Ce va zice Curtea… ??

Curtea Constituţională, căreia monstruoasa coaliţie precis i se va adresa cu contestaţie – şi ştim deja cu toţii de ce -, ar cam trebui să zică în mod normal nu!, n-aveţi dreptate, bre, însă mă tem că de data asta va spune: niet!, d-ta n-ai dreptate,  dle cutare, ci  gaspadinii contestatori are… 💡 Iar acum, hai, du-te la primblare , pe mare, marinare… 😳

De ce oare cred că Curtea noastră cică a mai independentă de pe ponoare va da o soluţie la gioale, cum ar veni… ? 🙄 Păi e simplu, mey, copchii : fiindcă nimeni, dintre foştii tavarisci din decembrista parcare, nu mai e sigur că Băse ista, hotărât să intre în istoria Ro precum  legendarele figuri civilizatoare, n-o să dea iama până la urmă şi prin cele 100 de mii de dosare puse la murat cu oţet şi sare…; printre care – aţi ghicit – s-ar phootea să râdă mâine-poimâine la soare, ca Nică-al Ştefan a Petrii, cel cu părul bălan ca inu din fuioare, şi mândrele dosare constituţionale, în fruntea jumătăţii principale din treimea unei anumite puteri statale – nu spui ţine, persoană însemnată, păi cum dreq…-, şi-atunci cum să nu te supeli pe imprevizibilu celovek,  a…?

După ce că ne zbură privilegiile, ne zburătăci agenţiile, ne unifică salariile, ne dezumflă penziile, ne înjumătăţi camerele   parlamentare şi ne nominaliză colegiile uninominale, asta ne mai lipsea, bey…??  să ne răspândească în Blogosferă şi biografiile secrete din cealaltă eră sau escapadele sardanapalico-amoroase şi afacerile mult prea oneroase din zilele de fior şi râs postdecembroase (deci feţele superdrăcoase ale unor inşi care pretind că nici ceapă cu usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase…), a…?

Deie Domnu ca de data asta să nu mai am, io,  gura aurită cu rahat duhovnicesc parfumat şi să vbesc – Doamne Ajută ! – c-un mic păcat…

Reclame

135 răspunsuri to “Ce va zice Curtea… ??”

 1. despinavestea Says:

  Eu nu cred ca se duc la Curte.
  Vom vedea

 2. Arizonianul Says:

  Dragă AVP,
  nu este chiar atât de simplu… Cei din CC știu că europoii „e” cu ochii pe ei, acum…
  Și după cum îl știu pe Pirat, cred că se duce cu ei de gât, până la Dumnezeu…
  Șleahta roșie nu are nici un act parafat de justiție, care să consfințească o alianță (ca cea din 2004 – DA).
  Înțelegeri de aste, făcute la Grivco, nu au valoare juridică și comunistoizii știu asta prea bine.
  Dar trebuie să ia o atitudine, că deh: stă bine la alegătorii lor, nu-i așa? Și mai e o problemă: parafând o alianță electorală, au partidele europene la care sunt afiliate – stând pe căciulile lor ca muștele… Bașca lovituri în boașe, date liberalilor cinstiți și amărâți (asta în cazul PNL)…

 3. despinavestea Says:

  AVP
  M-am uitat acum la IRTV.
  254-au avut ,se pare o noapte alba.Nu se lasa, au de aparat cele ce spui tu mai sus.
  Esti mai informat decat noi
  🙂 🙂 🙂

  S-ar putea sa ai dreptate.

 4. Stely Says:

  Buna dimineata,
  Inclin sa-i dau dreptate Arizonianului..Mo tivele spuse de el sunt juste ..Pe deasupra ar mai fi si faptul ca s-ar putea sa se faca cit mai repede guvernul si odata cu el majoritatea necesara.Daca va fi validat, cred ca nici Curtea si nci monstruoasa coalitie ,nu vor mai avea obiectul muncii.
  Ceea ce am inteles de la „Croitoras”este ca pare convins ca are o majoritate ,altfel nu s-ar fi bagat.
  Mi-as dori sa fie cit mai repede ..sa le inchida odata gurile astea proaste .

 5. despinavestea Says:

  Vad ca UDMR este la Palatul Victoria.
  Se pare ca avem de ales intre unguri si rusi.
  Singura solutie:anticipatele

 6. Stely Says:

  Despina,
  Pina la urma nu putem sa-i cerem pri-ministrului desemnat sa nu coopteze a guvernare pe cine doreste.Asa am inteles de la T.Basescu.Trebuie sa-si faca majoritatea necesara.Dupa cum se vede negocierile au inceput cu ungurii.Dar ,daca acestia cer imposibilul,asa cum se parea ca au cerut inainte de motiune,este clar ca mergem spre anticipate.
  Cred ca T.Basescu este hotarit sa incerce tot ce e posibil ptru a avea un guvern stabil inainte de alegeri,dar daca nu se poate ,mergem spre alegeri anticipate..
  Eu inclin sa cred ca este singura solutie, ca sa scapam de caracatita asta. Alegerile anticipate sunt o necesitate .Avem nevoie de un parlament unicameral ,cu o majoritate confortabila .
  p.s.T.Basescu a declarat de dimineata ca a doua oara va nominaliza un prim-ministru politic de la partidul cu cele mai multe mandate.Asa ca le-a infipt deja „sula-n coaste”.

 7. Stely Says:

  M-am documentat privind contestatia la CC.
  Inca nu s-a depus ,ptru ca Geoana care este presedintele Senatului ce poata sa initieze un asemenea demers ,nu este hotarit.Este de inteles ,de ce ..De fapt ,nominalizarea lui Croitoru, trebuie ca l-a facut fericit.Ptru el ar fi fost catastrofal sa fie acceptat Johanis .
  Ptru depunerea contestatiei este necesara mai intii o sedinta comuna a parlam.prin care Johannis sa fie declarat premier desemnat de majoritatea nou creata.Prin refuzul presedintelui de a-l recunoaste drept premierul acestei majoritati ,s-ar crea premizele unui conflict intre presedinte si parlament.Numai asa poate interveni CC ptru rezolvarea conflictului.
  Ciudat este ca tocmai lui Geoana ii este teama de un verdict favorabil.
  In consecinta contestatia mai asteapta ..Se tin pe pozitie neacceptindu-l pe Croitoru..
  Mai este o problema care sta in calea contestatiei :Roberta Anastase .Fara acordul ei nu se poate convoca sedinta comuna.

