Planeta-Ou in viziunea unui adult supradotat: Devis Grebu

Maestrul Devis Grebu – un adult supradotat, pe care autoritatile criptokulturnice de Bucuresci l-au ignorat ani de zilisoare, promovand ca zei ai culturii loco tot felu de mangafale si muhaiale, care n-aveau alte merite decat ca erau pe gustu activisto-securisticei mahalale (gust echivalent azi cu interesul pentru flacari violet, misthere masonice, ezoterism de mama omida si alte damblale pseudo-culturale, demene de finetzea gentilomilor ridicoli plini de bani si demnitati locale, dar cu intelect de haimanale…) – mi-a trimis patru compozitii reprezentand viziunea sa despre Planeta-Ou, anterioara celei pe care urma sa i-o dezvalui io,  aloo, dupa intalnirea noastra din Hyperspatzu maibaro… Ii multumesc mumos pt daru-i rar si va invit si pe voi sa va uitati la aiaste desemne (dar nu ca pisica-n calindar, asa cum v-ati uitat data trecuta, fir-ar…! 🙂 )

Evident ca puteti sa discutati si off topic (in limita civilizatiei ioropene, biensur…) Hai pa

Reclame

48 răspunsuri to “Planeta-Ou in viziunea unui adult supradotat: Devis Grebu”

 1. PETITparis Says:

  BUNA DIMINEATA PRIETENI!

  @Riddick
  05/02/2010 la 09:28
  @PETITparis ?(23:49):
  Pourquoi le signe d’interrogation, SVP ?
  MERCI Riddick !
  cred ca nu mai este cazul…………….
  RASPUNSUL ESTE MAI SUS ILUSTRAT DE MAESTRUL DEVIS GREBU!
  PS.@AVP
  FELICITARI TIE SI INVITATULUI TAU…. SI chapeau bas!

 2. Carmen Stroia Says:

  Atit de mult ai ouat pe subiectul asta incit de fiecare data cand lumea aude de ouale lui Abalaru simte deja mirosul ala de substanta pestilentiala, clocita si scarboasa.
  Daca ai avut talent cindva, nu stiu. Dar ca nu-l mai ai – e sigur!

 3. AVP Says:

  Cred ca-ncep sa realizez cine e „carmen stroia” de mai sus, din faptu ca persoana foloseste un proxy (193.200.150.82) si – nu mai putin – din tupeul specific, de gurist de provincie, cu ifose de aparator al culturii neaose… Acum puteti sa percepti in toata grandoarea sa caracteru ipochimenului care nu pregeta a se folosi de numele reale ale unor persoane cu care io n-am nici in clin, nici in kklin, ca sa sa-si deverseze aci pituiturile de hom meschin, de prostovan d-ala de traista, care nu-si da seama nici pe departe cat e de-ncuiat, dar care – tocmai de aia – e cu atat mai agresiv… 👿 Acum intelegeti ce s-ar intampla daca tembelu ista ar ajunge presedinte la vreo directie de cultura locala sau chiar sefuletz la vreo directie centrala a ministerului culturii, asa cum au ajuns multi ipochimeni de teapa sa (si inainte, si dupa „revolutia” activistilor si securistilor), iar „Planeta-Ou” sau alt manuscris sau proiect cu adevarat nou ar ajunge pe masa acestui mbou pt avizare ori sponsorizare… ? 😯 Ei bine, lauati nota de faptul ca 99% dintre factorii decidenti din cultura aborigena sunt ca nenorocitu ista, iar pe urma spuneti si voi cam ce sanse avem sa iesim din bolgia Balcanilor colectivizato-manelizati, in care astfel de kkti isi duc vacu netulburati… 👿

  ++++++++++++++++++++++
  update : Ia uitati-va ce comentar mumos face colea posesoru IP-ului 193.200.150.82 (acelasi cu al lu „carmen stroia” 😉 ) :

  Юрий Тарасюк 2009-08-18 19:35:12 193.200.150.82
  Чекист Ищенко передал своего подшефного чекисту Бабрису. Верхом цинизма стало появление офиса Консервативной партии Бабриса и Белоконя (чье агентурное дело Бабрису удалось финансово успешно реализовать) в здании Синода Латвийской православной церкви. Как рассказывают специалисты, даже сегодня Бабрис имеет широкие возможности в спецслужбах. К примеру, доступ к прослушкам и даже компьютерной переписке. Что недавно успешно было продемонстрировано. Но это отдельная история.

