Ce-ar fi, bey, sa castige Geonel… ?? :shock:

Păi, ar fi simplu : s-ar întoarce înapoi pacificele vremi ale  lu Nelu Cotrocel :

 • justiţia s-ar re-confunda cu Juna Rodica, mai nou pivnicereasă de Moldavia, reşpektive cu Sanda de Filiaşi sau de Huşi/Iaşi, cum i se spunea rodicutzei altcândva, pe când cânta la Dynamoviadă  şi nu se mai oprea decât spre a fi înlocuită de alt cântăreţ la Dynamo Rahova ;
 • serviciile de siguranţă statală ar căpăta o alură curat occidentală, voila, subt controlu unui Van Ghelie de dat în boală, apoi în dambla ; astfel, serviciul doi şi un sfert s-ar transforma din serviciu intern secret în deserviciu dement,  SRI s-ar transforma din seriviu de informaţii în oficină de imprecaţii, iar SIE s-ar transforma din serviciu de informaţii străine în serviciu de bârfe cretine ;
 • armata ar redeveni şi ea ce-a fost: un loc în care orice anost – ca să nu zic mprost – poate să-şi bage un picior în gips şi amândouă picioarele în Tratatul de la Varşovia sau în NATO, după caz, naz şi praz, după care să se dedice vocaţiei sale de baz înarmat până-n dinţi ca un brav ghinărar: aia de bişniţar, şperţar de armament prin caucaz ori de patrician gaz  şi – evident –  trădător cu prima ocaz ;
 • poliţia ? ar re-deveni miliţie fără nicio maliţie, adică ar lăsa părţile vătămate să moară de inimă rea pe poziţie, în timp ce comisarii / adjutanţii s-ar pupa piaţa endependenţi cu învinuiţii şi cu inculpaţii puşi de ochii lumii subt temporară interdicţie ;
 • şcoala ? va fi în continuare o pepinieră de belferi şi belferiţe mai încuiaţi / încuiate ca cea mai a naibii încuietoare, care pregătesc – cică – generaţiile următoare cu metoade abramburitoare, unele datând din secolele ancestrale anterioare ;
 • sănătatea publică ? va însemna acelaşi mod de a muri nu de obşteasca frică, ci de oftică, de supărare grea, adică, când vezi că – acolo unde ar trebui să fii măcar mângâiat, dacă nu salvat –  eşti ba insultat, ba înşelat, ba jecmănit ca de bandiţii de la Vadu Lat, iar în cele din urmă abandonat pe mâna popii ortofox  aciuat în salonu spitalicesc – culmea – cel mai dotat ;
 • administraţia publică ? va continua să fie aceeaşi adunătură colerico-isterică, unde nu trebuie să calci decât dacă e absolut necesar, pentru f-un certificat de botez ori mortuar,  şi numai spre a plăti statului taxe şi impozite iar şi iar ; căci dacă îi spui funcţionarului pleşcar că pe strada ta a apărut un nou bazar cu scandal, sau că-n piaţa de legume eşti furat la cântar, sau că trotuarul e murdar, sau că aştepţi de anţărţ o adeverinţă de la tov / dom’ secretar, ipochimenu te priveşte ca pe o gâză din insectar sau ca pe o floricică din ierbar şi, dacă nu te repede exemplar, îţi spune să vii data viitoare, vezi bine, dar  să fii îmbrăcat cum se cuvine ;
 • lumea afacerilor ? he-he, va redeveni lac turcesc pesede, penele, pc şi, în ultimă instanţă, pdl, în care nu câştigă licitaţiile decât cine tre, achiziţiile publice cine vrea mazăre, hrebe sau vanghelie, iar fondurile ue cine vrea moscova cârciumăreasă, prin lojile naţionale cu epoleţi, de acasă ;
 • diplomaţia ? ar fi şi pe mai departe o afacere mai mult bănoasă decât secretoasă şi-n niciun caz –  pentru patrie, n-aşa ? – cine ştie ce oneroasă…

Io nu zic, aloo, că partida portocakie e muult mai curată sau mai aleasă, dar poate că măcar unuia singur din Oranjerie i s-a năzărit pe chelie să modernizeze maica Rumânie, olelie lie…oups. E vorba de a face barem un pasuleţ  spre ieşirea din pustiie şi  din iepocalu’ noroi, iar nu de a ne întoarce ca moroii înapoi, la tovii şi băieţii muscăloi.

Reclame

144 răspunsuri to “Ce-ar fi, bey, sa castige Geonel… ?? :shock:”

 1. Stely Says:

  Aveam de gind sa iau o mica pauza ,sau chiar mare ,pina la renuntare 😯 si sa-mi vad de treburile mele de gospodina si pensionara 😳 M-am angajat ,demult, cu sufletul meu curat ,ca si AVP,intr-un demers in care credeam si ptru care gindeam ca merita sa-ti ocupi aproape trei sferturi din zi .. Sunt doi ani si ceva de cind bintui prin cyberspatziu..Am intrat mai intii pe forumurile ziarelor, pe care le citeam cind lucram ,si pe care-mi cheltuiam zilnic o gramada de bani ..Mai intii „Ziua „,cind imi raspundea asteptarilor,apoi EV.zilei si Cotidianul..Miercurea cumparam Catavencu..
  Dupa alegerile din 2004 le-am abandonat rind pe rind :mai intii „ziua”,apoi Catavencu .Mai ramasasem cu Ev.zilei si Cotidianul..Acestea erau forumurile pe care intram de cind m-am pensionat si care a coincis cu tradarea ADA de catre liberali..
  Revolta si nedreptatea ma impingeau la a ma exprima ..Voiam sa fiu activa ,simteam ca e nevoie de contributia mea, stiut fiind, ca solidaritatea este cel mai important imbold in a putea sa realizezi ceva si sa te faca sa continui.Simteam deci ca T.Basescu si PD aveau nevoie de mine..
  Am continuat cu informarea si postarea pe forumurile din ziare si tv.,pina cind am gasit ,ceva mai rapid , mai eficient si totodata imbucurator :Blogurile ..
  Mergeam cel mai mult pe blogul lui Patrasconiu si alte citeva care ma atrageau prin subiectele abordate..
  De aici stiti cu totii ce s-a intimplat..
  p.s.am sa dau drumul la aceasta lunga introducere ..apoi,voi urma..

 2. Stely Says:

  M-am refugiat odata cu cei mai multi dintre prietenii pe care mi-i facusem „in poienita”lui Patrasconiu pe „Mount Thor”..Stiti de ce :Patrasconiu a inceput sa cedeze”politicii”noului proprietar si sa abandoneze un tel pe care il regaseam si in care simteam ca si el crede..Am intrat imediat pe M.Thor ,mai intii dintr-un gest de fronda ptru Patrasconiu ,lasindu-i si un mesaj explicativ ,in care-i spuneam ca are sa ramina singur..Mi-a raspuns sa nu am grija lui, ca graficul ii spune „din contra”..
  Din momentul in care am intrat pe M.Thor ,acolo, am intepenit pina in momentul in care Thor a gasit de cuviinta sa-si naruie „muntele”peste noi si peste el..
  Nimeni nu a tradat si nu a abandonat demersurile in care credeam. Se mai intimpla din cind in cind niste ciocniri care tineau de temperamente si stil,dar sustinerea in care ne angajasem cu totii ,nu..
  Mai era ceva ,insa,care pe mine incepea sa ma faca sa-mi pun intrebari, privind acea solidaritate in jurul unei idei, sau intre noi,cea care ne impinsese sa-l abandonam pe Patrasconiu..
  Asa am simtit si din momentul ala instictul meu a reactionat ..Cu cit erau unii mai inversunati sa-l conteste pe AVP ,cu atit eram eu mai inversunata sa intru pe blogul lui (pe care nu-l descoperisem ,spre regretul meu :oops : )si sa-i citesc opera.
  Am constatat ca ma atrag oamenii controversati 🙄 ca el si ca T.Basescu .
  Sigur ca mi-am pus intrebarea :ce am eu in plus ,fata de cei care-l contesta ?..Ce vad eu si altii nu vad?..Am aflat raspunsul,dar dupa ce am citit aproape tot ,dar in special cele doua poeme(Planeta -Ou si Poemul de Otel)cit si Apelul catre Europa . Raspunsul se afla in disponibilitatea omului in a imbratisa noul,in a accepta un alt mod de gindire si alt gen de abordare a sensului vietii al existentei si cunoasterii. AVP nu si-a creat stilul poetic ptru ca asa a vrut el..Nu a scris” Apel Catre Europa” ptru ca s-a gindit, asa, intr-o zi cind se plictisea …Toate astea au fost acolo ,de la nastere, si s-au declansat deodata ca un ..”Bing-Bang” 😯
  Chiar daca ar vrea el n-ar putea sa scrie altcumva ..Poate de aceea nu a vrut sa schimbe nimic din opera care i s-ar fi publicat atunci cind trebuia,daca ar fi dat”citeva halci din ea „( cum spunea N.Manolescu) haitei securiste, ca s-o imblanzeasca ,asa cum au facut d-lor cindva.
  Poate ca a gresit si nu a facut un compromis . Eu cred ,insa,ca nu a putut ..”Poemul de otel”, citit cu atentie ,va va da raspunsul .
  p.s.AVP,
  scuze..Am inceput cu gindul de a explica ce ma determina sa postez din nou ,si m-a furat..peisajul 😳
  M-a furat ptru ca am citit mizeriile acestei „flatulatii” pe care ai descris-o atit de bine ca si cind ai cunoaste-o de-o viata . dar chiar asa si este ! ?.
  Oamenii astia sunt superficiali si frivoli ..Au aflat de aici de colo, cite ceva si nu au fost in stare sa -si faca opinii proprii mergind la sursa directa..
  Asa se intimpla si cu T.Basescu ..
  Despre asta ,insa,in postarea urmatoare..