 8. despinavestea Says:

  Cam ce vor ungurii: 3 ministere cheie:

  http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009101535539/Actualitate/Impartirea-ministerelor-in-viziunea-Coalitiei-PSD-PNL-UDMR.html

  „Între timp, Traian Băsescu a ieşit public şi le-a retezat puţin aripile combinatorilor Coaliţiei care se bazau pe împingerea în faţă a „independentului“ Johannis, proiect avizat de consilierii „americani“ ai PSD. Planul Coaliţiei era ca, după ce Băsescu îl numeşte pe Johannis, minoritar, cică, acesta ar fi adus la guvernare în ministere-cheie alţi minoritari, de la UDMR, deoarece fără UDMR e foarte complicat să facă majoritate.
  UDMR însă a jucat tare la negocieri, a fost de neclintit şi a cerut trei ministere foarte tari, al Apărării, al Externelor şi al Învăţămåntului, unde vor să numească trei „Istvani“ de-ai lor. Numele lor nici nu contează, deorece ei sunt doar nişte „soldaţi“ ca în clanurile mafiote.
  Cele două ministere strategice – al Apărării şi Externele, sunt instituţii unde se lucrează cu Cifrul de Stat şi unde sunt rulate date şi informaţii cu caracter secret. Obsesia UDMR de a ajunge în preajma obiectivelor şi instituţiilor unde se află informaţii sensibile pentru siguranţa naţională este veche şi are foarte puţin de-a face cu obiectivele unei asocia-ţii culturale – cum este „

 9. maria Says:

  Stely,
  1. fara unguri nu are cum sa se faca guvernul.Minoritar PDL este exclus , uita-te ce s-a intamplat zilele astea si intelegi de ce.
  2.eu nu sunt sigura ca alegerile anticipate pe actuala lege nu ar duce cam la acelasi rezultat , poate mai putin la PNL dar egalitate PSD si PDL .Si poate si o alianta preelectorala PSD + PNL .
  Asa ca trebuie sa se faca guvernul cu ungurii si am o banuiala ca vor fi si ceva pesedisti.

 10. emil Says:

  Neatza , all ……..

  Gat , am revenit !

  AVP , daca data trecuta (cind cu motiunea de cenzura) era previzibila hotarirea CCR , si de data asta verdictul CCR este stiut deja !

  Basescu are dreptate , de data asta ! Si nu vor putea sa dea alta hotarire PENTRU CA JUDECATORII DE LA CCR DEJA AU DAT O DECIZIE IN ACEST SENS !!!

  Apropo , de nemtii romanizati :diferentza intre Herta Muller si Klaus Johannis este cea dintre fundatia Nobel si Grivco -firma Securitatii !!
  Iar asemanarea dintre cei doi „nemti” este chiar SECURIATATEA lui Ceasca , respinsa cuhotarire de Herta si accepatata cu jigodism de Johannis !

  p.s. Ca sa nu mai zic ca actuala „254” – urmasa de drept a celor „322” , ne propune prim ministru pe Johannis – 6 case dupa Nastase 4 case !

  Ceea ce se presupune ca-i un pas inainte , nu ?

  eheeeeeeeee 🙂

 11. despinavestea Says:

  Bine-ai venit, Emil!

  De la 322 la 254.
  Cam incet, dar SIGUR.
  Nu-i asa?

 12. maria Says:

  Salutare Emile !
  Te asteptam cu totii …

 13. emil Says:

  Maria , daca se ajunge la anticipate ( si acolo doreste Piratul sa se ajunga- stiind ca in configuratia de putere actuala o sa-si cam rateze si cel de-al doilea mandat) multi parlamentari de acum vor disparea ! In frunte cu Tariceanu , de exemplu !

  Acum blufeaza doar , mustind de ura impotriva Basescului , stiind ca mai au inca o mutare la dispozitie dupa ce nu-l vor confirma pe Croitoru !
  Sa-i vedem la a doua propunere a lui Base , cind o sa desemneze un PM din PDL !
  Atunci sa-i vad daca au singe in „oo” …….Eu ma rog la Dumnezeu sa respinga si al doilea guvern propus de Basescu !Ca abia atunci si-au semnat condamarea , dupa suspendarea din Martie 2007 , pentru care inca n-au platit la urne , din cauza blatului psd-pnl al legii uninominalului !
  Acum , chiar daca „decupajul” circumscriptiilor o sa ramina neschimbat , vor accede in parlament doar PDL, PSD si UDMR .

  Iar curvele de unguri , atunci vor juca cu PDL si cu viitorul presedinte , acelasi Basescu ! eheee

 14. despinavestea Says:

  Cam asta am vrut s-aud

 15. emil Says:

  Sal Despi ,
  o sa lipsesc putin , sa-mi fac aprovizionarea ….si sa ma reacomodez cu Bucurestiul plouat si lovit de amoc ! 🙂

  Apropo , la tara , in sudul „mitic” (acolo unde se pierd si se cistiga alegerile , toata lumea este bucuroasa ca Base n-a pus PM un neamt , in locul unui „romanash” de-al nostru !
  Stiu , este nating si cam nationalist perimat , dar asa gindesc la tara , cei care sunt cei mai harnici si mai constanti votanti , batrinii ce suspina dupa CEASCA ! Si chiar si-ar dori un Basescu – DICTATOR ADEVARAT !

  Asa ca slugile tonomate , daca-l mai tot numesc pe Basescu al doilea Ceausescu , pot avea o mare surpriza : sa-i creasca procentele la vot cu citeva procente bune ! 😆

 16. maria Says:

  Eu cred ca guvernul Croitoru va trece .

 17. despinavestea Says:

  Emil,
  Super misto!!
  Basescu „dictatoru”-care nu si-a tras nici macar o televiziune.
  Ieri a zis din nou :
  Presa si-a luat cata libertate a vrut ea !

  Sa speram ca vor veni la vot 9 mil de oameni ca sa putem impune Parlamentul unicameral

 18. theo Says:

  CE CONFUZ ESTE TOTUL

  ASA TREBUIE PROBABIL FÄCUTÄ ADMOSFERA PT: O MINERIADÄ; ALTFEL; DAR TOT CU ACELAS SCOP:

  AM FOST IN LIVADÄ; MÄ DUC DIN CAND IN CAND; NU VINE NIMENI:

 19. despinavestea Says:

  Eu ies putin.
  Revin

 20. Stely Says:

  Eiii !!! ..lume noua si buna ! Ma bucur ! Bine-ai venit Emil Thor!
  Unde ,in „sudul mitic”, ai fost?..
  Si eu cred ca se fac de ris daca merg la CC cu contestatia.Oricit ar fi Constitutia de ambigua ,in cazul asta ,nu e loc de interpretari.Presedintele are un drept ,dar si obligatie ,tocmai ptru pastarea echilibrului intre cele doua puteri.Presedintele are drept de a nominaliza,iar parlamentul de a fi de acord sau nu.
  Asa ca parlamentul ,mai bine zis,monstruoasa coalitie va ramine cu buza umflata ,in caz ca nu-l va accepta pe Croitoras..

 21. Stely Says:

  theo,
  In livada lui Thor, ai fost ?Pai,nu te simti bine si aici? Uite,acum a venit si Thor ! 🙂
  Acolo poti sa mergi ,dar nu se mai poate comenta.
  Ce ti se pare confuz ?Iti recomand sa nu te mai uiti la IRTV si Antena3..Astazi ,de la ora 13,00 a fost T.Basescu la Radio Actualitati ..El clarifica totul.Daca il asculti n-o sa mai ai nici un fel de confuzie.Stie ce spune si ce sa faca..

 22. Loda Says:

  Stely ;
  Dar de ce ,,se fac de ras” daca merg la CC? pedelistii nu s-au dus la Cc si li s-a respins usor jignitor intampinarea pe motiv ca este ,,inadmisibila” Vrei sa spui ca s-au facut de ras? 🙂

 23. dora Says:

  Ramane inca ceva nedefinit.

  AVP,ai judecat corect!Spaima este uriasa si reshpectivii stiu ca au dosare si ce scrie acolo cu cerneala,nu de aia simpatica.

  Pe de alta parte, intelegerea aceasta este verbala si pana nu se materializeaza in bile bagate in urna,degeaba.Ii cunoastem pe politicieni si stiu cat de alunecosi sunt.