 4. despinavestea Says:

  AVP
  Ce surpriza EXTRAORDINARA !!!!
  Vezi, oamenii cu adevarat deosebiti te apreciaza !!
  Cand un om cu un astfel de talent iti face aceste daruri este cea mai importanta confirmare a valorii tale !
  Este si o dovada de mare prietenie.Foarte frumos !

  Felicitari din toata inima !!

  Felicitari bineinteles si dlui Devis Grebu pentru desenele sale , ca de obicei extrem de sugestive .
  Cel mai mult imi plac 4 si 1.
  Nu-l inteleg pe 3

  Este o surpriza nemaipomenita !!!
  Ne-ati adus multa bucurie cu aceasta postare !!
  Multumim oamenilor cu har care ne-au facut-o !!

 5. Stely Says:

  Desnele maestrului Devis Grebu sunt la fel de expresive si realiste ca de altfel toate desenele care insoteau editorialele unor autori din presa scrisa ,in special , din Cotidianul..Citeam in Cotidianul ,pe vremea cind il citeam ,mai intii acele articole care erau insotite de ilustratiile maestrului Devis Grebu.. Sigur ca sesizam mesajul si continuam sa citesc cu placere articolul.. .Sunt destui politicieni care( poate )nu i-au gustat desenele ,dar cititorii (mult mai multi)care i le-au „gustat”,tocmai ptru ca ni-i ilustra pe politicieni exact asa cum ii vedeam si noi :cu relele si bunele lor ..Citeodata desenele spuneau mai mult decit textul scris..
  Viziunea despre Planeta Oua maestrului D.Grebu difera de cea a maestrului AVP (asa vad) .. A poetului este idilica si linistitoare ,a graficianuli este dura si ingrijoratoare.. Cred ca este un mesaj de avertizare ptru viitorul „Planetei Ou”.. 😦
  P.S
  Nu stiu daca duduia @Carmen Stroia 😉 este o artista ,asa cum spui ,dar mie nu-mi vine sa cred..Daca ar fi fost nu ar fi intrat tocmai azi sa posteze ..Oare desenele maestrului D.Grebu au tulburat-o atit de mult, incit sa-i provoace reactii alergice la oule lui Abalaru ? 👿

  +++++++++++++++++
  avp reply : as fi preferat sa nu-ti exersezi italicele pe ouale numelui meu real, pe care io nu l-am folosit niciodata in hyperspatz, aloo…. Una-i una, si alta-i alta… 💡 Plus de asta, cand scrii un post mai lunguletz, e recomandabil ca inainte de a-i da drumu sa verifici daca nu cumva intre timp s-au lansat noi reply-uri, caci altfel risti uneori sa redescoperi roaba… 😳

 6. Stely Says:

  AVP,
  Pe cuvintul meu ca era cit p’aci sa spun ca „tipa „este vreo c…a lui R.Humor..Este clar .Individul este cuprins de „ciclotimie” …. Simte nevoia morbida sa-si exteriorizeze ura si manifestarile grotesti . Daca este adevarat ,si mai mult ca sigur este,ar trebui ca actrita sau oricine ar fi ,sa-l dea in judecata ptru furt de identitate..Cred ca o cunoaste si vrut sa se razbune pe ea ,stiind ca va urma reactia ta caracteristica. :mrgreen:

 7. Riddick Says:

  Buna seara! Reducerea bugetului pentru misiuni lunare al NASA pare a fi cu cântec, obiectivul se extinde – colonizarea planetei Marte:

  Is Colonizing Mars an Imperative? Obama’s New Space Strategy Says „Yes”

  http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2010/02/s-colonizing-space-an-imperative-obamas-new-space-strategy-says-yes-lays-groundwork-for-human-space-.html

  „Nu cred că rasa umana va supravieţui în urmatoarea mie de ani, fără a ne împrăştia prin spaţiu”

  Stephen Hawking

 8. Stely Says:

  scuze ! Chiar te rog sa faci ,ce crezi de cuviinta asa cum ai mai facut-o si de alte dati ..poti sa le stergi pe amindoua ..
  mersi . 😳

 9. LeoJ Says:

  Монах-миллионер: неправедное житие латвийского митрополита Александра (галерея, документ)
  http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=5317
  ФОТО

