Cu cine tine America ? (2)

Din păcate, n-am putut să urmăresc momentele vizitei în România a bossului american Joseph – “Joe” – Biden şi nu cunosc în detaliu (măcar atât cât pot răzbate detaliile unui asemenea eveniment în media tovilor şi băieţilor loco) agenda  punctuală a înaltului demnitar. Ştiu doar că el s-a întâlnit atât cu preşedintele Băsescu cât şi cu principalii lideri ai opoziţiei, totodată şi contracandidaţi ai lui Băse la apropiatele alegeri prezidenţiale. Un oaspete de acest rang nici nu poate proceda altcumva, vezi bine : ar fi fost total nepotrivit ca Mr. Biden să se fi întâlnit  numai cu Băse, sau numai cu adversarii acestuia, şi astfel să arate clar cu cine ţine America. Însă după cum am spus şi-n prima parte a însemnărilor mele (vezi aici), din anumite semne sau semnale ori pur şi simplu pe baza logicii  politice elementare ne putem da seama destul de uşor cu cine ţine, în speţă, puterea puterilor.

Prima întrebare pe care tre’ să ne-o punem e aceasta: ce aşteaptă America de la România ? A spus-o Biden, în discursurile sale mai mult sau mai puţin  circumstanţial-diplomatice : America aşteaptă ca România să fie şi în continuare un partener loial în zonele de maximă turbulenţă în care SUA se află în misiune pacificatoare ori stabilizatoare: Irak, Afganistan etc. Acolo, în locaţiile în care puterea nr.1 a mapamondului a identificat focare periculoase de proliferare a terorismului global (principala interfaţă de manifestare a WW3, aflat în curs de desfăşurare atipică, aloo…), oricine i se alătură în eforturile de anihilare sau măcar de neutralizare a acestor izvoare ale răului e considerat un aliat de mare valoare.

Or, dacă CIA n-o fi descoperit între timp – doamne fereşte – că Băse ista, sub aparenţa lui de om total devotat axei Bucureşti-Londra-Washington (în detrimentul chiar al Europei mame, aloo…), e de fapt homu Moscovei, deci al adversarului strategic al SUA,  atunci e la mintea cocoşului pe cine ar trebui să prefere americanii, hic et nunc,  spre a le fi aliat la vremuri de restrişte. Sau poate credeţi că-l preferă pe GeoNelu, omul  emanatului “revoluţiei” perestroikiste, menit să-nfigă aci stindardu Maicii Rossii (şi asta numai pt că prostănacu a fost cândva ambasador la Washington şi-o fi devenitără cântăreţ la Dynamo Yankei, te pomeneşti, bey, a ? :roll: ). Sau poate că-l preferă pe Antonescu, homu lu Păturiciu, insul care  şi-a vândut rusnacilor caucazieni rafinăria de la Black Sea şi care, de altfel, e-n conivenţă chiar cu papaşa Ivan Ilici, cu Felix Motanu, cu Vântu , cu Vadim şi cu alţi priculici  mai mult or mai puţin moscovici care fac front comun contra iudei Băşici  ? (şi-al cărui partid – recte pnl -, pe vremea când ministru al armatei aliate Ro  era însuşi bijboacă, aloo, s-a pronunţat vehement, preste capul preşedenţiei Ro, pentru retragerea imediată a forţelor noastre – mai mult simbolice, de altfel – din Irak şi lăsarea partenerului strategic cu fundu-n mlaştinile Eufratului ?)

Repet: dacă – doamne fereşte ! – Drakkula nu şi-o fi băgat coada de pucioasă la Cotroceni, fără ca noi, pollimea, s-avem habar, sau dacă, în caz că prima variantă e  un delir paranoic total, nu le-o fi luat minţile chiar pretinilor noştri de la Washington DC din deal, atunci liderii de facto ai NATO, care tocmai se pregătesc pentru o nouă misie civilizatoare în OM, probabil, ar cam trebui să ştie deja cu cine ţine America în disputa hotărâtoare de la Romanica noa’.  Drept care ne urează “Noroc în alegeri,!” la care să vină toantă naţia, n-aşa…?

Chiar aşa, bey, ce-o fi vrut să spună bossu’ amerloc…?  :roll: Vom vedea…

 

Vezi si: Cu cine tine America…? (1)

Anunțuri

66 răspunsuri to “Cu cine tine America ? (2)”

 1. cc Says:

  MERCI AVP………..
  VOILA RASPUNSUL MEU:

  AMERICA DEMOCRATA SAU REPUBLICANA ESTE AMERICA…………….
  UN POUR TOUS, TOUS POUR UN !
  AMERICA ARE CEL PUTIN 10 ANI AVANS LA NIVELUL TEHNOLOGIILOR
  FATA DE RESTUL LUMII……………………………………………………
  AMERICA ARE O VIZIUNE GLOBALA CLARA SI CONSTRUCTIVA IN
  EPOCA GLOBALA…………..
  PLESU SI LUMEA GLOBALA…………………
  INTERNETUL SI LUMEA IN PUNCT ROTUND……………..
  PLESU SI AVPICA……………………………………
  CROITORASULLLLL SI ,,?????????
  PADINA VS.PLESU
  ,,A.Plesu si literatura hypertextuala
  Dom’ Plesu al nost’ are prileju’ intr-adevar RAR sa asiste – desigur fara sa vrea, ba chiar cu grimase de dezgust si de neintelegere care-l vor face iremediabil hilar, pana la urma, veti vedea – la aparitia unei specii noi in storia culturii aborigene : literatura hipertextuala sau virtuala. N-am idee cand, unde sau cum/ prin cine a inceput aiasta chestie in alte parti ale hiperspatiului, insa in zona comunitatilor virtuale de lb romana proiectu’ pilot a debutat pe Forumul ‘Ziua’ – sa fie clar 😉 In ce consta noutatea acestei ‘figuri’ cu adevarat postmoderne, n’asa ? Iat-o, schitata deocamdata doar prin cateva parole : 1) auctoru’ hipertextual dispune, mai intai si-ntai, n’asa?, de libertate de expresie totala in evolutia sa pe web-page, evolutie transcrisa pas cu pas atat de/ pe discu’ dur al PC-ului dumnealui, cat si de/ pe cel al serverului ‘gazda’ (mergand pana la imortalizarea ‘secundei creatoare’, n’asa?). Or, din aceasta libertate extrema va emerge in mod necesar in final – finis coronat opus 😉 – un ‘ce placut’, cum ar fi zis stramosu’ Vasile Carlova, deci inclusiv cu valoare estetica, n’asa?, fiindca, sa nu uitam, ‘Matca’ artistului e libertatea, iar ‘Tatal’ – duhul sfant, n’asa ? In definitiv, nimeni n-a experimentat pana acum ce inseamna libertatea de expresie totala pt un creator sau, mai exact spus, in spetza, pt o comunitate virtuala, n’asa…???; 2) hipertextu’ astfel nascut, desi e proiectul initial al unui auctor mai mult sau mai putin identificabil, in final va aparea ca un op-us ‘scris’ la zeci sau poate sute de ‘maini’, prin feedback-uri nenumarate intre primu’ solist si choru’ comunitatii virtuale, ce reuneste sigma libertatilor membrilor comunitatii, neconstransa -repet- de nici un factor perturbator (nici de cenzura Webmasterului, nici de interdictiile directe ale Sorei Sefe, instanta sociala reala, n’asa?), ci doar de limitele eu-rilor nicknameurilor, care, astfel, se ‘scriu’ practic chiar pe ele insele, imbricandu-se in hiperspatz ca personaje, stari, sentimente, fapte si intamplari etc. din ‘saga’ comunitatii virtuale, n’asa…?, tinand isonu’ primului solist, n’asa…? 😉 3) coconu’ auctorial colectiv ce va putea fi consultat apoi, oricand, in Arhiva Comunitatii Virtuale -asa cum orice opera scrisa, clasica, poate fi regasita intr-un raft de Biblioteca- apare astfel ca fiind un substratum alcatuit din totalitatea postingurilor membrilor comunitatii virtuale, constituindu-se intr-un chor al ‘primului solist’ si imbricata concomitent cu reteaua flashurilor e-mailurilor & messengerelor din group, precum si cu puzderia de link-uri spre care te trimit indexurile ‘degetelor aratatoare’, asa cum hyperspatziu’ real se zice ca e perforat ca un shweitzer de fontanele insondabile ale ‘gaurilor de vierme’ ce se deschid in iel, spre infinit/ indefinit ‘in zbor’, n’asa…? 😉

  Dar sa ma opresc dreak aci, ca sa nu mananc painea de la gura teoreticienilor de maine ai proaspatului item al ‘fenomenologiei spiritului’, n’asa ? 😉

  Hai pa, ‘om mai vbea 😉 ,,

 2. agaX Says:

  Cu maiestrie ai pus punctul pe t.

  Ba mai mult, daca Biden zicea ca America spera ca Romania sa i se dovedeasca neloiala, mai ales in zonele de maxima turbulenta, atunci precis ca Statele Unite tineau cu Poli Iasi.

  O logica avem, hai s-o violam … olelie, lie.

 3. Observer Says:

  public aici, cit mai e la liber…

  ma uitai pe blogul thorului. durere. flacaul publica „materiale” primite de la partid. neamtzul johannis trebuie acoperit cu cacat fiind un real pericol pentru basexu.

  un „huo” de la mine chiar daca stiu ca asa e in campanie electorala, ca asa fac toti, ca asta e situatia si ca nu numai in tara aia de prosti se intimpla astfel de mizerii.