  Sa va spun altceva:in ziua lansarii pentru a treia oara a Crinului,iese cu o falca-n cer si alta-n pamant,- Tzapu, sustinator al liberalului-si-l prezinta pe Base ca cel mai mare hot al tarii.Zicea invinsul seviciilor:dosarul se va deschide imediat si isi termina nu numai cariera politica ,isi va pierde definitiv libertatea.

  Am inteles ca se va pedala pe aceasta idee:ii este teama de moarte de dosarul Flota.

 24. AVP Says:

  Salut all si Thor ! 🙂 Ai dreptate, se pare ca CC s-a mai pronuntat intr-o spetza similara si deci a creat un precedent fatal pt eventuala contestatie a monstruoasei coalitii… Chestiutza asta chiar ma face sa am dubii mari: ori fatza de minimala inteligentza politica a coalizatilor (adicatelea, astia chiar sunt prostanaci d-aia facuti gramada, mey…? 😯 ), ori in realitatea „opozitiei” lor… 😯 (ma tem, cum ar veni, ca totul sa nu fie decat o inscenare a tovilor si baietilor, ca sa-i pacaleasca pe occidentali… 😯 )

  Tertium non datur !

  @Stely, ti-o zise Loda… 😳 lol

  @salut dora, interesante – pt mine – stirile tale de ultima ora… Mey, tzapul ista ori a fost si el homu rusilor, d’a cappo, ori te pomenesti ca are dreptate, dreq, a… ? 😯

  ps. Sau o fi si el un ruman ordinar, d’ala care se roaga cu lacrami de sange la Domnu’ ca sa moara si capra vecinului… ? 🙄

  Mai vedem, mai vbim.

 25. dora Says:

  Stely,servus!

  Cu acceptarea lui Iohannis,prostanacul cedeaza initiativa lui Crin.Nu el -liderul marelui partid a negociat cu neamtu’,ci adversarul sau la prezidentiale,binecunoscut pentru legatura sa cu liberalii.Sunt convinsa ca si in cazul desemnarii lui Iohannis ,nu s-ar fi calmat spiritele,dimpotriva.Incepeau mancatoriile intre ei. 🙂

 26. Stely Says:

  Dora,
  Salut si bine-ai venit !Stiam eu ca numai tu imi dai dreptate 🙂 Auzi ,mi-o „zise Loda ” : rool: .Loda mi-o zise in stilul ei ,de a-si „baga coada” s’atit.In cazul PD-L(isti) considera (ea) ca s-au facut de ris ,dar asta nu-i exclude pe ai ei.
  In cazul PDL ,Curtea s-a eschivat sa se pronunte, considerind ca nu are competente ,deci nu a admis contestatia,deci este inadmisibila .Nu s-a pronuntat.In cazul de fata CC nu se mai poate eschiva ,ca nu poate .Nu este loc de interpretare.De fapt ,iata,exista precedent ,si cazul este inchis ..Iar eu am tot dreptul sa cred ca se fac de ris ,ptru ca habar nu au avut de precedent si ca sunt in stare sa nesocoteasca Constitutia in favoarea unui regulament .

 27. AVP Says:

  Stely – 🙂

 28. Stely Says:

  AVP- ❓ ❗

 29. Stely Says:

  Cred ca Loda si-a bagat „coada”si a plecat jubilind ca ..”mi-o zise”..Acum e fericita ca pesedistii ei sunt la fel de natingi ca si pedelistii mei 🙄 In cazul respectiv eu il am de partea mea pe F.Iaru (pe care Loda il apreciaza f.mult) care a spus :”daca CCar fi obiectiva ar da verdict pozitiv ,in favoarea PD-L,dar nu este ,si in consecinta motiunea va fi votata si guvernul va cadea.”
  Si daca vrem sa raminem in limitele adevarului, am fost de la inceput de acord ca motiunea de cenzura este corecta.Asta dupa ce maestrul AVP ne-a dat paragrafele si articolele din Constitutie ptru o buna clarificare..

 30. Stely Says:

  Acum ,in cazul formarii guvernului actual,vad ca au inceput tonomatele sa paraseasca ideea contestatiei si vor sa faca presiuni ptru acceptarea lui Johannis ,atragind in cocina lor si PD-L.Vor ,d-le ,sa faca si ei guvern de UN ,dar cuJohannis premier !!..Sa-i coopteze si pe pedelisti si dupa ce se vor vedea cu sacii in caruta ,sigur ca le vor da cu sutu’n c..r ..Si altceva :Au inceput deja sa preintimpine ideea de anticipate pe exact aceleasi motive ca si in 2005..inundatii ,atunci-criza ,acum.. „T.Basescu este de vina ptru adincirea crizei politice si economice ..Arunca tara in haosul anticipatelor…” bla,bla,bla..Asta au vrut !Asta va fi laitmotuvul lor in campania electorala.

 31. Stely Says:

  binee,plec si eu ..

 32. AVP Says:

  Faci f. bine, draga noastra Stely, ca ne tii la curent cu noutatile de pe ici-colo. Io nu am acces la tembelizoru de pe pc (semnal prea slab), iar tembelizoru din cas’ e ocupat de doamna soacra, cu telenovelele dumneaei… 🙂

 33. cinic Says:

  mai fratilor,lasind patima de o parte, voi chiar nu ati priceput ca marinelul nu poate dizolva parlamentul de aici in colo!?pentru ca din iulie se afla, indiferent ca i se termina mandatul pe 7 sau 13 dec.in alea 6 luni,plus ca , culmea aberatiei daca dizolva parlamentul .noul presedinte ales democratic nu mai poate depune juramintul deci nu poate intra in functie!sinteti nebuni?vreti sa ajungem sa ne batem cu paru!??????????

 34. Loda Says:

  Stely :
  ,,Salut si bine-ai venit !Stiam eu ca numai tu imi dai dreptate 🙂 Auzi ,mi-o “zise Loda ” : rool: .Loda mi-o zise in stilul ei ,de a-si “baga coada” s’atit.In cazul PD-L(isti) considera (ea) ca s-au facut de ris ,dar asta nu-i exclude pe ai ei.”
  iar nu intelegi nimc, conform LOGICII TALE, pedelistii s-au facut de ras, avand in vedere ca li s-a respins intampinarea, daca poti sa intelegi ce am scris, daca nu, nu, nu-i suparare si nu ar fi prima oara 🙂
  P.S.1privinta lui Iaru ai dreptate, e un om extraoedinar si il apreciez foarte mult, dar nu-i spune dorei ca a avut ,,meci”
  cu el 😉
  P.S.2 de regula, cand postez, destul de rar pe aici, eu incerc sa exprim o opinie, buna, rea cum o fi, nu ,,sa-mi bag coada” caci …nu am : ) Esti mare acum, ar trebui sa nu vorbesti urat 🙂

 35. Loda Says:

  cinic ;
  Nu-i mai certa ,sunt copii cuminti, pricep dar nu inteleg 🙂

 36. dora Says:

  Stely,

  aici se joaca tare de tot.CC n-a dat dreptate,a spus ca nu se baga.Dupa mine e curios.Dar ,nu mai are importanta.

  Daca noua coalitie facuta ad-hoc inainteaza plangerea la CC ,amana deblocarea crizei politice si creaza o hotarare definitiva de acum in vecii vecilor.

  Ma intreb: ce vor face peste ani alti presedinti ,cararoa li s-a rapit atributia de a desemna un candidat in fruntea guvernului.

