Solutia, unica…

Hai s-o spunem p-aia clară, bey…  AS-ul – împreună cu heroul ei… – crezu că soluţia e să-i împingă mai la o parte pe tovii & băieţii cu dos-urile prea de tot pătate, dacă nu complect spurcate de-atâta muncă pe la spate, n-aşa?, să-i facă să se mulţămească naiba cu acumulările deja adunate şi cu ideea că-n loc să plătească oalele sparte nu doar de codoiu tandemului odios şi sinistr’ ori de imanenţa Lagărului colectivist, ci şi cu aportu codiţelor lor de topor futurist, pe cât de trist pe-atât de cvasipenalist  (în anumite cazuri, cel puţin, n-aşa…? ), din contra, vor avea parte de bătrâneţi nesperat de minunate în vilişoarele lor naţionalizate – însă între timp legal cumpărate , normal… – sau în căsoaiele recent înălţate, cu odraslele pe 3-4 generaţii aranjate şi departe, oricum, de zonele calamitate sau de blocurilii apocaliptic ruinate, în care Marea Majoritate se pregăteşte să-şi întâmpine escarele predestinate (ca săraca mama, n-aşa…? ), însă planu ZZ se dovedi de kk, voila, în condiţiile în care cu băieţii ăştia lacomi şi nesimţiţi ca orice pleşiţă, n-aşa?, doar una singură e soluţia… Adicătelea : despuierea complectă a dosarelor & lustraţia pe cel puţin zece anişori, ha-ha-ha…, chit că odată cu operaţia asta s-ar phootea prăbuşi cupola lumii vechi, păi cum drea’, dar s-ar salva ţerişoara dodoloaţă, bey, n-aşa…?

Însă cine-ar putea să facă munca asta de Hercul, fraţi rumâni, a…? Marele poiet dinici, de poante mici…?, filosofu’ ăla de angeli serafici…?, aliaţii civico-cinici…?, literaţii…?, alţi arici pogonici…? Bey, te pomeneşti că tont zărghitu papaici ne va salva şi va face, în fine, lustraţia, după ce-o-nghiţi un hectar de spanac şi-o mai trage f’o geampara cu pirandha altuia, a…?

Reclame

118 răspunsuri to “Solutia, unica…”

 1. tatonul.aa Says:

  Maestrul nu se desminte!

  Imaginaţia lui depăşeşte puterea de înţelegere a unora. Cu siguranţă.
  Ca un adevărat Maestru nu scrie un cuvânt care să nu conţină un poem de viaţă.

  Întrebare lăturalnică: au voie să „vorbească tare” doar dulăii cei mai răi?

  PS. Un alt Maestru a scris în „Dilema Veche” un super articol despre INIMĂ şi INIMOŞI care ar trebui citit.

  laplopulcuportocale

 2. emil Says:

  Pentru „Tatonul” :

  Moshule , prea ti-o cauti cu luminarea , precum vad ..asa ca-ti raspund eu la intrebarea „laturalnica ” :

  – da , batrine , asa este : sunt un dulau rau ! … asa ca , „dulaii cei mai rai” sa te cam sparga la proteza , ca vad c-o tii prea tare de-a „gaia matzu” cu dulaul din mine !

  …….Daca te mai foote grija si pe viitor , trec si la alte „vorbe tari” , indiferent cite limbi mai ii dai lui AVP – chiar si pe drept !

  `nteles , nea portocala mecegaita ??

 3. emil Says:

  Prin telefon (CATI)

  Solutie rapida si ieftina de culegere a opiniilor consumatorilor

  Realizate pe esantioane urbane (intrucat gradul de penetrare al telefoniei fixe in mediul rural este inca destul de scazut in Romania), cercetarile telefonice (CATI) permit reducerea costurilor si scurtarea timpului aferent procesului de culegere a informatiilor. Marketscope recomanda aceasta metodologie de cercetare drept cea mai potrivita in cazul chestionarelor a caror durata de completare nu depaseste 20-25 de minute si a situatiilor in care in timpul interviurilor nu se impune expunerea catre respondenti a diferite materiale vizuale ( tabele cu optiuni de raspuns, elemente grafice etc.).