  oarecum distractiv e sa vezi cum pulimea din parohia taurasului se intrece in insulte la adresa neamtului (theo: PORCUL KLAUS etc.) in speranta unei recompense morale din partea maharului. 🙂 oameni care pina mai ieri nu stiau nimic despre johannis, acum nu mai au nici un dubiu ca neamtzul e dracu gol si l-ar musca bucurosi de varice – daca ar ajunge cu dintii pina acolo – doar ca sa-i intre in gratii dresorului de purici fanatici. m-am uitat si pe blogul lui riddick. a luat-o si asta, saracul, rau de tot pe aratura cu teoria conspiratiei in problema neamtzului. cica nemtzilor (alora din germania) le-ar curge balele sa se instapineasca peste balamucul romanesc. :mrgreen:

  ba, tot ce stiu despre neamtzul asta e ca, la el in sibiu, 80% din populatie il IUBESTE, iar voi, niste mitici bashitzi, va cacati pe el. sibienii l-au votat si revotat. eu ii stiu bine si pe ardeleni, si pe sibieni, si pe sasi, si pe swabi. dar si pe avortonii din sud. NU DAU UN SCUIPAT PE TOATE „DEZVALUIRILE” LUI THOR SAU ALE ALTORA CA EL PRIVINDU-L PE JOHANNIS. O MAGARIE FARA MARGINI. O DIVERSIUNE POLITICA DE CACAT. (si thorul stie asta foarte bine, ca nu e vreun lunatic ca despina aia a lu’ veștea)

  dar, admit, asa se face treaba in campanie electorala… si nu doar in bukale, ci peste tot in lumea asta imputzita…

  dincolo de asta, stiu oare pitzifelnicii astia de dimbovitza mai multe despre johannis decit stiu sibienii? (intrebare retorica)

  in ce ma priveste, chiar daca nu inteleg asocierea lui cu gashka de comunisti rusofili a lui iliescu, patriciu si voiculescu, io, daca trebuie sa aleg intre cuvintul unui neamtz si cuvintul unui milion de romani, il cred pe neamtz. cu riscul de a ma face de ris.

  chiar daca acuzatiile recente impotriva lui johannis sint dubioase, ori chiar ridicole, neamtzul trebuie sa-si clarifice pozitia cit mai repede. eu sper sa le zica bye-bye comuistilor (dupa ce i-a ametit bine) si sa devina seful viitorului guvern al lui basexu dupa reinscaunare. iar daca o sa faca un guvern compus din nemti, unguri si romani ardeleni, poate-poate reuseste sa scoata carutza din shantz… profitind si de relatiile personale cu politicienii din deutschland, asa cum a profitat de ei ca primar al sibiului.

  daca nu mai e posibil un rege neamtz, macar un prim-ministru neamtz sa fie!

  thorule, rahaturile pe care te pun aia sa le vinzi a propos de johannis nu pot sa ii convinga decit pe amaritii care iti ling ciubotele. in cel mult 3 luni, cred ca o sa-i inalti ode lui klaus. iar postacii tai, bietii de ei,… sigur, vor observa inca o data cit esti de priceput in politica. :mrgreen:

  GATA! Aici ma opresc. De-acum, ma uit la voi ca la Stan si Bran. Cu alunele in stinga si cu berea in dreapta. Poate mai vin dupa alegeri sa va arat obrazul pentru mizeriile pe care le scrieti azi la adresa lui johannis. 🙂

  P.S. As vrea sa-l vad pe Basexu:
  1. Inca 5 ani la 3 coceni
  2. Cu aceiasi consilieri destepti pe care ii are, plus inca citiva (dar si minus vreo 2-3 impostori care nu au ce cauta acolo).
  3. Cu doua partide (ca unul nu are cum sa faca 2/3 din voturile necesare in parlament) care sa lucreze la o noua constitutie.
  4. Cu un guvern germano-ungaro-ardelenesc (fara olteni si moldoveni, ca mi se face negru in fata ochilor) care sa reduca numarul plescarilor (functionarilor) la 10% din ce avem acum si, implicit, a impozitelor undeva pe la 10-15%, ca in USA.
  5. Ajutat de Biserica pentru re-crestinarea unui popor pe care, azi, il cam doare in basca de cele 10 porunci, dar care crede ca daca pupa moaste si isi face sapte cruci in tramvai cind trece pe linga o biserica e deajuns ca sa ajunga in p. ma-sii in rai cind o sa-l ia dracu.
  6. Bagindu-i la puscarie pe Iliescu si pe inca o mie din cei care roiesc in jurul lui.

  Vise, taica… 🙂

 4. oldhashu Says:

  Dle VP,

  Parcă un pic de seriozitate ar trebui materialului dvs, altfel aveti parte de galerie ca cea de mai sus. Este evident ca USA nu indica punctual cine sa invârta capatul de axa de aici, chiar dak ea mai are un cot si pe la Bruxelles. Dracu’ stie dak nu cumva ar accepta o mica derivatie până la Kremlin!

  @observer,
  N-ar fi bine sa ramai cum te declari, nu si comentator, in problema „miticilor”?
  Si macar de ai fi ardelean…
  Aia stralucesc prin bun simt.

 5. despinavestea Says:

  AVP

  Temele tale le citesc cu placere.
  Cel mai mult i-a placut lui Biden ca soldatii romani sunt razboinici ,profesionisti si efectiv ajuta America,mai ales in Afganistan-centrul productiei de DROGURI din lume.

