Sa vina Croitorasu’ cel Viteaz !…

E clar ! Băse ştie că de căpcăunul Criză nu ne va scăpa nici omu’ noii monstruoase coaliţii – chiar dacă ar veni aci nu pe Dunăre, ca înaintaşu-i carolingian, ci prin  South Stream…😉 – şi nici Ioropa sau America pe  care hăt demult le pândeam ca iezii cucueţi cu gâturile lungite de foame spre geam, asta ca să nu mai vbim de unii ex-tovi şi băieţi care n-ar vrea în ruptu capului – şi mai ales de dragu bugetului consolidat al statului – să li se micşoreze penziile şi stipendiile moştenite din Iepoca în care noi ne prefăceam că muncim, iar ei că ne plătesc fix atâta cât să n-o mierlim şi SSMD (Societatea Socialistă Multilateral Demolată) s-o construim, şi care tovi n-ar fi visat neam de neamu’ lor că după ce era ticăloşilor – cum i-a zis Preda – va cădea, ei, administratorii şi paznicii Iepocei de altcândva,  nu doar că nu vor înfunda puşcăria, cum păţiseră moşierii şi burghejii  aruncaţi la bulău sau la canal chiar de unii dintre tovii care acum sunt pe val, ci din contra, vor deveni chiar ei, bey, burgheji şi moşieri precum puşcăriabilii lor de ieri, şi nu la un tovărăşesc bal mascat or carnaval de la Doftana din deal, ci-n real…  😯

Ăstora – stâlpii sistemului ticăloşit – le pasă de mine or de tine, cetitoriule, cât de un shit, ăştia, pentru burdihanu lor burduşit şi-ar vinde nu doar ţărişoara, dar şi surioara sau soţioara, aşa cum şi-au vândut şi sufletu atunci când au făcut pactu cu diavolu, sau nu… ? N-ar apuca să cânte de două ori cocoşu până când ăştia l-ar vinde şi pe Bulăbista strămoşu, darmite pe cetăţeanu turmentat ex-roşu, ha-ha, şi deci a conta pe tovii şi băieţii mai mult or mai puţin număraţi în lupta cu căpcăunu Criză din Carpaţi e ca şi cum i-ai trimite să-l întâmpine pe  apocalipticu’  Alien din Hyperspatzi pe cei trei fraţi pătaţi, reşpectiv pe 3 piţigoi călare pe 3 firişoare de trifoi cu două foi, vai de ei, mey,  şi de noi… 😳

Singuru care se poate bate cu uriaşa Criză e Croitoraşu cel Viteaz, nicio ciurpriză, n-aşa?, mai ales dacă are şi FMI-ul la baz, plus pe cele 7 muşte dintr-o lovitură şi bune maniere de-acas, după caz, naz  şi praz… Toată chestia e să nu se-ntâmple dreq ca-n povestuţa aia  cică plină de haz…: adicătelea, după ce the little tailor angajat de Sailor ne va scăpa de uriaşa Criză politică (căci doar nu vă gândeaţi la cea economică, fugiţi naiba… lol ),  de inorogu geonelu şi de mistreţu crinelu să n-o facă naiba pe purcelu şi să nu mai putem scăpa de el / ei ca de nea nelu cotrocelu, te pomeneşti, bey, a…? lol

Dar mai bine să-i urăm micului tailor spor, fraţilor, şi Rumâniei noastre viitor…

Anunțuri

78 răspunsuri to “Sa vina Croitorasu’ cel Viteaz !…”

 1. Radu Humor Says:

  @ AVP, m-ai surprins placut !
  Nu prin ceea ce spui ,ci ca de obicei, cum le spui 🙄
  Chestia cu ” Bulabista ” e 😆
  In rest , raman la parerea din ce in ce mai des intalnita :
  Basescu nu vrea binele tarii asa cum crezi (?) tu, ci a unei clientele politice.
  Daca-i reuseste, ai si tu ceva:
  o mica parte de/din vina …..

 2. cconstans Says:

  un pamflet scris de Constantin Tanase

  Ne-am trezit din hibernare
  Si-am strigat cat am putut:
  Sus Cutare! Jos Cutare!?
  Si cu asta ce-am facut?

  Am dorit, cu mic, cu mare,
  Si-am luptat, cum am stiut,
  S-avem noua guvernare.
  Si cu asta ce-am facut?

  Ca mai bine sa ne fie,
  Ne-a crescut salariul brut,
  Dar traim in saracie.
  Si cu asta ce-am facut?

  Ia coruptia amploare,
  Cum nicicand nu s-a vazut,
  Scoatem totul la vanzare.
  Si cu asta ce-am facut?

  Pentru-a castiga o paine,
  Multi o iau de la-nceput,
  Ratacesc prin tari straine.
  Si cu asta ce-am facut?

  Traversam ani grei cu crize,
  Leul iar a decazut,
  Cresc intruna taxe-accize.
  Si cu asta ce-am facut?

  Totul este ca-nainte,
  De belele n-am trecut,
  Se trag sforile, se minte,
  Si cu asta ce-am facut?