  De fapt,se trage matza de coada.Se fac tatonari si fiecare candidat isi maximizeaza sansele si se pozitioneaza cat mai in frunte. 🙂

 37. cinic Says:

  basescu poate determina anticipate daca cistiga alegerile, dupa ce depune juramintul, alllloooo:in fata vechiului parlament , ca daca il dizolva,chiar daca a cistigat alegerile, nu poate deveni noul presedinte! te doare copul, frate!!!!!!!!!!!!

 38. AVP Says:

  cinic, lasa gargara ieftina… mai bine socoteste ca alea 6 luni de interdictie se termina la anul nou, iar pe urma mai sunt inca 3 anisori in care se pot organiza oricand anticipate, daca opozitia chiar le vrea… (adicatelea, daca nu face ce vrea Diktatoru… :)) care-i problema… ?

 39. cinic Says:

  avp, ma dezamagesti! pai , a zis ca pe 7 dec dizolva parlamentul:pai daca a cistigat alegerile ,cum poate incepe noul mandat daca nu poate depune juramintul>??????????tu esti in contact cu realitatea sau nu>????????din iulie nu mai poate diz. parlamentul indif. cind i se tremina mandatul!fie si pentru ca, logic, numai poate delune juramintul si v-om avea o perioada ,scurta-lunga, fara sa avem presedinte constitutional!aloooo! voi sinteti normali!rog, raspundeti logic, nu cu subterfugii!

 40. cinic Says:

  florin iaru, amicu tau te poate lamuri!

 41. cinic Says:

  oricum,marinelul ,nu are oua atit de mari sa bage tara in haos,pentru ca stie ca deja a pierdut, din momentul cind astia , au pus,in consens un independent, prima data dupa revolutie!de aia e asa oparit! zilele ii sint numarate!

 42. Radu Humor Says:

  @ AVP :
  „ps. Sau o fi si el un ruman ordinar, d’ala care se roaga cu lacrami de sange la Domnu’ ca sa moara si capra vecinului… ? ”
  E vorba aici de Emil Constantinescu 🙄

  Daca nu erai tu asa ingandurat cu soarta lui Basescu ( cat oi trai o sa ma tot intreb, ce te-a determinat,sau, ma rog 8) …???!), ce poanta-ti iesea la final, daca inlocuiai” sa moara:, cu ” sa stea ” 😆
  Revino-ti ca nici nu stii cat pierzi 😉

 43. dora Says:

  AVP,

  imi doresc si eu lamurirea tuturor dosarelor inclusiv mult discutatul Flota.Cei care o readuc in memorie uita ca,piratul a renuntat la imunitate si s-a pus la dispozitia justitiei.Si ?L-a chemat la Cotroceni Ilovici,Nastase jubila si daca avea ceva bube l-ar fi mancat cu fulgi cu tot.Mai stiu ca erau vreo 70-80 carora li s-a dat NUP.Suma de bani invocata ca pierdere s-a dovedit a fi 0.

 44. cinic Says:

  hei! ce patira-ti?de 30 min nu dati unu replica!?poate nu evitati!pogica e logica ,indiferent cine o expune!

 45. cinic Says:

  dora, sorry,nu e la cestiune!

 46. dora Says:

  BOMBA ZILEI!

  Papasha a declarat ca pesedistii ar trebui sa mearga la negocieri cu Croitoru.

  Ce v-am zis?

  Prostanacul trebuie relansat a 4-a oara.

  Nu-l poata lasa pe Crin sa le ia caimacul.

 47. cinic Says:

  avp,stely,dora,nu raspundeti!??????????deci nu aveti argumente logice! ca peroratii puteti produce!

 48. Loda Says:

  Croitoru e un banal pion de sacrificiu , o sa vedeti.Dar sa ma lamureasca si pe mine cineva, cine a fost draga persoana desemnata de PDl pentru premier al carei nume nu poate fi dezvaluit? Aseara si presedintele a refuzat sa-l dezvaluie, acum si Blaga, invitat la A3, cine o fi si de ce o propunere oneste si normala presupun, nu poate fi facuta publica?

 49. emil Says:

  Mai dati-va mortii vostri , de clone si trolii jegoase , futu-va morti-n gura , la amindoi !

 50. emil Says:

  Pentru ceilalti : asa-i cind faceti pe dispusii la dialog , cu muistii astia strinsi gramada la „grivco” in batatura lui Felix !

  Acum , pentru amicii politici …. a dat disperarea-n ei , de cind le-a zis-o Base p-aia dreapta , cu dizolvarea parlamentului ..

  Au sarit pina si slugoii lui SOV cu un sondaj care are o eroare de +/- 3 % incare Prostanacul il invinge pe Dictator cu o diferentza de … 0,8 puncte procentuale !
  eheeeeeeeee , jegurile dracu , mai aveti de supt si de mincat cacat doar o luna si un pic !

 51. emil Says:

  Bai , revin la jegurile astea infratite , psd+pnl , sa vedeti ce muie va servesc eu , de azi inainte , tu-va-n gura de zdrentze handicapate si slugoi imputiti …..
  Fai , tractoristo comunista , nu mai suge melteaua pe blogul asta , ca nu mai vede barbata-tu , post de prefect , pina n-o sa sugi tu penisul la vre-un araboi , care trece prin Zalau … hai sictir , prosto jegoasa si posteaza in mortii ma-ti la „copacul democratic din padure” , zdreantza ce esti !

 52. Stely Says:

  „În aceste condiţii, până ce viitorul preşedinte al României – ales în urma scrutinului din 22 noiembrie cu un eventual al doilea tur, în 6 decembrie – nu depune jurământul, Parlamentul ar putea respinge oricâte cereri de învestitură, iar preşedintele poate face oricâte propuneri, varianta dizolvării Legislativului nefiind posibilă.”..
  P.S .asta e raspunsul meu :Parlam.nu poate fi dizolvat pina ce presedintele nou ales nu-si de pune juramintul.In acest timp presedintele are voie sa faca oricite propuneri si legislativul le poate respinge pe toate..Scopul coalitiei este insa sa-l alunge pe E.Boc de la Palatul Victoria pina in 22 noiembrie si vor avea o motivatie clara sa-l voteze pe Croitoru..decit Monica Macovei ,mai bine Croitoru..

 53. cinic Says:

  emile, ce subtil esti! un adevarat gentleman! cind nai argumente injuri ca un vacar! ghiolban! ma mir ca avp,te accepta in preajma! cine se aseamana se aduna!

 54. cinic Says:

  macr tu stely ai inteles ca pe base l-a luat valul, nestiind ce vorbeste! bravo!

 55. emil Says:

  Stely , referirea lui Basescu , ca dizolva Parlamentul pe 7 Decembrie , era pur metaforica ……. dar muistii astia , in disperarea lor de al critica pe Bases au ajuns sa se agatze de orice virgula din ce spune Basescu !

  Oricum sensul real a fost ca EL , BASESCU , O SA FIE VIITORUL PRESEDINTE DUPA ALEGERI SI EL O SA FACA JOCUL , IN CONFRUNTAREA CU PARLAMENTUL ASTA , DACA II MANINCA-N CUR PE PARLAMENTARII „254” ……

  DACA VOR SA FIE INJUMATATITI , DIN NOU , LA ALEGERI ANTICIPATE , NU-I O PROBLEMA , SA LE DAM CE-SI DORESC , NU ? 🙂

 56. emil Says:

  CINIC , du-te ma , jeg cretin , ca nu faci tu propaganda petrolista de doi bani , cu mine !
  Te-n gura pe ma-ta , de gentelmen care vorbesti frumos ! Ce palma cu piciorul ti-as targe , sa-ti inghiti dintii si limba aia veninoasa de varan penal …… te-n gura si pe tine si pe „taticul vostru” Patriciu !

