterge poezia .. ..

  ++++++++++++++++++
  avp reply : am sters-o, insa altadata sa nu uiti zicala : „fiecare pasare pre limba ei…” oops

 29. AVP Says:

  A, la poezutza asta ad-hoc te refereai…?

  http://www.rapitori.ro/forum/post-20969.html#20969

  Din pacate pescarii lu pesce n-au gustat-o deloc, desi subcontientu pescaritei Tetty o racnea efectiv cu amoc, si asta doar pentru ca tembelutzii aia erau fuduli ca Bula la iarmarok… 🙂

 30. Stely Says:

  Da ,ai dreptate ,cu „tembelutzii” aia fudului si incuiati . Dar avind in vedere ca forumurile astea erau inca la inceput ,saracutii de ei au crezut ca esti vreun extraterestru . Adevarul este ca n-as putea sa bag mina in foc ca eu te-as fi „ghinit” din prima . Bine ,”boalili” (vorba luminitei) ca am intrat mai tirziu pe forumuri, ca altfel cine stie ce ti-as fi zis si eu . A,dar imi amintesc ca odata am avut o mica conversatie pe forumul lui Patrasc. Nu erai cu nickul asta ,ci cu @observatie . Stiu ca mi-ai zis ceva ,in stilul tau ,iar eu ceva in genul : „vad ca te pricepi bine la facut „observatii” .. Acum nu stiu despre ce era vorba ,dar avind in vedere ca eram la inceput ,nu neg ca as fi putut sa fac si greseli . In prinul rind ca „tipam” .. Primul care m-a remarcat a fost Thor . Apoi Luminita ..
  Apropos ,Skorpi,a venit Luminita din strainataturi ? Am avut impresia ca am vazut-o la MD .

 31. AVP Says:

  Intelepte cuvinte, draga pretina… Si, da, cred ca aia era Luminita noastra. Dar te rog sa nu mai intrebi de ce nu vine pe la noi, zau, las-o balta. Vine cine vine si-atat. Am spus-o de nu stiu cate ori ca io nu chem pe nimeni si nu gonesc pe nimeni de-aci, decat pe nechematii prea de tot nashparlii, cum ar veni.

 32. skorpion Says:

  stely,

  luminita nu s-a intors inca din „strainataturi”.

 33. AVP Says:

  Skorpi, acum cand traim cu totii in satul global si putem comunica de parca ne-am afla preste gard sau in balconu vecin, nu mai e nimeni in strainatate, in centru sau la periferie (cum intelege cam demodatu @dl Goe, de-un paregzamplu 😉 )

 34. skorpion Says:

  AVP,

  eu doar i-am raspuns lui stely, care inca nu a descifrat cele 3 litere
  🙂

 35. skorpion Says:

  stely,

  ai ghicit?

  🙂

 36. Stely Says:

  Skorpi ,cred ca da .. Este cel pe care l-am ghicit din prima ..
  Ciudata interventia . Parca ar fi fost profu’ la scoala..

 37. shiva Says:

  Nu, stely, brusc amfitrion,
  efeminata raza parjolita
  cu da si cu nu,
  unde e “eu” e si “tu”.
  Lao Tzi, Lao Tzu in amvon,
  aer cu aer, ispita
  iar. Iar. Sacadat, monoton.

  Cu da si cu nu,
  o litera: miu,
  nevinovata scara-n soare
  sub anotimpurile ei
  tandre. Puse ca tandre sei
  aici, pe caii-n salt si in dogoare.
  Nu stely, brusca petitoare,
  timpul n-a revarsat ahei.
  Iar carnea zilei. Doar o boare,
  nisip in nisip, gheparzi, lei.

  Mai, si mai ales tu.
  Un doi, un trei.
  Nu, stely, e doar Lao Tzu
  tinar ca apa. Sa-l bei.
  Este, fireste,
  aici. Printre deste.
  Nu, steely, e doar Lao Tzu –
  unde e da e si nu.

 38. lucid Says:

  Viorele, da-l in ma’sa pe mbadea, scrie mai bine despre lichidarea „gandului” celulozic, semn ca vine totusi apocalipsa lui gutu-te-n-berg, vorba raposatzilor catzavenci. Pana si puturiciu a redus masiv tirajul fitzuicii lui gratuite „de seara”, plus ca nu mai apare sambata si duminica, lovitura sub centura pentru mine fiind vorba de singurul print pe care-l mai „procuram” – cu exceptzia unor reviste glossy – caci in orice gospodarie e nevoie de hartie pentru gunoi.
  BTW: ce s-a intamplat cu amicu’tzi de dosare Daian, i-a murit gaina de nu mai apare la nici o manifestare publica?

 39. luminita Says:

  Stely,
  stai la rand, sa-l salut mai intai pe AVP.
  Si sa ii spun ca nu puteam rata asa un pamflet cu miros de mastica, desi ipochimenul mbadea, campion la dat cu parerea pe sticla, merita mai degraba un sut in coor decat o taiere de motz prinprejur.
  Cat despre „strainataturile” pre unde ma aflu de-un timp si de trei anotimpuri deja,
  sunt convinsa ca GPS-ul lui AVP m-a detectat si-ti va confirma.
  Nu-i asa? 😆