 10. PETITparis Says:

  @AVP
  + despre invitatul tau
  MAESTRUL DEVIS GREBU

 11. PETITparis Says:

 12. PETITparis Says:

 13. PETITparis Says:

  ,,Devis Grebu (n. 1933) a studiat la sectia de pictura a Institutului de Arte Plastice „N. Grigorescu” din Bucuresti. Din 1964 a locuit in Franta, obtinand si cetatenia franceza. De-a lungul timpului, a expus individual cat si in grup, in Franta, Germania, S.U.A, Elvetia, China, Japonia, Italia, Israel, Belgia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Iran si, dupa 1995, si in Romania. Ca ilustrator de presa, a colaborat cu numeroase publicatii, dintre care unele de renume international: The New York Times, Washington Post, International Herald Tribune, Le Monde, Wall Street Journal, Frankfurter Allemegne Zeitung, Le Figaro, Forbes, Liberation etc. A predat la mai multe universitati de arta plasticã si arhitecturã din S.U.A si Israel si la Facultatea de Arhitecturã si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti.

  „Inainte de toate, Devis Grebu este un artist al sensului. Oricare ar fi material plastica pe care o intrebuinteaza, oricare ar fi prilejul formal, oricare ar fi mijloacele ori destinatia artei sale, Devis Grebu deseneaza ri redeseneazã lumea nu pentru a-i scoate in evidenta frumusetea, ci pentru a o putea gandi mai bine.(…) Privindu-i arta, ai impresia ca citesti lumea. Revazand-o, ai sentimentul jubilatoriu ca o rescrii.” – Horia-Roman Patapievici. ,,

 14. monica Says:

  Buna seara la toata lumea.
  Buna seara AVP,Stely,Dora,Osk,PETITsi toti ceilalti.Am venit de 1/2 h am dat o raita prin Plantatia Hyperspatiala si vad ca ati muncit ca robii.Am avut o imensa bucurie sa vad ca s-a reluat tema Ousorului ,ca alt Maestru, de data aceasta al
  ironiei desenate si-a pus vestita-i semnatura in semn de pretuire pt AVP.
  Va imbratisez pe toti ,cu dragoste,de bun gasit!

 15. Stely Says:

  Bine ai venit, monica !
  Ai sosit la momentul potrivit ,atit ptru blogulet ,dar si ptru mine,aloo .. 😳 Am dat-o in bara ,de citeva ori ,in absenta ta .. Nimic n-a mai mers ca lumea ..Se pare ca „ce-i mult strica” si ca e momentul sa fac si eu o pauza ,alaturi de Dora..

 16. despinavestea Says:

  Petit Paris.

  Este foarte interesent ce ne propui sa citim mai sus .

  Am ascutat pana acum interviul cu Catalim Avramescu-la RFI-
  Foarte interesant si placut .

  Trebuie sa ies putin dar revin si citesc cele de mai sus

 17. orangeskorpion Says:

  Buna seara,

  Asta da surpriza !
  Respectele mele, Devis Grebu.
  Doamne, ce-i mai savuram prezenta in articolele din Cotidianul!

  Felicitari, AVP!

 18. Goldmund Says:

  Devis Grebu un artist talentat,care are succes, renumit in Occident,acum si mai renumit prin desenele sale pt. Planeta-Ou–nici nu stiu daca e o exagerare,nici nu stiu ce va dezvalui maria sa,Timpul.
  @Felicitari AVP pentru tine si amicul D.Grevu,amic din moment ce iti dedica cateva desene(grafica de mare valoare) pt. Planeta-Ou(comunismul,dictatura rosie,a fost si ea la ceva bun:ne-a risipit prin cele patru colturi-sic!-ale lumii,iar unii au reusit cu brio,astfel incat lumea cunoaste Romania nu numai prin proiectul lu’Adrian Nastase zis si Groazaland-Drakulaland,sau tiganiada trimisa la cersit)

  PS
  Amice,nu raspunde unei W.C-armen Stroia ca-ti faci „sange rau”de pomana,si acestor specimene nimeni nu le poate astupa guritza..Poate furnica sa rada de elefant?!-si chiar daca poate-ca-i nebuna sau ca face parte din fosta structura pcr,sau din frustrare!-tot degeaba.

 19. despinavestea Says:

  Am ascultat partile din interviu aduse de PETITparis.
  Cata modestie la un om cu o astfel de faima internationala !
  Un „filozof al imaginilor ” !
  Parintii mei au avut multi prieteni evrei ( veniti din Basarabia) care au plecat in anii ’60 in Israel .Imi amintesc vremurile acelea cand ne plecau prietenii de familie.Pentru noi copii era o ruptura.Ramaneam fara anturajul care ne aducea o atmosfera placuta ,pasionanta cu oameni plini de spirit de la care aveai ce invata.
  Mama mea spunea :
  „Cine n-are evrei, sa-si cumpere”…..