  Se urzesc pe-ascuns vendete,
  Cum nicicand nu s-a vazut,
  Tara-i plina de vedete,
  Si cu asta ce-am facut?

  Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
  E sloganul cunoscut;
  Iarasi am votat ca prostii,
  Si cu asta ce-am facut?

 3. Stely Says:

  ‘Neata !
  Daca Radu Humor s-a grabit sa posteze primul ,si sa se declare si placut surprins ,ceea ce nu ma mira,inseamna ca nu mai e mult pina la capitularea multora ,in fata analizelor tale succinte ,dar consistente si profunde a situatiei prezente ,via trecut si viitor ..
  Este clar ca Televiziunile moguliene si aservite” monstruasei kkalitii”nu prididesc a-l ridica in slavi pe Johannis care s-a hotarit sa ne scape chipurile de „capcaunul criza” ..Sigur ca planul lor este destul de straveziu ..Il stie si T.Basescu si ,iata ,prin intermediul tau il stim si noi..
  Nu de dragul nostru s-au napustit ei la Cotroceni si prin intermediul tonomatelor bine platite ,asupra noastra ,spre a ne indesa pe git bunele lor intentii.
  Le cunoastem atit de bine planurile lor diabolice.”Darul” lor este otravit ptru noi..
  Propunerea PD-L ,ptru previzibila nominalizare a „Croitorasului cel viteaz”, ma linisteste si ma bucura.
  Ma linisteste ,ptru ca T.Basescu este hotarit sa nu sacrifice un partid care a dat cel mai bun prim -ministru in cei 20 de ani postdecembristi..Istoria il va consemna ca singurul prim -ministru cu vointa politica spre reformarea statului.
  Prin urmare T.Basescu va tine cont de propunerea lor si il va nominaliza pe L.Croitoru .
  De aceea ma bucur.T.Basescu trebuie sa ingenucheze, pe cit se poate si in limitele Constitutiei ,Sistemul ticalosit ,adus iata la luimina zilei .Coalitia 322 care s-a diminuat putin si a ramas la 253 ,va avea de suferit o infringere ,la fel de usturatoare ca si la referendumul de suspendare.

 4. dora Says:

  Buna dimineata!

  M-am saturat sa tot aud ca Basescu viseaza doar la putere si nu-l intereseaza poporul.Oare ceilalti lideri ce doresc? Sa culeaga ciuperci?Ei nu se lupta tot pentru putere?

  Pana acum urlau cu totii ca vor guvern de uniune nationala.Acum de ce nu e bine?Intreaga clasa politica,inclusiv piratul,trebuie responsabilizata de modul cum vom face fata noilor provocari ale crizei.Daca toti se tem de fraudarea alegerilor(cu reflexul experimentat in cei 20 de ani) tocmai aceata formula este cea mai corecta. 🙂

 5. despinavestea Says:

  Neata,
  Este foarte greu.
  Va vedem ce ne aduce ziua de azi !

 6. Riddick Says:

  „Azi, parale lumea n-are / Şi toţi se plânge-n criza mare…”

  Constantin Tănase

  Constantin Tanase – Criza.mp3 – Constantin Tanase

 7. cconstans Says:

  LUCIAN CROITORU

 8. theo Says:

  f. bunä alegere.

  omul acesta e seriozitatea intruchipatä.

  presedintele s-a informat bine ce poate.

 9. theo Says:

  in loc de candidatul ticälosilor dela grivco, avem un om calificat la FMI

 10. cconstans Says:

  am intrat si eu aici:Welcome to Roxania
  si am descoperit acest titlu:
  LOVITURA LETALĂ JOHANNIS. PREŞEDINTELE PSIHOPAT BĂSESCU S-A ÎMPUŞCAT ÎN PICIOR. MAFIA ORANJ VA CĂDEA

  VA INTREB SI EU asa:…..doamna asta ROXANA IORDACHE ESTE NORMALA??????
  am incercat sa-i dau un sfat prietenesc si i-am postat asta pe BLOG:
  Pentru femeile la menopauza, un partener sau un sot intelegator este foarte important. Ii este mult mai usor cand sotul este dornic sa o asculte, sa invete si sa o ajute in perioada aceasta cu multe schimbari.
  Secretia hormonala ovariana incepe sa scada dupa varsta de 40 de ani. Menstruatia devine neregulata si in final se opreste. Estrogenul are un rol important in multe procese, cum ar fi reglarea temperaturii corpului, formarea osoasa si echilibrul membranelor mucoase ale vaginului. Scaderea nivelului de estrogen este responsabila de cele mai multe simptome ale menopauzei.

  si nu l-a publicat.
  sper sa fi citit totusi

 11. Arizonianul Says:

  Mi-a fost și-mi este drag Bocuț cel Micuț. Mic la stat dar mare-n fapte. Îmi părea rău, dar rău de tot, cum hămăia la el haita de câini roșii. Câte a avut de îndurat și câte a îndurat. Este stoic, are selfcontrol, este manierat.
  Bun profesionist, încercat manager.
  M-ar fi supărat Piratul dacă voia să-l pună iar pe eșichierul politic pentru aste 2 luni jumate. Ar fi fost nedrept.
  Dar Piratul știe el ce face, dragul de el.
  Oricum… Poate nu voi apuca, dar tare m-ar mulțumi să-l văd pe Bocuț cel Micuț ca urmaș al lui Băsescu la Președinția viitoare, cea din 2014!
  Sper că v-a convins pe mulți dintre cei ce veniți să beți apă rece, apă proaspătă și bună, din fântâna lui AVP!
  Na c-am zis-o!!!