 3. Stely Says:

  M-a facut sa-mi reiau activitatea ,macar ,pina dupa alegeri, titlul si continutul postarii. Nu stiu (iar?) ce ati simtit voi cind ati citit „ce-ar fi ,bey…?
  Eu am simtit fiori reci pe sira spinarii.Am simtit ,apoi,singele navilind in creier ,la fel si adrenalina 😯 Asta este o reactie care vine dintr-un instinct de autoaparare ..Cred ca la fel au simtit toti cei care sunt sincer angajati in aceiasi lupta de idei si principii.
  Tot ceea ce reda punct cu punct ,clar si concis ,AVP,se va intimpla ,”bey”,daca va cistiga Geonelu 😯
  Ce-i de facut ?Mergem mai departe ?
  Eu simteam ca nu mai sunt in stare…Incepusem sa cred ca demersul meu este inutil si fara efect.. Dar,daca AVP ,care a primit atitea lovituri din toate partile, si de la prieteni si de la dusmani,poate :roll : ..eu ce -as avea? De ce sa-mi abandonez principiile in care cred si pe cel care poate sa mi le indeplineasca? adica, presdintele T.Basescu ?..Nu-mi pasa ca eu am o pensioara cit de cit ,ca am copii realizati ,cit de cit..Imi pasa de tot ceea ce inseamna ideal si demnitate ..
  Asadar,in numele acestor principii ,cred eu ,ca merita sa continuam.
  P.S.Geonelu nu va cistiga..Sondajele sunt facute doar ptru prostii pe care mogulii se reped sa-i ia captivi..Eu cred ca pe Geoana il voteaza cei care cred ca-l vor putea aronda ptru interesele lor meschine..Se vor mai afla citiva saraci cu duhul care se lasa prostiti de primarii din sat ,dar oamenii cu insticte sanatoase si cu pricepere nu -l vor vota ,in vecii vecilor..
  Hai, Basescu ! Jos, Geonelu”securelu !

 4. Stely Says:

  erata :”m-au facut:..navalind „..daca or, mai fi ,va rog sa le treceti cu vederea: virgule etc.. daca AVP va voi le va corecta..daca nu,nu .. Hai pa ..ca merg sa maninc ..

 5. ActOfGod Says:

  De ce ai avut tu „fiori reci”? Ca AVP iti evoca amintiri din tinerete.
  Si actiuni la care ai fost partasa!

 6. Radu Humor Says:

  Mamaaa!
  S-a trezit activista din tine :mrgreen:
  Numai ca s-ar putea, ca si atunci, sa vezi ca ai aparat pe cine ni te-a meritat.
  Asa ca trage aer in piept, si pe acesta inapoi, ca nu-i bre nici-un pericol daca iese altul, decat Baselu, si teama mi-e ca doar el poate sa ne duca iar pe cele mai inalte culmi ale demagogidei de partid si de stat.
  Ceilalti sunt mici copiii in rele, cum se va dovedi ca a fost si celalalt idol al tau, pe langa asta, daca se mai alege odata cu largul vostru concurs.

 7. AVP Says:

  Ce sa-ti mai spun, draga Stely…? F.mumos… 😳 Plaudite cives…

  Daca si RH ori Aog, care nu sunt baieti rai si-n orice caz nu rup lantzu, ar avea macar 5o% din mintea si intelepciunea ta, alta ar fi situatia, natia & tratatia… 🙂

 8. ActOfGod Says:

  Dora, i-am promis lui Varu ca nu voi posta dincolo, asa ca-ti scriu aici:
  Despre ce scoli spuneai tu c-ar fi vorba in educatia-ti?
  Alea care te-au invatat sa scrii astfel: „dora Says:

  noiembrie 2, 2009 at 11:48 pm

  theo,mai intrebat si pe mine de skype.Am dar merge prost.Se aude un zgomot de fond.”?

  Vai scolile tale. Macar activista asta PCR are scuza ca „asa a decis sistemul pentru ea” – sa aibe o diploma! Tu, activisto, nici macar p-asta!

 9. Stely Says:

  Actu &R.Humor,
  Uite,as fi dispusa sa va trec cu vederea jignirile,injuriile , insinuarile cit si rautatile gratuite pe care le aruncati asupra mea.As fi dispusa ,deci, sa va trec cu vederea toate acestea ,daca ati putea si voi, sa scrieti un mic eseu cu privire la un crez , ideal si principii pe care sa le regasiti intruchipate in cineva anume :om politic,scriitor,profesor etc.Sigur, ca as vrea sa mi-l descrieti si sa-l numiti si pe acel”altul”,”mic copil in rele”,daca se poate..
  Daca veti face asta,voi face sacrificiul de a va ierta .Gindesc ca au fost unii mult mai batjocoriti,umiliti si chiar batuti in cuie pe Cruce si tot au iertat..Cind am spus acel scurt episod din viata mea,l-am spus ca asa am crezut de cuviinta..Voi sunteti bolnavi de ura ,nu pe sistemul comunist ,ci pe cei care l-au tradat si l-au abjurat..Nu m-as mira daca unul din voi nu ar fi chiar Vadim in persoana, sau un fost securist pe care nici macar ai lui nu l-au mai recuperat..
  In fine ,nu-mi pasa ce ati retinut voi despre mine..Am spus clar ,dar voi va faceti ca nu vedeti ,ceea ce,iata,chiar si R.Iordache a vazut..Cel putin ,asa am interpretat cind i-am cerut sa sterga -si a sters- mizeriile pe care le-a scris la adresa mea ,dar dupa ce i-am spus mai clar ,cite ceva…
  In concluzie ,astept..Dar, daca voi nu veti face ceea ce eu v-am cerut, si veti continua sa veniti aici spre a improsca cu venin in continuare ,am sa-l rog pe AVP sa va baneze.Iar daca el gaseste ca ceea ce scrieti voi pe acest blog ,reprezinta opinii pe care eu ar trebui sa le respect in numele dreptului la exprimare ,atunci va avea de ales..Eu sau voi.

 10. AVP Says:

  @Humorule, Stely a fost activista utc la o varsta f.frageda, cand probabil ea chiar credea in „lumea aia mai buna si mai dreapta” si pe cand toata lumea, de altfel, activa: de la Base al nostrum pe Biruintza sa si pana la Geonel sau Crinel al vostru, probabil prin padurea Baneasa sau prin choru de tenori de la Dynamo, ca sa nu mai vbim de alti capitalisti purissimi ai dreq, precum: Patriciu (secretar bob pe facultate), Voiculescu (unii zic ca a fost maresal secu pe nu-s ce unitate), Copos (activist CC al utc), Tziri (mai mult ca sigur baiet de mingi tot la Dynamo) si absolutamente toti ceilalti din Top 300 ai capitalizmului Ro, pt care te strofloci tu p-acilea, aloo… Dar tu, priatelo, pe langa faptul c-ai fost un insignifiant comunist, deci nici macar activist, candva, esti un aktivist cica liberal acuma, si lupti pt aia 300 si ceva care ti-au fost sefi si altcandva si-ti vor fi de-a pupurea… Tu chiar nu vezi penibilul situatiei tele, bey, spuley…? lol

  ps. Stely, am scris commentu de mai sus inainte de a-l vedea pe-al tau… Te rog din suflet, aloo, nu-i mai baga-n zeama pe rautaciosii adolescenti 😉 si nu ma sfortza sa fac lucruri absurde… 😯 Asta mai lipsea, mey, sa ne zica astia si Duduia… ? 😆 Vezi ?, asa au facut tonti marii diktatori: la un moment dat, pretinile lor le-au zis, tot asa : alege – ori eu, ori X,Y,Z …; si astfel, fiindca sireacu diktator cu inima franta nu phootea s-aleaga, X,Y,Z au devenit multime muta… 😳

 11. ActOfGod Says:

  Stela, hai ca-mi scapa ceva: TU, din pozitia de prim degustator de rect rosu, TU ar trebui sa ma ierti pe mine? 🙂
  Stii cum se zice: „nu inveti cal batran in buiestru”(iti explica AVP ce-i ala, ca stie). Cu alte cuvinte, ce ai invatat sa faci la tinerete – vei muri facand.
  Astfel, ai fost invatata sa gandesti ca reprezinti buricul planetei prin aparteneta la PCR si, azi – dupa atatia ani tot asta gandesti ca reprezinti, cand imi spui ca TU, ciuma rosie, ma poti ierta pe mine.
  Scuip pe iertarea ta!

 12. PETITparis Says:

  CP(TINARUL asta BATRIN nu numai ca este RIDICOL dar este si VICIAT)

  Medgidia, orasul de apoi. Tedorescu
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  1110111111109876665577884736689
  HUUUUOOOO DERBEDEILOR!!!!!!
  NULITATILORRRRRRRRRRR!!!!!!

 13. PETITparis Says:

  1.Ce-ar fi, bey, sa castige Geonel… ??
  ADRIAN NASTASE PRIM MINISTRU

  2.Ce-ar fi, bey,PRIN ABSURD sa castige CRIN ANTONESCU… ??
  ADRIAN NASTASE PRIM MINISTRU

  3.Ce-ar fi, bey,PRIN ABSURD sa castige OPRESCU… ??
  ADRIAN NASTASE PRIM MINISTRU

  CONCLUZIA:
  INTELECTUALII DEZGUSTATI & TINERIMEA VICIATA IL DORESC PE ADRIAN NASTASE LA CIRMA RUINEI = ,,ROMANIA VICIATA,,!!!

  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!

