De ce Basescu ? De ce nu Geoana ?

1. Îl prefer pe Traian Băsescu pentru că este un lider născut, iar nu făcut,  în timp ce dl Geoană, ca să stea pe picioruşele-i de lut, are nevoie de proptele şi de scut: de-alde ivan ilici, păturici, alţi SOVietici mai  vanghelici sau mai malefici,  voiculeşti  cinici şi vadimi securici, liberali şi dineşti histerici, hrebenciuci  combinatorici etc., etc. ; dl Geoană, naiv ca o mieluşea – ca să zic aşa… – ori din contra, versatil ca pena corcoduşa, pretinde că reuniunea de bampiri din preajma sa e chiar concordia de la Romanika sau reconcilierea naţională sadea, păi cum drea’, iar nu sistemu ticăloşit în nuditatea sa, aşa cum îl vede oricine are ochi raţionali spre a vedea şi bună credinţă în inima sa.

2. Alt motiv pentru care îl prefer pe Băsescu este acela – evident – că Geoană cel dominişor n-ar putea fi ales în vecii vecilor de destinu’ unui popor cât de cât vaccinat şi major, care popor – şi oricât ar fi el de bobor – nu e, per ansamblu, atât de zăpăcit  încât s-aleagă  spre a-l coduce în viitor pe orişice băiat nenumărat din fund de obor (fie el şi din cartieru primăverilor…),  băiat despre care e clar că n-ar putea fi decât numit / mazilit de sistemu ticăloşit şi n-ar phootea fi nicicând un preşedinte-jucător, spaima hoţilor şi sperjurilor, ci – cel mult – un preşedinte-jucărie sau de hârtie, rupt în zeci de bucăţele între hydrele din muscăleasca şerpărie, deci nici măcar ca ion-nelu-vodă  între iepele din aborigena herghelie…

3. Îl mai prefer pe TB (şi chiar dacă o fi fost ab ovo un bă-secu, aloo, aşa cum îi zic ţărăniştii şi liberalii „istorici”, cărora le ţâţâie mecu ca nu cumva să le piară partidele încremenite în proiectu de pe vremea lu Brătianu, Maniu, Mihalache  şi-a ceaslovului ortofox al lu Popa Drequ…)  fiindcă e singurul politician realmente trans-partinic, şi nu pentru că ar fi un ex-portokakiu cinic, ci întrucât a înţeles că nu mai poţi fi democrat, liberal sau ţărănist simplist ca pe vremea lu Pazvante, la preste 200 de anişori după David Ricardo, Adam Smith,  Bălcescu, Kogălniceanu sau Ipsilante, ignorând ca lumea a trecut între timp prin experienţe sociale ce păreau mai apetisante pentru pollimea lu  stalin, dej, ceaşcă sau tov pârsante – chit că până la urmă experienţele sau ideologiile astea s-au dovedit a fi mult mai aberante / mutante decât acelea care-i împart pe oameni în două clase sau rase pe cât de antagonice, pe-atât de casante, interschimbabile în „buni” şi „răi”,”superiori” şi „inferiori”, după cum dau bobii jumătăţilor de vremi culisante, ale vreuni ideolog de vorbe sau doctrine didactico-mistico-demagogico-simplificante, ci trăim în postmodernitate,  bey fratre şi fârtate, la o mie de ani după ce lumea nouă a debutat prin Dante…

4. Aşadar, ţin cu Băse ista judecându-l nu după eticheta de fesenist şi securist pe care i-au pus-o încremeniţii în proiectele partidice de mici-burghezei,  liberali sau ţărănişti cică grei din gura humorului or din sat bordei, com. vaideei, ci judecându-l strictamente după faptele sale, ca şi cum astea s-ar fi scris deja pe răboju patriei imortale…: condamnarea comunismului şi legile de demantelare a monstruosului Aparat de Stat, care e însăşi Fiara de altădat’, aloo, plus iniţiativele de decimare a privilegiilor şi stipendiilor feudale pe care şi le acordaseră confreriile şi lojile iepocale, prefăcându-se batalioanele sau bisericuţele astea că nu pricep tale-quale cum că chiar din pricina lor e, aici şi acum, prăpăd şi jale…  A, dacă am fi avut un alt herou mai velit, mai havelit, mai curat sau mai asemuit cu christo-ghilgameşii din mit (iar nu, aloo, doar un cantonescu farfurido-ipocrit, un terchea-berchea caţavenc, obraznic, sfertodoct, gargaragiu, nesimţit şi probabil şi morcovit-moscovit…), atunci desigur c-aş mai fi stat la gândit şi poate că i-aş fi iertat heroului istuia predestinat chiar şi-un triumvirat de rahat, dar aşa n-am altceva de votat,  bey, – decât pe „iuda” ce pe tovi şi băieţi i-a trădat de dragu’ poporului pe care în mod vădit l-a adorat…

Punctum.

*******************************

Update 1 : Un interviu al lui Base cu campionul bloggerilor – zoso

********************************

Update 2 : Mail de la multimedia werbeagentur aemmp (Dimanche 6 Décembre 2009 13h56mn 38s) ➡

Stimati Domni si Doamne,
Agentia noastra, astazi, nu are Duminica. Nu avem zi libera. Toti colegii au venit astazi la lucru si se ocupa fiecare cu cate ceva pentru aceasta importanta zi. Romani, germani, bulgari, cehi, polonezi, sarbi si maghiari.
Am fost cu totii la slujba de dimineata, unde parintele catolic a facut o slujba speciala dedicata acestei zile si a rugat si pe cei prezenti sa se roage pentru ca Binele sa triumfe in Romania.

In rest, am comandat din partea Agentiei mai multe autocare astfel: pentru Ingolstadt si Augsburg pentru a fi transportati la München sunt patru autocare, organizatoare, Prof Maria Imbarus, (cca 150 de persoane), de la Ulm, Tübingen si Stuttgart, sunt zece autocare care sunt in aceste momente in parcarea Garii din Stuttgart, s-au mobilizat din aceste trei orase cca. o mie de persoane organizator este graficianul Traian Gligor de la Uni Tübingen (si aici va comunic ca Dl MP al BW a decis sa ne puna la dispozitie gratuit cinci din cele zece autocare), la Freiburg- , Dl Prof.Iancu Bidianu, directorul Bibleotecii Romane din Freiburg, a organizat transportul a patru sute de persoane la Strassburg, Nicolae Damian, grafician, a organizat si se afla deja pe drum spre Strassburg, transportul cu cinci autocare a doua sute de romani din zona de sud Lörach-Basel. Au mai plecat la Stassburg in cursul acestei dimineti, 150 de persoane cu trenul, in cadrul unei excursii gratuite pe care ne-am gandit sa o organizam. Am anuntat pe toti colegii nostri cu care tinem legatura telefonica despre numarul celor care au fost transportati la sectiile de votare, sau daca a fost necesar ca autocarele sa faca doua curse, sau daca sunt solicitari in acet sens.

La Paris, este o organizare exemplara, romanii aflati in capitala culturii mondiale avand educatia esentiala de care Romania se mandreste si de care are nevoie prin campania organizata de Dl Viorel Padina, la Amsterdam s-a prezentat colegul arh Dan V, Rusu cu trei autocare de romani din Aachen, Mastricht, Kerkgrade, Köln si Essen, si mi-a comunicat acum cateva minute ca au votat deja. Nu avem insa pana la aceasta ora prea multe stiri din Spania si Italia.

Ne-ar interesa, pentru a tzine si pe linia profesionala a Agentiei, eventuale noutati despre, procentele castigate de catre Presedinte din cursul zilei si pe care le vom trimite mai departe televiziunilor germane, CDU, CSU si FDP. Lumea politica europeana va trebui sa fie tinuta la curent cu acesta zi, fiindca o presiune politica poate fi categoric esentala, o reconfirmare a importantei vitale a acestei zile pentru Romania. Daca aveti date care sunt importantante, in paralel cu informatiile pe care le culegem de la HotNews, „pieptanarea informatiei” de la canalele de stiri romanesti sau informatia televiziunii care o primim de la B1 Tv sau chiar si de la OTV. Faceti publica aceasta comunicare (mediatica si institutionala internationala) a rezultatelor partiale pe care o facem, intrucat acest lucru descurajeaza centrele de comanda bosevice si liberale in actiunile teritoriale de coordonare si mobilizare.

Soarta Romaniei este in mainile noastre, a romanilor. Am cerut tuturor legaturilor noastre, colegilor co-nationali, sa mobilizeze rudele din Tara. 20 de ani de iobagie sub holera bolsevica, sunt de ajuns. Acum avem unica sansa sa ne garantam soarta, am solicitat organizatiilor romanesti din Los Angeles, din Franta, din Germania, Italia, Spania si Benelux, sa mobilizeze romanii, sa-i indemne sa-si sune rudele din Tara sa mearga la vot cat de multi. Apelul postului B1 Tv, este unul vital. Romanii trebuie sa mearga in numar cat mai mare la vot.

Transmiteti suportul nostru, Presedintelui Romaniei Dl Traian Basescu, despre faptul ca multi romani sunt constienti de importanta zilei, ca suntem alaturi de dansul cu toata fiinta noastra. Toate investitiile noastre in aceste zile, sunt parte a contributiei modeste pe care o facem pentru triumful binelui din Tara. Directia in care se misca Romania in acest moment, este foarte importanta si esentiala pentru schimbarea strucrurii invechite si primitive in care se gasesc in majoritatile ei intitutiile Tarii.

Sa ne dea Bunul Dumnezeu, limpezimea gandirii si norocul de care avem nevoie

Jos comunismul

Hai Romania

CASA Verlag GmbH+Co.KG

*******************************

Update 3 : Mail de la multimedia werbeagentur aemmp ➡

Stimate Doamne, stimati Domni,
Situatia pe care noi am centralizat-o la 0rele 15°°: Din partea Agentiei CASA Verlag, au fost transportati si au votat astfel:
1. la München, au votat 314 persoane, confirma Dna . Prof. Maria Imbarus
2. la Strassburg, au votat 954 persoane mobilizate de Dl Traian Gligor, grafician Tübingen + 223 persoane mobilizate de Dl Nicolae Damian, + 192 persoane mobilizate de Dl. Prof Iancu Bidianu
3. La Amsterdam, au votat 319 persoane mobilizate de Dl. arh. Dan V. Rusu
4. La Luxemburg, ai votat 79 persoane mobilizate de Dl. Prof. Guy Schonkert
5. La Bruxelles, au votat 298 persoane mobilizate de Dl. Sorin Manesia, jurnalist
6. S-a inceput actiunea de transport cu autoturisme propietate personala de la Siegen si Darmstadt spre Luxemburg

La ora 17, va mai comunicam alte rezultate din mobilizarea pe care a facut-o Agentia.

Cu stima si incredere in viitorul Romaniei
Iesiti la vot frati romani
Hai Romania, Jos Comunismul

CASA Verlag GmbH+Co.KG

*******************************

Update 4 : mail de la multimedia werbeagentur aemmp (Dimanche 6 Décembre 2009 18h42mn 54s) ➡

Stimate Doamne, stimati Domni,
Situatia participarii la vot la orele 17, prezentata de Agentia CASA Verlag  care au fost transportati si au votat astfel:
1. La München, au votat 355, confirma Dna Prof. Maria Imbarus
2. la Starssburg, au votat 990 persoane+ 240 + 197, mobilizate de catre Dn. Traian Gligor, grafician din Tübingen, Nicolae Damian, grafician din Lörach si Prof. Iancu Bidianu, Directorul Bibliotecii Romane din Freiburg
3. La Amsterdam au votat 390 persoane mobilizate de Dl Dan V. Rusu, arhitect, Kerkgrade, Olanda
4. La Luxemburg, au votat 98 persoane, mobilizate de Prof. Guy Schonkert
5. La Bruxelles, au votat 322 persoane, mobilizate de Dl. Sorin Manesia, jurnalist
6. Se confirma votarea a 41 persoane din Siegen, care au votat la Luxemburg
7. Se confirma votarea a 11 persoane din Darmstadt, vare au votat la Luxemburg
8. Avem informatii ca la Paris au fost probleme organizatorice, datorita incapacitatii preluarii optime a votantilor, situatie care s-a intamplat si la primul scrutin
9. La Los Angeles, au votat 790 persoane, mobilizate de Dl. Mihai Chiorean, administrator IT FOX News

La ora 21, va mai comunicam alte rezultate care le primim la sediul Agentiei.

Cu stima si incredere in viitorul Romaniei,
Iesiti la vot frati romani,
Hai Romania, Jos comunismul

CASA Verlag+Co.KG

*******************************

Update 5 : Mail de la multimedia werbeagentur aemmp (Dimanche 6 Décembre 2009 19h46mn 18s) ➡

Stimate Doamne si Stimati Domni,

Ce se intampla in Romania?
Realitatea TV si Antena 3 au ca invitati personalitati politice care incearca sa manipuleaze electoratul.
Este ora 19 si se produc astfel fraude electorale.
Speram ca legile Tarii sunt cunoscute, iar nerespectarea acestora duc la aceasta frauda.
Va rugam solicitati organelor abilitate sa ia masurile in consecinta

Vom aduce la cunostinta opiniei publice internationale aceste lucruri de o gravitate exceptionala, partidelor politice germane si europene, Agentiilor de stiri europene si internationale carora le vom exemplifica aceste lucruri.