 20. Goldmund Says:

  @Hantzy
  Ce ai vrut sa spui?Ce a fost cu ceasul (numit de tine)cand ai apasat tu pt. a trimite postarea ta?Am citit si nu stiu ce ai vrut sa spui-ai vrut sa insinuezi ceva?!Intreaba direct si vei primi raspunsul dorit

  E halucinat sa crezi ca legea in RFG e o guma de mestecat.Poate ai lucrat tu in Germania,dar eu lucrez aici de peste 25 de ani,neintrerupt…Am vazut generalitatile pe care le-ai debitat(si eu pot spune aceleasi lucruri despre Noua Zeelanda-si acolo sunt computere peste tot,tu ce crezi?!),dar nu cred ca esti la curent-si nu te confrunti zilnic- cu legile codului muncii din Germania,dupa cum mi.-ai raspuns.
  In privinta pasiunilor mele politice,te asigur ca nu prea le nimeresti.Nu-ti mai da cu presupusul pt. ca poti cadea usor in ridicol.Fiecare poate spune si singur ce simpatii politice are.Eu nu am insinuat nicaieri ca ai fi comunist/socialist,dar tu mi-ai reprosat de cateva ori ca eu asta am spus cu alte cuvinte,acum tu repeti ca eu as fi un inflacarat adept al Presedintelui(probabil pt. ca nu suport psd/pc si prm si pe cei care doresc sa faca coalitie cu acesti strigoi ai istoriei

 21. AVP Says:

  Noapte buna, my friends.

  Maestrul Devis Grebu e incantat – ca orice artist – de aprecierea pe care o dati desemnelor sale si ne promite noi si incantatoare ciurprize.

  Pe maine ! Acum suntem obositi, dar multumiti 🙂

 22. BlogWidget Says:

  BlogWidget – ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
  Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
  Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

 23. Stely Says:

  Gata ,m-am lecuit de italice .. 😳

 24. Cupa Devis Says:

  Il stiu pe Devis din Cotidianul. Am stat de multe ori minute in sir ca sa-i descifrez „mesajele”. E misto gagiul. Dar ceea ce e mai misto e ca, in sfirsit, ii vad moaca. Imi place grozav. Mi-l imaginam pe la 30-35 de ani. Cu atit mai placuta surpriza.

  Devis, daca cistig citeva milioane la loto, un milion ti-l dau tie ca sa poti sa desenezi in liniste. 🙂

  P.S. Desenele tale imi amintesc, placut, de Tia Peltz.

 25. monica Says:

  Buna dimineatza, la toata lumea.
  http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.htm
  Nu are nici o legatura cu subiectul,sau poate chiar are,tinand cont ca ne aflam pe Planeta Ou,asa ca m-am gandit sa o semnalez si aici,cu permisiunea voastra.
  Despre ce mai vorbim ,cand ne plangem de salarii si pensii preferentiale????????

 26. PETITparis Says:

  am remarcat si asta aici:
  http://angela2008furtuna.wordpress.com/2010/02/06/in-memoriam-cezar-ivanescu/
  VOI?
  eu am sa ies in oras.
  poate mai pe seara imi explica cineva(un cunoscator)
  al triunghiului M.D,C.I,D.T.
  am intrat pe blogul domnului TUDORAN si parca spunea ca are intentia sa dea niste explicatii foarte utile pt.
  limpezirea acestui SUBIECT destul de DELICAT.

 27. monica Says:

  Frumoasa ideea de alaturare a portocaliului in inima Planetei Ou.Orange este culoarea care îndeamnă la un puternic simţământ matern, la nevoia de a oferi protecţie, fiind culoarea fericirii. Totodată, această culoare are un efect stimulator emotiv,dă senzatie de apropiere. Este o culoare sociabilă, dar echilibrul social este mai greu de realizat.De aceea si indemnul lui Devis Grebu la cumpatare,inclusiv la cea relationala.
  Din zdravan poti deveni intr-o clipa capcaun.