  ***************

  Sa-mi fac datoria (chiar daca este 3 jumate noaptea ) si sa va anunt cam cum a
  „sondat” CCSB-ul lui Turambar pentru IMAS-ul lui Oprescu ( in premiera mondiala , astia de la IMAS au inceput sa scoata cacatul care pute cu CCSB -ul disperatului Turambar ,care face orice pentru bani !)

  Deci , in 24 de ore dai 1100 de telefoane , aleatoriu ( sper !! ) si incepi sa bagi intoxicare la greu , chiar daca acoperirea cu telefonie Romtelecom in provincie este inca in epoca de piatra …..

  Apoi faci un articol la Cotidiotul in care NU SPUI EXACT CE-I MAI IMPORTANT , ADICA MODUL DE „SONDARE” ………. asta ca sa nu-si dea seama toti fraierii mioritici (pina si ei ) cit de corect si real este sondajul bietilor vidanjori , Turambar & Alin T. !

  Gata , acum ma culc … noapte buna !
  🙂

 4. dora Says:

  Buna dimineata!

  Dincolo de ce se prefigureaza cu reinvierea coalitiei antibase(gashca 322),poporul asta, inca n-a inebunit de tot.

  Ma mir de ce scrie Cotidianul:A.Teodorescu sustine o scadere in intentiile de vot pro Base de la 90-70%,in schimb recunoaste intrarea in turul 2.De la televiziune si pana la sediul ziarului si-a schimbat parerea?

 5. emil Says:

  Neatza !

  Dora , nu va mai luati dupa „sondajele” astora ….. Asta si doresc , sa manipuleze cu ele mai ales electoratul lui Basescu si sa-l „dezarmeze” chiar inainte de vot .

  Tu nu vezi pina unde s-a ajuns , ca un institut de sondare al Voiculescului (CCSB) sa faca un sondaj pentru ….. alt institut de sondare (IMAS) trecut in barca lui Oparescu , cu Alin Teodorescu , cu tot ?? !!

  Macar IMAS-ul si-a pastrat o urma de prestantza profesionala , la rigoare poate sa spuna ca nu ei au facut manipularea asta , prin telefon , ci disperatii de la CCSB . care -oricum- s-au facut de cacat inca de le exittpolurile din toamna trecuta !

  Asa ca nu mai tot interpretati diversiunile de doi bani ale jegurilor astora , va rog !

  Altfel , inseamna ca le facem jocul si ei asta doresc !

 6. emil Says:

  Cu adevarat grav este ca PDL-ul sta mai prost ca dupa alegerile parlamentare ….. atunci pdl-ul reusise sa sparga izolarea politica prin scoaterea UDMR din siajul PNL ….. acum , din pacate , PDL nu prea vad ce miscare mai are de jucat , decit doar mizind pe frica parlamentarilor „322” de alegeri anticipate si prezentarea in parlament (dupa ce trece motiunea de cenzura ) cu acelasi guvern Boc -prim ministru , de doua ori , chiar daca este respins la vot

 7. theo Says:

  este asa de actualä , reclama cu bäsescu.

  asta vor mafiotzii.

  sä nu spunä cine sunt securistii

  sä nu spunä cine a furat tzara

  sä nu spunä cine vinde tzara

  sä nu spunä cine este

  CIUMA ROSIE PSD-PC: PNL: UDMR.

  dovada ei destabilizeazä tzara blocaNd guvernul cu motziuni.

  oameni buni, astia sunt dusmanii vostrii, numai pot suge si urlä,

  trimit simbriesii dela sindicate,RABIATZII NEVACCINATI; MAIDANEZI DE PROFESIE;

  SLUGILE MAFIEI ROSII:

 8. theo Says:

  VA FII BINE EMIL:

  CREDEMÄ; VA FI BINE:

 9. theo Says:

  EMIL;

  VOICULESCU POATE S-O PUNÄ SI PE MAMA LUI ;PRIMA IN SONDAJ:

  UN NENOROCIT SECURIST

  DUMNEZEU NU DOARME:

 10. theo Says:

  TURA-BABURA ESTE U/N SIMBRIAS; DACÄ AR FII PROFESIONIST; NU S-AR INHÄITA CU JAVRELE ROSII:

 11. theo Says:

  DORA;

  ALIN: T:

  A FOST INTODEAUNA UN MINCINOS:

  CU MANA INTINSÄ:

 12. emil Says:

  Theo , parca-i aud pe multi romanashi cum mai laudau UDMR -ul si parlamentarii unguri ca ce politicieni buni si oameni seriosi , de caracter , sunt ungurii ……. nu ca parlamentarii romani !! eheeeee ….