 40. Stely Says:

  Luminita ,
  Aha ,păi ,ce „boalili ” s-a întîmplat de ai stat atîta în „păpushoi”?! Numai eu ştiu de cîte ori te-am invocat cu nostalgie ,întrucît îmi era dor de tine . : ) Mă bucur că ai venit să ne saluţi ,lăsînd deoparte reticenţele ,cărora pot să le intuiesc motivele 😉 . Sper ca îti este bine ,acolo („in strainataturi „) şi că nu vei sta decît pîna ce vei considera că s-a dus criza ,de aici „di pi la noi „, şi vei veni cît de repede şi definitiv acasă .
  P.S .Si spui ca AVP stie unde esti ? Pai cum asa ? 🙄

 41. luminita Says:

  Stely,
  nu stiu ce intuiesti tu dar sper ca nu te bazezi totdeauna pe intuitie ca pe o a doua virtute feminina.
  Am de putin timp internet si nu mereu timp de lungit vorbele.
  Dar de citit citesc.
  PS: ca orisice blogger care se respecta si AVP are un radar care ii indica vizitatorii si locul de pe glob de unde acestia se conecteaza. Asa ca stie unde sunt.Chiar daca nu scriu nimic vizita mea e observata. La fel pe celelalte bloguri.
  O zi frumoasa !

 42. AVP Says:

  Ne bucuram sa auzim iar pe-aci glasu gros, dar @Lucid, al pretinului nostru realmente enciclopedic (deci nu ca cioclopedistii lu pesce 🙂 ), un Pico della Mirandola al hyperspatziului, precum si ciripiturile vesele ale @Luminitei. In vreme de criza grea /de toate felurile/, prezenta prietenilor conteaza f.mult pt un biet poesel, mai sensibil ca un corn de melc sau mai degraba – fiindca suntem in sezon – de Miel… oops

  Si nu, Lumycel, n-am un GPS sau un counter universal, ci doar counterul imprumutat de gazdoiul WordPress.com, care nu ma informeaza decat despre datele minimale ale postatorilor (IP-ul si adresa de mail), nu si ale vizitatorilor muti.

  @Stely – iacata ca eforturile tale simpatetice & diplomatice incep sa dea roade. Dupa ce insusi maestro DG te-a gratulat cu autografe estetice, ai intrat si-n epopeea lu @Shiva, marele zeu al puritatilor indice… oops. Vezi ce pierde @Luminita, care trece atat de rar pe-aci, sau @Dora, sau @Nora, sau @theo, sau @Despina, ca sa nu mai vbim de credincioasa noastra @Monica, sedusa de alti crai cu floricica & mandolina, nelipsita de-aci pana mai ieri, ca zidul chinezesc din China, insa evadata in extremis din arealul loco, spre alte zari de soare pline, gandind ca va face o investitie mai calduroasa decat hyperspatziul ista nemuritor, dar rece, vezi bine… lol

  Hai ca mai vbim mai incolosa. paa

 43. Stely Says:

  Luminita,
  Nu ,”intuitia „mea a fost un fel de a spune ,intrucit am stiut motivele .Unele chiar de la tine ,iar acestea din urma ni le-a spus skorpion. Prin urmare ramine asa cum am spus :ma bucur ca ai revenit si ca (sper) vei fi asa cum te cunosc : la fel de vesela ,de spontana si la fel de ..portocalie . 🙂
  AVP ,
  @Shiva sau @Sorin Cucerai ? Si in ce epopee zici ca am intrat ? 🙄

 44. AVP Says:

  Vezi mai sus.

  Bine, nu e chiar o iepopee, dar la valoarea poetica a lu @Shiva e tontusi un efort considerabil… oops. Fleicirari ! 🙂

 45. Stely Says:

  Ups! Acum am vazut .. 🙄
  Este sigur @Sorin Cucerai sau poate altcineva ? 😉
  P.S. Lao Tzu stiu cine e ,dar Lao Tzi ?

 46. AVP Says:

  E stilu lui de poiet, cand e lovit in aripa de noapte… 😉 Credeam ca-l cunosti bine, de-acuma…

 47. Stely Says:

  S-o mai citesc odata .. Si zici ca e de bine ? 🙄
  Eu te cred pe tine ,ca altfel nu ai fi afisat-o ,nu ?
  Da, la inceput mi s-a parut ca ar fi o parodie ,dar introducindu-l in vers pe filozoful chinez ,careia i-am citit unele din citatele sale pline de frumusete si intelepciune ,m-am mai linistit.
  Acum ,ce sa zic ? Ptiu ,ajunsei personaj de „iepopopee ” la 60 de ani .. 🙂 Oricine ai fi tu ,@Shiva ,mersi !
  Imi place „iepopeea ” , daca ai scris-o cu buna credinta ..

 48. AVP Says:

  Stely, venind din partea maretului @Shiva, as fi afisat-o oricum ar fi fost (de bine sau de rau). Si indiferent despre cine ar fi fost. Nu stiu daca te-ai prins, insa eu nu-i cenzurez decat pe lasii anonimi care ma fac mbou sau mprost fara niciun pret de cost, insa pe cei cunoscuti sau care isi pot asuma cat de cat raspunderea, ii las sa se dea singuri in gat.

  Faptul ca @Shiva a crezut ca l-am cenzurat /asa cum a crezut si altadat/ tine de paranoia sa, helas… Pur si simplu a fost pus de Akismet la asteptare, fiindca o fi schimbat ceva prin datele sale de prezentare. Atata tot.

 49. shiva Says:

  Unde mai pui ca, citit sui, e-un crocostih.

  Shantih!

 50. Stely Says:

  A,da .. Acum e clar . Imi trebuia o confirmare . De fapt doua … 🙂 Inca o data ,mersi @shiva ! . Dar s-a meritat acest efort ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s