 12. Stely Says:

  Avem premierul desemnat.Va fi insa si validat ?…asta este intrebarea . Eu cred ca nu va fi validat .Monstruoasa coalitie va ramine pina la capat incremenita in iluzia ca va pune in circa lui T.Basescu si PD-L o „criza politica prelungita, care va produce pagube „.Ei erau convinsi ca T.Basescu nu-l va desemna pe Klaus.De aceea a acceptat PSD propunerea PNL, si de aceea a acceptat si Johannis sa intre in jocul asta pervers.Criza politica au produs-o ei, si o mentin tot ei.N-au decit sa zbiere cit or putea ,ptru ca nu vor convinge pe nimeni ca ei au intentiile cele mai bune si ca nu mai pot de interesul national.
  Nu-l vor vota in parlament.Asta inseamna ca vor fi alegeri anticipate .
  p.s Acum aud ca PD-L o desemnase pe M.Macovei.Ceea ce inseamna ca asta va fi urmatoare propunere in caz ca L.Croitoru nu va fi validat.Acum este posibil ca L.Croitoru sa fie validat ..Asta da sah si mat la monstrouasa coalitie..

 13. Stely Says:

  Arizonianul,
  Ma bucur ca ai sosit acasa si ca esti aici cu noi.Sper ca ai citit mailul de la mine, prin care am vrut sa anticipez si sa fiu si prima care sa-ti ureze „bun venit ,acasa!”
  Sigur ca vei apuca sa-l vezi pe Bocutu la Cotroceni..Asta si ptru faptul ca „apa proaspata si buna de la fintina lui AVP” ne revigoreaza pe toti si ne da speranta de mai bine 🙄

 14. Marius Delaepicentru Says:

  Interesante sunt reacţiile coaliţiei 254. Crin se exprimă cam… endocrin; ca-să-zic-aşa. Oricum, Cabinetul Croitoru, şi dacă va trece, şi dacă nu va trece, cîţiva candidaţi la preşedinţie vor cădea sigur. Şapte dintr-o lovitură. Ăştia nu se lasă pînă nu-l bagă pe Vadim în turul II.

 15. AVP Says:

  Buna Ziua si multumiri pt cuvintele mumoase.

  Rog sa ma lasati a ma pune si io la curent cu noutatile, pe urma vbim cu placere.

  @Constans, n-o baga in zeama pe turbata mirtanca, probabil ca e o gulguta sau conserva ramasa in post de la „revolutie”. A nu se uita ca fostul ei sef din perioada-i de glorie s-a aflat – cel putin in 1989 – subt vizorul unitatii speciale antikgb a dss…

  Si mai termina cu Tanase ala, aloo… 😎 La ora si la hora asta nu se poate obtine mai mult din boboru ista statut, batut in cap si utut in Ur, nici sa-l pici cu ceara de jur imprejur… Chiar nu pricepi ? E vba de „raul cel mic” carele, avand in vedere oferta „opozitiei” si a societatii civile sublime, dar care lipseste cu desavarsire, a devenit „binele cel mare”, fratioare… Hai ca mai vbim.

 16. despinavestea Says:

  Crin ca si Tariceanu si tot PNL turbeaza.
  Ca ridicasera capul ieri !?M-am cutremurat.
  Cand se nominalizeaza guvernul,oare?

 17. x Says:

  avp
  riddick&co.
  aveti blogurile virusate

 18. Stely Says:

  Aloo,blogul asta mai functioneaza ?Cum adica e virusat..Unde sunteti cu totii?

 19. despinavestea Says:

  Croitoru: Program de guvernare
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-6285813-lucian-croitoru-ndash-adeptul-cresterii-bazei-impozitare-interventiei-minime-statului-economie-reformelor-rapide-eficiente.htm

  Lucian Croitoru – adeptul cresterii bazei de impozitare, a interventiei minime a statului in economie si al reformelor rapide si eficiente
  de Dan Popa HotNews.ro
  Joi, 15 octombrie 2009, 17:42 Economie | Finanţe & Bănci

  Actualul premier desemnat considera eronat ca Guvernul sa creasca impozitele, vrea transparenta atunci cand se discuta despre acordarea si retragerea stimulilor si este adeptul reformelor rapide, chiar daca dure. Cel putin asta reiese din textele publicate de Lucian Croitoru pe site-ul BNR, texte din care Hotnews a facut o selectie.
  Taxe si impozite – prefera cresterea bazei de impozitare prin eliminarea exceptarilor si prin impozitarea unor activitati inca neimpozitate.
  „Cineva ar putea argumenta ca e necesar sa crestem ratele de impozitare pentru ca ponderea veniturilor bugetare in PIB este de aproximativ 30-32 procente din PIB, cu mult sub media UE. Veniturile relativ mici si mentinerea cheltuielilor curente la un nivel ridicat ingreuneaza convergenta reala cu UE. Date fiind conditiile concrete ale Romaniei, inainte de a creste ratele de impozitare este mult mai adecvata cresterea bazei de impozitare prin eliminarea exceptarilor si prin impozitarea unor activitati inca neimpozitate.