 28. Goldmund Says:

  @PETITparis

  Am intrat si pe blogul angelei furtuna-o doamna inteligenta care a inteles perfect cum functioneaza sistemul,cat de greu este cu „tranzitia”,care e menirea adevaratului intelectual intr-o astfel de lume ostila valorilor-si Viorel a inteles,o spune pt. a mia oara in cazul „Stroia”.
  Ma intreb si eu precum a facut-o Voltaire cu secole in urma,de ce nu e lumea un pic mai „engleza”?Poate doar astfel alegem libertatea inaintea egalitatii si fraternitatii….(poate ai ocazia sa citesti „Anglomania”de Ian Buruma-poate ai citit-o,poate francezii au dichisit sa traduca si asa ceva…..in Germania cartea a reusit sa castige piscul listei cititorilor)Unii l-au adoptat de multa vreme pe Voltaire cu tot cu dragostea lui pt. Anglia si valorile ei,altii l-au avut si pe Kant.Indepartarea de” Vernunft”(logos,v.si Hegel)si „Freiheit”(libertatea),dictatura instrainarii de aceste „valori ale Apusului”,preluate de toti intelectualii romani pana la 1945(pt. multi exilul a fost practic singurul modus de a putea continua/exista si dupa 1945)ne-a adus in situatia de azi.Acum este mai dificil decat in trecut
  :teoretic in Romania nu exista cenzura sau directivele partidului c.r. si aparatul acela monstruos de supraveghere si totusi aceasi oameni ai puterii din trecut,detin si azi puterea.Sunt genele,sunt cromozomii partidului comunist care s-au reprodus in Romania cu viteza virusilor agresivi si…stabili.
  E iubita Anglia in tara?
  numai de bine

 29. dora Says:

  monica,bine ai revenit!

  Sunt absolut de acord cu tine ca portocaliul este culoare tonifianta ,culoarea crestinatatii,stimuleaza vindecarea emotionala,a stressului,este cea mai actinica dintre culori …intre aurul celest si rosul vietii,intre spirit si iubirea dumnezeiasca. 🙂

  Este asociat corect cu verdele crud alnaturii din care sunt alcatuite florile,fructele ce apartin infinitulti albastru ,atat de iubit de AVP. 🙂
  Nici nu ma mir de aparitia culorilor primordiale -in diferite nuante -in caricaturile lui Grebu.Nu le descifrez ca,semantica lor este prea profunda si s-ar putea sa am o perceptie limitata.Ii cer scuze poeselului AVP, cu ale carui perceptii chiar daca as fi de acord,nu le pot exprima din cauza photilitatii mele. 🙂

 30. dora Says:

  AVP,

  am indraznit sa spun cate ceva ,indirect,in comentu’catre moni.Daca citesti…..

  M-a „impardonat”atitudinea zvapaiatei….nici nu stiu cum o cheama ….da’parca este iesita din spatiu si timp.

  Cine are expertiza si dreptul verdictulului final pt.a ne spune noua consumatorilor de cultura cine este,si cine nu,un auctor veritabil?Respectiva criticiana este libera sa-si exprime opinia,da’nu are dreptul sa ni-l impuna.Imi lezeaza liberul meu arbitru.Despre asta am scris de „n”ori.Pot sa gresesc ,asa consider la un moment dat,ma pot corecta,da’parerea ramane suverana.Niciodata nu-mi permit sa dau verdicte inconciliabile. 🙂

 31. dora Says:

  Ma iertati ca n-am parcurs toate comentariile!

  Abia am reusit sa citesc tema ,postarea,incercand sa fac fatza punctului de pornire.Daca ati sti ce inseamna durerea de coloana…ati intelege! 🙂

 32. dora Says:

  Temele pe acest blog sunt f.incitante si ma preocupa tot timpul.

  @Stely,nu stiu ce inseamna „ciclotimie”,da’ cred ca am depistat-o corect pe zvapaiata.Mi-am spus parerea in legatura cu ea in comentul de mai sus..Te rog mult exprima-te pe limbajul „popular”,stiu care iti este profesia si care-ti sunt competentele. 🙂

 33. monica Says:

  @Dora
  termenul folosit de Stely,dupa unii ,este chiar normalitatea.Ce ne facem cand urcam (sau coboram?!)pe cele cinci trepte 🙄 cu nuante ,greu sesizabile,de catre profani? Uneori si specialistii le mai incurca 😀
  Bine te-am regasit ,sa stii ca te inteleg perfect,coloana mea fiind la propriu ,o rugina 😦

 34. monica Says:

  @Goldmund & @Hantzi
  Scuze pt impolitetea de a nu va fi nominalizat aseara ,in salutul meu de bun gasit.Ramaneti aceiasi prieteni de nadejde ,chiar daca oboseala m-a infrant .