Va multumim
CASA Verlag GmbH+Co.KG

*******************************

Update 6 : Mail de la multimedia werbeagentur aemmp (Dimanche 6 Décembre 2009 22h21mn 48s) ➡

Stimate Doamne, Stimati Domni,
Situatia participarii la vot la orele 19, pe care am centralizat-o la Agentia CASA Verlag, cu romanii care au fost mobilizati dupa cum urmeaza:

1. La München, au votat 612 persoane, confirma Dna Prof. Maria Imbarus
2. La Strassburg, au votat 1044+ 312+ 240 persoane, mobilizate de catre Dl. Traian Gligor, grafician din Tübingen, Nicolae Damian, grafician din Lörach si Prof. Iancu Bidianu, Directorul Bibliotecii Romane din Freiburg
3. La Bonn, au votat 768 persoane mobilizate de Dl Prof. Ioan Ungureanu Frankfurt
4. La Amsterdam au votat 654 persoane mobilizate de arh. Dan V. Rusu din Kerkgrade
5. La Luxemburg, au votat 225 persoane, mobilizate de catre Prof. Guy Schonkert + 41 persoane din Siegen + 16 din Darmstadt
6. La Bruxelles, au votat 520 persoane, mobilizate de Dl. Sorin Manesia, jurnalist
7. La Los Angeles au votat 1914 persoane, mobilizati de Dl. Mihai Chiorean, administrator IT, FOX News
8. La Milano, au votat 714 persoane, mobilizate de Dn. Corina David Toscanni, jurnalista
9. La Barcelona au votat 1055 persoane, mobilizate de Dna Dr. Iulia Vlad
10. La Paris nu avem rezultate confirmate, dar din diferite orase din Franta se confirma ca au votat mai mult de 6000 de romani in favoarea Presedintelui Basescu. Franta este portocalie

Am comunicat principalelor Agentii de stiri, stilul de fraudare media practicat de catre Realitatea TV, Antena 3, Romania International,
mesaje telefonice prin care se cerea cumpararea de voturi pentru candidatul Mircea Geoana, comunicare care au fost confirmate de primirea acestora,
incercare de manipulare a unor abonati telefonici in numar de 6 milioane privind estimarea unor rezultate „oficiale”.
Vom face o prezentare pe scurt in cursul zilei de maine pentru mediul politic european de dreapta, a masinariei propagandistice de tip stalinist, a modului in care doua trusturi de stiri
au incalcat orice deontologie profesionala, legile Romaniei, manipuland, invitand politicieni sau rude ale acestora in care sa-si expreme in direct optiunea pentru un candidat anume.
Aceste nereguli nu vor ramane fara rezultate privind notarea internaationala a acestor doua Trusturi de stiri si vom face tot posibilul sa fie marginalizate in domeniul colaborarii,
jurnalistii acestor Trusturi, pierzand credibilitatea profesionala pe care au consumat-o partizan si aflandu-se situati de una dintre parti,, folosind manipularea mediatica, intoxicarea cu stiri false
sau folosind santajul ca forma de presiune.

Cu stima si incredere in viitorul Romaniei,
Iesiti la vot frati Romani,
Hai Romania, Jos comunismul

CASA Verlag, GmbH+Co.KG

Reclame

217 răspunsuri to “De ce Basescu ? De ce nu Geoana ?”

 1. orangeskorpion2009 Says:

  ……………si inca il mai adora…..spre deosebire de ceilalti politruci cleptocrati….uneori si pucisti..
  si sa nu uitam nici cele 2 milioane de dosare azvirlite in curtea CNSAS-ului, gest „oribil” din partea piratului…

  excelenta postare in stil avp!
  🙂

  cred ca miine pina la ora 21.00 voi fuma cel putin 2 pachete de tigari..
  😆

 2. PETITparis Says:

  MIINE VOTAM PROIECTUL DE MODERNIZARE AL ROMANIEI.
  VOTAM PENTRU O NOUA REPUBLICA.
  MIINE EU IMPREUNA CU FAMILIA&PRIETENII VOM VOTA LA CONSULATUL ROMAN DE LA PARIS CANDIDATUL TRAIAN BASESCU
  DOAMNE AJUTA!

 3. Riddick Says:

  Bună seara!

  Mâine ne dăm examenul ca naţiune.
  Nu mai putem da vina pe nimeni în caz de eşec.

 4. orangeskorpion2009 Says:

  riddick,

  amin!

  si va fi un examen extrem de greu, tinind cont ca ultimele sondaje spun 50/50……grav din punctul meu de vedere, ca 50% voteaza un prostanac, fiecare din aceste procente votind dupa cum il duce capul:
  unii il voteaza pe prosty, pentru ca nu le-a placut condamnarea comunismului lui basescu,
  altora nu le-a placut deloc, dar chiar deloc trimiterea dosarelor la CNSAS (cunosc oameni la tarom furiosi pe el din acest motiv),
  altora propaganda goebbeliana de la antene si iRTV le-a luat total mintile,
  altora le este frica de „dictatura” chiorului, care a fost cel mai injurat presedinte din ultimii 100 de ani, nu numai in Ro, putem compara si cu alte tari…

  aici este buba: prea multe procente pentru prostalau…

  vom vedea miine!!!

 5. AVP Says:

  Am spus hat demult ca totul se va decide la mustatza… Fiecare vot va conta…

 6. orangeskorpion2009 Says:

  avp,

  nasol, dar asta-i adevarul…….

  dar mi-e frica de furturile, falsificarile de voturi din satele pesederizate, infricosate de militianul satului, popa sau primarul lor….

  bietii oameni, unii sint atit de speriati, incit sint in stare sa creada ca in cabina, singuri fiind, vor fi vazuti cu cine vor vota…

 7. Stely Says:

  Nici nu mai am cuvinte ..Ce as mai putea spune ? Orice as spune ar deveni banal si desuet..Spun doar atit : am zimbit cu admiratie si m-am bucurat ca de anticiparea victoriei .
  Acum stiu sigur ca T.Basescu va cistiga ..Mai stiu ca atit el cit si noi (mai ales tu,maestre) am facut tot ce ne-a stat in putinta ca el sa reuseasca ,si odata cu el si noi..
  AVP; chiar am sentimentul ca sunt o „cariatida” 🙄 desi stiu sigur ca nu la mine sau la Skorpi,Dora,Despina etc..te-ai adresat cind ai facut chemarea din Apelul ptru sustinerea presedintelui T.Basescu .Stiu ca te-ai adresat acelor intelectuali de frunte la care orice societate isi indreapta privirea si speranta ptru a-i arata calea corecta.. E adevarat ..Multi dintre ei au raspuns prompt cu responsabilitate si cu convingere ,dar tot atit de adevarat este ca nu toti cei la care ne-am asteptat au venit alaturi de noi.Au preferat discretia si neangajarea..Eu cred ca ei au avut de pierdut ,iar noi am cistigat alaturi de tine si cu ajutorul tau , un loc bun in societate.. Stiu acum ca nimeni nu va putea sa ma pacaleasca ..Stiu ce vreau de la conducatorii mei ..Voi merge mereu cu cel care imi va corespunde ca principii si idealuri..
  Acum este T.Basescu ,peste cinci ani unul poate mai bun decit el..Stiu sigur ca il va avea in vedere si-l va pregati din timp..
  Hai Basescu !..Doamne Ajuta !
  P.S Nici nu stiti ce emotii am ?! :opss: sau poate stiti ?

 8. Stely Says:

  Skorpion,
  In sondaje nu apar voturile din strainatate …Ma rog sa meraga intr-un numar mult mai mare..
  P.S.Sotul meu a venit bucuros ca toti cei pe care ii intilnea spuneau ca vor vota cu T.Basescu..Ba a venit si cu un raspuns de la o vinzatoare de mincare ptru pisici ,care votase cu Oprescu si pe care nu reusisem s-o conving sa mearga la vot ..”Spuneti-i doamnei ca merg la vot si votez cu T.Basescu” 😀
  P.S.Am trimis si citeva mesaje la fini,finice fosti elevi,etc..

 9. orangeskorpion2009 Says:

  Stely,

  spui ca ei, intelectualii, au avut de pierdut…

  eu cred ca mai mult „noi” – astia multi – am avut de pierdut pentru faptul ca majoritatea din ei a preferat sa ramina in turnul lor de fildes…

 10. AVP Says:

  @Ti-am mai spus io, Stely : daca am mai avea o mie de amazoance ca tine, Romanica ar fi departe… 🙂

  @Osk – poti sa ne enumeri si noua care anume intelectuali au ramas deoparte, in asa fel incat tu sa poti spune ca e vba de o majoritate… ? 🙄 Chiar sunt curios…

 11. orangeskorpion2009 Says:

  avp,

  nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine, nu acum….
  🙂

  aminam pe alta data!
  ok???

 12. Stely Says:

  Skorpi,
  Noi am cistigat ,ptru ca ,iata,le-am luat locul si avem si un lider.. El s-a consacrat ,iar noi l-am urmat..
  Fara sa par ca ma simt datoare ptru aprecierile lui AVP ,mai stii tu vreunul ca el?..Am alergat dupa himere ,iar ei ,unul cite unul s-au ascuns de noi.Au preferat sa scrie din cind in cind articole confuze si indecise..In timpul asta noi ne-am regasit in mesajele si scrierile lui AVP..Eu am spus si am s-o spun fara teama ..AVP a facut si face enorm de mult ptru societate si ptru victoria presedintelui T.Basescu..

 13. orangeskorpion2009 Says:

  stely,

  ai perfecta dreptate in tot ce ai spus!
  nu glumesc!!

 14. AVP Says:

  @Stely, Osk, sa nu exageram… 😳 Haideti sa ne pastram simtul realitatii… Nu de alta, dar parca vad ca acus-acus se inflameaza si pretinu nostru de la Paris… 🙂

 15. orangeskorpion2009 Says:

  avp, lasa modestia..
  cind stely are dreptate, are…..

  cc este un tip simpatic, desi mai deraiaza uneori…
  🙂

  doar nu a spus cantonescu ca simpatizantii lui basescu sint ori dementi, ori scelerati ori fanatici, organ facindu-ne betivi si kurve???

  hai, victorie,
  hai, pa
  🙂

 16. AVP Says:

  @Osk, pe bune, rog sa ne pastram simtu realitatii, aloo… Cat il priveste pe @cc, el nu e doar un tip f. simpatic, dar si f.intelighent, atata doar ca, precum orice artist, se inflameaza mult prea repede si mult prea ardent… Or, in politica ardentza nu conteaza decat strictamente pe baricade sau in iuresul cavalcadei… Io nu zic ca hic et nunc noi nu suntem pe baricade, insa orisicat, dreq, nu tre sa uitam ca ne batem cu cruntzii inimici arici pogonici (alde humor si alte lodici) in cipici si pe cap cu cipilici… 😳

  lol

 17. orangeskorpion2009 Says:

  😆

 18. orangeskorpion2009 Says:

  radu humor o fi patriciu
  :mrgreen:

  sau vintu
  :mrgreen:

  sau mai rau: voiculescu felixitu
  :mrgreen:

  hai, linististe-te, daca nu ai incalcat niciodata legea, nu ajungi la puscarie,
  daca niciodata nu ai turnat pe cineva inainte de 1989, dosarul tau la CNSAS este curat,

  daca esti baiat cuminte, nu patesti nimic…
  😆

  doar o nuielusa la noapte!
  :mrgreen:

 19. tatonul.aa Says:

  Pentru ca România noastră de la margine de lume să devină cu adevărat membră a Europei civilizate, nu o ţară de mâna (lumea) treia condusă de la Moscova, este absolut necesar ca Băsescu să CÂŞTIGE un nou mandat.
  Va fi greu pentru cei ce văd realitatea aşa cum este, nu distorsionat prin lentilele deformante ce ni se aplică de marea majoritate a mas mediei ce s-a vândut ruşinos, unor activisto-securişti fără nici un Dumnezeu, să invingă această coaliţie de coşmar.

  Straniu, de neînţeles pentru mine este situaţia în care ne aflăm cei rămaşi în jurul preşedintelui: trebuie să găsim explicaţii la vorbe, fapte, hotărâri pe care nu le prea înţelegem, mai ales de la numirea în CNSAS (mai ţineţi minte uluiala ce ne-a cuprins atunci pe toţi, şi de fireasca supărare a regretatului Ticu Dumitrescu?), care de atunci a căzut într-o maladivă letargie, deşi una din realizările majore în lupta contra comunismului (poate singura!!) este considerată transmiterea către colegiu a aproape toate dosarele întocmite de securitate, românilor.

  Dacă ar trebui să notăm prestaţia consilierilor preşedintelui, în campania aceasta, personal nu le pot da mai mult de 2 (doi), într-o notaţie de la 1 la 10. Enormitatea gafelor nici nu poate fi analizată fără urmări asupra stării de săbătate a curajosului care ar încerca s-o facă.

  Trădarea marii majorităţi a intelectualilor de marcă ce l-au susţinut până la un punct pe Popeye, este un fapt condamnabil şi tot de neînţeles. Cu foarte mici, infime excepţii, chiar cei ce l-au susţinut până astăzi, nu au făcut-o cu putere. Erau plecaţi, aveau alte treburi, etc. Au apărut sporadic şi tardiv! Privind la grupul din spatele Luptătorului Băsescu în timpul confruntării cu prostănacul Prostovan nu puteai decât să remarci cu regret absenţe notabile.

  Comparaţi situaţia descrisă mai sus cu prezenţa emblematică a unui om care probabil s-a simţit şi el cam stingher: Primarul Chişinăului, cel care precum Băsescu (interesantă paralelă, nu?) luptă la baionetă cu comunismul şi diferitele sale faţete. Primarul Chirtoacă care a „scăpat” de stăpânii comunişti rusofili de „câteva zile”, vede cum după 20 (douăzeci de ani, două decenii!!!) comunişti consideraţi învinşi, se răţoiesc minţind cu obrăznicie către unul care face ce vrea el să facă de acum încolo!! Avea o figură de înmormântare, cu gândurile spre ce-l aşteaptă,
  săracul!

  Ieşiţi la vot, dragi concetăţeni!
  Votaţi BĂSESCU, singura soluţie acceptabilă acum!