  Acum ti-am vorbit pe intzel;esul tau , tiritura penala ? 👿

 57. Loda Says:

  AVP’
  Maestre, sper ca nu sunt obligata sa citesc chiar TOATE postarile de aici, numai cele normale ? 🙂

 58. Loda Says:

  cinic:
  Nu te soca, unii ,,e” disperati si inca mai au de tras, intelege si tu ,nu baga in seama ca n-ai de ce 🙂

 59. maria Says:

  Nu va mai agitati , guvernul Croitoru va fi validat .Eu asa am citit pe fata lui Base aseara .

  Lasa-i Emile , isi fac si ei numarul si se duc .

 60. emil Says:

  ce-o sa va mai ascundeti voi , slugoii infratiti ai psd di pnl , dupa 6 Decembrie !! eheeeee !!
  Ce-o sa mai fugiti , in
  „scorburile intunecoase de unde ati aparut” – vorba gigelului de Cristi Diaconescu , pesedistul cu fatza de ciine batut , care a cazut cu tronc si la inimi de portocalii !!

  Ti-ai dracu , de trolii nenorociti , care pingariti si maculati totul , pentru dementza in care v-ati bagat singuri , ca idiotii , de frica inghitirii PNL de catre PDL !
  Lasa , muistilot cretini , ca v-ati lasat inghititi pe gratis de comuistii lui ilici , otrepelor care doar murdariti numele de liberal roman !

 61. cinic Says:

  maria, draga mea,tu te recunosti in ce spui?daca fiul tau ar vorbi ca emil cu rcine,chiar dusman fiind, cred ca ai ramine socata! atunci de ce-i accepti grobianismul>??????????

 62. emil Says:

  Tractoristo muiangista , adica ce , vrei sa ma stearga AVP , la comenturi ?
  Nu-ti convine , curva proasta ?? Atunci pasol na turbinca , handicapato !
  Te cauta moartea p-acasa , idioato comunistoida si tu faci propaganda pe bloguri ???!

  Marsh la cotet , comunitaro !

  eheeeeeeeeee ..! a dracu` tuta , proasta !
  Se crede pe vremea lui Ceasca , cind facea plingere la Securitate , ca asculta unul Europa Libera …….

 63. emil Says:

  vai , ce murdar vorbesc portocalii lui Basescu ! Cum seamana cu el , etc, etc ……. hai , muie , baga si tu textul pe care-l stiti pe de rost , pentru gherila virtuala !
  D-aia nu mai pot eu , ca sunteti voi precum curvele alea de centura , cu dintii cariati de la atita sex oral si care nu musca dintr-un mar care nu-i foarte bine spalat !

  eheeeeeeeee !!

 64. cinic Says:

  loda, culmea e ca eu chiar sint neafiliat, dar roman responsabil !am votat alternativ pe cei care am crezut ca merita,tot sperind ca se vor cenzura,reciproc! am fost naiv,stiu,dar tot nu pot renunta!sper ca noi astia cinstiti, care nu am furot nici noi, nici matusa noastra,care nu ne-am luat a doua casa ,aproape gratis de la stat ca basescu, sa invingem in final! adica sa-i vedem pe toti:nastase,patriciu, basescu,voiculescu,vintu,etc. la gherla!

 65. emil Says:

  „maria, draga mea,” …….. vai , ce domn stilat !
  Noroc ca nu te-ai intilnit cu Maria pe blog la Roxania , ca sa-ti arati fatza aia adevarata , ti-ai dracu` de tradatori prefacuti si nemernici !!

  Auzi : ” Maria , draga mea !!” eheeee .. te-n gura de papitzoi mascat ! eheeeee

 66. emil Says:

  Aha , ai vazut ca nu-ti merge si acum ai trecut la strategia de rezerva , aia cu „TOTI SUNT LA FEL” !

  Bai , prostule , nu mai baga texte d-astea , uzate , de la sediul de campanie al Florii Mortului , ca n-ai sanse cu mine !

  Esti prost ca noaptea , dracu , tu nu realizezi cit de jalnici sunteti ??

  Apropo , pe Tariceanu ……. sau chiar pe Crin , care a dat Strandul Tineretului pe gratis ( dar nu si pentru el ) de ce nu ia-i trecut pe lista de asteptare pentru Gherla ? Ai ?

  Da` pe Ilici , nu vrei sa-l vezi la Gherla !

  Al dracu , papitzoi prost si nemernic , ce esti !

  Mars si tu , la cotetzul jigodiilor penale , liberal paduchios ce esti !

  😆

 67. maria Says:

  Vai de mine , acum am vazut sondajul Insomar.
  Ce precizie de virgula , nu altfel.
  Basescu ii face zob in campanie , o sa-si ia cea mai mare parte din electoratul dezamagit inapoi dupa prima saptamana de campanie , si sa-mi aratati voi nehotaratii care-l vor vedea masculul alfa pe Geolgau sau Crinolina !

 68. cinic Says:

  avp,imi pare rau pentru tine ca trebuie sa ta faci ca esti de acord cu argumentele grobiane ale amicului! de, strimbi din nas, intorci capul si te faci ca n-ai vazut,n-ai auzit! dareu stiu ca stii si nu-ti convine,da trebuie sa accepti! tu stii de ce!domage,mon cher!

 69. emil Says:

  Maria , pai , eu ce povesteam mai sus ??

  🙂 🙂 🙂
  Sondajul are +/- 3% marja de eroare si ei au „calculit” cu virgula , pentru victoria Prostanacului !

  Pai , spune tu … cum darcu sa nu rizi si cu koorul de cretinii astia disperati ???

  Vai mama lor , ca rau mai e sa fi atit de prost !!!

 70. maria Says:

  Pai de la informatia ta am plecat in cautatrea sondajului. Oricum astia sunt mai retinuti decat Turambar .

 71. theo Says:

  emil,

  läcustele se inghesuie si vin de foame.

 72. emil Says:

  asa , asa , jegule ! Poate-l imbirligi pe AVP , si ma „taie: sau baneaza !

  Te-n gura pe ma-ta , de milog prost !
  Tu nu intzlegi , idiotule , ca esti in plus , chiar daca te milogesti de AVP si-l pupi si-n cur , sa ma „taie” ?

  eheeeeeee , al dracu` milog mai esti ma , limbistule prost !

  p.s. AVP ( asta sa nu-ti zic „maestre” ca sa nu pare ca te poop si eu in cur , dupa , domnul :cinic” ) …….. daca nu esti de acord cu „replicile” mele ( eheeeeee !!) catre jegosii astia care imbaloseaza blogul asta , zi-mi doar un cuvint si am disparat , „pe bune” , imediat si fara vrajeli ieftine , din „casa” ta !

 73. maria Says:

  Theo ,
  pai si ce sa le dam noi de mancare ? 😆

 74. theo Says:

  ce cautä sarmalagioaica aici?