  Un alt argument adus in favoarea cresterii impozitelor este ca ar permite reducerea imprumuturilor pe care guvernul le ia de la banci, lasand mai mult loc pentru sectorul privat pe piata creditului. Dar si acest argument este eronat din doua motive. Primul, pentru ca cererea sectorului privat pentru credite este in scadere. Al doilea, pentru ca sectorului privat ar putea sa-i fie indiferent daca se autofinanteaza sau ia credit”.
  Despre ce sa NU faca Guvernul
  „Guvernul nu trebuie sa incerce sa faca ceea ce se stie ca pare numai sa functioneze, dar de fapt nu functioneaza, cum ar fi scutiri si exceptari de obligatii fiscale, subventii pentru pierderi ex-post, alte masuri cu caracter populist etc. Este de asemenea important sa prezinte si programul de retragere a stimulilor si principii de acordare a lor”.
  Despre criza – Vom iesi cu 6-8 luni intarziere fata de restul statelor
  „Vom iesi din criza cu intarziere fata de restul lumii pentru ca am intrat cu intarziere, cu sase-opt luni mai tarziu. Romania a fost afectata de criza atat din cauza scaderii cererii externe cat si a scaderii cererii interne. Cererea interna la noi scade masiv, dar o revenire a cererii externe ne-ar ajuta sa iesim relativ repede din recesiune”.
  Despre rolul statului – Interventia sa fie minima
  „Trebuie sa aiba grija sa intervina cu ajutoare cat mai rar si in volum cat mai mic pentru ca Statul nu se poate substitui pietei. El nu stie sa aleaga castigatorii. El nu stie care sunt locurile cele mai eficiente. Piata este in locurile ineficiente si eficiente in acelasi timp, in timp ce statul se uita de deasupra si alege pe cine salveaza. Altfel, interventia distorsioneaza structura stimulentelor si, in loc ca resursele sa ajunga in cele mai eficiente locuri, ajung in locuri ineficiente si nu se mai produce crestere economica eficienta”.

  Despre reforma din domeniul privat – firmele au amanat ajustarile sau au facut doar ajustari partiale
  „In Romania firmele au amanat ajustarile sau au facut doar ajustari partiale. Scaderea productivitatii muncii reflecta faptul ca firmele au redus productia, in linie cu scaderea cererii, dar au facut concedieri intr-un ritm mult mai mic. Aceasta discrepanta poate fi un indiciu ca firmele au finantat mentinerea unui nivel relativ inalt al ocuparii prin reducerea profiturilor. In mod cert discrepanta contribuie la cresterea costurilor unitare ale muncii, care se constituie intr-o sursa de crestere a preturilor. Iar acest lucru duce la al doilea argument in favoarea ipotezei ajustarilor amanate sau insuficiente la nivelul preturilor. Pentru a compensa pierderile date de reducerea cantitatilor fizice, este posibil ca firmele care nu au concediat suficient sa fi decis amanarea reducerii ritmurilor de crestere a preturilor”.
  Despre acordul cu FMI – Un rau necesar
  „Guvernul a ajutat sectorul privat prin incheierea acordurilor cu UE si FMI. Aceste acorduri prevad masuri anticriza care vor produce efecte pozitive. Acordurile respective, daca sunt implementate, suplinesc scaderea finantarii private indusa de criza cu finantarea externa oficiala. Mix-ul politicilor prevazute si finantarea aferenta asigura stabilitatea monedei. Astfel se creeaza timp pentru reformele care vor atrage noi intrari de capitaluri private si vor contribui la reluarea cresterii economice sustenabile”.
  Despre reformele prioritare – Cresterea absorbtiei fondurilor europene, reformarea invatamantului
  „Timpul castigat trebuie folosit pentru accelerarea unor reforme. Guvernul trebuie sa se concentreze pe masuri ale caror efecte se vor vedea in reluarea sustenabila a cresterii economice. De exemplu, cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale europene. De asemenea, trebuie reformat invatamantul, care este departe de a asigura calitatea necesara a capitalului uman. Capitalul uman este un factor cheie in atingerea unor ritmuri de crestere economica compatibile cu dorintele noastre de convergenta reala cu UE. Ma opresc aici, dar lista e lunga”.
  Despre adoptarea euro – Nu inainte de 2014, dar pregatita cu mare atentie
  „Adoptarea euro trebuie pregatita pentru a nu avea probleme ulterioare. Principala problema vine de la faptul ca ciclurile economiei romanesti si ale altor economii majore ale UE sunt defazate. Din acest motiv nu putem renunta la politica monetara. Ar insemna sa renuntam la ajustarile pe canalul ratei dobanzii si a cursului de schimb si sa ne bazam numai pe ajustarile de pe piata muncii.