 6. Radu Humor Says:

  Nu-s vise, taica, numai ca nu Piratul este omul care vrea sa le faca 😉
  El uite cam ce face , si asta doar pentru inceput ( de dictatura)
  O instigare la tradare si un mijloc ordinar de racolare :
  Oprea, Iordanescu si Ontanu, inaintati in grad militar pentru ca au intors armele
  In ce tara (mai) traim domnilor ??!
  Asteptati sa venim pe scarile parlamentului de la Strasburg pentru a protesta ca in tara asta se intampla lucruri care n-au de-a face cu democratia ???
  Puteti tacea vinovati, sau poate , mai mult ,sa si justificati asemenea derepaje constitutionale ?
  Nu mai vorbesc de referendumul care incalca pana si recomandarile Comisiei Prezidentiale!
  Treziti-va, domnilor !
  Veniti cu picioarele pe pamant, inainte de a face legi cu ele :mrgreen:

  Si opozitia majoritara acum , ce face ?
  Ce se intampla acum este de semnalat nu doar la Curtea noastra Constitutionala, ci si la toate organismele internationale 🙄

 7. despinavestea Says:

  S-au schimbat avatarurile !

 8. Radu Humor Says:

  Si inca ceva:
  In loc sa te bucuri ca ai scapat de mizeriile securistice ale unui portocaliu vanat de ura, te mai duci , ca un masochist nemultumit, sa-l cauti pe acasa si tragi cu ochiul pe geam cum se masturbeaza el cu poza Constitutiei goala de continut, supusa la perversiuni si calcata pur si simplu in picioare de cel pe care-l slujesti cu abnegatie si slugarnicie dusa la extrem !
  S-=ar parea ca asta-i culmea sadismului !

 9. Radu Humor Says:

  „slujeste”

 10. despinavestea Says:

  http://www.romanialibera.ro/a168191/romania-paznic-la-democratia-tarilor-ex-sovietice.html

  Comentator la articolul de mai sus:
  prima: Asta-i semnul:
  Joi, 22 Octombrie 2009 22:28

  e verde pt Base

 11. dora Says:

  Va salut din nou.

  Imi pare rau,nu repet cele scrise la tema anterioara.Este mai lunga si la tema. 🙂

 12. dora Says:

  Desi mica ,uite ce razboinica sunt!

  Mersi Viorele! 🙂

 13. Loda Says:

  SUAnu tine cu nimeni, domnule Padina, doar cu interesul sau. Istoria a confirmat de nenumarate ori acest lucru, din nefericirte si istoria noastra. Politica nu se face cu ,,bine-rau” politica inseamna, daca esti mare putere, sa-ti urmaresti, in functie de conjunctura interesul.Atat timp cat Romania merge(si va merge) pe linia de aliata NATo si stat al UE, Americii ii e perfect perpendicular cine o conduce.

 14. Loda Says:

  mam, ce avatar napna am 🙂 Cine mi l-a repartizat?

 15. Loda Says:

  incercam altul

 16. Loda Says:

  Yeeees !!!!!! 🙂

 17. Radu Humor Says:

  @Loda
  Noi ar trebui mai sa ne gandim ce poate face un Presedinte bine, pentru Romania si nu pentru America .
  Ca nu intotdeauna ce-i bun pentru ei , ebun si pentru noi :
  – ca ostasii romani imprastie moarte prin Afganistan si Yrak, mentinand un razboi care nu se mai termina( oare de ce ? 🙄 ) e bine pentru America…
  -Dar ca din ce in ce mai multi dintre ei se intorc in sicrie acasa,sau mutilati pentru cine e bine ? :mrgreen:
  – Ca soldele lor de mercenari si din ce in ce mai multe pensii de invaliditate sunt platite nu de o tara prospera, ci de una adusa la limita saraciei, pe cine afecteaza ?
  Mai vreti exemple ?
  Daca o sa vad ca va intereseaza va stau la dispozitie , chiar fara mandat de aducere (aminte 😉 ).

 18. ActOfGod Says:

  AVP, doar o chestiuta la care sa te gandesti, ca sa vezi daca Biden ala a venit pentru Base: daca stenograma Hayssam se dovedeste reala, cum justifica Base in fata SUA faptul ca el ii recomanda unui terorist (ca asa a fost numit Hayssam de catre Base) sa plece liber, mai mult chiar – in USA?
  Asta in contextul in care cetateanul american Munaf, complicele lui Hayssam nu a primit sprijinul USA pentru comutarea pedepsei cu moarte? 🙂

  Stiu ca o sa ma balacaresti. 😀

 19. Loda Says:

  Radu Humor :
  pai, am zis ca scriu la tema ,sa nu fiu acuzata si pe aici de ,,deturnari” ! Chestiunea este ca nu poti sa mamanci slanina fara sa nu te ungi pe buze.Am dorit sa fim in NATO, trebuie sa ne asumam si obligatiile pe care le implica acest lucru.Stiu, o sa zici ca si alte state sunt membre NATO si s-au retras de pe campul de lupta, dar nu e nici o noutate, noi asa stim, in fata unei puteri nu numai sa facem ce ne cere, dar sa si supralicitam, sa-i dam mai mult.

 20. AVP Says:

  Buna ziua.