 75. emil Says:

  Lasati , fetelor !! …… pardon , dragele mele !!
  eheeeeeeeeee !! ……. ca am eu ce sa le dau sa manince , pina se satura !! 😳

 76. maria Says:

  Emile,
  Stai locului ca maine nu mai vezi niciunul .
  Dar bag seama ca si lor le place tratamentul , au aparut brusc odata cu aparitia ta .Nu i-am remarcat saptamana asta pe aici.

 77. emil Says:

  Mama , am la greseli in textele de mai sus …….ca ma si mir cum de limbricii astia sclerozati nu au bagat textul cu ” greselile gramaticale ” ale portocaliilor fara scoala !!!

  eheeeeeeee !!

  Recunosc ca am cam scris la nervi , d-aia am si atitea greseli !!!

  Nu ca n-as scrie corect , romaneste !
  Ce Dumnezeu !! eheeeeeee !! 🙂

 78. emil Says:

  Acum , „pe bune” , cum se zice in argoul de la Obor , Crin Antonescu a iesit cel mai cistigat in comparatie cu Prostanacul !

  Eheee , a ajuns PSD-ul la „remorca” penalilor !
  Din cauza asta a si dat vulpoiul Ilici declaratia aia , in care anuntza schimbarea de macaz pentru eventuale negocieri cu pdl-ul !

  Batrina sandrama comunista , edecul criminal a simtit ca Prostanacul a ramas roata a cincea de la atelajul penal si cauta sa restabileasca pozitia partidului sau in imaginea publica !

  Adevarul ca n-am vazut mai mare idiot si cretin precum prostanacul de bostangiu …

 79. maria Says:

  Emile,
  In sondajul lui CCSB facut pentru Imas , doftoru avea dublu decat are la Insomar .Astia au capiat cu totii !

 80. dora Says:

  cinicule,

  eu te inteleg,parol!

  Nu inteleg de ce nu-ti plac parerile mele?Am vorbit cu cativa prieteni si nu stau toata ziua la taste sa vad ineptiile unora.Eu sunt tot timpul la cestiune.

 81. emil Says:

  Da , Maria …… nu le mai pasa ….. nu mai au nicio rusine , manipuleaza si baga diversiuni la greu ! Si stiti de ce ?

  Pentru ca acum se joaca cu toate cartile pe masa si se da cu sec de catre toti jucatorii de la ruleta ruseasca a politicii romanesti ….. este „potul” tot aminat din anul 2007 , de la suspendare a lui Basescu si infingerea celor „322′ de catre popor .

  Acum , daca Dictatorul cistiga totul , ceilalti au pierdut definitiv si iremediabil TOTUL !
  Asa ca , la ce le-ar mai folosi in viitor „casele de sondaje” afiliate la imperiile mogule ??
  La nimic ! Acum este ultima lor zvircolire , a celor ce alcatuies „sistemul ticalosit ” ! Asa cum a si spus Basescu , acum la- adus la lumina si pune degetul pe el !

  Sa speram ca noi , cei care trebuie sa iesim la vot si sa-l ajutam pe Pirat sa si invinga in turul 2 , nu vom mai posta doar discutii sterile si de amorul artei cu toti neisparvitii care nu au nicio problema in infratirea incestuoasa intre psd , pnl si udmr , cei care amusina in virtual doar pt. a maninca cacat propagandistic pe forumuri si bloguri …..

 82. Loda Says:

  cinic:
  Inteleg perfect ce spui; in rest, nu ti-am spus sa nu te ostenesti degeaba?

 83. Loda Says:

  Theo ;
  Cum ce caut scumpete ? Mi-era dor de tine, unde mai gasesc eu atata inteligenta si coerenta in exprimare ca la tine ? 🙂 te pup, draga si nu te mai ambala, vezi si asa ca stai rau cu circulatia cerebrala, sa nu-ti cauzeze, Doamne fereste !

 84. AVP Says:

  Cinic si ceilalti, oriunde se discuta sau se face politica, atmosfera e aceeasi… Sloganul postului fiind „politica e destinul”, trebuie sa ne asumam toante consecintele participarii la un forum de acest gen. Politica e un loc pt adulti, ba chiar pt masculi, aloo… 😉

  Oricum, io nu voi cenzura niciodata pe nimeni (decat daca respectivu se va dovedi un inamic public al acestui blog, aloo…), asa ca n-o sa incep tocmai cu my Thor, care la el pe for nu ne-a deranjat nici c-un ghiontisor, darmite c-un pumnisor… lol

 85. Stely Says:

  Loda,ti-ai facut numarul ? Acum mergi la culcare ,sau vezi ca ai un film bun pe Hallmark..Ia-l si pe @cinic de manuta ,si treceti pe la casierie ..Ptru astazi v-ati facut norma la ..incasari ..V-a dat Emil cite ceva bun la fiecare ..Nu-i asa ca va place?..Aveti exact ce ati cautat..Pofta buna! 😀

 86. Stely Says:

  AVP,
  Afost o „mica incaierare”cu vechii nostrii „inimici” 🙄

 87. emil Says:

  Asa deci …… Tractoristo nemernica , vezi ca la cit a sapat diabetul in tine , esti mai predispusa la un atac cerebral decit Theo !
  Asa ca nu-i dori ei asa ceva , sa nu paralizezi chiar tu , in noaptea asta !

  Acum , astea fiind zise , pleaca-n gura ma-tii , pe blogurile unde ti-e permisa mestecarea de cacat comunistoido -penal , tiritura jegoasa !

 88. AVP Says:

  My Stely, la Marele Bal organizat de flacaimea satului cu ocazia Balciului anual din Gura Padinii (6 aug.), pe frontispiciul caminului cultural unde se tinea balul scria: „Intrarea gratis, iesirea-n pumni!” lol

  Si intr-adevar, nu exista an in care sa nu se lase cu incaierari crunte intre flacaii prea plini de snaga… 🙂

  Asa si-n politica… O, tzeara trista, plina de humor… 😉

 89. emil Says:

  Crapa ficati-n voi , `tuva-n gura de nemernici !

  O sa va dea Basescu muie – fara numar , cit de curind !!

  Tare mi-as dori sa va vad mutrele in seara de 6 Decembrie , ti-ai dracu de tradatori nemernici si de cozi de topor ticaloase , cu divizia Tudor Vladimirescu cu care ati impuiat Romania Cea Adevarata , clonind orice urma de morala si de caracter in 60 de ani de national comunism !

  Acum , peste nici doua luni , o sa crapati definitiv , jigodiilor disperate ce sunteti !
  👿

 90. cinic Says:

  dora,daca te-am pomenit afost pentru ca te credeam mai corecta! se pare ca m-am inselat,tespeli pe miini ca pilat! tu stely te asemeni cu emil,va meritati!sa fiti fericiti!daca baiatul tau cu care te tot lauzi ar jigni o doamna care vorbeste civilizat, cum face emil cu loda,ai fi fericita???atunci,esti mai rau ca el! oricumv-a intrat frica in oase ca nu se alege marinelul.si acu ADIO!!!!!!!!!!!!!

 91. maria Says:

  Adio, my darling !

 92. despinavestea Says:

  Salut,
  Acum am venit si eu.

  E ca-n basmele populare : balaurul are 7 capete, scuipa flacari si venin ,parjoleste si distruge tot ce intalneste ( pe bloguri)

  Noroc ca avem un Fat Frumos care vine si ne apara!!!Ce ne-am face fara el ?
  Incearca sa nu te enervezi Emile ,ai grija de tine !
  Avem nevoie de tine.

