DEZMINTIRE semnata de Sorin Iliesiu

1). Dezmint informaţiile false că nu aş fi român sau că nu sunt fiul lui Victor Ilieşiu, informaţii vehiculate public, în mod repetat, începând din 2007, de jurnalişti precum Victor Roncea sau Corneliu Vadim Tudor (sub pseudonimul Alcibiade).

Declar că tatăl meu este poetul Victor Ilieşiu născut în Şomcuta Mare (jud.Maramureş) la 1 august 1916 într-o familie de români greco-catolici, fiu al învăţătorului Gavril Ilieşiu din satul Lemniu (jud.Sălaj) şi al Mariei Buteanu din Şomcuta, descendentă dintr-o veche familie nobilă de români din Ţara Chioarului (nepoată colaterală a lui Ioan Buteanu născut la Şomcuta în 1821, lider al revoluţiei din 1848 condamnat la moarte prin spânzurare în 1849). În 1947, tatăl meu a fost hirotonisit ca preot greco-catolic de cardinalul Iuliu Hossu.

2). Dezmint autenticitatea apelului publicat de jurnalistul Victor Roncea pe blogul lui personal, de Ziua Ungariei, la 15 martie 2010, apel despre care jurnalistul scrie că i l-aş fi trimis în numele Asociaţiei 21 Decembrie 1989. Declar că nu i l-am trimis, că nu este scris de mine şi că nu este semnat de mine sau de vreunul dintre aşa-zişii semnatari ai falsului apel. Publicarea de către jurnalistul Victor Roncea a acestui material contrafăcut este ilegală, constituie difuzare de informaţii false şi aduce prejudicii personalităţilor, precum şi organizaţiilor civice şi sindicale care nu au semnat acest apel mincinos. Pentru a părea credibil, apelul conţine fragmente preluate din texte reale semnate de mine sau de dl Vladimir Tismăneanu.
Apelul a fost publicat cu următorul supratitlu conceput de jurnalistul Victor Roncea: <<Laszlo Tokes, şef la SRI, Eckstein la Arhivele Naţionale şi Frunda la Senat. Asta cere “societatea civilă” de 15 martie. Dumnezeule!>>

Titlul inventat al apelului contrafăcut este: <<Un gest de normalitate de 15 Martie: Laszlo Tokes la şefia SRI, Peter Eckstein Kovacs la Arhivele Naţionale şi Gyorgy Frunda la Senat>>.

Apelul mincinos a fost publicat de jurnalistul Victor Roncea la adresa: http://www.roncea.ro/2010/03/15/laszlo-tokes-sef-la-sri-eckstein-la-arhivele-nationale-si-frunda-la-senat-asta-cere-societatea-civila-de-15-martie-dumnezeule/

Scopul difuzării acestor informaţii false nu este doar decredibilizarea mea şi celor care se manifestă public la fel ca mine. Scopul major al răspândirii acestor informaţii false este compromiterea demersurilor începute de mine acum 5 ani şi continuate până în prezent, pentru adevărul despre crimele comuniste şi neocomuniste, pentru decomunizarea şi reformarea morală a României.

9 aprilie 2010

Sorin Ilieşiu, autorul apelurilor pentru condamnarea naţională şi internaţională a comunismului http://www.gds.ong.ro/apel.htm http://www.libertates.com/en/articles/40-appeal-for-the-condemnation-of-the-criminality-and-illegittimacy-of-communism.html

UPDATE:

Sorin Iliesiu către

Consiliul de Onoare al Clubului Român de Presă

Doamnei Indira Crasnea – Preşedinte

Stimată Doamnă Preşedinte,

Vă solicit să dezavuaţi şi să penalizaţi activitatea unor jurnalişti precum Corneliu Vadim Tudor (sub pseudonimul Alcibiade) sau Victor Roncea, care încalcă în mod sistematic normele fundamentale ale Codului deontologic al ziaristului adoptat de Clubul Român de Presă.

Anexez în acest sens „dezminţirea” de mai jos faţă de care fac următoarea precizare:

Mama mea nu a fost 100% româncă. Astfel, sunt 81,25% român, 12,50% maghiar, 6,25% german.

Dar în primul rând, trebuie să fim 100% oameni.