  Cand pisica (Thor) nu-i acasa, soarecii joaca pe masa, mai ales ca si Stely s-a supalat ca mireasa pe popa din sat 😦 (Ce sa mai pomenesc de tatonu, care dupa ce m-a facut sa ma cert cu thor, face sfor)

  Pt. Observer, Humor, Loda, Aga si altii de acelasi soi: in loc sa apreciati faptul ca aveti aci un spatiu unde sa va exprimati opiniile fara ca cineva sa va loveasca-n roi ori sa va puna calusu pe limburoi, voi continuati a azvarli cuvinte si provocari de distinsi tzaranoi, aloo. Daca aveti ceva sa-i spuneti cuiva, v-as ruga sa n-o mai faceti prin portavocea mea, ci duceti-va naintea celui pe care-l injurati, daca sunteti barbati… Fiti pamfletari, dar ca adevarati artisti ai cuvantului, nu ca niste mahalagii, caci altfel o sa va vedeti matele ip-urilor pe-aci.

  Cat priveste opiniile voastre politice, n-am timp, caci v-as arata io, aloo.

 21. Loda Says:

  AVP:
  Chiar nu inteleg cu ce ,,cuvinte si provocari de distinsi taranoi’ am aruncat aici.Credeam ca am pus doua opinii civilizate si care nu vizeaza absolut pe nimeni in afara de Roamnia ? Sigur le-ai citit ? pe cine am injurat? In sfarsit, nu conteaza ,nu tin neaparat sa-mi faci o favoare, asa ca ma retrag ,Chiar nu accept admonestari absolut fara nici o vina .

 22. AVP Says:

  @Loda, nu m-am referit la ce ai spus mai sus, ci la ceea ce ai putea spune, la o adica. Ai o faima destul de nashpa, asta e… ups Si, aloo, nu-ti fac nicio favoare, nu-mi faci nicio favoare: suntem chit. Acesta e un forum liber, poate sa scrie oricine orice aci, cu anumite riscuri pt oratori, retori sau limbuti, atata tot. Libertatea absoluta are si ea anumite costuri, n-asa?

 23. AVP Says:

  Fiindca my friend Thor m-a trecut deja la indexu kkniilor pe-al sau for, reproduc aci doua postari ce zac la el la spamuri, cum ar veni, pana cand amicu meu isi va face timp sa le elibereze, intr-o buna zi:

  Primul:

  AVP Says:
  Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.
  octombrie 23, 2009 at 2:08 pm

  Buna Ziua.

  Hai ca sunteti viteji, fratilor… 🙂 In loc sa va bateti cu ccanii de pe blogu meu face-to-face, demontandu-le rautatile, intoxicarile sau diversiunile acolo unde presupuneti voi ca astia le fac, va ascundeti aci, subt pulpana lui Thor si-i injurati pe banditi cu spor, deplangand, intre altele, al meu for decazut din lumea imaculata a ingerilor… La randul lor, ccnii, profitand de faptul ca e libertate totala acolo (desi nu e chiar asa, aloo…), o sa va raspunda acolosa, caci unde dreq altundeva, si astfel blogul asta va deveni curat ca lacrima, asa cum devine lumea cand strutul isi baga capul in nisip, iar al meu va fi urat ca realitatea de care voi vreti sa scapati macar o clip, n-asa?

  Am o rugaminte, my friends : ori veniti acolo sa-i combateti pe ccnii cu spor in folosu nostru, al tutulor, or rog sa-ncetati a ma mai plange la thor pe for.

  Thank you.

  si al 2-lea:

  AVP Says:
  Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.
  octombrie 23, 2009 at 2:15 pm

  Emile, poti sa vii oricand sa te bati cu cine vrei tu pe forul meu, dar – spre binele tau si al nostru o spun, mey – fa-o cu armele cavalerului, nu cu armele lor, ale ghiogarilor. Nu rezolvi nimic cu asta, asculta ce-ti spune maestrul tau, bey…

  Sau poti s-o faci cum vrei, dar sa nu zici ca nu ti-am spus, my friend.

  Si ridica naiba cenzura aia ! Doar nu crezi ca io o sa vin sa te-njur aci ? 😯

  lol

 24. AVP Says:

  Asta inseamna sa vrei sa fi drept intr-o lume fundamental stramba: cei de dreapta te vor acuza ca tii cu stanga,iar cei de stanga ca tii cu dreapta 😳

  Iar daca si my Stelysor & my Thor, care pana mai ieri ma tratau ca pe Rex of Hypernor, au prins pe mine grea supalare, insa fiecare din motive contrare (deci absolut bizare 😯 ), inseamna ca nu mai e nemic de sperat cu aiaste tzerisoare abia scapate din cuptoarele infernale iepocale… Din Estu pustiit se pare ca n-au mai iesit decat suflete simplicissime, alb-negre, shiit… 👿

 25. maria Says:

  AVP,
  Sunt sigura ca nu s-a suparat nimeni decat pe moment .Nici Stely si nici Thor nu pot sa stea prea mult deoparte .Iar ei doi n-au fost chiar la prima ciondaneala .
  Eu vin aici , dar daca in momentul cand intru nu vad decat Loda , RH sau viteazul anonim care oricum nu raspunde , ce sa fac ? Sa combat cu ei nu pot , de fapt nici nu prea pot sa-i urmaresc .
  Ai putintica rabdare ca se vor aseza lucurile , asta numai daca n-au sarcina sa polueze blogurile portocalii .