 14. Stely Says:

  „Uite,as fi dispusa sa va trec cu vederea jignirile,injuriile , insinuarile cit si rautatile gratuite pe care le aruncati asupra mea.As fi dispusa ,deci, sa va trec cu vederea toate acestea ,daca ati putea si voi, sa scrieti un mic eseu cu privire la un crez , ideal si principii pe care sa le regasiti intruchipate in cineva anume om politic,scriitor,profesor etc.Sigur, ca as vrea sa mi-l descrieti si sa-l numiti si pe acel”altul”,”mic copil in rele”,daca se poate..”
  AVP,
  Te rog sa-mi spui : unde vezi tu ca ti-am cerut sa-i banezi ,numai ptru ca ei ar avea alte OPINII decit ale mele?.. Am spus clar : daca vor continua sa ma jigneasca,injurieze si calomnieze .Daca tu crezi ca toate acestea se numesc opinii ,atunci va trebui sa ma lamuresti in locul lor…Spui sa nu-i bag in seama..
  Nu vreau, ptru ca mai sunt si altii care citesc .Asa ai ajuns si tu in situatia in care te afli astazi: sa te lupti si cu cei care i-ai avut pe cap dinainte si cu cei care s-au lasat manipulati de ei….Asa a ajuns si T.Basescu sa se lupte si cu „sistemul ticalosit” ,si ca sa-i scoata de sub influienta tonomatelor moguliene manipulatoare si intoxicatoare, pe cei care inainte l-au sustinut si votat..
  Astia nu au nici cea mai mica intentie de exprimarea decenta a unei opinii .Ei acuza,injuriaza si calomniaza ..Asa cum fac acei „unii”pe care ei cred ca-i sustin :Geoana,Crin sau Sorin..Ei l-ar vrea ,cum spunea un dobitoc liberal pe blogul lui (M.Voicu) chiar si pe Stalin ,numai pe T.Basescu ,nu..
  Bun,nu-ti cer sa alegi tu..Am sa aleg eu..
  P.S.Aveam ,mai exact 27 de ani(1975) cind am fost secretar CJUTC.. Aveam cinci ani de invatamint la tara ..dupa terminarea facultatii la zi ,unde am intrat cu 11 candidati pe un loc si fara meditatii cu Petricu si Voiculescu.
  N-am avut nici un avantaj in acel singur an..N-am fost nici macar in excursie ,in Egipt, la care am renuntat ca sa ma marit..
  M-au dat afara (stii de ce) si nu mai m-au primit in invatamint..Am renuntat de buna voie la oras si locuinta de acolo, si m-am intors in Ialomita intr-un sat ,de unde am facut naveta trei ani ,acolo unde lucram ..
  Tu crezi ca AOG si R.Humor n-au citit toate astea ? Crezi ca ei n-au inteles ?Ba da,dar ei vor sa-si verse ura pe un sustinator fidel al lui T.Basescu..
  Nu ti-ai dat seama nici pina acum ,ca chiar si tu ai fi fost departe ,daca ai fi trecut cu vederea si daca i-ai fi lasat in pace pe cei care te-au tradat si te-au parasit?
  Individa de ieri (cea cu flatulatiile) este una dintre cele carora li s-a inoculat pic cu pic,altceva despre tine ..Ea a crezut ..si citi altii?!.M-as mira sa nu fie printre ei mai toti prietenii tai.

 15. Radu Humor Says:

  @ Viorele, ai fost de coma bre, cu postarea asta de la @10 😆
  chiar 10(zece) meriti !
  Acuma, ca ai reusit tu sa ma faci, ceea ce n-au reusit altii( membru de partid comunist), nu ma deranjeaza, caci vorba aia a lui Vanghelie:
  Toti greseste :mrgreen:
  Ce, eu n- am gresit cand l-am votat pe Corsar, crezand ca scap de @Dracu (Nastase) si am dat peste @Andrei , ta-su – (Basescu).
  Si uite pentru ca-mi place idila care se-nfiripa intre un fost dizident si o vajnica activista, o sa ma retrag discret. spre a nu tulbura cu ceva vorbe nelalocul lor mirabila idila 😳
  Iar daca Doamne fereste, vi se implineste visul de a-l pastra pentru inca 5(cinci) la carma vasului „Romania”, pe cel care v-a prilejuit intalnirea(in cuget si-n simtiri, ce credeai ?!), si va mai si rasplateste cum ar fi frumos pentru munca depusa, oferindu-va ceva posturi prin noul Cabinet Prezidential, unindu-va destinele ideologice , pana la mai adanci batranete, dat fiind un asemenea subiect va promit sa scriu scenariul viitoarei novele de succes intitulata……
  Chiar asa , hai sa ma ajutati sa-i gasesc un titlu si dupa aceea, chiar va las in durerile voastre, de facere a noii dictaturi 😉

 16. dora Says:

  AVP,

  ai uitat sa amintesti de cenzura presei,despre care urlatorii de azi-de le ies bojocii – au si uitat.Se va asterne o liniste inmormantala de vom auzi ticaitul inimii. 🙂

 17. Radu Humor Says:

  @ Stely
  Citeste ce i-am scris pe blog @Simonei Tache la postarea aia pe care ati adus-o voi pe aici in discutie si dupa aia….. da-ti drumul 😳

 18. dora Says:

  Stely,

  impresionanta confesiunea ta! Tu stii bine ce trebuie sa faci si de acum inainte,cu autoritatea ta intelectuala si morala. 🙂

 19. PETITparis Says:

  @12 13 (continuare)

  DIN FERICIRE IN ROMANIA MAI SUNT SI TINERI NEVICIATI………
  PACAT DE EI BAI INCONSTIENTILOR…..
  http://grupareaaproape.wordpress.com/2009/11/03/parodia-audierilor-parlamentare-daniel-funeriu-in-fata-reprezentantilor-poporului/

 20. Loda Says:

  AVP :
  Daca iti recitesti comentariul despre ce se va intampla daca revine geoana (adica Apocalipsa 🙂 ) ai sa vezi ca singura ta scuza este ca poetul gandeste mai des cu inima decat cu ratiunea.Cel putin frica pentru viitorul armatei este de-a dreptul comica, avand in vedere ca ,cel putin in NATO, Romania a intrat in mandatul lui Iliescu si guvernarea lui Nastase, in timpul carora, intre noi fie vorba, s-au realizat si cea mai mare parte a negocieril;or cu UE; lui Basescu ii mai ramasese sa culeaga roadele muncii altora si a facut-o cu succes.Tabloul pe care-l prezinti tu, in cazul unui succes al lui Geoana nu poate fi in nici un caz real intr-o tara membra NATO si UE, nu se poate sa nu stii asta.Ma gandesc ca ,,scopul” temei tale de azi este de a infricosa pe cei mai slabi de inger cu acest film horror 🙂 Crede-ma, mai horror decat este azi tara asta nu cred ca poate fi decat daca vine Vadim la presedintie, ceea ce nu cred.

 21. Stely Says:

  Dora, mersi ! ptru tine am scris, si ptru citi vor mai intra si vor vrea sa discearna ..

 22. ActOfGod Says:

  Asa Stelo, pune reflectoarele pe tine astfel incat, din jocul de lumini si umbre, sa-ti arazi o imagine care ti se pare tie mai putin compromitatoare.
  Si ia spune, cumatra rosie, din neant te-a smuls si te-au facut secretar CJUTC? Tu mergeai linistita cu autobuzul si aia au blocat soseaua, au pus pistolul la tampla soferului si ti-au zis „Sa mergem. Tu esti Aleasa. Tu vei fi, incepand de azi, secretar CJUTC”. Iar pana atunci n-avusesei, nici tu nici familia ta, nicio tangenta. cu ei.
  Dupa cum spuneai, episod identic a fost trait si de var-tu. Ce coincidenta. Si cat de atrasi au fost comunistii de neamul tau, fara ca voi sa aveti in clin sau maneca cu ei.
  Bai ciuma rosie, tu ne sfidezi inteligenta.

  *******************
  avp reply: bey dle, daca te mai adresezi cu astfel de expresii specifice activistilor trogloditi, zbori si de-aci, ca si de la varu ce-l stii… Se pare ca cu porcii nu te poti purta decat ca porcarii, cum ar veni… Pricepi mata ? 👿

 23. AVP Says:

  @Stely, daca tu vei scrie pe blog cu gandul la ce vor zice copiii, sotul, verisorii, vecinii, cartierul, oraselul, regiunea, tzeara, continentul, mapamondul, sistemul solar, galaxia, metagalaxia si Atomu Primar atunci, aici, ar trebui sa stam permanent in WWar ca sa-ti curatim imaginea pe care RH, Aog sau alt marar ne-o vor face doar asa, spre a ne da cu sic, macar…

  Daca Base al nostrum s-ar fi uitat in gura celor care l-au injurat, insultat, calomniat, scuipat, pishat, kkt si alte intreprinderi d-astea, specifice boborului daco-romano-slavo-tziganizat, ar fi fost de mult lat, ba chiar inghetat si imbalsamat, iar tie nu ti-ar fi ramas decat sa-l votezi pe Geonelu sau Moliceanu cu cooru lat…

  Ori imi dovedesti ca esti, pe langa superisteatza din povesti, si bataioasa din Giulesti sau macar din Plescoii ialomitesti, ori faci ce vrei, bey, insa nu ma mai amenintza/ santaja ca la lasata secu-lui, draga mea… 👿

  Iar pe yorcii astia 2 (aog si rh), care-n loc sa aprecieze faptul ca-i las pe bash in conditiile in care thor ii baga-n vizuina mamilor lor, ii las – ca si pana acuma – sa se faca de risul tutulor… Pur si simplu credeam ca nu-i bagi in zeama, my darling, dar m-am inselat: nu esti atat de inteleapta pe cat am crezut io la un moment dat ! 💡

  Si cu asta, basta !

 24. dora Says:

  Actule.

  nici nu stii ce placere imi face sa cunosc un didacticist,ce se preocupa de pregatirea mea profesionala ,si da dovada de atata vigilenta „parinteasca,atragandu-mi atentia cand fac greseli gramaticale sau de exprimare.

  Nu-ti contest dreptul de a face pe cenzorul sau „sondorul”(in hiperspatz),dar ma indigneaza ironiile si colportarile de clisee la adresa unor persoane superioare ca Stely si AVP.Macar daca ai avea haz! Da’cel mai bine ar fi sa construiesti ceva,nu sa distrugi.

  ps.m-ai intrebat,e bine? Iar skype (nu skypi) era pentru a mentine scriitura prietenei mele.