Dreptul la nondiscriminare etnică şi dreptul la identitate etnică trebuie respectate în egală măsură. A fi sau a nu fi român, din punct de vedere al etniei sau al cetăţeniei, nu înseamnă o calitate sau un defect.

Pe de altă parte, domnul Vladimir Tismăneanu a acţionat de 30 de ani încoace ca cel mai bun român; în acelaşi timp, „patriotul de tarabă” Corneliu Vadim Tudor a acţionat împotriva românilor şi împotriva României.

10 aprilie 2010

Cu încrederea că presa din România trebuie să spună adevărul,

Sorin Ilieşiu, autorul apelurilor pentru condamnarea naţională şi internaţională a comunismului http://www.gds.ong.ro/apel.htm http://www.libertates.com/en/articles/40-appeal-for-the-condemnation-of-the-criminality-and-illegittimacy-of-communism.html

Reclame

38 răspunsuri to “DEZMINTIRE semnata de Sorin Iliesiu”

 1. devis grebu Says:

  Domnule Iliesiu , in fata unor astfel de dovezi zdrobitoare , cred ca a venit momentul „Adevarului” (a’ lu’ conu’ Dinu )si al deznodamantului ( imprumutul la FMI ) ,pe scurt , MARTURISITI !… ca tatic va este W.C. ( tudor ) si fratiori gemeni Roncea/brothers . Nu mai puteti ascunde aceasta evidenta ( fara sa mai adaug ca sunteti toti catolici ,nu Romani de-ai nost’ ). Verdictul Societatii noastre ( pe actiuni de diversiune/calomnii ) va fi aspru , dar sever . Rusine !…

 2. AVP Says:

  Ai zice ca alde CVT sau VRoncea nu mai au niciun fir de credibilitate si ca deci nu-i mai asculta decat „tovarasii de idealuri”, credulii, saracii cu duhu (:oops:) si psihopatii… Dar cine poate sti cati „tovarasi de idealuri”, creduli, saraci cu duhu si psihopati or fi in biata tzerisoara sau in „pamantu cu flori” – cum ar zice dom Goma, care mai da si el cu bata-n balta uneori… 😳 -, dupa ce Malaxoru Masist a calcat-o timp de 60 de anisori, iar Malaxoru Criptocomunist a stors-o si de ultimele candori… ? 🙄

 3. Tio Says:

  E clar ca V. Roncea are o agenda si metode cam neortodoxe 😉 Nu mai avem aici doar un om/roman/jurnalist suparat…
  Probabil se incerca provocarea opinei publice ca un raspuns la agresivitatea nationalistilor maghiari aflati acum si mai aproape de putere?

 4. mortimer Says:

  Stimate domnule Iliesiu ,
  Bune precizari dar nu trebuia sa va puneti la mintea fratilor Roncea.
  Chiar nu stiti in ce fituica isi varsa elucucubratiile?
  De WC TUDOR chiar nu merita sa va mai mirati.
  Asa ca efortul dvs . de a va disculpa cred ca nu isi are rostul si ca va face mai mult rau interior.

 5. agaX Says:

  pe-a saptea, am avut si eu o gagica din somcuta mare. era la scoala la sighet, blonda, subtirica … bibelou. da’ ea era ortodoxa.

 6. drsuz Says:

  Domnule Iliesiu,
  Va multumesc pentru lupta si taria dvs. Fiti binecuvantat!

 7. orangeskorpion Says:

  Stimate domnule Iliesiu,

  am si eu 2 observatii:

  1. chiar nu era cazul sa va aparati dezmintind zvonurile false ca nu ati fi roman.

  si daca ati fi neamt, maghiar, rus, evreu, tigan, orice alta natie si ati milita ca cetatean al acestei tari, ar fi fost ceva emanat de la un om inferior????

  Conteaza ce etnie esti sau conteaza demnitatea umana????

  eu – personal – cred ca in fiecare natie exista oameni de isprava, dar si uscaturi….si nu conteaza etnia, religia, sexul, etc..om sa fii!!!

  2. chestia aia cu 15 martie, cred ca are ca sursa serviciile unora pe care roncea ii serveste cu credinta si pe bani
  :mrgreen:

  si are ca scop invrajbirea dintre romani si maghiari, mai ales ca la ei exista un partid ultranationalist si dement „Jobbik” si atunci roncea & co s-au gindit ca via Iliesiu sa arunce bombe care sa explodeze mai devreme sau mai tirziu

  concluzia:
  ticalosia si slugarnicia unora nu are limite si in asemenea cazuri ar trebui procedat la „calcat pe cap” cum ni s-a recomandat noua, desi suna oribil!