  Pai , sa moara ma-sa , mai de cuvint cu PDL-ul a fost PRM-ul lui Vagin , la consiliul general al Bucurestiului !!!

  Este incredibil cum s-au sucit ungurii , in citeva ore ! Am auzit si pentru ce s-au „sucit’ asa de rapid dar n-o mai dau „pe surse” sa nu fiu contrazis – din nou- de mirifica realitate balcanico – mioritico – ungro – vlaha ! 😛

 13. theo Says:

  CUM POATE CINEVA SÄ-I DEA VOTUL; UNUI FELCER FALSIFICATOR; UNUI CARNÄTZAR PUI DE SECURIST; INPINS SI SUSTZINUT DE ILIESCU:

  PRIMUL LUI DRUM , A FOST LA MOSCOVA:

  CE AVEA OPÄRILÄ DE ARANJAT?

  FIRUL ROSU:

 14. theo Says:

  ungurii sunt curve, se duc cu cine dä mai mult.

 15. theo Says:

  romani iesitzi la vot, sä nu vä inghitä ungurii.

 16. theo Says:

  UDMR, este tot un partid comunist fäcut de ilici.

 17. emil Says:

  Theo , Oparila este bagat „in lupta” pentru a-i facilita lui Antonescu intrarea in turul 2 , te asigur !

  In acest timp , in care psd-ul (o parte din el) si Prostanacul sunt disperati sa loveasca in PDL , neglijeaza tocmai uniunea PNL-Oprescu , mortala pentru ei si pentru scorul Prostanacului !

 18. Riddick Says:

  Bună dimineaţa!

  Mă uitam aseară la Vântu TV, îl vedeam pe Alin Teodorescu cum spunea fără să clipească: „doar 70% din votanţii PDL îl votează pe Traian Băsescu”.
  Vă daţi seama, ce gândire profundă…

 19. emil Says:

  adica , „fostii” securisti au decis in laboratoarele lor subterane : intre Prostanac si Antonesc , au ales Floarea Mortului – pt.ca Geolgau n-avea nicio sansa !

  Asa s-a activat Doctorul , Cozminca si toti nostalgicii aia comunistoizi , de erau ieri in sala , aplaudacii Felcerului …..

 20. maria Says:

  Emile,

  Nici eu nu-l cred pe Turambar cum nu l-am crezut nici cu exit poll-ul. Si mai ales ca a iesit fix in ziua lansarii lui Oprescu si-l si avantajeaza.
  Uite cam ce spunea si el:
  @ Maria: Nu, la ultimul sondaj CCSB nu am dat si procentele din turul II. De fapt, noi le-am dat. Clientul nu le-a comunicat mai departe. Da, graficele aratau cam pe dos. Intre timp, s-au schimbat lucrurile. Asteptam confirmarea de la sondajele urmatoare (nu neaparat doar ale noastre, sa nu ziceti ca noi centram, noi dam cu capul)

 21. emil Says:

  Neatza Riddick : 🙂

  Pai da , restul de 30 % din portocalii il voteaza pe Geolgau sau pe Felcer ……. dar cei mai multi pe Mortul cu ochii de peste .

  eheeeeeeee ! 🙂

  Trebuie sa recunosti ca e necesar mult tupeu si nesimtire sa debitezi asemenea cretinitati si sa nici nu clipesti , macar !

  Dar , pentru banii , ce nu face omul , nu ?

 22. Riddick Says:

  A mimat prin anii ’90 oarece activitate civică – GDS, etc. De fapt, o conservă de-a lui SDoros.

 23. Riddick Says:

  …Soros. 🙂

 24. emil Says:

  Maria , pai am mai spus : a vidanjat haznaua prin telefon (vezi ca spune la el pe blog , incifrat , cum a facut sondajul asta) la comanda lui Alin T. care este in staful lui … Oparescu !!

  D-aia trebuia sa iasa sondajul ieri , dupa lansarea Oparescului – chiar daca a dat rezultatele „pe goarna”, mai devreme cu o zi , la Gidea , la Antena 3 !!