 25. ActOfGod Says:

  Daca ti-as spune ca nu dau doi bani pe eforturile-ti de efemerida (tu portocalie, cealalta rosie-portocaliu), m-ai crede? 🙂

 26. PETITparis Says:

  Caragiale şi Nietzsche
  http://farfuridi.wordpress.com/2009/11/03/caragiale-si-nietzsche/

  CONCLUZIA:
  INTELECTUALII DEZGUSTATI & TINERIMEA VICIATA IL DORESC PE ADRIAN NASTASE LA CIRMA RUINEI = ,,ROMANIA VICIATA,,!!!

  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!
  ,,ROMANIA VICIATA,,!!!

 27. Radu Humor Says:

  Mi se pare nesimtit de mult sa tot acuzi peste tot pe cei care detin puterea in Presa, si sa te faci ca nu vezi pe cel care detine puterea absoluta in Stat .
  Pai daca un singur om are in mana sa :
  CSAT, DNA, Armata,Justitia- Procuratura, Servicii( SRI,SPP,SIE , STC,STE,etc.) Politie, Prefecturi, Consilii Judetene( paralelism de care-l doare-n cot), Primarii( 80%), Guvern, Institutiile de stat si toata administratia schimbata intr-o singura noapte( la fel ca doctrina ).
  Si asta doar in 5(cinci) ani
  Ce-a mai ramas ?
  Un mizilic (Parlamentul) pe care vrea sa si-l adauge la butoniera costumului de Pirat .
  Voi sunteti intregi la cap ?????!!!

  AVP
  Este o vorba:
  Spune-mi cu cine te insotesti( dizidentule), ca sa-ti spun cine esti 🙄
  Daca n-ar fi fost activista , ci vreo Doamna din inalta societate pe care cei ca voi vor s-o faca de tot disparuta, ai fi avut si tu de la cine invata ceva , dar asa… sunteti jalnici!
  Ai auzit de , „In pat cu dusmanul ” ?
  Asta-i titlul potrivit pentru idila vostra ideologica si amorul vostru cocosat 😆

 28. Stely Says:

  R.Humor,
  la cine te refereai …”frumosule „?
  ai fost prea subtil ca sa fii inteles..
  Blogul ala unde ai scris nu este al S.T.,ci al uneia care se…flatuleaza. La talentul ei, ai facut referire? @ Stely
  „Citeste ce i-am scris pe blog @Simonei Tache la postarea aia pe care ati adus-o voi pe aici in discutie si dupa aia….. da-ti drumul ”
  P.S.da-ti drumul ,tu,aici !..nu te sfii!..Doar ce, acum , AVP, v-a aparat dreptul la exprimare libera , fara inhibitie si alte fasoane, cum ar fi buna cuviinta etc. :mrgreen:

 29. Veracruz Says:

  Act of God, Loda, Radu Humor, – mai plecati dreac’ bey mutre hidoase, la Roxänica si Simonica; acolo aveti pregatit in fiecare zi, la orice orä doriti, un trog cu läturi sä mincati pe säturate. Lasati pe cei ce vor binele acestei tzäri si al lor, desigur,- sa respire un aer curat, nu , otrava ce o expirati voi, comunisti-securisti odiosi ce sunteti, cä nu mai scapä lumea de voi.
  Drecksäcke!!!

 30. Veracruz Says:

  Domnule Padina, buna seara, – aveti toatä stima si consideratiunea, pentru ceeace sunteti si faceti pentru tzärisoara asta!

 31. murfi Says:

  iar noi ne-am muta, cum am mai spus, la budapesta, cu firma cu tot; cum, de altfel, stabiliram din primavara; sintem tineri, vinjosi si vom construi capitalismul unguresc

  raminem in ue, aproape de rude si prieteni, da nu-i bagam bani in buzunar lui nastase

 32. AVP Says:

  Neamtule-tiganule, daca mi-ai spune cu cine tii tu, n-ar mai fi nicio problema, frate-miu… Asa, voi ramune pupurea cu ideea ca esti un kaghebist sadea… 💡

  Daca ma cunosti bine, stii ca n-am gresit, fugi dreaa…

 33. AVP Says:

  @veracruz – thank you !

 34. AVP Says:

  @ My Stely – stiu ca vectoru-mi creator nu va mai intalni timp de secole, poate, o alta fanitza cu circumvolutiunile atat de evoluate… 💡 Si tontusi, ideea de libertate e mai mare decat orisice personalitate, aloo… Asa dupa cum am spus-o chiar io

 35. dora Says:

  Actule,

  subtire de tot ce ai reusit sa scoti din impetuasa-ti inteligenta -naiba stie daca e de dreapta sau de stanga –

 36. Stely Says:

  Ce faceti, mai ? Nu mai spuneti nimic?
  Bun,am hotarit ! ..Cred ca m-am speriat de niste paiate ptru ciori , puse la bostanaria lui Geoana ,de la Dabuleni 😳
  Acum ca au plecat ,hai sa vedem :cum ar putea sa cistige Geoana,maestre ? Ai ales sa pui postarea asta ,ptru ca chiar ai crezut in aceasta posibilitate ? Cit la suta crezi ca i-ai putea acorda ? Uite,eu ii acord 1% .
  Spuneti si voi o cifra..Hai sa deschidem o „bursa” de pariuri .

 37. murfi Says:

  stely
  nu crede; da face boscoane pt orice eventualitate 🙂

 38. Veracruz Says:

  Buna seara, nochmal( din nou)

  Geonel, ar putea cistiga, numai prin aportul masiv al sefilor lui, bunicutza KGB-ista si mister Evanghelistul, prin manipulare si mite electorale, – sunt maiestri desävirsiti pe acest teren. Brrrrr !!- mä apuca frigul, numai la gindul unei eventualitäti….

 39. Stely Says:

  P.S.AVP ..Cind m-am apucat sa scriu ,era cam liniste p’aci..Eu credeam ca-mi revine tot mie sarcina sa sparg ghiata 🙄
  P.S. Citisem deja.. Ai scris frumos si purul adevar . Dar,idealist ca un „poesel” 😳
  M-am uitat la data ..Cit a trecut de atunci? si pe cite forumuri ai fost banat si chiar alungat?..Iar tu ai folosit cuvinte care in stil pamfletar le-ai pus lor caracterul infect in lumina.. Asadar ,libertatea ta a fost limitata, din cind in cind si in hyperspatziu.. Dar ,sa nu miniem pe Dzeu ..
  Tu esti in masura sa judeci, cit si ce ai cistigat..

 40. dora Says:

  Avp,

  iarta-ma,da’io sunt mai dintr-o bucata.Reactionesz prompt dupa cum imi dicteaza inima-si care de obicei nu ma inseala -Apreciziez cand mi se pare ca este conform cu principiile mele,si critic cand consider ca este contrar viziunii mele.Eu nu fac analize si critica literara pt.ca nu ma pricep,dar sunt capabila sa discern valoarea de nonvaloare,din acest motiv sunt alaturi de tine.In privinta optiunii politice……am ramas consecventa ….desi,tu,la un moment dat ma considerai inregimentata si prea portocalie ca sa sesisez nuantele.Iti spun transant:in momente decisive devin lupoaica si ma lupt pt.ideile mele….si ma bucur ca ,in aceasta privinta am reusit sa ne intersectam.De asta sunt alaturi de tine.Si te rog sa nu mai fii ambiguu ,sa mergi cu hotarare inainte,sa-ti pastrezi spiritul reformist si anticomunist din perioada „Apelului” ,fara amendamente sau compromisuri de conjunctura. 🙂

  Scriitura ta este exceptionala,mobilizatoare si deosebit de placuta.Nu stiu cine te poate contrazice cu argumente pertinente,fara a cadea in derizoriu 🙂 .Analiza din aceasta postare ar trebui sa puna pe ganduri numerosi contestatari,care nu pot sa faca altceva decat sa jigneasca si sa profereze injurii.

 41. Stely Says:

  murfi , bun venit si aici ,ptru ca pe M.Thor te-am mai intilnit . ce-s alea „boscoane”? si ce „sa nu cred” ?
  Veracruz,
  bun venit si tie !Tu esti chiar nou ..Nu stiu sa te mai fi intilnit si in alta parte..
  Esti de-al nostru , dupa cum vad .Te-a apucat si pe tine frigul, ca si pe mine ” fiorii reci” ..
  Dar ,n-ai spus :cit la suta ii acorzi lui Geonelu?
  Doricica,
  lasa-l naibii in plata Domnului ! Daca ar fi sa-i corectam noi greselile de exprimare si aberatiile in gindirea” stilcit-ai” 😀 ar insemna sa stam ore in sir, ca sa i le aratam..

 42. Stely Says:

  Bravo Dora ! Am o tovarasa de „suferinta „..Acum sa vezi ce spume la gura ‘or sa faca Actu,Radu si tziganu !
  Bine-ai revenit in clubul fanitzelor avepiste ! Nu mai sunt singura! :oops :
  Ehee ! Ce dor imi e de tatonul.aa ,dar si de Lumi,Fini ,maria,Despina etc..!

 43. dora Says:

  Actu si Radu,

  l-ai auzit pe liderul liberal crinu’?

  Vrea impozite si taxe mai mici.Perfect!Da’ in momentul in care cabinetul lui Bocut a redus aceste taxe -cu aprx.cu 70 – voi cum ati reactionat? Jos guvernul! Si ati si initiat procedura de demitere a guvernului.

  Acum vreti scaderea cotei de impozitare de 16% pe care ati sustinut-o in 2004?

  Crinuletu’ vrea scaderea TVA de 10-12%?