 8. mortimer Says:

  @orage
  Stii la ce ziar scriu fratii Roncea?

 9. Stely Says:

  Cred ca genul asta de jurnalism va disparea curind..Nici un om cu mintea normala nu ar incuraja asemenea asa zisi jurnalisti ,al caror scop este de a infierbinta mintile bolnave de nationalism etnic si religios.. Are dreptate @orangeskorpion ;nu este cazul sa fie bagati in seama ..Ei asta vor ..Sa semene vrajba si decrediblizeze pe toti cei care incearca sa aduca un plus de profesionalism si normalitate ..
  D-le S.Iliesiu ;eu sper ca TVR va avea in curind prin dvs jurnalismul profesionist si credibil .Doamne ajuta !

 10. mortimer Says:

  @stely
  Te intreb si pe tine.
  Stii la ce ziar scriu fratii Roncea?

 11. monica Says:

  dle Iliesiu,
  nici o padure, fara uscaturi ! Asa ca mergeti inainte,cu fruntea sus.Orice societate ,fie ea chiar si superdezvoltata are baltoacele ei ,asa ca ce sa mai vorbim de societatea Ro ,care de-abia a scos capul din noroi?se trezesc deseori unii vorbind sau scriind fara sa gandeasca.Si , uite asa ,in ciuda „dusmanilor” care tot insista cu o intrebare pt oligofreni va spun ca eu va sustin chiar daca Basescu cu care stiti ca tin,nu va vrea.Sau Boc.Sau amandoi.Ceea ce nu cred ! Succes !
  Va rog sa transmiteti sanatate dlui Maries.

 12. mortimer Says:

  va raspund daca nu stiti
  La Curentul , cel mai pupincurist ziar basescian de pe net
  Daia s-a enervat individa de mai sus.
  Asa ca domnu lIliesiu poate fi linistit.
  Asta e un ziar total discreditat putea spune despre dinsul ca e negru , papuas sau mai rau ca e liberal.
  Cine citeste asemenea fituica isi asuma riscul de ase murdarii de kkt.
  Dupa parerea mea daca te terfeleste Roncea inseamna ca esti un om de toata isprava.Fratii maimuta Roncea inproasca pentru bani numai oameni de isprava

 13. pP Says:

  FRATII roMcea sau RONCEA
  campioni ai barocului fascisto-comunist

  ,,Romania nu a iesit din dictatura prin negocieri la masa rotunda. A curs mult sange in Romania, regimul a ripostat cu o ferocitate fara egal in blocul sovietic la ceasul revolutiilor din 1989. Replierea/resurectia nomenklaturii s-a realizat mai rapid si mai insolent decat in celelalte state din Europa de Est si Centrala. Macularea disidentilor a fost mai agresiva decat in alte parti. Confuzia morala a fost sistematic si perseverent cultivata de urmasii lui Ceausescu, campioni ai barocului fascisto-comunist. .,, (VT)

 14. radu Says:

  @pp
  Textul citat de dvs. este banuiesc din Vladimir Tismaneanu(VT)
  Foarte corect.
  Dar nu credeti ca si pe blogul acesta se practica (intr-o masura mai mica e adevarat) un soi de maculare a dizidentilor?

 15. orangeskorpion Says:

  ok, AVP, asta este!
  am inteles motivatia

  cotoi nu este suparat pe numele lui, am citit chiar pe blogul lui
  🙂

 16. Riddick Says:

  Bună seara !

  La ce s-a ajuns, să fii forţat să dovedeşti că eşti… român.

  Au trecut degeaba douăzeci de ani ?

  O minoritate zgomotoasă pretinde că deţine monopolul moralităţii, patriotismului şi a bunului-simţ.