  Tot Basescu castiga, dizolva Parlamentul si scapam de balauri!!!

 93. Stely Says:

  All,
  „Croitorasul cel Viteaz” la IRTV..Tocmai cind vroiam sa va recomand sa nu mai dechideti TV.moguliene..

 94. emil Says:

  iar si-a luat „adio” labagiul nr.2 ( ala , cu nr. 1 este hemoroidul Radu ) de la noi !! eheeee !! …….

  Mortii vostri , de strigoi !
  Va uscati ca ceara cind va trag cu crucea intre coarne si va stropesc cu aghiasma argoului meu , stirpituri cu coarne si copite !

  PIERITI ODATA , NECURATILOR !! INAPOIA MEA , SATANELOR ROSII !!

 95. ActOfGod Says:

  Vere, da’ pornit esti. Ce dracu ai? 🙂

 96. despinavestea Says:

  Magie alba!!!
  🙂 🙂 🙂

 97. Stely Says:

  L-ati vazut ,mai dragilor ,pe Croitoru lu’Basescu?..Eu l-am vazut ,putin ..Tipul este destul de increzator.Zice ca i-a mai facut odata propunerea in..noiembrie anul trecut.A refuzat ptru ca T.Basescu i-a spus ca vrea guvern politic.Acum a acceptat ca independent..
  Eu sunt sceptica. Dobitocii astia cred in sondajele comandate de IRTV precum ca T.Basescu e vinovat de iesirea PSD de la guvernare si ca este vinovat de criza politica si economica.Mai venira cu unul rapid ,precum ca Johannis e dorit de 50,5 % ..plus ala ca in turul doi va cistiga Geolgau..Asta si speranta ca CC ar putea sa le dea verdict pozitiv ,ii fac sa nu mearga la negocieri..

 98. Stely Says:

  ce faci,vere ?Pe unde umbli ?Ai fost plecat ?

 99. Stely Says:

  Hai ,zi ceva ..Tot cu Crin si Johannis defilezi ?

 100. Stely Says:

  Ei,fiindca sunt aici „rad „suta..

 101. AVP Says:

  Stely, n-am reusit sa-l vad pe Croitoras, am un semnal net f.slab. Cand o sa-l pot urmari macar 10 minute o sa-mi spun parerea despre el… Pana atunci, numai de bine… 7 dintr-o lovitura e putin lucru ? 🙂

 102. emil Says:

  Eheeee , Act , ma dau putin la sclemberistii astia , de doi bani !!!

  Nu-i tine gaoaza macar sa fie barbati , dracu !

  Umbla cu manevre de curve penale , ca ultimii cacanari ……

  Macar , dracu , cu tine aveam cu cine sa ma injur cind me luam amindoi , in „betze” !! eheeeeeeeeeeee !!! 😆

  Am mai mult respect pentru unul care e tare-n clantza , decit pentru papagali d-astia , plingaciosi si cu bale de handicapati , la gura !

  eheeeeeee 🙂 🙂 🙂

 103. AVP Says:

  Fleicirari! cu vba celebra a Dorei…lol Pt suta

 104. Stely Says:

  Nu-mi raspunde nimeni?Ma duc sa ma joc. 😀

 105. emil Says:

  AVP . vad ca esti p-aici ! L-am vazut si eu pe „croitoras” ! Trebuie sa marturisesc ca pare „omu` dracu” , asa cu fatza aia ca de Stolojan ……. eheeee !! …….
  Si nu stiu ce stie el ( si nu stim noi) ca este foarte convins ca trece testul parlamentului , cu guvernul lui !

  poate sa fie doar un bluf sau se bazeaza pe „relatiile” lui Isarescu cu bastanii adevarati de prin psd si pnl , habar n-am !

 106. emil Says:

  Gata , ma bag si eu in scutece , ca sunt cam obosit !
  Sper ca sa nu mai apara din nou nalucile alea stricate , acum ca bag cornu-n perna ! Poate am vre-o insomnie si mai dau o raita pe aici …… si daca-i prind din nbou ca au intrat pe ferestra , iar o sa le dau la „maciuci” si „ciocane” in gura , pina vor scuipa singe si fiere !

 107. Stely Says:

  Bine ..Atunci ma intorc ..Dar zau ,nu l-a vazut nimeni ? Tipul nu este un orator stralucit ,dar nici Johnnis nu era.Pare insa sigur pe el ..Stie ca poate ,asa a spus.

 108. despinavestea Says:

  Noapte buna ,Emile.
  Somn usor !

 109. AVP Says:

  Emile, mie mi-e ca astia joaca teatru cu totii, dreq ! lol La „revolutie”, daca opreau curentu electric in tzara, se termina cu „revolutia in direct” ; acu, daca n-ar mai vbi nemic despre Basescu, in loc sa-i faca o propaganda desantata – desi pe invers, cum ar veni – pe toate canalele, s-ar termina cu el… 😳

  Iti repet: astia, „opozitia”, ori sunt prosti facuti gramada, ori sunt intelesi cu astilalti, ai nostri, cum ar veni… 😆

  Hai, du-te la cucush… Noapte buna !

 110. Stely Says:

  Bravo ,Thor ! Ma bucur ca mi-ai confirmat prima impresie fata de Croitoras..Ma culc linistita,asadar. Ma bucur ca ai alungat si „vircolacii”..Navalisera in tandem ..Credeau ca le va merge.Nici nu stiau ce-i asteapta.

 111. dora Says:

  Croitorasu este foarte determinat,stie ce trebuie sa faca in acest moment pentru Romania.

  Degeaba a cautat Sovianu sa-l puna in incurcatura ca a fost ales asa…..in lipsa de alt pretendent….a raspuns direct pe-o vorba cu piratul.Pacat de intrerupere cu intrarea realitatii Cluj si nu mai stiu…..

 112. AVP Says:

  🙂 Naivii berbantzi – ca sa nu le spun altcumva… – care isi imaginau ca fetele vor ca baietii ce le protejeaza sa fie manierati, galanti, finissimi si plini de flori, inchipuindu-si ca astfel le vor umple si mai tare de fiori, au proba, din faptul cum il aclameaza fetele de-aci pe our Thor, ca din contra, tre sa fii clocotitor si nemilos cu liota pretendentilor, altfel esti pierdut in fata lor, a fetelor… 😆

 113. dora Says:

  emile,

  croitorasu e omul cifrelor si strategiilor economico-finantiste.El face singura politica pe care a invatat-o si o stie foarte bine:politica financiara.

  Nu stiu cat de apropiat este de PD-L,dar dupa ce a fost preferat Oblio de parlament ,are si el o „politza de platit”.

  Sa te vari in scutece si somn usor.Ma var si eu imediat. 🙂

 114. AVP Says:

  Noapte buna si tie, Doricico 🙂

 115. despinavestea Says:

  AVP

  🙂 🙂 🙂

  Noapte buna tuturor !

 116. dora Says:

  Viorele,

  clocotitor,da -nemilos,nu!