  Dar acestea din urma nu ar fi suficiente. Defazarea ciclurilor economice se poate elimina prin convergenta reala substantiala, iar noi mai avem de progresat in acest sens. Dupa ce vom fi convers suficient, putem sa cedam politica monetara. Dupa parerea noastra, a celor de la Banca Nationala, este prematur sa adoptam euro inainte de 2014. Criza ar fi fost mult mai bine suportata daca si Romania, de exemplu, ar fi avut moneda euro. Nu este bine sa o avem si v-am spus de ce.

  Dar, daca am fi avut-o, nu ar mai fi existat acest risc de rata de schimb. Cred ca vor aparea mai multe zone monetare pe planeta. Predictia asta se bazeaza pe faptul ca Mundell, un economist celebru care a luat Premiul Nobel, a demonstrat, matematic, ca daca esti intr-o zona monetara se accelereaza schimburile comerciale, dispar costurile de tranzactie si asta duce la crestere economica si asa mai departe. Inevitabil vom ajunge acolo. Poate chiar la o moneda unica a lumii, dar asta este deja ceva foarte indepartat”.

 20. Stely Says:

  AVP,
  …” Hai ca mai vbim.”..
  S-a intimplat ceva cu platforma ? Au navalit piratii internetului ?..
  Despina ,
  tu esti @X ?.

 21. despinavestea Says:

  Nu draga,
  X cred ca este un domn de bine care are un program ce identifica virusii.
  AVP si Riddick au un virus mic, de care noi probabil ca scapam pt ca avem programe antivirus
  AVP-probabil ca este ocupat

 22. Stely Says:

  Da, eu am un antivirus zdravan.De cit ori intra cit un virus ,imediat ma sesizeaza .Se numeste „avast” .In schimB sunt eu” virusata „..cu gripa .Sper ca nu H1N1.. 🙂
  Am citit un fel de program..Cred ca urmareste sa scoata impozitul unic ? sau am inteles gresit ..asa am inteles prin „marirea bazei de impozitare „sau „cresterea impozitelor „..

 23. Arizonianul Says:

  Stely dragă,
  să îmi scuzi ipolitețea de a nu răspunde imediat urărilor tale de bine și de bun venit.
  Într-adevăr, ești prima persoană care a făcut gestul acesta și îți
  mulțumesc din inimă pentru aceasta dar și pentru cuvintele frumoase cu care îmi caracterizezi postările
  mele.

 24. despinavestea Says:

  Stely-cred ca antivirusul tau este foarte bun
  Baza de impozitare ?-nu stiu.Ne lamurim noi

 25. despinavestea Says:

  Arizona
  Sa fii sanatos !

 26. Stely Says:

  Arizonianul,
  Nu vroiam sa-mi multumesti ,neaparat. M-am bucurat cind ti-am vazut Nikul ,dar si continutul postarii..Ai acelesi izbucniri de furie si revolta, impotriva nemernicilor astia ,ca si mine ..Asta imi da sentimentul ca nu gresesc ..Asadar, iti multumesc si eu ,ptru interesul tau fata de problemele noastre ..

 27. AVP Says:

  Buna seara.

  Imi cer scuze pt absenta de pe forum, cauzata in parte si de faptul ca de ore-n sir nu reusesc sa intru aci, datorita unei defectiuni regionale a serverului (cum mi-a spus providerul meu). Habar n-am daca e si vreun virus pe-aci, cum ne atentioneaza ranjitorul de bine (crede Despina) X… S-ar phootea sa fie o simpla shoparlitza, acolosa…

  Din pacate, asta e situatia… 😦 Ma straduiesc si io cat pot ca sa intretin blogul ista, insa bugetu-mi de timp (nefiind scriitor sau blogger profi) e limitat. Ca tont rumanu, visez si io, vezi bine, ca o data si odata voi accede la hypostaza vedetelor aborigene ( 😳 ), la care lumea se-nghesuie sa posteze fara a fi ademenita intr-una de gazda cu salamalekuri, fursecuri, urari de sanatate si binetze din ora-n ora repetate… 🙂 Evident ca-mi fac iluzii : va trebui sa ma resemnez cu gandul ca abia dupa ce nu voi mai fi va fi maare inghesuiala pe-aci si-atunci, mai stii, o se se buluceasca si sponsorii, cu firmele lor fistichii, a… ? 😳 Dar mie la ce dreq mi-or mai trebui, bey, copchii…? 🙄

  lol

 28. maria Says:

  Stely,
  Marirea bazei de impozitare se refera la eliminarea exceptarilor de la impozitare si impozitarea unor activitati care pana acum nu s-au impozitat .Nu are traba cu cota unica.

 29. despinavestea Says:

  Maria,

  Mersi pentru clarificare.