 17. mortimer Says:

  @riddick
  Astia nu sunt sunt nici macar o minoritate zgomotoasa.
  Sunt niste ziaristi care pentru bani fac orice.
  Dar cred ca ii stiti prea bine . Scriu la Curentul o fituica scarboasa care calca in picioare tot ce nu pupa cur de marinar.
  Nu stiu cum a cazut in mana lor domnul Iliesiu si pentru care motiv.
  Scarboase creaturi fratii Roncea

 18. Victor Roncea Says:

  🙂 Amuzant. Ce limbaj intelectual… Si ce proces de intentie. Intai trageti si apoi nici nu mai intrebati. Mai ceva ca pe vremea bolsevicilor comunisti. Deh, acum avem „bolsevici anticomunisti”… Vremea lui Orwell.
  O furtuna intr-un pahar cu apa. Pe scurt:
  1. Nu am spus niciodata de dl Iliesiu ca nu este roman. Nu vad de ce m-ar interesa originea sa. Doamne fereste! Daca ar exista aceasta afirmatie sa-mi dea peste degete indicand-o, asa cum face cu cea de-a doua.
  2. Comunicatul incriminat l-am primit pe mail ca alti vreo mie de colegi ai mei.
  Sunteti niste caraghiosi, domnilor!
  Sper, stimate AVP, sa aveti decenta sa publicati acest comentariu.
  Multumesc.

 19. mortimer Says:

  @victor roncea
  Uratule ai auzit de Orwell!
  Iauzi ce surpriza placuta!
  Cred ca numai ai auzit ca de citit e cam greu cu un singur neuron.
  Cheama-l pe fratitu ca o sa aveti doi neuroni si poate reusiti sa cititi titlul la una din cartile lui
  Recomand 1984ca nu are litere si e mai usor

 20. Hantzy Says:

  Off Topic, despre democratia de partid:

  Art. 12. – Activitatea internă a partidului se bazează pe următoarele principii generale:

  (a) libertatea de conştiinţă şi libertatea de exprimare a opiniilor oricărui membru în cadrul structurilor organizatorice ale partidului, precum şi în afara partidului, în măsura în care exprimările respective nu contravin deciziilor luate de organismele de conducere ale partidului;

  Art. 21. – Fără discriminări sau privilegii, membrii Partidului au următoarele drepturi:

  (a) să îşi exprime liber opiniile în interiorul partidului cu privire la opţiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia şi a reprezentanţilor partidului în funcţii numite sau alese;

  (b) să îşi exprime liber opiniile în afara partidului, în măsura în care exprimările respective nu contravin principiilor politice ale partidului, asumate prin Programul politic şi Statut, precum şi deciziilor organismelor de conducere ale partidului;

  Art. 22 – Fără discriminări sau privilegii, membrii Partidului au următoarele obligaţii:

  (i) să nu participe la acţiuni sau manifestări contrare intereselor partidului şi să nu aibă atitudini ori luări de poziţie care să contravină deciziilor organismelor de conducere ale partidului;

 21. mortimer Says:

  Vad ca lumea e ocupata sa se razboiasca pe postarea anterioara cu ”dusmanii” avpului si de aproape 24 de ore l-au cam lasat singur pe Domnul Iliesiu.
  Cred ca e mai bine asa .Vede si domnul Iliesiu ce sustinatori de nadejde are!
  Subiectul nu e asa de interesant ca lupta la baioneta cu Neamtu Tiganu si injuraturile corului de vestale despletite.
  Domnule Iliesiu ati reusit totusi ceva .
  L-ati scos pe Victor Roncea din vagauna.
  Sa mai vedem si noi maimuta.
  Gratis!

 22. radu Says:

  Domnule Iliesiu ,
  Nu cred ca trebuia sa va justificati in fata oamenilor care va cunosc.
  Totusi poate erau necesare precizarile dvs. dar mai interesant este ca ma aflat care este sursa mizeriilor.
  Niste ratati de doi bani care se cred ziaristi.
  Nu-i luati in seama.
  Va urez un weekend insorit si linistit
  Cu stima

 23. Hantzy Says:

  Ronceo, ca tot veni vorba de limbaj intelectual, cred io ca la puntu unu, ar fi sunat mai romaneste: „Nu am spus niciodata „[b]despre[/b]” dl Iliesiu ca „[b]n-ar fi[/b]” roman. Nu vad de ce m-ar interesa „[b]nationalitatea[/b]” sa.” Se potriveste mai bine, credeti-ma!
  Cat despre puntu doi, ce-ati zice daca io i-as trimite lui AVP si altora (cam vreo mie) un mesaj cum ca dumneavoastra ati fi vreun bou?! Daca-l contestati, poate ca n-ati mai fi bou, dar sigur „[i]domn caraghios[/i]”!