  De galanterie,flori si zambete ,io zic,ca avem nevoie.Fiecare din ele la timpul si momentul potrivit.Nu e nevoie sa-ti explic mai multe. 🙂

 117. AVP Says:

  Noapte buna si tie, Despi 🙂

  Dora, dac-o spui tu, inseamna ca asa e… oops

 118. Stely Says:

  Dora,deci il vazusi si tu pe Croitoras ? Daca si tie ti-a plcut insemna ca nu m-am inselat ..Am totusi speranta ca Isarescu ar putea sa-i influienteze pe pesedisti.Cred ca are cirlig la Iliescu si Geoana..Chiar ,zau ..Cum naibii de nu-si dau seama ca liberalii il duc de nas?..

 119. Stely Says:

  Am uitat :Noapte buna ,va zic si io ! daca mai sunteti p’aci bineinteles..

 120. AVP Says:

  Noapte buna, Stely 🙂 Suntem pe-aci.

 121. Stely Says:

  erata:”cum naibii de nu-si dau seama(pesedistii) ca liberali…”

  *****************

  Corectasem io, avp… 😳

  lol

 122. Radu Humor Says:

  Bai @ Emile, tu stii prea bine ca eu te-am injurat si ti-am zis tot ce-am crezut de cuviinta, cand erai tare si mare pe MountThor, acum cand esti un prapadit, cu spaima-n matze , ce vrei sa-ti spun decat ca mi-e mila de tine hombre, si inca n-ai ajuns la fund ( decat al lui Bashescu :mrgreen: ).
  Ramane cum am stabilit :
  ai ajuns de nici furnicile de pe „musuroi” nu te mai baga in seama, si tu vrei s-o fac eu , care te cunosc ca pe un cal breaz 😉
  Trezeste-te si discutam mai apoi !

  P.S. Este a nu stiu cata oara cand va spun ca pot sa-l implore @ Luminita, @Stely, @ Theo si @ Despa, ca nu renunta la placerea lui zilnica si nu apare sa nu se faca de ras( ca acuma :mrgreen: , dar cand postez eu, nu rezista si sare din baie..la bataie :mrgreen:
  C-o ia de fiecare data peste bot( cand ma invrednicesc si eu , ca n-am timp de pierdut, vad ca inceput sa nu-i mai pese :mrgreen:)
  A inceput sa-i placa 😆 !!!!

 123. AVP Says:

  Brava, mha, viteazule… lol Acuma te trezisi si tu sa-l injuri pe voinic, cand trecu dealu… lol

 124. dora Says:

  Stely,

  cei de la BNR sunt profesionisti si n-au de a face cu politica.Chiar si cei trimisi in Consiliu de administratie trebuie sa renunte la calitatea lor de membrii de partid.Ti-am spus ca, al nost’ croitoras, are de platit niscaiva polite leberalo-pesedistilor care l-au votat pe Orban pe lista si l-au scos pe Croitoru. Asa ceva nu se uita!Pe de alta parte are legaturi profesionale si cu pesedistii deveniti apolitici si care lucreaza la banca(ma rog,cu unele mici exceptii).
  Pe masura ce trece timpul am speranta ca va trece in parlament.Se bazeaza el pe ceva mai consistent decat sustinerea neconditionata a pedeleului.

  Acum,noapte buna! 🙂

 125. AVP Says:

  Noapte buna, Dora 🙂

 126. Radu Humor Says:

  @ AVP ,chiar ma enervezi ( asta vrei 😆 )
  Pai cand il injuram eu pe Thor , tu te impleticeai in sule meneli sa-i faci pe plac 😉 Las’ ca se trezeste el, si daca mai vrea odata, dupa ce se spala ( de pacate) mai vedem
  🙄
  Mie sa nu-mi zici noapte buna , ca nici eu nu-ti zic 😆

 127. AVP Says:

  Hai, fugi dreq d-aci… 😉 Io nu ma ploconesc in fata nimanui, sunt om drept si onest, atata tot. Insa nu te-as sfatui sa intri-n colti cu mine… Ai vrea tu, a…? 😉

 128. Loda Says:

  Stely ;
  ,,V-a dat Emil cite ceva bun la fiecare ..Nu-i asa ca va place?..Aveti exact ce ati cautat..Pofta buna! :D”
  Asa-i ca esti mandra de tine, tu, pe care o ,,oripila” limbajul lui carol ? Mare doamna !

 129. AVP Says:

  Buna Ziua.

  Bine ar fi sa nu ne mai injuram reciproc, daca se poate. Dar cand patimile sunt atat de mari – iar miza pe masura -, iacata ca nu se poate…

  Asta e situatia, natia si inervatia… lol

  Postare noua.

 130. Stely Says:

  Loda,
  Da,am exagerat cu buna intentie.Am facut asta dupa ce am intrat pe blogul unde vad ca te-ai aciuiat fara teama si fara sa te sinchisesti de jignirile cu privire la profesionalismul si competentele tale in domeniu.Iti urmaresti scopul si prin urmare nu conteaza ca de vreo doi trei ani esti terfelita si blamata ,fara intrerupere si cu argumente ,bineinteles.Faptul ca bintui pe blogurile pro Basescu si PD-L, ca sa enervezi cu buna stiinta , ma determina sa aprob un comportament „oripilant”.Eu te-am combatut cu argumente bazate pe informatie si cunoastere de legi,regulamente si Constitutie si nu din ziare si articole ale unor autori pe care tu nu-i agreiezi .Am avut rabdare si nu m-am enervat ,gindind ca am fata mea o doamna de aceiasi virsta cu mine,dar cu un alt stil de abordare al evenimentelor politice.Observi ,ca nu am spus ,cu alte optiuni,ptru ca din pacate ,tu nu ai curajul sa ti le afisezi.Acest fapt ma deranjeaza si ma determina sa te apostrofez cu cuvinte destul de decente.Eu nu am folosit cuvinte tari,decit cind am fost atacata in acelasi mod.Nu am atacat ,ci m-am aparat.Am facut si gesturi de solidaritate ,fapt ce mi-a atras din partea lui Carol cuvinte jignitoare .In privinta asta eu nu cunosc vreun moment in care sa vad din partea ta o minima luare de atitudine.Tu ti-ai vazut de scopul si interesul tau si atit.Cert este ca pe Carol l-a imblinzit Viq.Vad ca spui aceleasi enormitati pe care le spuneai si pe M.Thor ,dar acum te suporta..Imi inchipui cu ce efort din partea lui ..Ma gindesc ca nevoia de comunicare si exprimare este atit de mare incit a hotarit sa te suporte.In orice caz,ptru el ,cit si ptru alti amici din livada,toleranta a devenit o calitate si un scop.
  Daca tie iti place postura de tolerata ,pe alte bloguri portocalii ,si nu sesizezi ca este umilitoare incit sa te determine sa ocolesti zona,atunci poti sa suporti si cuvintele mai dure ,care au acelasi efect.
  Prin urmare te-am averizat ca „aveti exact ceea ce ati cautat”..Vazusei ca a intrat Emil si stiai cum va reactiona ..
  Prin urmare te rog sa ocolesti acest blog,daca vrei sa fii scutita de cuvinte tari.Mergi pe blogurile cu blazon ,ca niste gari de lux , unde latrinele lucesc de curatenie si unde avepismele nu sunt binevenite.

 131. despinavestea Says:

  Stely
  Esti o doamna !
  🙂 🙂

 132. Stely Says:

  Ii dadusem un raspuns de multumire Despinei, si vad ca nu a aparut. Asadar ,Despina ,iti multumesc ptru aprecieri si ma bucur ptru ele. 🙄

 133. despinavestea Says:

  Acum am venit.
  N-ai pentru ce,Stely


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s