  Toate bune si frumoase,dar voi chiar nu tineti seama de noua conjuctura economica data de criza mondiala?Dupa ce guvernul liberal(cu pedelistii exclusi)a impartit bugetul consiliilor judetene intre ai lor si ai pesedeilor,acum vor …ce?….sa reduca din buget.De acord.Si eu sunt de parere ca ,structurile locale au inghitit banii irational.Dar au facut-o in interesul primarilor si pres.de judet f.bine aranjati de vechea guvernare.Nu pot sa trec cu vederea modul ilegal de felul cum au reusit PSD si PNl sa-si adjudece deputatii in parlament,reprezentantii nostri ce formeaza ,azi ,coalitia antinationala.Daca doriti va pot da si datele respective prin care liberalii au patruns in parlament de pe locurile 2-3 ,inlaturandu-i pe cei care au castigat in colegiile lor.O rusine cat casa!

 44. neamtu tiganu Says:

  AVP Says:

  03/11/2009 at 21:03
  Neamtule-tiganule, daca mi-ai spune cu cine tii tu, n-ar mai fi nicio problema,
  –––––-
  Viorele io tin cu riu, ramu mi-e preten si cu tine si cu voi si cu Dunarea Albastra si Carpatii, Marea Neagra, livezile de pruni si tuica blonda in butoi de dud si cu mierlele si cu ciocirliile, si cu …

 45. neamtu tiganu Says:

  Draga Dora te rog sa nu te superi da iesti tare proasta, tare proasta. Nepermis de proasta.

  Acum sa analizam: si-n Germania se vorbeste de reducerea impozitelor, se spera ca prin reducerea impozitelor sa se impulsioneze economia si deci in final sa creasca bugetu. Impozite mari duc la falimentarea firmelor si la sperierea investitoriilor straini.

  Daca ai avea ceva minte-n cap nu ai argumenta cu ce bani au cheltuit unii sau altii, oricum nu mai conteaza, banii s-au dus, daca au fost furati trebuie sa actioneze justitia. Important e ce e de facut de acum in colo. Desigur un referendum e o chestie minunata, da nu stiu zau daca asta asugura mincarica de miine si incalzirea de la iarna.

 46. dora Says:

  Stely,

  eu apar la momentul oportun.Sunt in stare sa-i dezmembrez si pe cei mai acizi detractori.Important ramane, sa ne mentinem in marja corectutidinii si aspiratiilor noastre morale,care nu pot fi cotracarate,fara o divagaratie de la spiritul bunului simt si al dorintei publicului larg.

 47. Veracruz Says:

  Stely, – sunt o „ea „- multumesc de bun venit 1

 48. murfi Says:

  stely
  mersi de vorbele bune

  ziceam ca nu crede ca iese geoana;
  boscoanele sint un soi de descintece; cind eram mici si voiam sa iasa ceva, ziceam ca iese contrariul si asa „ajutam” sa nu se intimple asa ceva;
  acu daca grozavia cu „iese geoana” a fost zisa cu voce tare, vezi bine ca va iesi pe dos; pai nu? 🙂

 49. murfi Says:

  salut dora
  pt tabloul complet adauga si ca nu trebe dat nici un om afara de la stat; ba chiar sa se faca niscai angajari pe unde sint lipsuri; si sa nu scada salariile, ba chiar sa creasca nitel, pe unde se poate 🙂

 50. dora Says:

  tigane,

  oi fi eu proasta,da; tu esti de-a-dretul imbecil.Voi faceti mereu paralelisme cu tarile evoluate ale Europei.

  Tampitule! nu realizezi nici un momente ca noi avem de recuparat 20 de ani de guvernare pesedista si sustinuta de nomenclaturisti,indifegent ca sunt liberali,peremisti sau udemeristi?Uita-te cine a devalizat bogatiile cele mai valoroase ale tarii:paduri,petrol,gaze,energie electrica,carbune,aur,minereuri neferoase.Si cred ca am omis si altele.

 51. maria Says:

  Buna seara!

  Genul asta de atacuri au ca scop intimidarea , satisfacerea unor necesitati fiziologice sau este ura in stare bruta impotriva lui Basescu ? De unde si pana unde sustinatorii lui TB trebuie sa fie cernuti prin sita calitatii umane si sa aiba IQ-ul peste 200 ? Si cine sunt de fapt judecatorii ?
  Sa inteleg ca pesedistii si penelistii sunt votati numai de oameni alesi pe spranceana inteligentei ?

 52. murfi Says:

  neamtu tiganu
  germania are bani muuult mai multi decit ne-a lasat noua tariceanu, asa ca are o marja mai mare in care se poate misca; la o scadere drastica a impozitului intii vine o cadere a bugetului, banii in plus vin dupa o vreme buna

  noi imprumutam miliarde doar ca sa tinem cursul; nu putem risca o cadere a bugetului
  noi nu putem da afara oameni de la stat, nu putem da zile libere; bugetul necesar nu are cum sa scada

 53. AVP Says:

  Chiar ma bucur mult ca avp-blogs au drept cariatida Fetele… Ele sunt cariatida Universului, bey…

  Nimic n-ar exista fara Ele, in primul rand…

 54. dora Says:

  murfi,te salut! Suntem cunostinte vechi de la nora.

  absolut de acord: bugetarii trebuie conservati….ca sunt fii,fiice,nepoti,cumnati si clientela politica.

  De asta a fost trantit cabinetul Bocut(iarta-ma ca,am o slabiciune pt.concetatenul meu clujean).Singurul premier onest ,pe care nu l-au putut cu „dalmatiene”cum l-ar fi dorit.

 55. neamtu tiganu Says:

  Dora,
  1. io sunt f. inteligent, poa sa-ti confirme si Viorel.
  2. Io nu am cetatenie romana si deci nu votez.
  3. daca vreti ca Romania sa se apropie cit de cit de tarile dezvoltate trebe facut ceva in domeniu economic, asta-i baza. Reducerea parlamentului ie o frectie la picior de lemn.

  4. Ce ar trebui facut economic? In primu rind instrumentu de baza al statului ie politica impozitului. Asta trebe discutat si comparate diferitele propuneri ale partidelor si ale candidatilor.

  5 Stiu ca nu pricepi absolut nimic da io-mi fac datoria de fost cetatean al Romaniei sa va deschid cit de cit ochii!

 56. AVP Says:

  A propos, Dora… De dragul tau si nu numai o voi trece pe O’Nora, din nou, in my blog roll, in mod cu totul si cu totul exceptional… Mai ales fiindca m-a rugat paduraru… 😉

 57. Stely Says:

  Vera..cruz ; scuze ,n-am fost atenta.
  Ma bucur ca esti o ea 😉
  murfi;pai da ! sa dea Domnul sa ti se adevereasca „descintecul” 😀
  Dora, tinem aproape 🙄

 58. neamtu tiganu Says:

  murfi vad ca-ncet, incet incepi sa gindesti, esti pe drumu bun!

  1. Masurile incepute de Boc au fost exact ce trebuia facut, reducerea bugetarilor, fara indoiala.

  2. Imprumuturile trebuie sa mearga pe investitii, investitiile inseamna formarea unor locuri de munca, muncitori care platesc impozite, investitiile duc la cresterea productivitatii s.a.md.

  Cu poietei ca Viorel si proaste ca Dora nu se poa discuta logic.

 59. murfi Says:

  neamtu tiganu
  repet: statul nu isi poate reduce veniturile acum
  statul trebuie sa-si reduca intii cheltuielile

  statul ajuta economia acum tinind cursul; si pentru asta se imprumuta
  dupa ce va putea da afara bugetari, dupa ce va putea da libere, dupa ce va putea face restructurare se poate discuta si ce zici tu; pina atunci nu ne lasa matematica

 60. AVP Says:

  @tzighi, ai vrut sa spui „cu aiuriti ca V si idealiste ca D nu se poate discuta deloc”, n-asa…? Hai, fii cuminte, bagabontzel… 😉

 61. murfi Says:

  neamtu tiganu
  daca iei pe toata lumea la misto incheiem discutia
  cred ca ne putem limita la argumente

 62. maria Says:

  Pana una alta a mai aparut o falsa tema de campanie: gripa porcina .Vorba lui Cercel , numai Dumnezeu stie ce efect o sa aiba la urne.

 63. dora Says:

  viorele,
  daca accepti cariatidele,trebuie sa accepti „absconsu”pentru tine,ceeace n-ar fi chiar corect.Fara Zeus nu exista nici Hera,fara Apolo nici Diana,fatra Euterpe……

 64. neamtu tiganu Says:

  murfi, matematica ne-nvata ca banii imprumutati acum si bagati in marea groapa a bugetului vor trebui sa fie platiti inapoi cu dobinda virf si indesat. Deci prin urmare probabilitatea de reviriment economic scade drastic.

  Evident ca statu trebe sa economiseasca, am spus-o, reducerea bugetarilor, reducerea cheltuielilor militare, reducerea cheltuielilor cu mofturi, concerte in aer liber, pancarde, afise, incasarea la zi a impozitelor si, si, si

  P.S Viorele daca tie-ti place mai mult termenu de idealist decit cel de proasta facem cum vrei tu!

 65. Stely Says:

  maria,salut !
  ai dreptate ..Chiar ma gindeam si eu cind ma pusera astia la zid, ca am fost cindva ,demult, activista utecista. La un moment dat ma si vedeam o viitoare candidata la presedintie,sau mai mult ,la un premiu Nobel ptru Pace ,ca si Maica Tereza..
  Hai ca acum chiar ma oftic ,ca am putut sa le dau atita importanta..
  Bine ,m-am linistit ..hai,noapte buna !