 24. Hantzy Says:

  La naiba cu fonturile astea! Am impresia ca nu iese cu safari

 25. radu Says:

  @hantzy
  Ce va faceti probleme cu fonturile ca maimuta (vorba lui mortimer) nu intelege oricum ce-i scrieti.
  Iar cu gramatica nu-l mai obositi ca vrea apoi sa va ia banana din mana.

 26. AVP Says:

  UPDATE TOPIC.

  @Mortimer, nu abuza de rabdarea mea, please.

 27. Stely Says:

  Buna ziua,
  Da,@mortimer nici usturoi nu a mincat ,nici gura nu-i miroase.Avenit pe blogul asta trimis <de un prieten scriitor sa vada ” circul” ,sau dupa caz sa-i faca si un pic de galerie „pretinului ” S.Cucerai , si a sfirsit prin a oferi un spectacol de” mare tinuta „intelectuala si civica ..Dupa ce a oferit pe topicul anterior o mostra de mitocanie ca de „barbat” cu educatie „de salon „, vine aici si da „sfaturi „de deontologie profesionala incit sa-si stearga „urmele „.Nu cred ca @mortimer este patruns de o minie sincera cu privire la lipsa de profesionalism si de tembelismele lui V.Tudor, privitoare la D-l S.Iliesiu ,ci se foloseste de prilejul asta de a se rafui cu fratii Roncea ptru ca scriu la un ziar „pupin-basist”si ca asta este mai grav decit orice ..adica se preface .
  Asadar ,@mortimer cred ca ar fi cazul sa-ti ceri scuze ptru cuvintele de tzatza de pe maidan, pe care le-ai postat pe topicul anterior .
  P.S.@Hantzy ,daca vrei sa scrii cu italice sau cu bolduri te sfatuiesc sa incadrez literele (I)si (B) intre semnele .

 28. Stely Says:

  …p.s @Hantzy intre semnele „mai mic :asta

 29. Stely Says:

  😀 o lectie ratata .. deci :semnele „mai mic” si „mai mare” ,in locul parantezelor patrate pe care le-ati pus..

 30. mortimer Says:

  @stely

 31. mortimer Says:

  @stely
  Mi-as cere scuze daca si reciproca ar fi valabila
  Credeti ca ati monopolizat adevarul numai pentru ca v-ati inregimentat portocaliu tu si monicuta.
  Pe domnul Iliesiu il cunosc di mai 90 si pot sa-mi permit sa fiu alaturi de el asa las-o mai moale.
  Stilul mitocanesc a fost daca nu te-ai prins o mostra de ” ce tie nu-ti place altuia nu-i face”
  Asa ca mai bine vezi barna din ochisorii tai stimabilo.
  Sunteti de un cabotinism jenant.
  Pana acum vreo trei luini Sorin Cucerai era un om onest parca . Luase un interviu de substanta avp-ului il numise dizident de marca ,samd.
  Brusc cum a inceput sa-i ia apararea lui Marius Oprea a devenit dusmanul geniului dizident si avetalelor sale.
  Vreti decenta in limbaj cand voi nu faceti decat sa balacariti tot inclusiv personalitati ca Doina Cornea si Dorin Tudoran care atunci cand se manifestau inpotriva comunismului voi (ca si majoritatea noastra acelorlati0 aveati capul gagat adanc in nisip.
  Asa ca mai usor cu morala.
  Dupa cum ai remarcat stimabilo eu n-am de ce sa ma prefac spun ce gandesc atat cat imi permite proprietarul blogului.
  Si apropo de polemica de aseara. Totul a mers cat de cat decent pana voi cele doua vestale despletite ati inceput sa-l injurati pe Sorin.
  Pana si neamtu tiganu cu toate exagerarile nedreptatile lui a fost mult mai decent ca voi.
  E adevarat cu monica am fost putin cam dur dar prea ma loase apa cand am vazut atata slugarnicie.
  Si daca tot nu-ti place de persoana mea ignora-ma si gata
  Fara nici cel mai mic respect , haide pa