  Cat despre Biden am inteles ca e un mare diplomat.

 26. Loda Says:

  AVP ”
  ,,@Loda, nu m-am referit la ce ai spus mai sus, ci la ceea ce ai putea spune, la o adica…”
  ,,Observer, Humor, Loda, Aga si altii de acelasi soi: …… continuati a azvarli cuvinte si provocari de distinsi tzaranoi,”
  Dupa cum vezi, te exprimi la prezent si nicidecum la viitor ,,daca vei face si vei drege” ;nu vad nicaieri timpul viitor(preventiv).Cat despre ,,faima destul de naspa” ai dreptate ;injur pe toata lumea ca la usa cortului 🙂 ,presupun ca ma cunosti cat de cat (ca bine nu ai de unde). In rest ,ramane cum am stabilit ;multumesc pentru amabila gazduire, tot respectul meu in continuare.

 27. maria Says:

  La ora 16 Croitoru va anunta lista ministrilor .
  Basescu s-a razgandit si-l va propune pe Geoana
  premier ca nu cumva sa se faca de ras inainte de turul II.

 28. dora Says:

  Viorele,

  daca nu-ti este peste mana…prea greu….te rog, trasfera-mi comentu’ de la postarea anterioara.Te asigur ca este la tema. 🙂

  Mi se pare ca cam ultim comentariu. 🙂

 29. Radu Humor Says:

  Mai @ Viorele , tu ai fi si baiat cinstit ( nu doar la crassma din sat, de unde tot mujicul iese beat, sau de la oras , ca esti golanas 😆 ), ca destept esti, dar ai prea multe datorii de platit. 🙄
  Si asta fie iti ia involuntar uzul ratiunii, fie te aseaza de partea multimii, ce are un singur scop :
  Sa-i sustina pe cei ca Boc ,
  pana cand va face sandramaua poc ?

  Acuma, sa o ataci tu , si s-o acuzi pe @Loda ca a dat de toti peretii blogului cu unul ca @thor, mi se pare jignitor in primul rand pentru inteligenta, daca nu pentru pana ta , ce drea’:roll:
  Numai ca asta demonstreaza ceva :
  Ca nu mai aveti incredere decat in afirmatiile si judecatile voastre,
  ceilalti care de cele mai multe ori va sparg geamurile portocalii cu adevarurile si intrebarile lor incomode trebuie lamuriti sau obligati sa lase masa libera, pentru discutii
  patriotice si idiot optimiste ( va faceti vitralii din cioburi de adevar, uitand ca prin geamuri murdare, si doar de praf, lumina razbate putin sau deloc, dar asa e cand nu ai ce pune in loc :mrgreen: )

 30. dora Says:

  Vine Croitoru cu propunrile pentru noul cabinet.

  Il mai stiti pe Bogdan Aurescu?

  Eroul de la Haga.cel ridicat in slavi si de kkanii si de galbejiti.

  Functia:Min.de Externe.

  Parlamentarii cum vor justifica respingerea unui astfel de om? 🙂

 31. Radu Humor Says:

  Te-am pastisat putin, deoarece e singurul blog care incuraja astfel de flocirele si o sa-mi fie dor de ele….

 32. maria Says:

  Stely,
  ce-ti iesi la test ?
  eu am cam asa :Vadim -67, Antonescu -51 ,
  SO -30 ,Geoana -25 , Hunor -22 , Becali -4 si TB +102 .

 33. Stely Says:

  maria,
  Ai un scor exclent..Mie mi-a iesit la T.Basescu +56 , Becali +16,Vadim -51,Crin si Geoana pe minus ,dar nu mai retin exact.Am avut citeva raspunsuri care nu s-au pozitionat la nici un candidat..Am fost originala 😳 Banuiesc ca la Becali mi-a iesit pe + ptru ca au fost citeva raspunsuri pe care l-am bifat la „nu ma pronunt”..

 34. Radu Humor Says:

  @AVP
  Cand treci pe unde ti-ai lasat naravul, ai ceva si de la mine :mrgreen:
  Hai, pa !

 35. AVP Says:

  Humorule, ce-o râde Thor acum de mine ca nu te tratez ca pe un râmător, ci din contra, ma cert cu el, cu my Thor, pentru ca nu-l las sa te altoiasca pre singura limba pe care o cunosti mai binisor: a suinelor… 😳

  lol

 36. maria Says:

  a anuntat Croitoru lista , majoritatea PDL .

 37. dora Says:

  AVP,

  ba,da! mai este de sperat in aiasta tzarisoara si sufletele nu sunt”simplicissime”…..pot avea incarcaturi nebanuite.Nimic,nici macar politica nu poate mutila definitiv „micul univers sufletesc”pe care ,tu,il zeifici adesea.
  Alb-negru?…angelic-satanic? Si viata se compune din doua „laturi”:gandirea si perceptia…..iar de elementul pur,ideal,nici nu poate fi vorba. 🙂

 38. maria Says:

  Nu sunt decat nervi la vederea urmasilor comunistilor .Voi cum faceti cand vedeti rosu in fata ochilor ?