  Dragi colegi forumişti, spor la pupicuri, îmbrăţişări şi ignorări!
  Alungaţi ideile şi discuţiile!

  laplopulcuportocale
  de la tatonul aricios

 20. Stely Says:

  pai,da ..du-te si vezi dincolo ..Mi se face cind mila cind frica de unul ca R.Humor ..Si vorba ta ..Citi ca ei ? Nu-mi vine sa cred ca oameni cu o pregatire cit de cit medie sau superioara sa gindeasca atit de simplist si aiuristic..Dupa el ,presedintele tarii ar trebui sa stea ca o cucuvea la Cotroceni si sa trimita serviciile la plimbare dupa fluturi,DNA sa fie un fel de club al hotilor ,Armata o organizatie paramilitara cu un general de fatada s.a.md. Zau,cred ca are o viziune rau deformata despre institutiile statului de drept din Ro..

 21. Stely Says:

  tatonul.aa.
  Nici nu stiti cit de mult ma bucur ca ati venit sa fiti alaturi de noi..Aveti dreptate in tot ceea ce ati spus..E adevarat ca s-au facut niste gafe ,dar tot atit de adevarat este ca la asa desfasurare de forte si la asa armata de mercenari nimeni nu ar fi putut sa faca mai mult..Eu cred ca T.Basescu are acolo sus o stea norocoasa ,iar odata cu el si noi..Spuneti ca au facut consilierii gafe ..Chestia cu caseta ,s-a intors impotriva lor,la fel si gafa lor enorma de a merge la Timisoara ..Pe urma a venit marea confruntare si cavalcada de prostii, una mai mare de cit alta, ale Geonelului prostanac..Daca ar fi s-o luam tot la consilieri ,ce au facut ai lui Geoana a fost mult mai mult..
  Sunt convinsa ca T.Basescu isi va cistiga electoratul pe care l-a avut in 2004.
  P.S. am e-mailul dv. ..Cind am sa va simt lipsa imi permiteti sa va scriu?

 22. Stely Says:

  Plecasem,dar m-am intors sa va spun „Noapte buna” ! ,iar miine sa avem o zi minunata .. VICTORIE !!

 23. Francesco Says:

  E greu, dar nu imposibil de invins. Sa ne gandim la vizita lui Geoana la Moscova chiar in zilele in care numerosi tineri moldoveni erau intemnitati si batuti de autoritatile voroniste cu binecuvantarea Kremlinului.
  Si pentru asta trebuie sa mergem la vot.

 24. AVP Says:

  Noapte buna, my friends… Sa ne rugam ca Domnul sa lumineze mintile românilor !

 25. tatonul.aa Says:

  Stely,
  DA,
  dar după probabila nouă victorie în stil aproape pirateresc, Nelsonul nostru rămas totuşi în viaţă, va trebui SFĂTUIT de CONSILIERI veritabili, nu ameţit de yesmeni. Yesmenii au pierdut marea majoritate a disputelor cu cohortele nesfârşite de „inamicii” ce apăreau după fiecare colţ.

  Notă aparte pentru Ţurcanu, Boureanu, Prigoană şi parţial Tismăneanu (prea rar, prea puţin, a plecat în ajun!!!) şi TRU (limbajul argumentaţiilor, peste puterea de înţelegere a preopinenţilor), învingători în mare parte a „întâlnirilor”

  Să vedem de luni încolo ce vom comenta!

  Ieşiţi la vot!
  Votaţi Băsescu!

 26. murfi Says:

  1. de-aia
  2. de-aia

 27. maria Says:

  Buna dimineata !

  AVP, noi stim de ce .Dar cati oare ? Suficient ca sa treaca de 50 ?
  Zvonurile sunt ca ar fi 50-50 .In cazul asta conteaza orice vot .

  Sper sa va pot ura si noapte buna !

 28. orangeskorpion2009 Says:

  buna dimineata,

  teama mi-este ca la ora 21 vom avea un rezultat sondaje tip 50/50,

  asa ca vom mai sta ca pe ace inca 24-48 ore pina s-or numara toate voturile…

  la gara de nord coada de vreo 100 persoane inca inainte de ora deschiderii

 29. AVP Says:

  Buna dimineata. Asa zic si io, de luni de zile: ca va fi un meci f.strans, in care va conta orice vot…

  Vedeti aici un interviu al lui Base cu bloggerul campion Zoso.

 30. orangeskorpion2009 Says:

  spune ceva interesant????
  zoso??

  am citit pe undeva ca la nici 30 de minute dupa intilnirea cu zoso, pesedistii au si aflat si l-au cam amenintat inclusiv pe numarul lui de telefon mobil…

  a dracului haita de coioti….

 31. Stely Says:

  Neata,
  Din pacate sunt intr-o stare de mihnire si tensiune destul de mari.I-am dat un telefon fratelui meu din D-ta spre ai spune „la multi ani” si nu m-am abtinut sa-l intreb daca taica-meu se duce la vot ..Da, s-a dus si voteaza cu cine v-am spus aseara .Ca sa vedeti ce a putut sa faca propaganda desantata dintr-un vechi taranist cu carnet de membru si care a adus in fruntea primariei din comuna( in 1992) printre singurii primari taranisti din judet.Chit ca ala l-a dezamagit si pe el ,dar si pe fruntasii taranisti, ptru ca a fost nevoit sa plece dupa doi ani de mandat si ca dupa el pina in prezent nu a mai pus picior de taranist sau liberal, intr-o comuna in care s-a facut referendum ptru a fi transf.in oras..Tatal meu care se facea rosu de furie cind auzea de Iliescu si se certa cu toti vecinii si chiar si cu noi din cauza asta,acum a mers la pina ‘n ziua sa voteze cu el..?! Noroc ca l-am lamurit pe fratele si cumnata mea sa-i contracareze votul..Le-am spus sa-i transmita ca daca cistiga „prostanacul” n-am sa mai merg acasa ca sa-l vad ..Stia ce optiuni am inca de la referendumul de suspendare cind spunea sus si tare ca voteaza „da”…
  Acum am inca un motiv in plus sa ma rog la D-zeu sa cistige T.Basescu.Cum sa nu ma duc sa-l vad ?

 32. AVP Says:

  Da, Stely, nici nu ne imaginam ce ravagii a facut in subliminalul oamenilor criminala propaganda a mogulilor… Vorba aia: e ca si cum ai expune radiatiilor unui urias reactor un buchetzel de zorele… 👿

  Insa io iti spun ca pana la uram va fi ok…

  Experto credite… 🙂

 33. orangeskorpion2009 Says:

  istoria va judeca la justa valoare actiunile propaagandei goebbeliene a mass-media din Ro anilor 2005-2009

 34. AVP Says:

  Istoria… ? Io sper ca si justitia…

  Hai ca mai vbim mai incolo… Acum am un pic de treaba in real

 35. Radu Humor Says:

  @ Stely :
  „Sunt convinsa ca T.Basescu isi va cistiga electoratul pe care l-a avut in 2004.”
  Niciodata ! Si asta nu pentru ca eu sunt unul din cei pacaliti!
  Acum n-au decat sa-l voteze cei de la OTV , Taraf si Etno !
  Dar pe voi vad ca nu va deranjeaza deloc in ce oala nocturna va baga!

 36. Stely Says:

  Da ?! Ma bucur sa vad asta ,mai ales ca aseara am avut impresia ca erai cam sceptic .Sa te auda D-zeu !
  Am vazut si interviul cu zoso si la fel ca la OTV era f.sigur de victorie ..Vad ca deja isi face planuri spre o noua relatie cu presa pe care spune ca a lasat-o pe mina consilierilor si rau a facut..Sunt convinsa ca T.Basescu va fi cu totul alt presedinte in noul sau mandat..Se va impaca cu presa ,dar nu cu mogulii si slugile lor .Pe moguli ii va ingenunchea precum taurii la corrida , de un brav toreador..Uite,mi-a venit o idee ..Merg sa caut „Aria Toreadorului” din Carmen? de Bizet ..Cred ca la starea noastra de incordare merita ceva saltaret si incurajator..
  Gata ! Am gasit-o ! dar fara vorbe ,deocamdata ..

  http://www.trilulilu.ro/mirciosky/47c198a5c6d682

 37. Stely Says:

  R.Humor ,
  A plesnit un drac ,ptru ca am postat amindoi odata .Sper ca Geoana 👿
  Tu spui ca ne-a bagat in „oala nocturna „de la OTV SI ETNO..
  Las’ca in curind rtv,tvr si antenele vor avea zilele negre ,ca rasplata ptru destrabalarea si prostitutia pe care au prestat-o in anii astia cu adevarat negrii ptru noi..Iar cu mogulii am spus mai sus ce se va intimpla..Merita sa asculti aria Toreadorului ..

 38. Loda Says:

  Stely :
  Deci tu ITI FORTEZI si santajezi tatal sa voteze cu cine vrei tu ? halal democratie 🙂 Eu niciodata nu am stiut macar cu cine voteaza copiii mei, i-am intrebat dupa votare. Compara ! 😉

  *********************

  avp reply : adica, dupa ce tembeliziunile l-au manipulat ani de zile pe bietul batran, diabolizandu-l in subliminalul acestuia pe Basescu, de ce n-ar avea dreptul si fiica sa sa-i atraga atentia ca se duce direct in mainile lu Satana, in timp ce se fereste de draqusoru Base… ? 🙄 Mha, Loda, tu chiar nu-ti dai seama ca argumentatia ta e la nivelu unei scolaritze, nici macar eminente…?

 39. Radu Humor Says:

  @OSk :
  „…daca niciodata nu ai turnat pe cineva inainte de 1989, dosarul tau la CNSAS este curat ”

  Dupa ce securistul „omenos” (unul din ei)care ma urmarea pe mine a iesit la pensie ( pe 22 dec1989 noaptea l-am cautat sa-i spun ca voi fi unul din cei care va depune pentru el marturie ca n-a fost ca ceilalti :mrgreen: ), l-am intrebat cum pot face sa-mi vad dosarul 🙄
  La care mi-a zis zambind, ca nu-l pot vedea decat insotit de sotie , ca sa vada si ea pe unde „ai umblat” 🙄
  Mai astept vreo cativa ani, dar pana la urma tot il cer 😆 , (ca doar n-o fi printre cele cateva sute puse la „pastrare” de Basescu :shock : )

 40. orangeskorpion2009 Says:

  radu,
  ceva scirtzie in comentul tau…..

  CINE te opreste sa iti iei/ridici dosarul CNSAS.

  depui o cerere care se inregistreaza, primeste un numar si dupa un timp (uneori poate sa fie luni) esti invitat,
  NEOBLIGAT SA FII INSOTIT DE SOTIE, sa-ti vezi dosarul…

  poti sa faci si copii dupa dosar sau paginile care te intereseaza…

  deci:
  – nu trebuie sa mai astepti citiva ani !!! de ce sa astepti???
  – individul a vrut sa glumeasca cu tine….
  – POTI SA MERGI SINGUR, doar esti major si vaccinat!

  hai, Piratu’ !!!!
  🙂

 41. orangeskorpion2009 Says:

  ………..doar daca nu ai FOST PERSOANA IMPORTANTA ante-1989, ca sa fie pus dosarul tau spre pastrare in cele cca 100.000 bucati dosare

  :mrgreen:

  ********************

  avp reply : Osk, nu doar dosarele „persoanelor importante” de dinainte de 89 au fost clasificate, ci si dosarele turnatorilor pe care i-a preluat noua securitate a lu ivan ilici… Dupa felu infantil in care se comporta, tu chiar il vezi pe rh sa fi fost vreodata, candva, fie si-n alta viatza, persoana importanta… ? Hai naiba sa fim seriosi… 🙂

 42. orangeskorpion2009 Says:

  crin si papasha (iliescu pt humor, ca poate nu stie) au votat schimbarea,

  hahaha, hahait basescian!!!
  🙂

  halal schimbare cu 20 de ani inapoi!

 43. Loda Says:

  AVP :
  Nu, fiecare terbuie sa voteze dupa cum il duce mintea, nu sa decida altul in locul lui ! Sa-ti santajezi tatal ca daca nu voteaza cu cine vrei tu nu mai vii sa-l vezi e oribil, gandete ca un parinte, nu ca un partizan al lui Base.Sa-mi faca mie asa ceva copiii mei ? Never ever.

 44. Loda Says:

  AVP :
  Deci, dupa logica ta, de aceea nu se gas4ste dosarul lui Basescu ? Corect !!!! 🙂

 45. AVP Says:

  Loda, cand iti spun io ca gandesti ca o scolaritza nu vrei sa ma crezi…

 46. orangeskorpion2009 Says:

  avp,

  am fost ironic cu r.h. cind am spus „persoana importanta”….
  oricum vad ca nu mai raspunde la clarificarile mele….

 47. Stely Says:

  Loda,
  N-ai citit cum trebuie ,nici acu nici aseara ..Mergi si citeste la postarea anterioara ,iar acum vezi mai sus..Daca stiam ca merge la vot ,cu proteze la ambele solduri , chiar l-as fi rugat ,nu santajat ,sa nu faca prostia pe care chiar a facut-o ,daca citesti bine.Acum ma rog la D-zeu sa cistige T.Basescu .. Si ,hai ca n-am chef de rica si sicane..
  Pa,acum merg la vot ..