 32. Stely Says:

  @mortimer,
  Credeti ca ati monopolizat adevarul numai pentru ca v-ati inregimentat portocaliu tu si monicuta
  Asadar, „gura pacatosului adevar graieste”..Ai intrat pe un blog „portocaliu ” cu idei preconcepute ,pregatit sa dai o lectie unor „vestale portocalii”,ptru vina ca sunt „inregimentate” si ptru ca au” balacarit personalitati ca D.Cornea,D.Tudoran ,iar pe S.Cucerai ptru vina ca l-a aparat pe M.Oprea ..
  Prin urmare d-ta nu ai facut decit sa te exprimi, in mai toate postarile ,ca un adevarat microbist huligan care vine sa-si sustina favoritul ,doar cu insinuari injurioase .Ti-am urmarit toate interventiile si nu am intilnit nici cel mai mic argument prin care sa-ti sustii p.dv .cu decenta si cu rationament..

  poftim argument:
  Totul a mers cat de cat decent pana voi cele doua vestale despletite ati inceput sa-l injurati pe Sorin

  Nici macar acum nu reusesti sa fii coerent , explicit sau decent si sa demonstrezi ca S.Cucerai sau d-ta ,ati fost injuriati cu aceiasi masura , precum ati facut-o voi toti ,incluzindu-l pe NT (lambada) pe care vad ca il protejati.

  E adevarat cu monica am fost putin cam dur dar prea ma loase apa cand am vazut atata slugarnicie

  Inteleg deci ca ai o scuza la mitocania ta :te „loase apa”ptru ca noi avem capul gagat adanc in nisip? ? 👿

 33. Hantzy Says:

  Aha! Mersi mult, stely!
  Reiau, pentru o proba:
  Ronceo, ca tot veni vorba de limbaj intelectual, cred io ca la puntu unu, ar fi sunat mai romaneste: “Nu am spus niciodata “despre” dl Iliesiu ca “n-ar fi” roman. Nu vad de ce m-ar interesa “nationalitatea” sa.” Se potriveste mai bine, credeti-ma!
  Cat despre puntu doi, ce-ati zice daca io i-as trimite lui AVP si altora (cam vreo mie) un mesaj cum ca dumneavoastra ati fi vreun bou?! Daca-l contestati, poate ca n-ati mai fi bou, dar sigur “domn caraghios“!

 34. pP Says:

  http://tismaneanu.wordpress.com/2010/04/10/cumplita-catastrofa-doliul-memoriei-doliul-democratiei/

  Cumplita catastrofa: Doliul memoriei, doliul democratiei

  ,,In numele tuturor membrilor si expertilor din cadrul Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, in numele Consiliului Stiintific, al conducerii executive si al cercetatorilor Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, exprim cele mai sincere si indurerate condoleante. Intre IICCMER si IPN s-au stabilit relatii de colaborare care se vor intensifica in perioada urmatoare. Profesorul Andrzej Paczkowski, membru al Colegiului IPN, face parte din Consiliul Stiintific al IICCMER, format luna aceasta. Onoram lupta pentru adevar, atitudinea anticomunista a liderilor politici polonezi morti in acest accident, profesionalismul cercetatorilor IPN, dar si memoria victimelor de la Katyn.,,
  (VT)

 35. Stely Says:

  ady ,
  multumim ptru linkul dat ..Pacat ca nu suntem mai aproape de Suceava .Sper ca vom primi si noi ,pe blog ,inregistrarea acestei interesante actiuni culturale ..Oare maestrul AVP va merge?Sunt curioasa ce poezie va fi prezentata si ..audiata ?! Cum ar suna de ex .pe o muzica divina si o voce asemanatoare „Shir Hashirim ” ,de ex..? 🙄

 36. ady Says:

  @Stely,
  Cu siguranta ca maestrul a stiut,pt ca sesiunea s-a desfasurat in 2o-21 martie.Intre prieteni nu se fac astfel de actiuni, fara stiinta „ autorului versurilor.
  Imi permit sa va semnalez in ce companie selecta se misca talentul poetului Padina,modestia caracterizandu-l.

 37. Stely Says:

  ady ,
  Marturisesc ca nu m-am uitat prea bine la data actiunii respective ..Dind linkul acum , mi-am inchipuit ca actiunea ,”va fi „,nu ca „a si fost”..Ramin insa cu dezamagirea ca maestrul nu ne-a povestit si noua .. Dar ,poate doamna Angela Furtuna are vreo prezentare mai detaliata pe blogul sau…Merg sa vad .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s