 66. AVP Says:

  Tzighi, daca-mi promiti ca vei scoate cuvintele urate din vocabularu tau, te bag si pe tine, in mod exceptionl, in my blog roll… Nu de alta, dar esti cel mei vechi pretin din hyperspatz, aloo, si n-as vrea sa ma faci de ris… lol

  ps. Rog fetele, in caz ca tzighi nu se potoleste, sa-l ia asa cum e… Asta e situatia, natia si tratatia… 😳

  lol

 67. murfi Says:

  daca nu lua imprumut de la fmi nu putea tine cursul; ajungea la 5 sau peste; noi importam mult; ar fi sarit preturile
  imprumutul de la fmi e cu dobinda cea mai mica posibila; da, trebe sa-i platim, dar peste citiva ani; daca nu-i luam, trebuia sa-i platim acum din diferenta de curs

  reducerile pina una alta nu stim daca sint constitutionale in romania 🙂

 68. AVP Says:

  @My Stely… ? 🙄 😳 Nu stiu cum sa interpretez mesaju tau, pe bune… Sper ca e de bine… 🙂

 69. neamtu tiganu Says:

  Viorele sunt prea batrin sa ma mai schimb, si de altfel io nu folosesc niciodata cuvinte urite, muierile astea ale tale sunt cam blonde, trebe sa te ocupi zdravan de ele sa le educi.

  Merci de oferta da blogu meu ie doar o joaca nu am intentii mari cu iel.

 70. Stely Says:

  p.s. Asta cu gripa porcina ,chiar ar putea sa fie o manipulare groaznica si poate chiar fatala ptru alegeri..Este deajuns sa inceapa panica si sa se declanseze o alarma de pandemie ca in Ucraina.. Chiar mi-e teama 😯

 71. AVP Says:

  @Maria (#63), gripa porcina nu e o noua tema de campanie, ci o diversiune… Sper ca nu e lansata din Oranjerie, dreq… 😳

  @Stely, am scris mess-ul inainte de a-l vedea pe al tau…

 72. dora Says:

  tigane,

  esti prost,imbecil sau nu ,Domnul vede!

  Nici daca esti cetatean roman sau,nu,nu se stie.

  Proasta de mine ,am fost si sunt o fana a clujeanului meu Bocut,singurul premier onest care a vrut o relansare a economiei Romaniei.

  Daca nu stii,a venit primar la Cluj dupa o izolare groaznica a lui Funar ,care a speriat toti investitorii.Sub Bocut am redevenit europeni.Daca ma poti contrazice,te rog s-o faci.Dar sa nu ma faci proasta ca,eu te fac imbecil incurabil.

 73. neamtu tiganu Says:

  mmha Murfi, imi place de tine ca-nveti repede, pai de ce mha Murfi importa Romania, de ex. grine?

  Sa-ti spun io? Ca ramine pamintu nelucrat. Ce trebe sa faca statu? Nu nu trebe sa dea Boc cu coasa si sa tunda preesdintele nea alecu oaia si berbecu, ci trebe marite enorm impozitele pe pamintu nelucrat. Ce se va-ntimpla? Cei care nu lucreaza pamintu vor trebui sa-l vinda ieftin, il cumpara ala care are chef sa-l lucreze si ala plateste impozit pa venit si.. si.. pricepi?

 74. dora Says:

  AVP,

  esti un gentelmen!

  nora este o persoana deosebita si sunt sigura ca te vei convinge de asta.Mai echilibrata,dar fina analista a fenomenului politic.Sa nu amintesc de sensibilitatea ei ca scriitoare si unde nu se poate sa nu va „imbratisati” 😆

 75. neamtu tiganu Says:

  Dora imi pare rau da te afunzi tot mai adinc, nu ai nici cea mai mica farima de logica, nu are nici o importanta ce a facut Boc la Cluj, nu conteaza daca a fost premiant sau a tras-o pa Maria Tereza.

  Conteaza ce a facut ca prim. Iti repet masurile cu reducerea bugetarilor au fost bune, da a dat cu batu-n balta cind si-a pus ambitia sa-l dea jos pa ministru ala si si-a taiat craca de sub picioare fiind in imposibilitatea sa continuie reformele.

 76. AVP Says:

  @Dora, ok.

  @Tzighi, ministru ala trebuia dat jos ca sa poata castiga presedintele reformator, fara de care nicio reforma n-ar avea spor… 😳

  A propo, aloo…: a nu se uita ca sunt auctoru egpresiei presedintele reformator dupa presedintele jucator… 💡

 77. murfi Says:

  acu ti-ai gasit sa faci terapie de soc pe tarani…
  ii ucizi si pe aia citiva care mai is 🙂
  is de acord altfel; acolo trebe lucrat (as adauga si turismul daca nu sari la mine)

  singura problema e ca astea nu se pot intimpla peste noapte; avem o situatie si in asta tre sa ne descurcam; salarii si pensii trebuie date ‘azi’, iar daca e sa cumpere ‘azi’ ceva cu ele, trebuie tinut cursul rezonabil, pentru ca ‘azi’ se importa 70% (cred) din mincare

  daca trec legile lui boc (alea de la CC), ma astept la anul, pe masura ce reduce bugetarii, sa se apuce serios de agricultura (si turism, na)

 78. neamtu tiganu Says:

  Viorele, te poti juca cu cuvintele cum vrei tu reformator, jucator, transformator, chior..

  Mufti, hai ca ma duc la culcare, doar o vorba, insamintarile se fac in toamna si araturile adinci. Taranu care nu-si munceste pamintu nu-i taran..

 79. neamtu tiganu Says:

  P.S Turismu romanesc n-are potential… de abia cind vor fi ceva autostrzi, aeropoarte, trenuri de mare viteza, poate se misca ceva.

 80. Stely Says:

  AVP; mi-am permis si eu un mic exercitiu de imaginatie 😯
  Pai,cum naibii vazura astia intr-o biata pensionara, „ciuma rosie”, cit si alte invinuiri ,care mai de care mai hazlii? 😀 Ia uite : ” Si ia spune, cumatra rosie, din neant te-a smuls si te-au facut secretar CJUTC? Tu mergeai linistita cu autobuzul si aia au blocat soseaua, au pus pistolul la tampla soferului si ti-au zis “Sa mergem. Tu esti Aleasa. Tu vei fi, incepand de azi, secretar CJUTC”. Iar pana atunci n-avusesei, nici tu nici familia ta, nicio tangenta. cu ei.?”
  Pasajul asta e de coma :I l-am citit si sotului meu.. El ride mai putin,dar de data asta l-am binedispus..
  Alaltaieri imi reprosa ca am ajutat la cooperativizare . Cum naibii, ca eram in clasa a VIa !? Imi stie el familia ?
  Habar n-are ce vorbeste ..Vorba Luminitei :medicamenteeee !

 81. murfi Says:

  tot o vorba mai aveam si io 🙂
  la anu din vara as da facilitati fiscale pt fabricute de procesare facute la tara

 82. murfi Says:

  dora
  nu pune la suflet vorbele aspre de pe net;
  oamenii se exprima din ce stiu io ce motiv mai liber decit fata in fata, da sint tot aia;
  asta e, noi sa fim sanatosi 🙂

 83. Stely Says:

  „Sper ca nu e lansata din Oranjerie, dreq”
  Cam ce te-ar face sa te gindesti la ei si nu la ceilalti ? Eu la astia m-am gindit..
  ” A propo, aloo…: a nu se uita ca sunt auctoru egpresiei presedintele reformator dupa presedintele jucator…” …. mai pune una : presedinte „remodernizator ”

  psst! pe neamtzu „tzighi” l-a imblinzit @murfi ,nu crezi? a fost binisor fata de alte dati.. mi-a placut si Dora ..nu s-a lasat intimidata.Bravo,Dora !

 84. Stely Says:

  marfi ,felicitari !L-ai facut pe” tzighi” sa-si arate alta fatza.. Sa mai vii p’aci ..

 85. dora Says:

  Ba da tigane!Conteaza ce policician a fost Bocut.

  De ce te ofuschezi….ca,l-a demis pe incompetentul de Nica?

  De jignirile pe care mi le-ai adus ce sa zic?De unde si pana unde ma faci tu proasta?Alta argumentatie ,nu ai?Jigodiile nu au!Si tu faci parte din aceasta categorie.Sa stii ca, de obicei eu nu jignesc,sunt receptata ca o persoana foarte echilibrata si de bun simt.Din acest motiv nu reactionez la atacuri suburbane,de data aceasta ma ma pot abtine sa te trimit la dracu;.

 86. Stely Says:

  v-ati dus la culcare ,fara sa ziceti „somn usor ” ? 😳 Bineee .. va zic eu, ca sunt ca o mamica ,mai batrinica.. Noapte buna ,asadar !

 87. neamtu tiganu Says:

  ma Doro ti-am argumentat da ma dor buricile destelor si tu tot nu pricepi, tu-i dai zor cu lozinci si cu Bocutu, pai vezi draga cit de proasta iesti?

  P.S ma doare-n pix ca l-a dat pa Nica jos, prostia lui a fost ca si-a tras presu de sub picioare si nu a mai putut continua reformele. Ce draq e asa de greu de priceput? Doamne esti un monument.. mai rar asa ceva!

 88. dora Says:

  murfi,

  ce sa zic?Lupii urla….si caravana trece? Le-am combinat din adins

  Kakanarii si galbejitii sunt derutati!

  Loviturile lor sunt date in „vid”,or,altfel spus, se reintorc ca bumerangul.Mie tare imi place tare mult aceasta axioma.Si cred in ea! 🙂

 89. dora Says:

  Tigsane,

  ba tu esti de o munumantala prostie!

  Se vede traba ca n-ai priceput nimic din cele petrecute in ultimele luni.Habar nu ai de interesele oculte ale unor grupari din sfera politicului.Intai sa te informezi si pe urma discutam.Altfel, te consider un manipulator jegos si un bolsevic deghizat.

 90. AVP Says:

  Tzighi, Dora numai „proasta”, cum zici tu, nu e… Are un iq mult preste medie, in calitatea-i de sahist de performanta, nene…

  Hai, schimba-ti dreaq vbele, ca rid de tine si „muierile”… lol

  Noapte buna, my friends… Urmatorul meu editorial – de diseara – se va intitula „Presedintele reformator dupa presedintele jucator”…

  Paa

 91. dora Says:

  Viorele,

  tziganu nu este un partener de dialog.Face parte din tagma celor mai jegosi postatori si nu trebuie sa-ti faci procese de constiinta pentru a-l pune la punct.