 48. Loda Says:

  Stely :
  Am recitit, bon, nu ai apucat sa-l santajezi.Te-ai multumuit sa-l ameninti :
  ,,Noroc ca l-am lamurit pe fratele si cumnata mea sa-i contracareze votul..Le-am spus sa-i transmita ca daca cistiga “prostanacul” n-am sa mai merg acasa ca sa-l vad . ”
  Ai impresia ca e mai moral sau mai frumos ? 🙂

 49. Radu Humor Says:

  @Sk
  Eu, care am fost exmatriculat din patru facultati(ultima data neavand dreptul sa ma mai inscriu la nici o facultate din tara), n-am fost membru PCR si nu sunt nici macar membru PNL ( singurul partid in care m-am inscris din convingere si in urma unei discutii cu regretatul Sergiu Cunescu, a fost PSDR, iar cand am fost absorbiti de comunistii lui Nastase, m-am retras definitiv, si crede-ma as fi avut de spus cel putin la fel de multe ca @Viorel Abalaru, „par examplu” , in viata politica !).
  Dar nu dupa functii si recunoasteri facile am umblat eu ( dupa ce am terminat totusi o facultate , am fost rugat sa raman la catedra unuia din cei mai mari sociologi romani, am reusit in viata sa iau examene dificile, am facut sport de performanta(baschet si fotbal, am fost arbitru si solist de muzica usoara si populara)
  Am fost coleg sau prieten cu oameni pe care voi n-ati avut sansa sa-i intalniti, am o familie deosebita , de/ cu care ma mandresc si sper ca si ei cu mine, dar am avut nesansa sa fiu aruncat de voi in cosul zilnic al delatiunii, pentru ca nu mai impartasesc alaturi de voi un ideal fals, in care eu am crezut, cand multi dintre voi erati pe invers, cu Nastase 😉
  Si da, nu sunt o „persoana importanta” in sensul in care intelegeti voi aceasta sintagma, dar am vazut o buna parte din lume , pe banii mei si singurul lucru de care imi pare rau ca nu l-am facut este ca nu am emigrat , lucru pe care nici copiii mei, fata si ginerele, desi au profesii care i-ar umple de bani pe-afara si sunt rugati sa vina(avem rude pe-acolo), nu vor sa plece.
  Singura mea speranta este ca nepotelul sa iasa la studii „afara” (deocamdata e prea mic)
  Iertati-mi descarcarea nervoasa …
  Promit ca si eu sa v-o iert in curand pe a voastra. 🙄
  Cu simpatie si simplitate de om normal,
  Radu Humor

 50. Radu Humor Says:

  De asta ma doare cand un om care a intrat al doilea pe lista la o facultate( inainte de ’89 si nu la „Spiru Haret” ca muza voastra blonda stacojiu) , dar a repetat anul de 2 ori, din cu totul alte motive decat mediocritate, este considerat de voi un nimeni. :mrgreen;
  Cu atat mai mult cu cat dovedeste si acum ca este singurul politician cinstit ( a sta in parlament si a motai, sau a citi ziarul si a vorbi la telefon, ori a-ti aranja ploile cu alti colegi, reprezinta pentru voi criteriul suprem dupa care apreciati un politician 🙄 ) care in 20 de ani a ramas la fel de sarac si principial.
  Da, dar are absente !
  Sunt pline blogurile de persoane care posteaza km fara a spune nimic, dar probabil voua va lasa o impresie deosebita: harnici, persoane importante 😉

 51. Radu Humor Says:

  @AVP :
  „Aşa n-am altceva de votat, bey, – decât pe “iuda” ce pe tovi şi băieţi i-a trădat de dragu’ poporului pe care în mod vădit l-a adorat…”
  Vezi ma @Viorele ca de adorat nu adora partea aceea de popor in care esti tu, ci cealalta, in care e Udrea 😆

 52. Loda Says:

  Radu Humor ;
  Lasa, bre, ca macar pe tine nu te-a facut AVP ,,oportunist’ ca te-ai insurat cu nevasta-ta 🙂 Nu pune la suflet ce se zice pe forum, tu stii cum esti, prietenii si familia ta stiu,. sa-ti fie de ajuns.In rest, ia exemplul meu, sa ti se rupa, frate !!! Lumea nu mai e normala, e cu curu -n sus.Daca un om ca AVP a ajuns sa adore pe seful de la Anvers si sa te faca, indirect, pe tine turnator, ce crezi ca se mai poate intampla? Dar inca odata, invata sa ti se rupa de ce se spune despre tine, numai persoanele neimportante nu sunt injurate, gandeste-te ce a patit, la vrema lui ,regretatul Paler, gandete-te de ce si-a inchis Dporin Tudoran blogul, gandeste-te ca Iaru e arpoape linsat pe formuri de toti retardatii(citeste la Tache ), gandeste-te ca Dinu Avram a fost facut de I.T.Morar ,,negru lui Dinescu” si la protestele ferme ale acestuia a dat-o pe bascalie, cica a fost un ,,pamflet”. Ai sa vezi ca ce ti se intampla tie ,e mult mai putin. Hai, sanatate si virtute.Servus .

 53. no name Says:

  avp, a lansat apelul! e clar, a fost dizident, desi n-a facut o zi de inchisoare, dinescu la fel.se simt dizidenti si clameaza intietete si drepturi!
  pai atunci sa va povestesc eu viata unui dizident:in 56, student la medicina la timisoara, arestat, exmatriculat,5 ani de puscarie! in 68 ,student la biologie,craiova,participa la miscarile din toata europa, si este iar exmatriclat! i se da o diploma de asistent sanitar, desi era mai pregatit decit un medic !si omu asta n-a cerut un sfant pentru el!
  mie imi era jena cind apuca sa ma salute inainte!
  acesta era cu adevarat dizident, restul e ..poezie!
  nu stiu cu cine voteaza si nici nu-l imtreb!daca ar vota altfel decit mine,chiar asi medita putin!

 54. Stely Says:

  p.s.Am fost la vot .Pe drum am lamurit doua persoane sa voteze cu T.Basescu.O alta (finica mea) chiar in cabina de vot .Am intrebat-o din priviri cu cine voteaza si mi-a spus”G” ,iar i-am spus :”Nuuu,te rooog !” ,apoi am intrat in cabina alaturata si i-am spus scurt :Votezi Geoana ,votezi Vintu,Patriciu si Voiculescu . Cind a iesit mi-a spus ca a votat T.Basescu.Am pupat-o si i-am multumit ..
  Numai azi am lamurit 4 persoane ,ieri doua si in alta zi una.In total 7 voturi pro Basescu.Sunt multumita ..Bucurestiul iese la vot ,aud ca si basarabenii,clujenii ,timisorenii etc .in procent mult mai mare ca in turul I..Vom cistiga !

 55. PETITparis Says:

  EU SI FAMILIA AM VOTAT BASESCU LA PARIS
  LUME FOARTE MULTA LA CONSULAT
  AM ASTEPTAT APROX.O ORA SI JUMATATE
  ERAU F.BINE ORGANIZATI
  SE MERGE F.REPEDE
  CIND AM VOTAT NOI (acum o ora erau aprox.1000de pers INAINTEA NOASTRA.
  revin

 56. Loda Says:

  Bun Stely, alta treaba ,,morala’ pe azi, ti-ai permis sa influentezi in cabina de vot pe altcineva .Eu cred ca finuta ta a votat otot Geoana, dar nu ti-a spus sa nu te supere. 🙂

 57. Stely Says:

  AVP,
  Am citit ..Sunt deosebit de impresionata .Zau,nici nu stii cit de bulversata sunt ! Tu ce zici ? Spune ,stii cite ceva ?Mi-e teama sa ma uit la ce circula pe net.

 58. Loda Says:

  no name :
  Salutari respectuoase.Cunosc genul; am avut un coleg, profesor la acelasi colegiu cu mine :tot Timisoara, tot ’56, dar asistent universitar.Inchisoare grea, nu stiu exact cati ani, apoi i s-a permis numai sa lucreze ca muncitor necalificat la fabrica de mobila.In sfarsit, in perioda de ,,dezghet” i se permite sa predea ca profesor de liceu.Cand era inca muncitor, dornic de familie, s-a casatorit in mediul acela, cu o femie simpluta, care nu si-a dat seama nicodata pe cine avea alaturi.A rezolvat situatia apeland, din cand in cand, discret ,la cate un paharel.La un asemenea pahar de vorba, mi-a spus foarte firesc, ca si cand comenta vremea ,ca atunci cand a iesit, avea tot trupul numai rani, doi ani nu i se permisese niciodata sa se spele ! Un om de un echilibru, seninatate si bunatate iesite din comun.Ai observat la autenticii detinuti politic aceasta seninatate, a oamenilor care au biruit iadul si au iesit purificati ? doar un asemea om putea scrie ,,Jurnalul fericirii”. A iesit la pensie de vreo 10 ani, ma bucur enorm cand ma intalnesc cu dansul, e neschimbat, si la fel de iubit de toata lumea.

 59. Radu Humor Says:

  @ Loda
  De unde stii ?
  Asa-i !
  Eu eram in cabina deghizat in portocaliu( ca astia de pe la 11 nu intra decat cate doi in cabina, sa fie siguri macar de un vot !
  Cat priveste cu „ruptu'”, ai dreptate :
  Mi se rupe-n dintii lor :mrgreen:

 60. Loda Says:

  Radule ;
  Pai ? 😉 Hai sa mai plusez cu vorba lui tata, Dumnezeu sa-l ierte ,luptator ofiter voluntar din 1940, si in Est si in Vest si care a venit de pe front cu o filozofie : ,,O viata are omul si o gaura-n cur” 🙂

 61. PETITparis Says:

  revin,
  CE AM REMARCAT AICI LA PARIS.
  OAMENI CIVILIZATI
  CRED CA 95 LA SUTA VOTAU BASESCU
  CE M-A frapat:
  1.TELFOANE PRIMITE DIMINEATA PRIN CARE IMI ERA SUGERAT FAPTUL CA NU ESTE CAZUL SA MA DERANJEZ(incercind sa mi se explice ca TOTI SUNT LA FEL)
  2.IN COADA ERAU INFILTRATE GRUPURI DE BIZAROIZI(genul de electorat VANGHELIE) CARE IL INJURAU PE BASESCU SI INCERCAU SA SUGEREZE CA VOM ASTEPTA CEL PUTIN 5 ORE PINA SA VOTAM(nu pareau rezidenti IN FRANTA-cred ca venisera in excursie cu un scop f.precis)
  3.MIRUNA A(sotia mea)A ASTEPTAT IN RESTAURANTUL DE LINGA CONSULAT.
  IN RESTAURANT CUPLURI DE BATRINI CARE SUSTINEAU CA GEOANA TREBUIE VOTAT
  CIND MIRUNA A VENIT SA VOTEZE ERA INTR-O COLERA DELIRANTA(nu ii venea sa creada)
  IN FINE, DUPA CIT AM SONDAT EU 95 LA SUTA L-AU VOTAT PE BASESCU
  MAREA MAJORITATE ERAU OAMENI SUPERBI:F MULTI TINERI(se uitau la acei instigatori ca la niste extraterestrii°)
  ps.
  DUPA CA AM VOTAT ,IN MASINA SPRE CASA ,M-am gindit la F.IARU SI L.ANTONESEI……………………..SI MI S-A FACUT O GREATAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
  DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 62. orangeskorpion2009 Says:

  rh,

  daca nu ai fi mentionat „dar am avut nesansa sa fiu aruncat de voi in cosul zilnic al delatiunii” comentariul tau ar fi fost ok;
  care cos zilnic? al cui delatiune????
  afla ca nici dosarul meu nu a fost „adecvat” pentru „ei”, nici eu nu am fost vreodata membru pcr, inainte de 1989 am fost „in vizita” la si dcp din rahova, de ma kkm pe mine, iar dupa 1989 niciodata nu am intrat in vreun partid..

  deci sint liber!
  niciodata nici inainte nici dupa 1989 NICI UN PARTID nu mi-a dat vreun os de ros; nu sint genul care sa intind mina dupa o pomana …..
  totodata sint liber sa gindesc cum doresc si cum cred ca este mai bine…

  dar de asemenea eu nu JIGNESC pe nimeni, ceea ce tu nu faci, iar cind lumea reactioneaza la atacurile tale, fara sa vezi ca ei sint doar efectul, tu fiind cauza, incepi sa te victimizezi….

 63. orangeskorpion2009 Says:

  avp NU-L ADORA PE BASESCU !!!!!
  sa intelegi asta odata si odata,
  nici eu nu il ador pe basescu,
  nici altii…..

  iar despre forumurile cu linsaj, stimata doamna, am intrat la dorin tudoran si am vazut cine este linsat…

  te rog, stimata doamna, spune mata, daca in aceasta campanie prezidentiala in afara de faptul

  ca simpatizantii lui basescu au fost facuti SCELERATI, DEMENTI, DROGATI, KURVE, BETZIVI, TIGANI

  ai auzit asemenea atacuri la adresa simpatizantilor pesedelei sau ai liberalilor????

  incearca O DATA MACAR sa fii onesta!!!!

  ca si mie mi se rupe si in cazul in care iese geoana…
  sa vedeti si voi ceea ce noi am intuit mai de demult ca se va intimpla daca iese geoana…

 64. Loda Says:

  Vas skorpi, dar ce vorbesti ? Retardati, analfabeti ,bizoni, tot ce vrei, doresti acum sa ma apuc la repezeala sa-ti fac un rezumat la repezeala de pe diverse forumuri ? Nu zic ca Tu ,asa cum nici Tu nu ai spus ca eu ,dar totusi m ce faci ? Mie imi vorbesti de toleranta talibanilor portocalii ? Mie careia dintr-un capriciu al lui Chibitz chiar de ziua natioanala si absolut fara nici un motiv (blogul sta marturie) mi s-a interzis ,prin banare intrarea pe blog ? da-mi voie sa- ti spun ca, pe ziua de azi e cea mai buna gluma, nu te mai recunosc, ti-am mai spus-o.
  Si ca te mai destind, desi dupa cum mi-am mai vorbit cu ,,tovarasa’nu meriti ,sa-ti spun o gluma de pe net :
  -Cine sta in spatele lui Basescu ?
  – Geoana, la trei procente 🙂

 65. orangeskorpion2009 Says:

  Loda,

  eu nu am vorbit despre forumisti, ci am vorbit despre POLITICIENI ROMANI care au folosit acele cuvinte mentionate de mine mai sus ~~~~

  PO-LI-TI-CIENI~~~~

 66. Stely Says:

  Skorpi,
  Ignora-i te rog ! Nu te-ai convins ce hram poarta Loda ?.