 35. dora Says:

  monica,

  rugina toamnei….of,este anotimpul nasterii mele.Cromatica toamnei pentru mine este inegalabila,nici verdele renasterii primavaratice nu o egaleaza.Este anotimpul abundentei acumulate in rastimpul caldurii verii si masura plusurilor date de natura. 🙂 Treptele spectrului tin de viata noastra si trebuie sa le acceptam….ne mai abatem, in functie de personalizare ,de ceea ce simtim ca ne apartine prioritar. 🙂

 36. dora Says:

  Gold%Hamtzy promit sa va citesc pe masura ce o coloana rebela imi permite.Va savurez comenturile si in mare masura le asimiliez! 😆

 37. orangeskorpion Says:

  uitati-va acum la iRealitateaTv:

  dan puric

  si

  florin puric…

  va distrati!
  🙂

 38. dora Says:

  skorpi,

  ai vrut sa zici Florin Iaru.S-au situat pe pozitii diametral opuse. 🙂

 39. Goldmund Says:

  Asa-i obiceiul?
  Bunaseara AVP,Despinavestea,Dora,Devis Grebu,Hantzy,Monica,osk,PETITparis,Stely-ordinea alfabetica.Mai sunt cativa care merita o trecere in revista,insa memoria este crunta,nemiloasa,neomeneasca:imi aduce aminte de ce nu vreau si-mi ascunde de multe ori ce nu as dori sa uit.
  Apropo de englezi:un scriitor de pe insula(Maugham?) parca spunea ca doar omul mediocru(sau „obisnuit”?) este mereu in forma.Asadar,ma retrag
  La toti vise placute si
  liniste sufleteasca
  Ps
  Cupa Devis-?Nu cred ca pot dormi de cand ma tot gandesc la ce ai scris,despre Tia Peltz…Daca stii cumva:dupa cutremurul din 1977,a aparut un nr. al celebrei reviste „Secolul20″cu o grafica fantastica si citate din opera lui AEBaconsky:un nr. de exceptie.Cred,daca nu ma inseala inselatoarea de memorie ca era tocmai doamna Tia Peltz,un mare grafician-stii mai multe…?Genialitatea desenelor respective:
  doar cu doua-trei luni de zile inainte de cel mai mare cutremur de pamant ce l-a cunoscut Bucurestiul(cel din 1977,trait si de mine,din plin)cred ca Tia Peltz a fost-a facut cateva grafice ce reprezentau un oras dupa un mare cataclism….(!!)Acele grafice au fost apoi pubilcate in nr. de care vorbesc eu…Ajutati-ma

 40. Goldmund Says:

  Si doamnei @Dora multa sanatate

 41. DespinaVestea Says:

  @ Goldmund
  Multumim frumos.
  Noapte Buna tuturor !

 42. AVP Says:

  Din pacate, azi n-am putut sa trec pe-aci, insa promit ca maine o sa va ofer noile daruri ale maestrului Devis Grebu.

  Noapte buna va zic si eu !

 43. orangeskorpion Says:

  te asteptam
  🙂

  noapte buna

 44. Goldmund Says:

  Buna Dimineata la toata lumea
  De la geamul de unde va scriu acum,pot vedea o femeie tanara care iese mereu in fata casei in care locuieste, cand vremea permite.Iese afara si sta cuminte si citeste mereu o carte.Chinurile unei mari suferinte au lasat urme adanci asupra corpului ei foarte firav.Isi rade parul si are un brat tatuat.Cand este frig,dar soarele da semne ca nu ne-a uitat,iese impachetata cu o patura pe picioare si se „aseaza”in fata imensei case cu tigla rosie.De multe ori o vad cum fumeaza apatic o tigare.Cand este frig sau cand ploua/ninge,tanara femeie nu apare,si totusi ma uit prin aceasta fereastra spre locul unde as putea s-o privesc.Candva am aflat si „povestea vietii” ei.Dintr-un oarecare motiv a incercat sa-si curme viata si s-a aruncat de pe o cladire.N-a murit,insa a ramas paralizata,de aceea o vad doar in caruciorul ei pe rotile cum iese in fata casei si citeste.Ne salutam cand ne vedem.Zambeste multumita.
  Dumnezeule,intortocheate sunt caile Tale!
  PS
  Daca domnul Devis Grebu mi-ar fi prieten,l-as ruga sa faca cateva grafice cu oameni suferinzi care nu renunta la speranta.

 45. AVP Says:

  Postare noua !

  @Goldmund, maestrul mi-a trimis deja viziunea pe care o doresti… O voi posta intr-un topic viitor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s