 92. dora Says:

  Avp,

  multumiri pentru pozitia ta transanta.Uita-te si tu,cu cine avem de a face.Mi-e lehamite!

 93. dora Says:

  Stely,Avp,murfi,

  noapte buna si somn usor cu ingeri protectori! 😆 😆

 94. orangeskorpion Says:

  oh, my god, ce am putut citi aici…

  dezgustator de-a dreptul……..

  din 94 de postari nu stiu daca 1-2 au abordat tema lui AVP…

  mari diversionisti de 2 bani bintuie pe aici.
  sub protectia anonimatului isi arunca dejectiile pe un blog…jignind non stop, insultind…

  votati-l, bre, pe geolgau sau pe finul lui iliescu aka crin, cine nu va lasa?
  dar nu mai murdariti pe unde treceti!!!!

  Si piratul va cistiga !!!

 95. agaX Says:

  dora, doamna profesoara, fa ceva cu, virgulele alea, ca, ne maninca gaia daca, incepem toti sa, scriem ca, theo. Macar, theo traieste din arbeit , nu ca, noi, din munca. Ceea ce, nu-i o, scuza, dar e o pata inca, si mai mare pe obrazul nostru,.

 96. theo Says:

  LA MULTI ANI!

  DLE. presedinte Traian Bäsescu.

 97. Stely Says:

  „dora, doamna profesoara, fa ceva cu, virgulele alea, ca, ne maninca gaia daca, incepem toti sa, scriem ca, theo. Macar, theo traieste din arbeit , nu ca, noi, din munca. Ceea ce, nu-i o, scuza, dar e o pata inca, si mai mare pe obrazul nostru,.”
  agaX,
  Inteleg ca prin excesul de virgule din postarea ta de la#96 ,vrei sa scoti in evidenta lipsa lor din postarile lui Dora ?..Nu am stat sa-i citesc toate postarile ,dar chiar daca sunt omise ,sau puse citeodata unde nu trebuie,nu cred ca ar influienta prea mult esenta celor scrise..
  Eu m-am invatat sa citesc asa cum trebuie ,punind din start virgulele, tocmai ca il inteleg ,si pe cel care scrie textul si textul in sine.. Important este ca scrie totdeauna la topic si isi exprima opiniile cu curaj si decenta..
  In schimb ,tu ,aog,R.Humor si alti citiva sacaitori de pe acest blog ,nu .
  Va pierdeti vremea deturnind discutia de la tema ..Cred ca e timpul sa demonstrati ca aveti ceva interesant de spus..Uite ,@neamtzu tziganu a inceput sa-si dea drumul la idei ..
  Apreciez asta, cu toate ca nu sunt de acord cu impolitetea si tonul adeseori jignitor..
  Scopul acestui blog este schimbul de opinii,exprimat decent si pertinent.Sigur ca decenta poate sa existe si in scrierea corecta dpdv gramatical. Fiecare postator ,te asigur ,are grija din respect ptru cititori sa scrie cit mai corect ,dar ce ne facem cu acei „lupi moralisti” care vin numai sa deturneze sensul discutiei ?
  Astept ,asadar, o contributie la tema data ,la care s-a muncit indeajuns ,cit sa merite a fi onorata ..
  P.S. Si,da..Ma simt si eu cu „musca pe caciula” ,desi am grija sa nu stea prea des acolo 😳

 98. Stely Says:

  Desi este trecut de 12 fix, vad ca nu se simte ,nici macar pauza de prinz..
  Asteptam postarea noua ,cea cu Presedintele, nu numai jucator ,dar si RR (reformator si remodernizator RO ..)

 99. murfi Says:

  100 😀 😀 😀

 100. AVP Says:

  Buna Ziua, dar pauza aproape s-a incheiat… 😳

  Abia de mai pot sa-i urez presedintelui – la aniversara – un sincer LA MULTI ANI si succesuri depline la apropiatele alegeri ! 🙂

  Articolul despre presedintele remodernizator dupa presedintele jucator – diseara dupa ora 22,oo, asa cum ii sta bine oricarui editorial serios… 😉

 101. Stely Says:

  Asa,acum prind si suta , nestingherita de nimenea 🙄
  Aveam ceva totusi de spus : daca postarea pregatita ptru diseara este gata ,s-ar cuveni tiparita ,mai devreme..Nu stiu daca ai avut in intetie ca ar putea fi o mica dedicatie de ziua lui,dar n-ar fi rau ,daca-ar fi 😀
  Merg pe „Trilu-lilu”poate gasesc ceva ,dar imi e teama ca mi-am epuizat cautarile, si altceva mai bun ca atunci :oops : nu am gasit ..asa ca poate gasiti voi ,sau tu maestre ..

 102. Stely Says:

  murfi,
  mi-ai sterpelit suta ! .Tz,tz..nu m-am grabit..
  Am avut in intentie sa scriu putin si m-am luat cu vorba..

 103. PETITparis Says:

  cu riscul ca am sa-l ENERVEZ pe prietenul meu AVP am sa postez pe acest blog o mica analiza a TINARULUI bleen (just de data asta)

  Bleen

  ,,Miza nu e Băsescu. Miza e controlul asupra resurselor şi imunitatea în faţa justiţiei. Miza e controlul total. Acum controlează media, sindicatele, ong-urile, trei partide mari (PNL, PSD, UDMR), cîteva sute de parlamentari, parte din justiţie şi alte structuri statale. Miza e raţia de gaz a lui Patriciu. Vor să scape de faliment şi puşcărie. Ei nu supravieţuiesc decît cu tunuri date statului. Ăsta e motivul pentru care acum au pus totul în joc: media, institute de sondare, reţele de informaţii (actuali şi foşti ofiţeri), sindicate, ong-uri, ultimele resurse financiare, întregul sistem. E prima oară cînd sistemul practică războiul total, cînd îşi foloseşte absolut toate resursele. Şi toţi trepăduşii împuţiţi (mă refer la 90% dintre jurnalişti, în primul rînd) ştiu că ratele lor la bancă depind în mod direct de cîştigarea puterii politice de către stăpînii lor. Sute de jurnalişti vor intra în insolvenţă dacă Felix, Patriciu şi SOV nu vor recîştiga total puterea politică şi accesul la resurse, acces care să le dea posibilitatea să se redreseze financiar. Iar dacă vreun muist cu pretenţii de intelectual cu rafinamentul fătat ad-hoc din disperare crede că ne impresionează, se înşală. Hai că m-am enervat şi m-am săturat de bulangii care, de disperare că nu-şi pot plăti ratele de 800 sau 1000 de euro, îşi flutură în piaţa publică papioanele cu delicateţea şi detaşarea unei curve rămase fără tirişti.,,

 104. Stely Says:

  http://www.trilulilu.ro/Audigy/005dbec47c976a
  Am gasit ceva ,dar sa vedem ,
  daca se deschide .
  Multi ani, se va dea Dzeu ,D-le Presedinte !
  Iar noua, bucuria de a ne fi din nou Presedinte : Jucator si Reformator ,dar si sanatos ,puternic si voios .

 105. theo Says:

  am väzut mai devreme in parlament, un tanär obraznic, arogant, cu zeflemeaua proletarului comunist.

  ilici poate sä fie mandru de crinolin.

  nu are nimic cu liberalismul.

  un chiulangiu , drogat de putere a la CHE.jalnic cat de ticälos este

  acest parlament.

  jos cu parlamentul ticälosilor.

 106. PETITparis Says:

  brabul SI CURAJOSUL nostru CROITORU in PARLAMENTUL RPMANIEI le spune asta parlamentarilor IDIOTI si iresponsabili:

  Pelerinii” de Lucian Blaga.

  „Pelerini prin Indii sunt.
  Ei trec rauri, codri, munte,
  si se fac ei insisi punte,
  cand o tin spre locul sfant.

  Se aduna norii, marea,
  ca sa-i vada cum masoara,
  rand pe rand, a mia oara,
  chiar cu trupul – calea, zarea.

  Pelerini prin vai, prin mit,
  La Banares, la Madura,
  isi intind in praf faptura.

  Gandul lor e dovedit.
  Omul nu-i decat masura
  unui drum de implinit.”

 107. PETITparis Says:

  scuze
  BRAVUL

 108. Stely Says:

  Guvernul „Croitorasului cel Vitez „a picat in parlament.Presedintele T.Basescu a primit vestea la Teleorman in timpul discursului de campanie..”Parca nu-mi vine sa multumesc parlamentului ptru cadoul primit,dar nu-i nimic.Ii asigur pe romani ca vor avea un guvern care sa fie numai al lor..Nu va fi nici al lui Vintu,nici al lui Voiculescu,Iliescu sau Hrebenciuc.Il respect pe primarul Johannis,dar el este pacalit de acestia ..”..

 109. theo Says:

  nu
  NU!!!!!!!!!!!

  JOHANNIS:

  un adevärat neamt, nu primeste oferta coalitiei ticälosite.RUSINE LUI.