 67. Loda Says:

  Stely ;
  Ce hram ? Eu nu mi-am amnintat nicodata parintii, Dumnezeu sa-i ierte.

 68. Loda Says:

  skorpi :
  a, scuze, am inteles gresit.Dar trebuie sa recunosti ca nici ceilalti nu au excelat in domeniu, cu exceptia lui Ludiovic.

 69. AVP Says:

  Stupiditate, numele tau e Ro-mania… 🙂 Cand ai un link ce ti-ar putea aduce mii de voturi, care pot fi decisive, daca l-ai face mai vizibil printr-o frecentare sau dezbatere mai asidua, iar tu alergi creanga prin internet dupa stiricele de mana a 14-a, care sa-ti satisfaca neurastenia, frica sau cariera de 2 bani, asta inseama ca esti rumân… lol

 70. AVP Says:

  Upadate 4.

 71. Stely Says:

  Da,
  Tu stii ca se poate pierde si pe ultima suta de metrii ..Eu am pus linkul,dar unii nu l-au publicat ,la altii asteapta la moderare .M-am uitat pe Top posts ,dar nu e ..Ce-i de facut? la ce si cine te referi?

 72. AVP Says:

  Stely, n-o sa stau tot timpu cu pipeta in mana… Asta e situatia, natia etc.

 73. dora Says:

  Eu am primit un tel recent sa spun daca am fost la vot.Asta inseamna ca jocurile inca nu sunt decise.Cel putin 1 ora mai este importanta.

 74. orangeskorpion2009 Says:

  am citit update-urile cu voce tare in casa…
  🙂
  multam fain!!!

  pacat, ca multi spun: nu ma intereseaza politica, nedindu-si (inca) seama ca viata lor in intregul lor depinde de aceasta politica, fie buna, fie ticaloasa….

  si multi tineri gindesc asa!
  😦

 75. Stely Says:

  Da, am vrut sa-l pun si la zoso ,dar nu apare..
  Acum merg sa dau dou e-mailuri la doua foste eleve .Acum am facut rost de ele de la alta eleva ,care mi-a confirmat ca a fost la vot..

 76. PETITparis Says:

  mergeti la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 77. PETITparis Says:

  basescu trebuie sa cistige NET+ in fata micutilorTICALOSI SI A IGNORATILOR

 78. PETITparis Says:

  IN FATA micutilor TICALOSI

 79. orangeskorpion2009 Says:

  cc,

  din pacate basescu nu poate cistiga NET dupa ce timp de TREI ANI propaganda de tip goebbels a spalat creierii a milioane de cetateni, unii din ei chiar onesti, corecti, saraci, mai putin saraci, dar spalati pe creier….

 80. Stely Says:

  Skorpi ,
  nu net ,dar sa cistige .. si cu 0,5 % si tot e bine ..tu ce mai stii ?eu am bintuit pe mess si am tot dat mesaje instant la unii si la alti ?

 81. Stely Says:

  Nici nu mi-am inchipuit ca dupa tornada aia de prostii si gafe in vazul a milioane de telespectatori ,sa stam acum cu inima strinsa si cu teama in suflet pina in ultimul moment..

 82. orangeskorpion2009 Says:

  stely,

  cred ca basescu va pierde, sa asteptam toate voturile inclusiv cele din diaspora + rep. moldova

  pe undeva daca pierde piratul, ma bucur pentru ca numai astfel cele 50% din cei care l-au votat pe geoana isi vor da seama intr-un timp scurt, mai lung, 1-2-3 ani…

  si-si vor da cu pumnii in cap….

 83. AVP Says:

  Update 5 !

 84. orangeskorpion2009 Says:

  sa aduca la cunostinta !!!!!

  daca avem sprijin si din partea UE mai este o speranta, chiar daca nu iese basescu….

  Vom aduce la cunostinta opiniei publice internationale aceste lucruri de o gravitate exceptionala,
  partidelor politice germane si europene, Agentiilor de stiri europene si internationale carora le vom exemplifica aceste lucruri.

 85. orangeskorpion2009 Says:

  apropo,

  basescu a spus la otv, ca luni/7.12.2009/ va declara DE CE GEOANA NU POATE DEVENI PRESEDINTE !!!!

  f. interesant!!!!!

 86. Loda Says:

  cifrele orei 17, de la sutu :
  CCSB: Mircea Geoană – 52% Traian Băsescu – 48%
  INSOMAR: Mircea Geoană – 51,2% Traian Băsescu – 48,8%

 87. Loda Says:

  skorpi ;
  Asta, daca cumva geoana castiga, nu o mai decide Basescu. daca castiga a decis poporul, nu aceasta era teza invocata de Basescu? Nu spunea tot timpul ca el are cea mai mare legitimitate fiindca a fost ales in statul roman cu cel mai mare numar de voturi ?

 88. orangeskorpion2009 Says:

  ada, loda, sa traiesti bine si cu prostanacul,

  care nu stie NIMIC!!!

  DECIT GARGARE CU PIONEZE…..

  SA VA SPALATI PE CREIER CU EL…

  MIE MI SE RUPE DACA IESE GEOANA…

 89. orangeskorpion2009 Says:

  oricum exista niste articole in CONSTITUTIE care spun clar cind un individ nu are voie sa fie presedinte..

 90. AVP Says:

  @constans imi spune ca de la Paris nu mai pot fi accesate siteurile din Ro…

  Si totusi, Base va castiga… 🙂

 91. Stely Says:

  AVP,
  spune ,stii ceva mai mult? Mai spune odata ..

 92. Stely Says:

  Am citit pe Hotnews ca la Turcescu T.Basescu are un procent inaintea lui Geoana ..asta la ora 17..

 93. orangeskorpion2009 Says:

  waaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo, avp??

  chiar crezi asta???

 94. AVP Says:

  My friends, Diaspora va decide castigatorul…

 95. orangeskorpion2009 Says:

  korrekt, Herr AVP,

  asa am spus si eu dimineata: diaspora, inclusiv moldovenii

 96. Stely Says:

  Da , si eu cred ..Ar fi o palma grea ,dar o suportam..Hai Romania ,oriunde te-oi afla !
  Romani din diaspora ,va iubim !

 97. Loda Says:

  skorpion : Eu traiesc bine cu sotul meu, nu cu prostanaci.

 98. Stely Says:

  Am niste stari vecine cu isteria …picioare reci ca gheata,obraji fierbinti ca focul ,plus alte timpenii ..

 99. orangeskorpion2009 Says:

  te pomenesti ca citsiga piratuuuuuuuuuuuuuuuu

  merge prost wordpressul

 100. Stely Says:

  Eu am tv.inchis ..Va rog pe voi sa dati rezultatul aici ..

 101. Stely Says:

  de ce spui asta SKORPI ?

 102. orangeskorpion2009 Says:

  vpv

  vom vedea stely

 103. tatonul.aa Says:

  Să dea Domnul gândul cel de pe urmă, românilor!

  Dacă iese Geoană, ne merităm soarta! Cu vârf şi îndesat! „Capra vecinului” a fost prima idee din capul nostru, a yesmenilor, chiar şi aici pe blogul AVP!

  Mă înclin în faţa lui Stely şi CC, PP, SK care au luptat până în ultima clipă CU ACEIAŞI VIGOARE!

  Doamne ajută!

  laplopulcuportocale

 104. Stely Says:

  exact asa cum se preconiza :50/50

 105. tatonul.aa Says:

  B1

  BĂSESCU !!!!!!

 106. Stely Says:

  multumesc ,tatonul.aa !
  Basescu : am cistigat ! nu credeti in ce dau tv.,ca si in 2004 ,am cistigat

 107. orangeskorpion2009 Says:

  tatonola,

  sa stii ca in urma cu vreo doua minute inima mi-a batut cam dur de repede……

  🙂

 108. Stely Says:

  Acum vad ca Geoana vorbeste ca si cistigator ..

 109. Stely Says:

  Vom avea o noapte de cosmar

 110. orangeskorpion2009 Says:

  stely, calmeaza-te !!!!!

 111. Stely Says:

  In afara de B1,pe T.Basescu nu l-a dat nici o tv. Vad ca astia sunt in delir ..Pe ce se bazeaza ? De la ora 19 pina la 21 mai sunt doua ore … cred ca vor fi votat mai multi ptru T.Basescu in perioada asta ..
  Voi ce credeti,dragi prieteni?

 112. orangeskorpion2009 Says:

  stely,

  unii vor vota pina miine dimineata, california de exemplu este cu o diferenta de fus ora r parca de 10 ore…

  apoi voturile ajung in romania,

  deci marti vom sti exact

 113. Stely Says:

  AVP , Nuuuuuu! las-o ,ascunde-o ,fugi d’aci cu linkul ala !
  Nu rasuci cutitul in rana !

 114. AVP Says:

  Stely, calmeaza-te, draga mea, noi oricum ne-am facut datoria civica de onoare.

  Punctum.

 115. cc Says:

  va garantez ca MIRCEA GEOANA NU ESTE CISTIGATOR.
  ESTE PRACTIC IMPOSIBIL

 116. orangeskorpion2009 Says:

  CC,

  IN ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE,
  MEREU SURPRINZATAORE

  ORICE ESTE POSIBIL

 117. cc Says:

  LEGITIMIZAREA LUI GEOANA LA TV-EURILE CACANARILOR FACE PARTE DIN SCENARIU
  AVETI INCREDERE
  BASESCU ESTE INVINGATOR

 118. orangeskorpion2009 Says:

  pe ce te bazezi, CC?????????????????

 119. orangeskorpion2009 Says:

  Rezultate pe muchie de cuțit: românii din Canada și Statele Unite pot da votul decisiv
  06/12/2009

  Agențiile de știri oferă rezultate la ExitPoll indecise. Traian Băsescu și Staff-ul PDL susține că adevărul alegerilor prezidențiale din 2009 se va afla doar la ora 23.00 (București). Mircea Geoană a fost anunțat ca președinte al României de alianța PSD-PC, dar sociologi de marcă – y compris V. Dâncu – afirmă că rezultatul NU ESTE DECIS. Trebuie să fim pregătiți cu toții să acceptăm oricare din rezultate, dat fiind faptul că alegerile au fost democratice. Mesajul decisiv pentru electoratul din străinătate rămâne: MERGEȚI LA VOT! Descurajarea participării celor din diaspora este lipsită de fair-play. Câteva mii de voturi vor decide rezultatul final.

 120. PETITparis Says:

  NU VA GRABITI!
  MAI ASTEPTATI PINA LA FINALLLLLLLLLLLLLL!!!!!!
  VA ROG SA-MI FACETI INCREDERE
  ps;chiar acum am primit un tel.de la o pers.imp.

 121. AVP Says:

  Osk & friends,

  Daca tembeliziunile mogulilor nu s-au dat in laturi de la nicio malversatiune manipulatorie de trei ani incoace, credeti ca ele ar reveni la civilitate, buna credinta si legalitate tocmai acum, cand cele cateva mii de voturi ale Diasporei pot decide rezultatul… ?

  Trebuie sa jucam meciul ca nemtii, pana in ultimul minut ! 🙂

  Dupa ce se vor numara toate voturile, vom accepta orice rezultat, ei bine, si vom putea sa spunem: asta e situatia, natia & tratatia…

  Dar numai la sfarsitul meciului, aloo… 💡

 122. AVP Says:

  In orice caz, un lucru e cert: in seara asta Cantonescu si cu Gionel au semnat actul de deces al PNL 🙂

  Bratienii, pot, in fine, s-o termine dreqului cu invartita din tron… lol

  👿

 123. orangeskorpion2009 Says:

  avp,

  cred ca spuneam acelasi lucru…
  astept rezultatele…

 124. AVP Says:

  In lunile sau anii urmatori vom asista la nasterea unui nou eon poolitic: Partidul Social Liberal, conceput din impreunarea monstruoasa dintre fostul PCR si ramasitele fostului PNL (va dati seama cam ce mai ramasese din ista, din moment ce sycofantu Quintus ii era presedinte de onoare… :oops:)

 125. PETITparis Says:

  @avp
  SUNT RESPONSABIL SI SERIOS IN CEA CE ITI SPUN ACUM
  ASTEPTATI CU INCREDERE!!!!!!!!!!!!!!!!
  CISTIGATORUL SE PARE CA SIGUR ESTE CHIAR OMUL NOSTRU

 126. AVP Says:

  @cc – asa, si de unde dedusesi tu ca nu te-as crede, sau ca eu nu spun cam acelasi lucru… ? 🙄

 127. PETITparis Says:

  m-a sunat un prieten acum 10 min(pers imp)
  TE ROG SA-MI FACI INCREDERE

 128. PETITparis Says:

  ACUM:
  EURO NEWS 50 LA 50 INAINTE DE NUMARATOARE

 129. PETITparis Says:

  ACUM:
  EURO NEWS C PIRVULESCU
  ADJUDECA M GEOANA SI COALITIA DE CACA

 130. AVP Says:

  Daca va amintiti o chestie: de circa o saptamana, RTV (si probabil si Antenele, insa io n-am urmarit…) au tot bagat o reclama cu rezultatele INSOMAR de la primul tur, scotand in evidentza apasat faptul ca a existat o infima diferenta intre ceea ce previzionase aceasta agentie la exit-poll si ceea ce se stabilise dupa numaratoarea finala a voturilor… Pasamite, aceasta vicleana reclama (ca si aia cu „Dormiti, FNI-ul vegheaza… 😉 ) trebuia sa pregateasca diversiunea/ intoxicarea cu exit-poll-ul INSOMAR din seara asta, prin care sa fie debusolata Diaspora…

  Evident ca daca rezultatul final va confirma ca de fapt castigatorul este Basescu, INSOMAR si tembeliziunile mogulilor vor trebui sa plateasca, intr-un fel sau altul…

 131. Riddick Says:

  Bună seara! TB pe Twitter:

  Cifrele de la Realitatea si Antene sunt incorecte. La ora 7 este 50/50, cu trend favorabil noua, fara diaspora. Iar diaspora inca voteaza. 21 minutes ago from web
  tbasescu

  Twitter http://twitter.com/tbasescu/status/6408121460

 132. orangeskorpion2009 Says:

  nu m-am uitat la antene, irealitatea…
  deloc
  deloc

  d’aia am fost de-a dreptul consternat cind am vazut filmuletul care il prezenta pe cantonescu in primul tur de scrutin, latrind abbject la geoana,

  ca apoi sa semneze pactul odios cu psd…

  ceva de nedescris…

  stiu ca politica este kurva,
  dar chiar asa???