 30. AVP Says:

  Trecand la cestiune, vasazica Sailor a apelat la the little tailor pana la urma… Evident ca monstruoasa coalitie – care se comporta egzact ca prostul din fabula, cu miscari telefonate, ceea ce mi se pare un pic suspect si parca as banui o uriasa intelegere intre toti tovii si baietii, indiferent de ce culoare or fi… 😯 😳 – nu-i va da votul de incredere croitorasului si-n disperare de cauza va apela la Curtea Constitutionala, de al carui verdicat chiar ca ma tem, daca toata tevatura e pe bune… Asa ca-mi opresc fantazia politica aci. Sa vedem ce zice curtea, iar dupa aia mai vbim… 💡

  Sa-l asteptam, totodata, si pe Biden, al carui semnal, verde sau rosu, unii il asteapta cu gurile cascate…

  In rest, ce dreq sa mai zicem ? Toate-s vechi si noua-s toate…

  Sanatosi sa fim, caci restul le rezolva Softu Suprem, n-aveti grija 🙂

 31. Stely Says:

  Cred ca acum sunt toti in asteptarea lui T.Basescu la B1..
  Voi ce credeti ?..va fi validat „Croitorasul cel viteaz”?..Apropos..de ce l-o fi numit AVP ,asa?.Cred ca i se potrivea mai mult lui Bocut ..chiar merita ptru vitejia care a avut-o in fata coalitiei 254..
  Eu cred ca il vor valida pe L.Croitoru..Altfel vor de piept cu ..M.Macovei. Si va fi ptru ei, „din lac in put”..

 32. AVP Says:

  Stely, l-am numit asa pt ca se numeste Croitoru 🙂

 33. maria Says:

  N-am auzit si n-am citit mai nimic .Ma duc si eu sa vad ce s-a mai intamplat , in afara de Croitoru pe care-l stiam de aseara.
  Ungurii tot in 254 au ramas ? Inteleg de la AVP ca au sesizat CC ?

 34. AVP Says:

  Maria, n-au sesizat Curtea, insa o vor sesiza. Planul lor este deja facut in alta parte, altfel nu l-ar fi inghitit toti pe nemestecate, ba chiar si minoritatile pambucciene, cica (pambuccian ista e varu lu varu jan, stiati ?) Ei vor sa-l aduca pe Base in situatia de a reactiona violent si-atunci sa-l acuze ca este un tzar auctorial, ca Eltin, dar fara Kgb dupa usa… Deie Domnu sa nu urmareasca si mai mult, respectiv smulgerea Ro din UE & NATO, prin destabilizarea tzerii…

  P-astia ii doare-n cur de democratie sau de soarta tzerisoarii. Ei au un ordin de indeplinit: sa scape de „tradator” si sa destabilizeze Romanica, poate se-ntoarce astfel in bratele lu tica…

 35. Riddick Says:

  Bună seara! La liberali a început deruta, geaba se ţin băţoşi. Anticipatele le vor rade cam 1/3 din actualele mandate. De-aia sunt necesare.

 36. Stely Says:

  AVP,
  Cred ca nu-ti inchipui ca sunt printre cei care vor sa fie ademeniti de gazda „cu salamalekuri ,fursecuri „. 😀 ..Dar ,recunosc ca vreau sa-ti stiu parerea ,atunci cind eu sunt in dubiu.Asta e… 😳
  Acum de ex.,ma cam sperie ideea ca nemernicii vor trimite o intimpinare la CC ..Mai mult ca sigur ca vom avea o decizie rapida a Curtii..Asta va fi adevarata lovitura de stat..Asa cred ,si de aceea sunt speriata..

 37. maria Says:

  Ce-aveti fratilor de va speriarati asa ? Nici nu ma gandesc la asa ceva .Atunci de ce-l desemneaza presedintele si nu parlamentul ?

 38. AVP Says:

  Maria, monstruoasa coalitie va invoca faptul ca baietii sai au o majoritate constituita in parlament si, de asemenea, va aminti de nu stiu ce articol din regulamentul camerelor care le da apa la moara in sensul pretentiilor lor… Iar Curtea, care face parte din putoarea, pardon, puterea judecatoreasca aflata si ea la cutite cu reformatorul (ei zic „tradatorul”…) Base, mira-m-as sa nu faca precum subprefectul din Arendasul Roman, cand l-a reclamat mujicul Ion… Sau cam asa-ceva…

  N-ai auzit ce zicea SRS, ca la o adica vor modifica si data alegerilor…? Care-i problema pt niste tipi pe care numai sperietura de America si de UE, precum si amintirea proaspata a ce patimesc inca alde Stanculescu si Chitzac, ii opreste de a da o lovitura de stat propriu-zisa… ?

 39. Riddick Says:

  AVP, nu mai pot modifica data alegerilor, campania începe într-o săptamână, Piratu’ poate returna legea, o poate trimite la CC sau o poate întârzia 20 de zile.

 40. AVP Says:

  Riddi, io n-am zis ca o vor si modifica ; am spus ca asa a zis disperatu ala de srs.

 41. Riddick Says:

  Ăştia pot să nu îndeplinească procedura votului de investitură, neasigurând cvorumul. După 45 de zile, apare problema guvernului Boc, iese din legea de funcţionare a guvernului interimar.
  Metodă cu costuri mari de imagine pt. prezidenţiale.