 39. AVP Says:

  Dora, sa speram.

  Maria, daca ai posibilitatea baga si aci lista aia. Pleease, momentan sunt prins cu o chestie urgentissima si n-am timp sa ma uit pe tv-uri. Thank you !

 40. dora Says:

  Stely,maria:

  la testul respectiv nu mi-am dat seama ce importanta are si a doua precizare -important.foarte,mai putin.Cu toate acestea numai Base e la + 54:cel mai apropiat Geoana -6 si VC -46,Crin -37,Oprescu si hunor la egalitate -11 si oierul -7.

 41. dora Says:

  Nu ziceti nimic de com.de la 33?E important.

 42. dora Says:

  Viorele,

  te-am rugat sa-mi aduci comentul de la postarea precedenta.E cu Biden. 🙂

 43. maria Says:

  Emeric Florin Saghi – Ministerul Internelor

  Vasile Blaga – Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

  Gheorghe Pogea – Ministerul Finantelor

  Adriean Videanu – Ministerul Economiei si Comertului

  Radu Berceanu – Ministerul Transporturilor

  Daniel Funeriu – Ministerul Educatiei, Cercetarii si Sportului

  Mihai Seitan – Ministerul Muncii

  Bogdan Aurescu – Ministerul de Externe

  Mihai Stanisoara – Ministerul Apararii

  Catalin Predoiu – Ministerul Justitiei

  Cristian Vladescu – Ministerul Sanatatii

  Adrian Radulescu – Ministerul Agriculturii

  Sulfina Barbu – Ministerul Mediului

  Teodor Paleologu – Ministerul Culturii

 44. maria Says:

  Nu stiu de ce nu apare lista , o fi intrat ceva la spam.

 45. AVP Says:

  Maria, era intr-adevar la spam, habar n-am de ce… ups. Thank you !

  Dora, scussi, sunt f.prins cu o problema realy, insa mesaju ala poti sa-l aduci tu aci, care-i problema ? Daca nu, astepta rogu-te pana spre seara, caci il voi aduce eu.

 46. AVP Says:

  A propos de listă, asta inseamna ca maghiarii vor vota guvernul, iar reprezentanţii ceorlalte „minoritati” vor trebui sa aleaga: ori că că, ori că mă.

  Cred că Piratu le-a cam tras-o şi de data asta… lol

  Mai vbim, mai încolo

 47. maria Says:

  Dora,
  M-am uitata eu la tema trecuta si n-am gasit nimic „mai lung” despre Biden .Poate ai scris in alta parte.

 48. maria Says:

  AVP ,
  Din cauza de Saghi ?

 49. maria Says:

  Stely,
  Scoate capul din cutie si spune ce-ai auzit pe la TV-uri despre guvern.Cine e Emeric Saghi asta ca doar n-o fi ala din Scooby Doo ?

 50. agaX Says:

  AVP,
  Sa traiesti 1000 de ani si sa-ti fie familia inca si mai sanatoasa.

 51. Stely Says:

  Dora,
  Da,am vazut..Este excelenta numirea lui B.Aurescu,ca de altfel a intregului guvern..
  Cred cei” 254″ sunt intr-o situatie f.nasoala..
  Am inteles ca B.Nourescu si-a dat doctoratul cu A.Nastase si in 2004 a candidat ptru PSD.. B.Chireac era foc si para pe IRTV:”Cum se poate ca un dilomat de cariera sa se compromita in asa hal si sa faca jocul asta politicianist !! ”
  De parca ar fi facut ca Johannis ,sa accepte sa fie plimbat ca un ..of!! (era sa zic buldog 😳 ,dreac..

 52. maria Says:

  daca Chireac era foc si para e de bine .Ceva nu e cum si-au dorit ei .

 53. Stely Says:

  maria,
  am inteles ca Emeric Saghi vine din MAE sau unde a fost Secretar de Stat..Spuneau ofticosii astia ca sunt cu totii oamenii lui T.Basescu si PD-L ,motiv ca sa nu=i voteze.Cel de la sanatate face parte din comisia ptru sanatate de la Cotroceni(evident ,omul lui Basescu)..Radulescu de la agricultura este de la sindicatul Agrostar (asa ceva)..

 54. Stely Says:

  maria,
  Si eu am observat o iritare destul de evidenta..Daca nu vor vota guvernul, se fac de tot risul ..Ptru ei nu exista nici o explicatie logica . S-ar putea ca, E.Saghi, sa fie de etnie maghiara.Dupa nume asa pare..
  Vom vedea in curind si alte informatii..

 55. dora Says:

  Fetelor,

  nu-mi plac politicienii.Lovitura -fara ei-ar fi naucitoare.

  Si eu zic la fel ca maria:daca se burzuluiesc asa e de bine.