  :mrgreen:

 133. tatonul.aa Says:

  În afara dorinţelor de care încerc să mă distanţez, flerul meu de taton mă avertizează că totul se joacă la ruleta rusească:
  -cartuş-gol-cartuş-gol-cartuş-gol şi tot aşa…
  Întrebarea care se pune: cine prinde glonţul (pierderea alegerilor)?
  Sunt 2 posibilităţi, plecând de la 50-50 % la h 19:
  1. Voturile ce vor hotărî învingătorul vor fi cele din străinătate, care vor sosi mai târziu; (spre Nelson, gaura!)
  2. Voturile hotărâtoare vor veni din locurile cele mai izolate din Ro, aşa cum s-a întâmplat la primul tur! (spre alianţa de coşmar, gaura)

  laplopulcuportocale

 134. orangeskorpion2009 Says:

  tatonoola,

  inclin sa cred ca basescu iese cistigator:

  TB – 51virgula ceva
  mg – 48virgula ceva

 135. Stely Says:

  Voi l-ati vazut pe T.Basescu la OTV ? A spus ca este sigur ca el va fi cistigatorul .A dat si un procent peste 51 % .Acum a iesit Videanu care a anuntat ca a facut numaratoarea paralela la 15% din sectiile de votare .procent:50,3 %T.Basescu 49,7 M .Geoana ..Atentie! Au fost facute numaratoari din aproape toate judetele ,fara Arad,Botosani,diaspora,Arges,Tulcea si inca un judet..Spera ca la ora 23 ,00 sa faca o numarare de la peste 50% din sectiile de votare ..

 136. Stely Says:

  Videanu a spus ca in noaptea asta vom sti cistigatorul.La intrebarea ,daca la numaratoare participa si T.Basescu ,a raspuns „nu”,dar il vom astepta sa-si cunoasca victoria..Videanu avea obrajorii bucalati rosii 😀 oops:

 137. tatonul.aa Says:

  S-ar părea că am învins!
  Prea se uniseră toţi, absolut toţi în afara PDL pentru distrugerea unui om, indiferent de urmările asupra RO!

  laplopulcuportocale

 138. orangeskorpion2009 Says:

  excelenta mobilizare, Casa Verlag !!!!

  V-as sugera sa se faca si un istoric incepind cu 2005/2006
  pentru ca masinaria propagandei desantate a inceput de atunci

 139. Stely Says:

  AVP,
  Cred ca avem(aici) pe blogul pe care imi permit sa-l numesc „al nostru”, dovada solidaritatii extraordinare a romanilor de pretutindeni..Sunt extrem de fericita ca suntem martorii in direct al acestui fapt ..Nu stiu daca vorbele mele prezinta vreo valoare , dar nici n-as vrea sa nu le fac cunoscute ..Simt ca acesti oameni minunati merita respectul nostru profund .Stiu ,acum ,ca romanii nu si-au uitat tara de origine ,si au simtit cind ea se afla la grea cumpana .S-au mobilizat intr-un mod exemplar si ,iata,avem speranta ca Romania va renaste cu ajutorul lor..Va multumsc ,dragi romani din diaspora ! Multumesc ptru minunata dv.dovada de patriotism!

 140. Stely Says:

  p.s .avantajul lui T.Basescu creste : 50,6 % ptru 30% din nr.sectiilor de votare ..

 141. Stely Says:

  tatonul.aa ,
  n-am nici un motiv sa nu te cred. La fel pe AVP si pe oranges ,care a ramas aici cu noi sa ne imbarbatam reciproc..
  P.S .tocmai ma pregateam sa va spun ca PSD nu apare cu nici o numaratoare paralele.In schimb aud ca au dat un comunicat in care acuza PD-L de frauda ..

 142. Stely Says:

  update : din 60% din nr.sectiilor de votare ,T.BASESCU 50,49% ..psd nu vine cu nici o data

 143. AVP Says:

  Da, e clar… Mai intai au pregatit publicul cu reclama aia (aparuta in saptamana precedenta la RTV si Antene) cum ca INSOMAR nu greseste, apoi venira cu exit-poll-urile astea manipulatorii, cu strigatele de victorie si pupaturile dintre Crinel si Gionel, pentru ca apoi, cand numaratoarea reala a voturilor va arata ca de fapt castigatorul este TB, sa spuna ca PDL a fraudat alegerile… Iar asta, ca o pregatire de artilerie pt alegerile anticipate ce vor veni spre primavara, evident…

  Diaspora va decide, iar Diaspora este cu heroul remodernizator Ro. Thank you, my friends !

 144. PETITparis Says:

  STATI LINISTITI SI VIGILENTI!!!!!!!!!!
  ESTE OK
  ,,Diaspora va decide, iar Diaspora este cu heroul remodernizator Ro. Thank you, my friends !,,
  merci AVP si voi cu noi(mai ales TU)

 145. orangeskorpion2009 Says:

  Doresc acum sa subliniez succesul Apelului lui AVP prin faptul ca au intrat si personalitati de talie europeana, care nu vor lasa nepedepsite faptele celor care au lansat sinistra propaganda bolsevica, hitlerista….

  vezi implicarea Casei Verlag!!!

 146. Stely Says:

  alte date :T.Basescu 50,7%. Intr-o ora rezultatul final ..Au ramas la urma :Arad,Cluj ,Timisoara ,Diaspora ..

 147. Stely Says:

  Videanu: M.Geoana a fost presedinte ptru doua ore .Imi pare rau ca i-am stricat bucuria d-lui Geoana ..

 148. Luc Says:

  Dincolo de rezultatul final ramine intrebarea cum 4-5 milioane de cetateni romani continua sa voteze cu un iliescu reanimat tinut in viata de aparate si reambalat intr-un personaj mediocru ca geona? Daca mediul rural in mare parte nu poate sa scape de manipularea perfida ce vine prin televiziuni, la fel si virstnicii ce multi, nu toti, sunt incremeniti in proiectul iliescu, ce se intimpla cu populatia activa ? Asta e legat oarecum si de alegerile parlamentare care la fel de importante ca cele prezidentiale inca mai baga in parlament psd-ul asta gaunos si nociv.
  Ce se intimpla cu Ion Diaconescu ce a afirmat ca il sustine pe geoana? Oare a uitat ce a trebuit sa indure Coposu de la bandele lui iliescu? Sau s-a senilizat pur si simplu.
  La fel si Doinea Cornea, cimpeanu . De liberali nu mai trebuie vorbit. Sunt captivi unor indivizi cocotati la virful partidului.
  Chiar daca Basescu reuseste sa cistige al doilea mandat , in politica psd inca va fi prezent ca un balast radioactiv ce contamineaza.

 149. Stely Says:

  La Chisinau :T.Basescu 94%

 150. AVP Says:

  Bravo Bassarabia… !

  @Luc – la alegerile anticipate ce vor veni in curand, nu va mai exista nici PSD, nici PNL, ci o kkneala ros-galbina (vba sarmanei d-nei Cornea…) numita Alianta PSD+PNL, care-n final se va topi in PSL – Partidul Social Liberal, „noua stanga rumaneasca”… Ca se va termina in felu ista cu fostul PCR , nicio paguba, dar se va termina si cu PNL, fanionu „dreptei” Ro, aloo… Noua Dreapta Ro va fi PD-L, iar PNL va deveni istorie.. Asculta-ma ce-ti spun, am profetit io si alte chestii mai serioase… 🙂

 151. Luc Says:

  AVP: interesanta strutocamila asta de psl.
  Crezi ca dupa ce Basescu e reconfirmat in functie, PNL va continua sa stea lipit de PSD sau se va sparge? Pare ca ceva se va intimpla cu PNL. Sa nu uitam ca Base a accentuat de citeva ori ca el vede o alianta PDL-PNL la guvernare.

 152. AVP Says:

  PNL se va sparge oricum, iar in cazul alegerilor anticipate se va alia (ce va mai ramane din el) cu PSD, spre a nu ramane in afara Parlamentului unicameral, aloo, iar apoi vor forma impreuna un singur partid : PSL … Parerea mea, pai cum naiba…

 153. Stely Says:

  Caraghiosii de pesedisti ies din cind in cind si-i ironizeaza pe cei de la PD-L ca fac numararea paralela prin sms .. Sunt disperati ca n-au fost in stare cu toti banii lui PVV sa cumpere un soft ca sa numere si ei in timp record..
  Sunt buimaciti de iesirile pedelistilor care pun pe ecran date clare ..Videanu a spus ca au iesit mereu pe procent cu BEC..cu f.mici dif.(0,030) ..

 154. tatonul.aa Says:

  Numărătoarea perpendiculară pe finiş – Băsescu Preşedinte Jucător pentru încă 5 ani!

  Mult succes în continuare, D.le Preşedinte Băsescu!

 155. Stely Says:

  tatonul.aa,
  Inca nu pot sa ma bucur .Este o diferenta de doar 18.ooo de voturi ..Totul va fi adjudecat cind va veni si diaspora ..

 156. Stely Says:

  AVP ,”PNL se va sparge oricum.” ..Iar eu spun: Praful si pulberea sa se aleaga de ei …Ce ne-au facut mizerabilii astia timp de cinci ani nu trebuie uitat in vecii vecilor.Mi-au amarit zilele si noptile ..

 157. AVP Says:

  Sa asteptam cu incredere numaratoarea finala si oficiala. Vox populi, vox dei

  Eu cred in victoria lui Traian Basescu.

  Noapte buna / Zi buna, my friends !

 158. Arizonianul Says:

  Doamnelor, Domnilor,
  am venit de la Los Angeles. Un round-trip de circa 1200km (2X350 miles). Am votat. Iese Băsescu, măcar la diferenţă de 2 voturi! Fiţi sigure, fiţi siguri. 🙂
  Celor ce m-au felicitat de Sfântul Nicolaie: vă mulţumesc din inimă!

 159. Arizonianul Says:

  Acum mă duc să „lovesc perna”. Noapte bună tuturora.
  Pe mâine.

 160. Luc Says:

  De apreciat gestului d-lui Nicolae din Arizona ca si al tuturor ce au calatorit sute de km pt a vota.
  Problema este ca luni iohannis merge la Bucuresti sa formeze guvernul. Intrebarea este :va avea ce forma?

 161. orangeskorpion2009 Says:

  1200 km – O MIE 200 SUTE KILOMETRI,

  ARIZONA, NICK,

  NU AM CUVINTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  JOS PALARIA!!!!

 162. orangeskorpion2009 Says:

  luc,

  johannis va forma o ciorba peselista, vorba lui avp

  🙂

 163. Luc Says:

  Am vazut pe evz discursul de cistigator a lui geona si chucky, cum se mai umflau ei in pene. Pareau ca se bucurau sincer si ma gindeam ce om normal ar reactiona in felul acesta stiind ca nu acestea sunt rezultatele definitive si scorul era asa de strins. Geoana efectiv topaia de bucurie. Intr-un fel producea oarecum mila si jena . Probabil discursul acela nefiresc era o imagine in care vroiau si ei sa creada.

 164. Stely Says:

  E O F I C I A L ! VICTORIEEEEEEEEEEEEE!
  T.BASESCU 50,34%
  Arizona ,Nik ,tu ne-ai ales presedintele ! ..Sa-ti de Dumnezeu Sanatate si Viata lunga ..VA IUBIM DRAGI ROMANI DE PRETUTINDENI !!

 165. Stely Says:

  OF!! o mica scapare : „sa-ti dea ”
  Sunt la fel de emotionata ca si aseara ..Nu-mi gasesc cuvintele si nici nu mai vad bine ptru a le scrie corect ..Sunt necajita ca am uitat sa-i urez „La multi ani „lui Nik ,ARIZONA ..
  Scuze ,d-le NIK ! Ma revansez acum, si va urez din toata i
  inima ,”LA MULTI AN!I !” Va iubesc ,drag prieten !
  P.S. Dobitocii de pesedisti isi numara si acum voturile ..BEC a numarat 94,57% si ei sunt pe la 87 % si tot nu se lasa ..Trebuie sa ne asteptam la scandal si la contestari etc..

 166. Stely Says:

  IMNUL UNIUNII EUROPENE

  ODA BUCURIEI
  http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/fa8ddea8869934-fragment din SIMFONIA A IX-A-
  Ludwig van Beethoven

  Slavă ţie, stea curată,
  Voie bună pe pământ,
  Astăzi te simţim aproape
  Sol din rai cu soare sfânt

  Vraja ta aduce iarăşi
  Pe popor lângă popor
  Toţi pe lume fraţi noi suntem
  Când apari uşoară-n zbor.

  Cine a avut norocul
  De prieteni buni să dea
  Cine ştie ce-i iubirea
  Lângă noi cântând să stea

  Fericit un suflet drag
  Te poate face pe pământ
  Cine n-a simţit iubirea
  Plece dintre noi plângând.

 167. AVP Says:

  Mai intai, felicitari noului – vba vine – presedinte ales, Traian Basescu !

  Sincere felicitari, de asemenea, alegatorilor sai, romanilor de pretutindeni, cu o nota speciala pentru romanii din Diaspora, care au decis castigatorul !

  Felicitari si tie, Nick Arizona, pentru ziua onomastica si pt efortul extraordinar pe care l-ai facut, in conditiile tale de sanatate ! Esti un erou, fara nicio exagerare !