 110. ActOfGod Says:

  He he he… (hahait basescian)

  Tot ceea ce va asigurati unii pe ceilalti, intre voi, ca nu se va intampla, se intampla. Se va intampla si ultima, fiti fara grija. 🙂

  Nu v-a mai iesit o predictie de la „Blaga o sa iasa primar din primul tur”. Da’ voi perseverati. 🙂

 111. Stely Says:

  Indivizii din gasca „254” au mai venit cu o gaselnita ,in contrapartida votului contra guvernului Croitoru.Au facut o declaratie prin care abiliteaza guvernul interimar Boc ,sa vina cu bugetul in parlament , in vederea votarii lui pina la 31 decembrie..
  Adica, „Maria sa Parlamentul”, da voie guvernului interimar sa incalce Constitutia cit si regulamentul de functionare al guvernului..Asta adauga inca o dovada a imbecilismului de care da dovada gasca „322 „,putin diminuata.Nu-i nimic ,T.Basescu isi va respecta atributiile constitutionale ,si va veni cu o alta nominalizare.
  Acum am aflat si misterul demisiei lui Strainu Cercel din fctia de secretar de stat din MS in plina criza a virusului nou .
  Este tot mina mesterilor sforari din PSD..Dupa ce acesta a lansat informatii precum ca cifra previzibila de 20.000 de decese in cazul unei pandemii severe „este un mizilic”, si-a dat imediat demisia ..A vrut sa dea impresia ca i s-a cerut demisia, ptru ca a fost ,vezi doamne ,sincer si a informat populatia,iar pe de alta ,sa-l lase pe Videanu cu „fundu’n balta” fara sprijinul unui specialist in epidemiologie..
  P.S.CC a dat aviz pozitiv salarizarii unice..

 112. Stely Says:

  Ai aparut paiata ? Degeaba ,nici macar de asta nu esti bun ..Bostanaria lui Geoana (PSD)va fi distrusa in curind..

 113. ActOfGod Says:

  Sigur c-am aparut, stacojio. Iti era dor de mine? Iti pare rau ca nu sunt in tara, sa ma poti trimite la canal, activisto? 🙂

 114. orangeskorpion Says:

  buna seara, oameni buni,
  ma adresez celor buni….

  avp, vad ca nu prea poti sa scapi de laturi…
  c’est la vie aici in Ro, mai trist este ca vin stropi de dejectii si de dincolo de granita…

  take care!

 115. ActOfGod Says:

  Ce mi-au placut mie, de mic, oamenii fara idei dar plini de credintaaa… In orice.
  Bai „credinciosilor”, bai „crede si nu cerceta”, din voi era compusa masa amorfa si acefala care striga la piciorul rugului, extaziata ca „vrajitoarea” era arsa.
  C-asa le spunea lor un „leader spiritual”…

 116. PETITparis Says:

 117. Stely Says:

  Salut,oranges !
  Nu-i nimic .Pe AVP cit si pe altii, nu-i ating dejectiile venite de la simple paiate ..
  Deocamdata parlamentarii 253 si-au dat masura imbecilitatii..Croitoru a tinut un discurs impecabil si de un extraordinar bun simt..Poezia scrisa de PETIT a fost recitata de el (o strofa)in fata unor imbecili nesimtiti care faceau orice in sala de sedinta,numai sa-l asculte ,nu..

 118. ActOfGod Says:

  Bai, stacojio, tu esti sigura ca ai trecut macar pe la 100m de vreo scoala?
  Poezia aia e scrisa de Blaga. Nu Vasile, stacojio, ci Lucian.
  Si zi asa, „scrisa de Petit”? 😀

 119. Stely Says:

  Mars d’aci ,clantzaule !.Nu-ti mai da aere de mare erudit!.Esti o paiata neocomunista ,bolnav de ura ,s’atit.Mergi pe blogul R.Iordache ,ca acolo ai sa-ti intilnesti perechea .

 120. Loda Says:

  Stely:
  Da, dar ai vazut ca cei 254 i-au raspuns lui Croitoru cu o poezie scrisa de Vosganian Eminescu ? 😉

 121. Stely Says:

  PETITparis Says:

  04/11/2009 at 14:48
  brabul SI CURAJOSUL nostru CROITORU in PARLAMENTUL RPMANIEI le spune asta parlamentarilor IDIOTI si iresponsabili:

  Pelerinii” de Lucian Blaga.

  poftim !

 122. AVP Says:

  Bravissimo, my Stely (#121) ! Asa-mi placi: ori ii ignori cu desavarsire pe tolomaci, ori ii lovesti la cojonaci ! 🙂

 123. Stely Says:

  Loda,
  Mai exact „250” . Asa poezie gretoasa si imbecila nici nu merita bagata in seama..Jigodiile sunt in stare de orice .Sa vii cu asemenea poezie si s-o reciti in fata parlamentului ,sa te auda si electoratul care te-a ales,este cea mai elocventa dovada de alienare a lor.
  Poti s-o pui aici daca o stii..Sa mai vada si altii, cum se fac ei de rusine..

 124. AVP Says:

  Petit Paris (#104) – chestia cu ratele obraznicatura a furat-o dintr-un art al meu chiar despre el… Intr-adevar, iti trebuie mult coraj ca sa vii pe blogu lu avp c-un articol cica stralucit al unuia care il baneaza ca gorilele psd/pnl/pc/udmr plus secu care e… 😳

  Te rog sa ma scutesti pe viitor de astfel de talente… 👿

 125. Veracruz Says:

  Buna seara oamenilor cu bun simt !!!

  un cälduros LA MULTI ANI !, Domnului Presedinte al tuturor Rominilor de pretutindeni, Traian Bäsescu !

  Ii doresc multä sänätate si putere in luptä cu ciuma rosie si alte arätänii odioase. Dumnezeu sa-l ajute sä cistige din primul tur. Votul meu, e asigurat.

  Ce s-a intimplat astäzi in parlamentul pamblicarilor, a ajuns la apogeul nesimtirii !!!!!!!!!! Jos cu toata shleahta asta de debili mintali !

 126. Veracruz Says:

  Go to HELL, actofgod, – you son of a bitch! Marsh la roxanica.

 127. AVP Says:

  @Loda (#126) Varu Jan e una dintre cele mai horribile hahalere din cate cunosc… Doar expectandu-l pe gargaragiul ista de 2 bani (subt flamurile caruia am activat si io odata… 😳 ) si mi se ridica paru maciuca… 👿

 128. Stely Says:

  „La multi ani draga Traian / Nu mai avem niciun ban / Sa-ti facem si noi surpriza, / Acum, in mijloc de criza. / La mult ani draga c.armaci. / Ne-ai lasat pe toti saraci. / N-avem ce sa-ti luam c.adou, / Fiindc-o ducem tot mai rau. La multi ani draga Basescu, Esti iubit ca Ceausescu. Si-n decembrie, ca el Ce-o sa zbori tu, Traienel.”

  Am adus poezia, scrisa de un imbecil si recitata in parlament de un cretin de la PSD.
  p.s N-am stiut ca a scris-o „Varu’Jan”..Halal poet !

 129. Veracruz Says:

  Väru’jan, – ce tembel dom’le!- a uitat, sau trece cu nesimtire peste faptul cä, el a fäcut parte din clica lui Trädiceanu unde au läsat un gol de mai multe milioane de euro . Bleah!!!!

 130. orangeskorpion Says:

  Veracruz,

  te rog corecteaza:

  gol de MILIARDE de euro in loc de milioane…asta a lasat cf. CC clicaT.

 131. Veracruz Says:

  Sei gegrüsst, Skorpioane, – ai dreptate.

 132. Loda Says:

  Stely :
  Versurile recitate de Vosganian in parlament,
  ,,Asa poezie gretoasa si imbecila nici nu merita bagata in seama..”erau chiar de Eminescu !!! :”>

 133. Stely Says:

  V-am adus „poezia” ca sa vedeti la ce se preteaza un politician care se coboara la nivelul unei janghine , scriind niste versuri cinice si pline de ura ,tocmai de ziua lui T.Basescu.
  Astia se expun fara teama ,ca toate mirlaniile astea ,se vor intoarce impotriva lor ,si ca ii vor face pe cit mai multi sa iasa la vot si sa-l voteze intocmai ca la suspendare.

 134. Stely Says:

  Loda,
  Ti-am spus s-o aduci aici..Eu pe aia care am copiat-o, chiar de pe site-ul lui T.Basescu am auzit-o recitata de papitoiu ala de la TSD(imi scapa numele)..L-am auzit intimplator ,ca si pe L.Croitoru..Pe Vosganian nu l-am auzit ,asa ca pomenindu-l ,am crezut ca ce a recitat ala este scris de el(Vosganian)Chiar am vrut sa zic ca nu a avut curajul sa-si recite propria poezie..

 135. lucid Says:

  slaba eschiva stely, sa nu stii tu,La steaua???????????

 136. lucid Says:

  cultura pe tine ca parul pe broasca! niet kultur!

 137. Stely Says:

  Venisi si tu ,limbricule ? Te faci ca nu vezi ,numai ca sa-ti iasa tie replica ?
  poftim :
  La steaua care-a răsărit
  E-o cale-atît de lungă,
  Că mii de ani i-au trebuit
  Luminii să ne-ajungă.

  Poate de mult s-a stins în drum
  În depărtări albastre,
  Iar raza ei abia acum
  Luci vederii noastre.

  Icoana stelei ce-a murit
  Încet pe cer se suie;
  Era pe cînd nu s-a zărit,
  Azi o vedem şi nu e.

  Tot astfel cînd al nostru dor
  Pieri în noapte-adîncă,
  Lumina stinsului amor
  Ne urmăreşte încă.

 138. lucid Says:

  goagalu sa traiasca!

 139. Stely Says:

  Hai,acum ,mars si tu carcaletura !
  Du-te dupa AOG ,care a plecat cu coada’ntre picioare! ..Bai,voi chiar credeti ca aveti ceva in capatinile alea ale voastre ,ca niste bostani necopti ?.Spuneti naibii si voi ceva coerent si consistent.Luati exemplu de la „n.tziganu”.
  Lasati analizele pe text si insinuarile astea copilaresti..Aici suntem pe un blog politic si daca avem ceva autentic de spus ,spunem cu cuvintele noastre si cit mai elborat.
  Asa pot si eu sa-ti spun pina miine ca n-ai habar de nimic..Esti un papagal care nu stie decit sa spuna trei propozitii invatate pe de rost ,s’atit..

 140. AVP Says:

  Postare noua !

 141. anunturi Says:

  viorelpadina.wordpress.com este un site interesant. iti promova gratuit pe http://anunturi-din-romania.webs.com/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s