 42. AVP Says:

  Pai cam asa zic si io… Vor face totul, vorba aia, spre a-l opri pe „iuda”… Doar Biden ii poate deturna, dand un semnal clar serviciilor si armatei (entitati integrate in structura de aparare a NATO, aloo…) sa-si vada de treaba, caci Base e inca omul nostru.

  Tertium non datur.

  Suntem tzara europeana si nord-atlantica, sau ba.

 43. Riddick Says:

  Atenţie!!!
  Guvernul „ieşit din garanţie” nu mai poate semna NICIUN act valabil, nici dispoziţii pt. votare, nimic.

 44. AVP Says:

  Nu le mai da idei… 😳 Astia sunt prea hulpavi si tocmai d-aia nu-i duce mintea prea tare… Crezi ca degeaba le zice prostanaci ? 🙂

 45. Riddick Says:

  Ei, se poate promulga starea de urgenţă sau excepţională, şi sunt alte prevederi.

 46. Stely Says:

  Riddick,
  In cazul in care nu vor valida guvernul nici la a doua incercarese vor declansa alegeri anticipate si in cazul asta nu intra sub incidenta legii care interzice alegeri inainte cu 60 de zile de alegerile prezidentiale ? Asta nu inseamna prelungirea mandatului guvernului peste 45 de zile?

 47. AVP Says:

  Riddi, scussi, dar monstruosii aliati chiar asta vor : sa-l determine pe Base sa-si iasa din pepeni, iar pe urma sa urle: uite, mha, Diktatoru’…! Din nefelixire sau mai degraba din fericire, Ro nu e Ru a lu Eltin, pt ca tzaru sa se puna cu tunurile pe parlament, fara sa-i pese de ce-o sa zica lumea… 😳 Nemaivorbind de faptu ca in cazu lu Eltin chestia n-a fost decat o inscenare tipic kgb, spre a-l heroiza pe noul tzar si a-i pregati, apoi, drumu lu Putin…

 48. maria Says:

  E prea relaxat Piratu’, nu va mai faceti griji.
  Croitoru va fi validat .

 49. AVP Says:

  Inseamna ca stie el ce stie, n-asa…?

 50. Stely Says:

  „La liberali a început deruta, geaba se ţin băţoşi”
  Riddick,
  ce-ai vrut sa spui ? ai aflat ceva, precum ca liberalii vor ceda nervos ,vor claca si se vor preda in bratele ..”piratului „?

 51. AVP Says:

  Te joci cu 7 dintr-o lovitura… ? 🙂

 52. Riddick Says:

  Stely, 60 de zile se referă la dizolvarea parlamentului. Dacă prevezi 30 de zile campanie electorală, depăşeşti termenul prezidentialelor.

 53. Riddick Says:

  Stely, am citit pe bloguri liberale. Sughiţă.

 54. AVP Says:

  In fine, uite ce cred io… Daca nu vor avea succes la CC, monstruosii coalizati vor fi siliti sa-l inghita cu noduri pe Croitoras, spre a evita respingerea investiturii si a doua oara si deci dizolvarea parlamentului, caci doar n-o s-o voteze, atunci, pe sperietoarea lor suprema, Monica Macovei, ori, si mai si, pe Elena din Troia, bey…? lol

  Deci, daca CC nu-si baga coada cu miros de pucioasa in joc, tailor va trece la timona pana se realege si Sailor… 😉

  Am zis.

 55. AVP Says:

  CC nefiind Costache al nostrum, sper ca v-ati prins… 🙂 A propos, pe unde o umbla…? 🙄 Pe blogurile znobilimii, vezi bine… 😉

  lol

 56. Stely Says:

  „Singuru care se poate bate cu uriaşa Criză e Croitoraşu cel Viteaz, nicio ciurpriză, n-aşa?, mai ales dacă are şi FMI-ul la baz, plus pe cele 7 muşte dintr-o lovitură şi bune maniere ….”
  La asta m-am referit cind am intrebat ce-ai vrut sa spui ..Stiu ca-l cheama Croitoru ,dar mai stiu ca tu folosesti figuri stilistice cu tilc si la tanc …
  Ex.:”7 muste dintr-o lovitura ” ❓ ❗

 57. AVP Says:

  Pai, sa le numaram : doua la prefectura, doua la… lol Mai e cazu… ? 😉

 58. Stely Says:

  ..eii !! sunt cam grea de cap la ora asta 😳

 59. AVP Says:

  Stely, hai sa fim sobri: e o figura de stil si atat… 😎 Nu vezi ce scrie pe esarfa Croitorasului ? 🙄

 60. Stely Says:

  Da..chestia este ca nu mai tin minte basmul..Cred ca l-am citit de mult ,f.demult timp..In schimb ,vad pe bloguri titluri f.asemanatoare..Cine pe cine a copiat ?.Patrasconiu,Badea etc..

 61. Stely Says:

  Gata !L-ati vazut pe Base’ la B1 ?..Ce impresie v-a facut? Era cam obosit ,dar mi s-a parut optimist..A zis de referendum ca se va tine ,indif.cite piedici ii vor pune..

 62. despinavestea Says:

  A fost GENIAL !!!
  Trebuie sa iesim 9 mil de votanti ca sa facem Parlament unicameral !!