  Si nu in ultimul rand, felicitari semnatarilor listei de sustinere a candidaturii presedintelui Traian Basescu, pe care am avut onoarea sa o gazduiesc. Ne-am facut datoria civica, stimati compatrioti, sprijinind omul de stat in care credem si care speram ca nu ne va dezamagi nici in viitor, aloo…!

  In fine, rusine manipulatorilor media si tuturor complicilor lor, in frunte cu politienii care se stiu ! Ceea ce au facut ei nu se face astazi nici in cea mai amarata tara bananiera … 👿

 168. maria Says:

  Buna dimineata si sa traiti bine !

 169. Stely Says:

  Traian Basescu &AVP &Nick Arizoana ,sunteti eroii zilei si eroii mei dragi !

  ***********************

  avp reply : Stely, Traian Basescu si Nick Arizona or fi ei cum or fi, insa io te asigur ca sunt un biet poesel, cetatean obisnuit si destul de amarit, care n-am facut altceva (vba neuitatului meu pretin Nichita) decat „sa pun o cacareaza pe zapada”… Fara indoiala ca numai despre Domnul se poate spune ca a ajutat Romanica sa nu se intoarca inapoi in timp si tot El o va ajuta si-n vremurile grele ce vor urma, daca va vrea si daca noi vom merita…

 170. Stely Says:

  http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/fa8ddea8869934
  Inca o data fragment simfonia aIX (Oda Bucuriei)de Beethowen, ptru ca am vazut ca nu se deschide cel de sus..

 171. copaculdinpadure Says:

  Oltene, sincere felicitari! 😛

  *******************
  avp reply : vezi reply-ul de mai sus pt Stely, mey… 🙂 Bine macar ca mai chibitezi si tu p-acilea, caci la masa stai numai pe la neamurile pempante ale lu nash Pandelica, a… ? 😛

 172. despinavestea Says:

  ROMANII NU SUNT MEDIOCRI SI NU SUNT LASI !

  TENACITATEA ROMANEASCA

  A fost greu sa-l alegem pe Basescu Presedinte ?

  Raspunsul este : N-a fost usor !

  Ce ne-a impins oare sa luptam neobositi atata timp ,sa citim, sa ne completam cunostintele in domeniul politic, economic,constitutional , sa devenim autodidacti ca sa intelegem ce si de ce votam , ca sa intelegem ce politica promoveaza Basescu si s-o sustinem?

  Concluzia mea este ca motivul efortului imens depus in comun de noi toti ,de populatia Romaniei ,solidaritatea care s-a format pentru sustinerea Presedintelui Basescu a fost determinat de :

  INSTINCTUL DE SUPRAVIETURIRE CA AL ROMANILOR CA NATIUNE .

  Am regasit in programul , in actiunile Presedintelui Basescu lupta noastra pentru a dovedi lumii DEMNITATEA ,INTELIGENTA ,SOLIDARITATEA POPORULUI ROMAN in vederea atingerii libertatii ,a standardelor de viata si de respect pe care le meritam .

  Am reusit ca dupa 50 de ani de comunism si inca 20 de ani de neocomunism sa ALEGEM DEMOCRATIC un PRESEDINTE ROMAN cu un PROGRAM DE DREAPTA, impotriva comunismului.

  Am dovedit ca nu suntem nici LASI si nici MEDIOCRI si ca stim sa ne SOLIDARIZAM toti ROMANII DIN LUME atunci cand ne este amenintata LIBERTATEA .

  Am facut tot ce-am putut,fiecare pe puterile lui si l-am avut ca exemplu pe Traian Basescu un ADEVARAT ROMAN : curajos ,neincovoiat,care a luptat pana la capat, care are principii solide de viata , gata sa evolueze si sa se autoperfectioneze. Ne mandrim cu el.

  Ii multumim ca n-a abandonat, ca a fost alataturi de noi si astfel ne-am motivat reciproc .

  L-au sustinut pe Traian Basescu si INTELECTUALII TENACE ai Romaniei care desi poate ca au avut momente de slabicune, de lehamite si de saturatie din cand in cand au stiut s-o ia de la capat din nou si din nou .Nu ne-am lasat pentru ca asa cum am invatat de la Dl Valeriu Stoica democratia liberala se construieste greu .

  Acesta presupune oameni cu caractere TENACE , PUTERNICE care trec peste esecuri si merg inainte cu capul sus.

  Sa ne amintim inca o data ca la Revolutie s-a MURIT pentru LIBERTATE –iar acestea nu sunt cuvinte goale. Ele oglindesc lupta omului liber impotriva celor care vor sa-l faca sclav sa-i impuna norme si sa-i organizeze viata.

  Am invatat s-o luam de la capat. Trebuie sa fim oamnei puternici si profunzi.Nu abandonam , nu cedam si nu renuntam la idealuri .Aceasta este tipologia omului de DREAPTA.

  Oare ce ne-a ajutat pe noi romani atatea secole sa supravietuim intr-o mare de traditii istorice culturale si politice succesive de origine : bizantina, otomana,sau slava ? Am aflat asta tot din cartile pe care le-am citit recent .Ne-a ajutat : Latinitatea originii noastre ce defineste identitatea culturala a majoritatii romanilor si o individualizeaza in raport cu alte natiuni.Ea este o realitate care a constituit un element de apartenenta la cultura Occidentala si se numeste: EXCEPTIONALISMUL ROMANESC.

  Acesta ne ajuta sa nu ne transformam intr-o simpla POPULATIE si sa ramanem o NATIUNE , si anume NATIUNEA ROMANA , cu propriile ei valori , parte integranta a Uniunii Europen

 173. AVP Says:

  @Despina, cu riscul de a te supala inca o data pe mine 😉 , io zic sa ne pastram dreapta masura, naiba, si sa nu mai folosim cuvinte prea maretze… N-au lipsit decat cateva procentutze pentru ca „exceptionalismul romanesc” sa se transforme in stravechea kknarime rumâneasca, surioara… 🙂 De aceea, io zic sa ne bucuram cu moderatie si sa stam cu ochii pe heroul nostrum ca pe butelie, nu cumva sa se transforme pe nesimtite in varkolakul dictator ce-l cred a fi – iar noi zicem ca pe nedrept – inimicii sai…

  Sa ne bucuram, da, dar sa fim realisti si responsabili, aloo…

 174. despinavestea Says:

  Voi reproduce ceea ce am spus la Thor:

  A fost o solidaritate imensa, a ROMANILOR DE PRETUTINDENI
  A fost o VICTORIE GREA, cu multe sactrificii.
  Am fost la un pas de a pierde ,dar AM CASTIGAT.

  Sper ca ai nostri conducatori sa fi invatat ca trebuie sa LUPTE PENTRU IMPLEMENTAREA UNEI PRESE CORECTE SI ECHILIBRATE.
  Altfel, putem pierde .

  Presa este a patra putere in stat si a ABUZAT DE PUTEREA EI.
  TREBUIE LIMITAT SI ECHILIBRAT ABUZUL DE PUTERE AL PRESEI.

  Sper ca oamenii INTELIGENTI CARE NE CONDUC sa fi inteles acest lucru ,sa fie RESPONSABILI si sa nu-l NEGLIJEZE IN VIITOR

 175. despinavestea Says:

  Greul de abia INCEPE !!!

  Domnule Presdinte Traian Basescu:
  ASTEPTAM REFPORMA STATULUI !!!
  Aveti cinci ani la dispozitie .
  Va vom ajuta si vom fi alaturi de dvs.

  Sper sa reusim ,tot impreuna

 176. AVP Says:

  I-auziti ce zice hotnews (stirile de la aceasta agentie le gasiti, actualizate non-stop, pe bara din dreapta a blogului) : Votul diasporei: 115.831 de romani au votat pentru Basescu, 31.045 pentru Geoana

  Cum procentul pe care il reprezinta Diaspora s-a dovedit a fi decisiv in foarte stransa disputa, se poate spune ca victoria lui Traian Basescu este victoria… Internetului… 😳

  Felicitari, forumisti Ro de pretutindeni… 🙂

 177. Arizonianul Says:

  Oameni buni!
  Un gând pios celor care, cu voia lui Dumnezeu, au fost aleşi acum 20 de ani – să rămână deapururi tineri!

 178. despinavestea Says:

  AVP
  Aseara, dupa ora 2,00, cand m-am culcat
  procentul dat de PDL era de : 50,03 % fara numaratoarea DIASPOREI. !

  DIASPORA A CONFIRMAT ,INTARIT si CONSOLIDAT VICTORIA.

  A FOST O SOLIDARITATEA A ROMANILOR DE PRETURINDENI IN LUME.

  Este ,cred ca este pentru PRIMA OARA CAND ASISTAM LA O ASTFEL DE SITUATIE.

  Va MULTUMIM, TUTUROR CELOR DIN DIASPORA CA NE-ATI AJUTAT SI ATI FOST ALTURI DE NOI

  IMPREUNA LA BINE SI LA GREU !!

 179. despinavestea Says:

  De pe blogul lui Thor, asta noapte despinavestea Says:

  decembrie 7, 2009 at 1:37 am
  “Primul strigăt de bucurie al staffului lui Băsescu s-a auzit din stradă la ora 00.40, când PDL a centralizat rezultatele din 99,15% din secţiile de votare. Potrivit lui Adriean Videanu, după numărarea voturilor din aproape toate cele 21.706, Traian Băsescu ar fi la diferenţă de 17.742 de voturi de Mircea Geoană. Astfel, scorul lui Băsescu din numărătoarea paralelă a PDL este de 50,03% (5.181.076 de voturi), iar al lui Geoană 49,97% (5.174.334 voturi). Voturile din diaspora nu au fost centralizate. Traian Băsescu se află încă în sediul PDL.

  http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878817/Basescu-si-a-autoproclamat-victoria-inaintea-exit-pollurilor

 180. Stely Says:

  Victoria intelighentiei romanesti .. Am recitit lista cu semnatarii Apelului .Am recitit reply -rile tale si in timp ce le citeam ma gindeam ca aceasta lista cu toate acele raspunsuri ar fi sa stea la loc de cinste in blogul lui AVP ,alaturi de” Apel pentru Europa „si „Epistolar Iepocal” .

  ******************
  avp reply : Iti spun aparte, ca sa nu ne auda nimeni : ai uitat de „Planeta-Ou” … 😳 (poate si de „Poemul de otzel”…? 🙄 )

  lol

 181. AVP Says:

  Pai, asa va si sta, Stely… 😳 Iar lista ramane deschisa si pentru alti semnatari, caci presedintele TB va avea nevoie si de acum incolo de sustinere din partea romanilor, aloo… As putea spune ca greul abia de acum incolo incepe… 😳

 182. despinavestea Says:

  Bineinteles AVP
  Va fi chiar mai greu dacit pana acum
  Va fi o lupta de uzura de 5 ani.
  Sper sa fim in stare s-o ducem ,sa nu obosim,si poate, s-o cotinue copii nostri

 183. Stely Says:

  O,da ..Nici nu stii ce dor imi de ele ! 🙄 Am mai dat din cind in cind p’acolo, mai ales cind simteam nevoia de liniste ,dar.. si de energie :oops :
  Psst! sa stergi daca crezi ca am fost prea ..stii tu , cum ,maestre .. 😦

 184. Stely Says:

  Si altceva ..Indraznesc sa cred ca D-l Vladimir Tismaneanu impreuna cu tine ,bineinteles, il veti inmina presedintelui Ro si-l veti aseza la loc de cinste si pe „basescu.ro”, sau mai stii? chiar si in urmarea ce va fi ,ptru ca „Remodernizarea Ro” este un concept nou, al tau, si ca ea va fi o lupta grea la fel ca si cea anticomunista ..

  **********************
  avp reply : Stely, nu stiu daca presedintele Traian Basescu a auzit de Apelul nostru (caci n-a dat niciun semn, nici el, nici vreunul din consilierii dansului, c-ar fi auzit), dar daca pana la urma va auzi si va dori sa aiba Apelul cu autografele noastre, il poate lua f.mumos de aici… Io personal nu voi merge niciodata cu caciula-n maini la nicio marime, oricine ar fi, nu de alta, insa iti dai seama ce coada de pupaciosi hypocriti, de oportunisti si de viteji dupa ce au trecut dealu va fi in zilele urmatoare la Cotroceni… ? 🙄 Coada cu pricina va fi muult mai mare ca aia la care a stat sireacu @cc la Paris, ca sa voteze, aloo… 🙂 A mon avis, noi – semnatarii – ne-am facut datoria civica, cat ne-am priceput si-am putut, si atat… Pe Internet ne-am nascut, si aci ne va gasi oricine – pretini si dusmani… -, oricand… Noi sa fim sanatosi ! vba simpaticului nostru zoso

 185. Ronin Says:

  Bătrånul sforar Ion Iliescu, cu obsesia sa pentru lovituri de stat cu hoarde de mineri şi acţiuni subversive, a constituit însă dintotdeauna o ameninţare la adresa siguranţei naţionale.”

  Acest bunicut sforar nu se lasa…
  El spune ca daca sondajele (alea ale lor) aratau clar ca Geoana este castigator iar acum este Basescu in top, inseamna ca s-au fraudat puternic alegerile…

  Cat de rau si anti roman poti sa fi sa jignesti toti romanii care nu au picat in plasa intoxicarilor si aproape toti romanii din diaspora care au votat contra aliantei “ciudate” si deci pro Basescu…?!

  Repet si ma opresc, militarii vor avea raspuns la intrebarile lor, insa ceea ce “doare” este faptul care arata cat de usor poate fi intoxicat si militarul roman (unii dintre ei) si cat de lipsit de discernamant este…

  Ce draqu asteapta militaru roman de la PSD si “comp(l)otul” asta ciudat presarat cu Crini, Becali, Vadimi, si alte cudatenii ???!!!

  http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?31996.last

 186. Marius Delaepicentru Says:

  Mulţumesc, Nick! Rămîn dator. Slavă Domnului, ai scăpat nevătămat. Data viitoare sper să primeşti direct formularele de vot la distanţă. Mă voi bate cu toate puterile mele ca nimeni să nu-şi mai irosească timpul şi sănătatea. E o promisiune.