  Ma duc sa ma odihnesc;am umblat mult azi si ceva nu e chuser cu mine.Va zic o seara frumoasa. 🙂

 56. neamtu tiganu Says:

  te felicit Viorele vad ca ie miscare ceva pa blogu tau.
  Nu ca-i caraghios? Cit ai scris poieme si cintecele nu vroia sa te citeasca nimeni, acum ai devenit propangandist si ai succes. Nu ca-ncepi sa-l intelegi pa Vadim si Paunescu?

  Si mai ciudat ie ca poietu prin constructia lui ie un sentimental, un emotional, un vejnic indragostit, lipsit de logica, ceea ce se confirma si-n cazu de fata. Paradoxal ii ca operele lui emotionale sunt ignorate in schimb cele in care face apel la logica, pe care nu o are, vezi mai sus, sunt comentate.

  S-a-ntors lumea cu curu-n sus, poietu face politica (sper ca merita) si politicianu scrie poiezii..

 57. skorpion Says:

  salut!

 58. un jucaus Says:

  mai incerc o data

 59. ActOfGod Says:

  Hahahahahaha, ce de tehnocrati, bai vere, au imbracat haina de partiiiiid…
  Deci Croitoru asta a urzit, croit si insailat un guvern de tehnocrati, da’ cum nu i-a ajuns materialul a umplut-o de petice portocaliii. 😀
  Veston de clovn, nu alta. 🙂

 60. orangeskorpion Says:

  petice portocalii,
  ajung doar doi i
  🙂

 61. Stely Says:

  „DRAGA MEA PRIETENÄ,

  uite cum sunt bärbatii, ei väd si simt altfel lucrurile . cred cä el nu a inteles chiar tot ce s-a petrecut.

  te rog mult, revin-o in livadä. uite m-a rugat sä-ti trimet aceste randuri.. avem de dus o luptä, inpreunä ,suntem puternici.”

  P.S.
  Ceea ca scrie draga mea prietena ..este rugamintea ei de a ma intoarce pe „Mount Thor”dupa scandalul monstruos care a dus in final la „defrisarea livezii de portocalii” si pe care un alt „ghiogar” mi-o imputa mie ,lui Constans si lui AVP..

  Mai jos este raspunsul dat de „viteazul Thor” dragei mele prietene …care banuiesc ca ii trimitea „scrisorele”cu rugamintea sa nu-mi mai baneze postarile in care-i reprosam ca ,de fapt ,el este acela care a distrus blogul”M.Thor” si sa ma lase sa-mi spun punctul de vedere..De fapt „viteazul Thor „imi cerea cu cinism sa-mi cer scuze ptru indrazneala de a-i spune adevarul ..
  In final , dupa ce m-am amuzat copios de infantilismul demersului lui ,m-am lasat convinsa de draga mea prietena si de mailul lui ,cit si de AVP.. Gindind (in naivitatea mea) ca o fac in scopul de a mentine un blog portocaliu in viata ,am intrat si am postat ,dar destul de chinuit..Am recurs la acest demers ptru ca am fost atacata mirlaneste pe blogul lui cel nou ( ca un „vulcan noroios”)spunind ca m-am „milogit” de el sa ma primeasca in livada..
  Asta e dovada ca minte si ca „marele si viteazul THOR” este e fapt o faptura jalnica..

  „Draga ….

  daca-si cerea scuze , nu era nicio umilintza , pentru ca postarea ei o vedeam numai eu ! Dar asa , a preferat sa-si satisfaca o ambitie personala .Macar ca n-avea dreptul sa se poarte cu mine la modul la care mi-a reprosat ca tin cu Carol si am ceva cu ea sau cu AVP

  Uite , pentru ca Stely este o doamna si are o virsta , dar si pentru ca nu vreau sa zica ca doresc s-o umilesc , poti sa-i transmiti ca are acceptul meu sa posteze din nou , fara sa mai facem nicio discutie despre ceea ce a fost in trecut !

  Potim sa-i transmiti acest mail , catre tine – ca o confirmare din partea mea !

  Cu salutari ,
  Emil”

  PPS. CATRE EMIL DE PE ” VULCANUL” THOR:
  Asta ca sa vezi cit de jos ai coborit . Sa minti fara rusine !Iata cine este omul „cu caracter !”..
  iar, „dragei mele prietene”,care a citit ce mizerii ai scris la adresa mea, nu-mi ramine decit sa-i multumesc ptru „curajul ” de a ..tacea

  PPPS ..Acest ultim paragraf i se adreseaza lui si „dragei mele prietene”,care a trecut cu usurinta peste acest fapt si a tacut..
  Am pus postarea mai inti pe blogul lui ,dar bineinteles ca ” Thor” se dovedeste in continuare a fi un Munte de minciuna si lasitate si nu a afisat-o ..
  AVP,
  Daca crezi ca nu este oportuna aceasta postare ai tot dreptul sa nu o afisezi..
  Faptul ca ma infiereaza cu minie proletara ptru chestiuni pe care eu le-am facut publice mai demult si acum se foloseste de ele, tine tot de caracterul infect pe care ,iata ,il demonstreaza cu prisosinta..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s