 63. AVP Says:

  Nu l-am vazut pe Base. A fost mumos ?

  Stely, n-am inteles chestiutza cu cine pe cine copiaza. Vrei sa fii mai exacta ?

 64. Arizonianul Says:

  Oameni buni,
  șleahta unită în vorbe, nu are nici
  un statut de uniune parlamentară majoritară. Aceasta se face la Tribunal. Din câte știu, nu există nici un document în acest sens, adică o alianță consfințită de justiție (cum a fost nevoie pentru defuncta alianță DA). Așa că mergând la Curtea Constituțională, nu fac altceva decât o plimbare, de la care o să vină pe la cășile lor îmbufnațiși stastisiți nevoie mare. Piratul ȘTIE Constituție. Aceasta spune clar: Premierul desemnat are „n” zile în care să-și
  ducă tratativele pentru a-și creea o majoritate în Șparlament.
  Boii uniți au făcut (și o făcură prostește) ca în zicala ce pomenește de punerea căruții înaintea cailor… Boi au fost, boi sunt și vor fi și pot să se lingă pe buze de atât KKT cât au mâncat… Nu se satură însă, dar se plimbă cu coada-n sus ca câinii râioși, pleoscăind din buze de bunătățurile cu care se îmbuibară cu tiriplicul…
  din

 65. AVP Says:

  Ari, nu-ti mai face nervi cu ei, da-i incolo… Asa a fost reactiunea Ro de cand se stie… Da’ nici cu Conu Leonida nu ne e rusine, pai cum dreq… lol

 66. maria Says:

  Eu as zice sa va culcati linistiti.Dupa ce l-am vazut pe Basescu in seara asta stiu ca n-are rival.A spus ca l-au indarjit rivalii si i-au lasat urme pe ficat , asteapta campania sa se mai racoreasca.
  Ataca electoratul care l-a votat si care a inceput sa se rareasca dupa refrendum .Spune ca si el e dezamagit ca n-a facu tot ce a promis dar a inceput multe si le-ar putea termina in mandatul II .Si altele …
  Nu vad alt candidat nici pentru nehotarati .

 67. maria Says:

  am vrut sa spun ca l-au indarjit dusmanii..

 68. despinavestea Says:

  Iar mama lui Basescu n-a fost operata !
  A facut doar un control!
  Noapte Buna !

 69. maria Says:

  Nu-mi pot imagina cum ar arata scena politica si ce soarta ar avea RO fara Traian Basescu.
  Nu-mi pot imagina Romania lui Mircea Geoana (cum spunea pesedistul Frunzulica zilele astea la Nasu ), Crin Antonescu sau Oprescu .
  Basescu e vital pentru RO anului 2009 si sper ca de anul viitor sa se inchege bine si PDL-ul si sa scoata oameni politici adevarati ca Basescu nu e etern si e doar unu’ .

 70. Stely Says:

  Nu l-ai vazut pe Base? N-ai stiut sau n-ai putut sa-l vezi ?

  P.S. n-am vrut sa iasa asa .. Ei te-au copiat pe tine..Tu ai prevazut ca el va fi numit inca de dimineata,iar ei au reactionat dupa ora 14 cind a fost numit de T.Basescu..

 71. Stely Says:

  Acum la IRTV au luat la” macinat ” problema arhivei de la DGIPI.. Basescu :”arhiva de la DGPI a fost pusa de D.Nica la dispozitia lui M.Vanghelie”..Un nou scandal care se fabrica in seara asta ,iar miine iese pe banda ..

 72. orangeskorpion Says:

  excelenta postare, avp…

  CC
  #11
  zau, ca esti nebun!!!
  🙂
  m-am tavalit de ris. normal ca femeia ti-a citit postarea..

  hahaha….hai, ca m-ai inveselit
  😛

 73. Stely Says:

  am fost si eu un pic (ptru prima data )la Roxanica ..E tembela rau individa..Dar si unii postatori.Are dreptate Riddick..Sunt disperati..Gata ! Udemeristii si minoritatile sunt pe cale sa sparga gasca .Se duc la negocieri cu „Croitorasul…”prilej sa-i ia la bestelit ..exact ca si noi zilele trecute..
  Cred ca merita ..

 74. Stely Says:

  Bine,vad ca v-ati dus la culcare ..Plec si eu ..Noapte buna ! hm ! am stins lumina si de data asta.
  p.s maria .. ma duc linistita la culcare ,dar.. tot am o mica teama.Sa vedem ce mai pun la cale ..Am inteles ca miine trimit contestatia la CC..

 75. AVP Says:

  Noapte buna Stely, Maria, Despi, Riddick, Skorpi… (va numesc pe toti, cum face O’Nora, ca sa nu-mi au iar vbe, dreq… 😳 ) Tie, Ari, insa nu stiu cum sa-ti zic… Buna Ziua ? 🙂

  Apropo, bre, sa nu uit: Canadianu pe unde e…?? 🙄

  Hai ca-mi raspundeti maine… Noapte buna !

 76. Florin Says:

  Sa vina Sa Vina !! 😆

 77. AVP Says:

  Buna Dimineata !

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s