 187. Stely Says:

  Da,am auzit si eu ca militarii din Iraq si Afganistan au votat cu M.Geoana ,dar nu bag mina in foc .. E posibil ca s-au lasat manipulati de d-l, „nici noi nu stim citi suntem” ..Si mai poate fi si efectul scrisorelelor trimise de M.Geoana unor militari in rezerva preluati din arhivele secretizate ?! ..Cred ca cei care au umblat acolo, vor trebui sa raspunde in caz ca e adevarat..Vom afla in curind despre tot arsenalul lor pus la bataie cu iresponsabilitate si lipsa de fair play ..T.Basescu are obligatia sa scoata la iveala toate itele ascunse ale acestor alegeri..

 188. despinavestea Says:

  @Marius
  Asteptam si noi reforma statului….

 189. Arizonianul Says:

  Oameni buni!
  Este un fel de floare la ureche ca să conduci circa 6oo km, să găseşti un motel apropiat de consulat şi apoi (după o cină ponderată) să dormi.
  Votatul a fost rapid. Un drum pe Hollywood Blvd, unde am găsit la „Armeanul” borş (bun) şi apoi, dă-i bătaie spre casă, ca să evit traficul de Duminică seara a aşa zişilor „Sunday drivers”. Am luat prânzul în Quartzsite şi apoi am condus în veseslie, repede, spre casă: poliţia rutieră se aglutinase în jurul a 2 tiruri cu remorci, care s-au „frânt” (jack-knifed) la circa 5 mile, vest de Quartzsite.
  Într-adevăr, d-le Marius, o votare electronică ar fi în pas cu vremurile noi, ar mări numărul votanţilor din diasporă şi ar reduce volumul de hârtii manipulate (costuri, adică). Nu vorbim de scutirea românului de un drum lung…
  Apoi, de ce nu stabilirea zilei de votare într-o zi de lucru a săptămânii? Cei care lucrează drăceşte 5 sau 6 zile, in loc de a se odihni acasă, sau de a ieşi la aer, trebuie să piardă un week-end.
  Să auzim de bine.

 190. Stely Says:

  AVP,
  As fi extrem de dezamagita daca l-ar ignora .Eu nu as avea nevoie de vreo atentie deosebita ,ptru ca ma simt bine aici in preajma voastra,dar sunt acolo personalitati din tara si de peste granita care chiar ar merita un raspuns mai aparte ..

  **********************
  avp reply : stely, n-as vrea sa am gura aurita… 😳

 191. neamtu tiganu Says:

  Atit din partea mea cit si a nefestii va felicit pt. catastrofala victorie in alegeri. De miine veti trai bine, chiar ma gindeam sa ma-ntorc in Ro, am auzit ca s-a dat decret prezidential ca fiecare roman va avea Mercedes, vila si frantuzoaica, acum de Mercedes nu ma prea omor, io am Audi, da o frantuzoaica nu mi-ar strica.

 192. orangeskorpion2009 Says:

  n.t.

  dar avem suficiente tiganci….

  :mrgreen:

  pe frantuzoaice le gasesti prin ….Franta, daca nu stiai!

  *************************

  avp reply : 😆

 193. orangeskorpion2009 Says:

  La pensée du jour

  „Le budget devrait être équilibré,
  Les finances publiques devraient être comblées, La dette publique devrait être réduite, L’arrogance de l’administration devrait être abolie et
  contrôlée, et l’aide aux pays étrangers devrait être diminuée de peur que Rome ne tombe en faillite.
  Les gens doivent encore apprendre à travailler, au lieu de vivre sur l’aide publique. ” –

  Cicéron –
  55 AVANT JÉSUS CHRIST –

 194. despinavestea Says:

  Ati vazut asta:

  De ce a pierdut Mircea Geoana? Trei ipoteze si un poem
  1989 a fost un an miraculos. Tot astfel, vedem acum, si 2009.

  Dedic acest text prietenului meu de- viata, marele artist grafic Tudor Jebeleanu, al carui tata a scris in anii 70 volumul Hanibal (ilustrat de Tudor). Pe blogul sau, Ioan T. Morar citeaza poemul omonim ca o lectie pentru ce s-a intamplat.

  Asadar, trei ratiuni principale pentru esecul lui MG:

  1. Narcisismul (autoincrederea menita sa ascunda mistuitoare insecuritati)

  2 Oportunismul (lipsa de verticalitate, asocierea servila cu Iliescu, SOV, Patriciu, Voiculescu, Hrebenciuc).

  3. Miopia strategica si tactica, lipsa de viziune despre trecut, prezent si, mai ales, viitor: gafa de proportii cosmice a turneului auto-distructiv la Timisoara (1 dec. 1989), de fapt o palmuire a eroismului acestui oras-martir.

  Aceste trei vulnerabilitati au atins cote paroxistice in confruntarea cu Traian Basescu despre care un prieten imi scria recent, urmarindu-i performanta electorala:

  Dl. Mircea Geoana a pierdut aceste alegeri pentru ca dl. Traian Basescu a fost – este – uluitor de puternic, practic de ne-invins. Realmente de ne-oprit, cu toate sumele imense puse jos la bataie, cu toate tirurile incrucisate si la foc automat trase in direct si la ore de maxima audienta.

  Fie-mi permis sa citez aici un alt scurt poem din volumul Hanibal, lamuritor la acest ceas crucial pentru soarta lui Mircea Geoana:

  “Vai de sufletelul nostru, care/Cand sa fie mare/Ni se cocosa ca prostul/Prostilor dand ascultare”.

  http://tismaneanu.wordpress.com/2009/12/07/de-ce-a-pierdut-mircea-geoana-trei-ipoteze-si-un-poem/

 195. Stely Says:

  Neamtu ,
  E una chiar ma bucur ca ai aparut ,si chiar iti multumesc ptru feliciatari ..tie si „nefestii tale ,care sunt convinsa ca l-a sustinut pe „Popeye „al nostru 😀 Iti mai multumesc ptru ceva: ptru ca ultima oara cind ai intrat pe blogul nostru, m-ai ascultat si mi-ai aratat argumentele tale pro Geoana.Am inteles atunci de ce liberali cu staif au mizat pe el.. Aveau premierul si altceva nu le mai trebuia.Geoana ,la Cotroceni ,ar fi facut ceea ce a facut Iliescu ..Ar fi fost jucaria perfecta ..
  Si iti mai multumesc ptru ceva: ptru faptul ca ne-ai lasat „in durerea noastra” si nu ne-ai mai sicanat cu ironii si mistouri..
  Imi place sa cred ca ,in sfirsit ,ne-ai inteles ..Ai inteles ca noi stim ce vrem si ca nu suntem niste fanatici incremeniti in idei fixe si facile ..Imi place sa cred ca ne-ai respectat optiunile si n-ai mai insistat..Prin urmare ,de aceea iti multumesc si ma bucur ca esti aici ,ca un bun ,dar exotic amic 🙄

  *****************

  avp reply : of, stely, stely… Cat de inocenta poti fi uneori… 😳 Te asigur ca nt ista – desi este un ruman destul de cumsecade – nu se ridica nici pe departa la inaltimea exigentelor tale… Ca orisice brunet, ipochimenu isi poate da oricand in petic si sa-ti zica vreo doua care sa fie cu atat mai dureroase, cu cat tu te-ai astepta ca homu sa-ti confirme domnia pe care credeai ca tocmai i-ai remarcat-o … Sa nu zici ca nu te-am avertizat… lol

 196. AVP Says:

  Fiindca vad ca cei cativa pretini ai blogului meu se plictisesc in asteptarea altor visitors, le dau un link unde pot urmari discutia mea cu niste tipi intelighenti, insa cam prea evident incremeniti intr-un proiect liberal-istoric desuet si oricum cam ingust-partinic, de pe lib.ro

 197. despinavestea Says:

  AVP
  Cred ca este interesant linkul.
  Voi citi si eu mai tarziu.
  Acum ies putin

 198. Stely Says:

  Cum s-ar zice ma joc cu focu’ ,a..? Ei ,sa vedem….dar,sunt vaccinata si plus de asta imi permit sa-i trec cu vederea ptru ca ma consider o invingatoare si asta ma face mai puternica , iar cind il apuca din cind in cind un dor de -o …tzuiculita ,ma ascund „in papushoi ca un B-52” 😳

 199. neamtu tiganu Says:

  Draga Stely, intr-adevar iti sta bine asa imbujorata, da Viorel nu are ochi pt. tine ca iel ie revolutionar de profesie, vrea doar sa profite de tine, si mai ie si gelos. Io sunt mult mai frumos si mai dastapt si mai bogat decit iel. Saracu ca tare uritel ie seamana cu basescu!

 200. Stely Says:

  Am fost pe lib.ro .. am fost surprinsa 😦 cum s-ar zice :”si tu Brutus ?”.. chiar am vrut sa te intreb, la un moment dat ,cind am vazut ca nu-i pe lista .. Acum m-am dumirit ..Vad ca spre deosebire de altii (F.I,etc..) este fair play si dispus spre o reconciliere.. Sunt sperante ..Ideea este ca liberalii nu sunt dispusi sa asculte sfaturi de la asa”consilieri”.
  P.S.Nu stiu daca l-ati auzit pe Tariceanu ..Are o pozitie f.responsabila ..M-am minunat .. Cred ca este un semn bun..

 201. neamtu tiganu Says:

  Pa vremuri am prostat si io la liberali. Baieti isteti, mult mai isteti ca astia dupa aici, da dupa gustu meu cam idealisti, prea idealisti. Oricum ar putea fi generatia viitoare, daca nu ar fi faultati de excroci alde basescu, geoana si restu.

 202. orangeskorpion2009 Says:

  stely,

  atentie la daruri taricenesti….
  🙂

 203. Stely Says:

  Oranges,
  Daaa .. darurile de la greci sunt de neluat in seama..dar acum nu mai mi-e frica .Base sufla si-n iaurt..
  p.s @nt ..pai vezi , tot aici e mai bine cu „prostatu”..

 204. orangeskorpion2009 Says:

  stely,

  cind am pomenit cuvintul „daruri” nu am vrut sa ma leg de etnia partiala a lui CPTa, ci doar de CARACTERUL acestui individ..

  natia, etnia nu conteaza !!!!

  de acord???
  🙂

 205. Stely Says:

  skorpi,
  da,dar se potriveste ..

 206. orangeskorpion2009 Says:

  stiu, Stely, ca se potriveste, dar …………as vrea sa scoatem etnia dintr-o discutie serioasa…

  javrele, lichelele, ticalosii etc NU au etnie, se regasesc in orice popor, depinde de educatie, religie, conducerea politica daca proportia acestora este mai mare decit in mod normal

  🙂

 207. Stely Says:

  Pai,da ..mai ales acum cind s-ar putea sa apeleze din nou la UDMR ..ne invirtim precum ciinele in jurul cozii..
  Sunt totusi optimista ..Toreadorul Base va reusi sa puna taurii la pamint.. sunt epuizati cu totii..

 208. AVP Says:

  Dragii mei, TB nu mai are ce pierde acum si de aceea cred ca va adopta solutia cea mai inteleapta din punctul de vedere al unui barbat de stat transpartinic, fara a face insa niciun rabat proiectului sau de modernizare a statului roman si de reformare a clasei politice… Cum insa actuala clasa politica formata din supermediocrii si chiar mirlanii pe care-i cunoastem preabine se va tine, tot ea, cu coada pe sus – si de fapt cu frica-n oase ca Basescu ii va scoate din politica -, io cred ca solutia alegerilor anticipate este inevitabila… Iar daca Base si stafful sau vor hotari asa, atunci, desigur, vor incepe si ei pregatirea de artilerie pt viitoarea iminenta batalie, asa cum adversarii sai vad ca au inceput-o deja (prin thema „fraudarea alegerilor”…)

 209. despinavestea Says:

  Si eu sunt de aceeasi parere, |AVP,
  Tariceanu ( prin Patriciu) va incepe iar baletul cu Premierul …
  Nu cred ca exista alta solutie in afara de anticipate

 210. AVP Says:

  Hai ca mai vbim maine. Noapte buna.

 211. Stely Says:

  Neata,
  Am dormit excelent ..Mi-am reluat cu mai multa concentrare micile activitati casnice ,pe care le cam faceam in graba si cam fara chef..
  Acum ascult cu mare relaxare stirile la rtv ..Chiar acum il ascult cu surprindere pe P.Hasoti care se exprima ptru sustinerea unui guvern minoritar.E clar ca sunt asa cum spuneam :epuizati ,atit fizic cit si psihic,dar mai ales financiar.
  La fel de clar este ca PD-L are f.multe variante ..Se zvoneste ca T.Basescu i-ar fi dat telefon lui Tariceanu si i-ar fi propus chiar si fctia de premier..Nu cred ca T.Basescu ar face o asemenea propunere. Ma amuza Cretinel Antonescu si alti citiva dobitoci gen Ghisa care o tin langa ca nu discuta cu PD-L ,precum ca nici mai mult nici mai putin , T.Basescu nu e de dreapta.. Ai dreptate AVP ..nu ne putem astepta de la mediocrii astia sa ia decizii intelepte si la sacrificii ptru interesul national.

 212. cc Says:

  cititi asta:
  merita!
  CR (baiatul acesta devine din ce in ce mai inteligent-imi place ca a inceput sa-si argumenteze f.bine Recenzile)

  http://voxpublica.realitatea.net/freestyle/vintu-filozofia-incotro-banii-incotro-intelectualii-in-cotro-20461.html

 213. AVP Says:

  Buna ziua. Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s