 25. maria Says:

  La tara Cred are mai multe sanse Geoana decat Antonescu .Parerea mea …Si mai cred ca batalia se va castiga in rural , sper ca asta le-a iesit si sociologilor lui Basescu in glob .Oamenii de la tara nu au convingeri batute in cuie , se pot rasuci la fel ca ungurii ieri daca li se explica clar ce si cum .Dar pentru asta trebuie oameni destupati la minte si nu toti smnecherii de primari sau afaceristi locali care sa meraga din casa in casa .Sunt sigura ca mai degraba ei pot fi luminati decat smecherii astia de la orase care casca toata seara gura la tonomate si ii cred sfinti .

 26. emil Says:

  Maria , absolut corect ce ai scris mai sus !

  Degeaba se tot caca astia pe ei , cu sondaje aranjate , pentru „favoritii” lor ….

  Adevaratul procent il face TZARA , iar acolo finalistii sunt Geoana si Basescu !

  Si cum omul de la tzara voteaza cu presedintele in functie ……….. eheeeeeeee !!

  D-aia sunt disperati si vor sa deruteze votangii portocalii din orase , care au telefon si – eventual- internet ! 🙂

 27. theo Says:

  OMUL IL VEDE SI LA TZARÄ PE BÄSESCU MAI BINE:

  CE SÄ FACI CU CELELALTE PARASUTE:

  SUNT PARASUTE ALE BOLSEVICILOR SI MAFIOTZILOR:

 28. theo Says:

  AICI E ROLUL NOSTRU; ARE DREPTATE EMIL:

  SÄ ARÄTÄM CÄ PÄTURICI SI VANTULETZ ;FELIX, DUPÄ CE A FURAT TZARA.

  vor sä o conducä, si sä o dea pe mana rusilor.

 29. AVP Says:

  Buna ziua!

  @Totonule (#1), fusei si io pe Dilema veche, la indemnu matale, si ce vazui ? Maestru-ti, spre a-si prezerva ori mai degraba a-si imposta o imagine de impartial ca tot rumanu, intr-o clipita cand numai impartial nu poti sa fii, daca te numesti om de onoare, se suie in turnul de fildes sau, ma rog, intr-un loc caldicel si curatel, departe de lumea dezlantuita, n-asa?, de unde, in timp ce scrie angelologii, mai arunca o coada de ochi spre nenorocitii vii, gomos sau pempant, dupa caz, naz si praz, dupa care se-ntorce la munca-i de baz: cercetatul calilor verzi de pe pereti, facandu-te ca nu vezi ca subt picerele tele asezate pe celeste livezi nemernicii tocmai il linseaza pe cel care s-a-ncumetat sa se ia de bandele iepocale (si nu de alta a facut-o, mey, ci pentru ca si alti nefelixiti sa poata sa traiasca precum matale: departe de hoardele lacome si letale…)

  @Emile (#2), se intampla un lucru bizar: tu, ca si adminul de pe un forum star ( reshpective faimosu Tudor de pe Lib.ro, care desi e un intelectual fin si plenipotentiar se poarta acolo ca un lorar … 😳 ), ai casunat pe mos aa, care nu e deloc un agresor de ferentar, pai cum drea, ci un scriitor florar, un povestitor cu har si un degustator de hypertexte exemplar, chit ca – aloo… – mai da si el cu clontzu ori isi arata caninu’ de fost motan-male in hambar, si nu doar fata de tine, prietene, ci si fata de mine, chiar mai gherar… 🙂 Pe bune, te rog io, my Thor, hai sa-l lasam si pe mosisor sa se mai creada un pic toreador, caci oricum toante oasele il dor si n-o sa se faca din asta, pe Istru linistit, zapor… lol

  @All, ce ma deranjeaza si, de fapt, ma-ngrijoreaza mai mult in defectiunea udemeristilor e faptu ca astia fac totusi parte din PPE, bre… 😳 Adicatelea, chiar asa, ce va zice Ioropa populara cand va vedea ca alde Marko & Hunor se dau cu opozitia roshcovara sau galbina ca lamuia… ? Va tacea ca tamâia, bey… ? 🙄

  Hai ca mai vbim mai incolo…

 30. emil Says:

  AVP . ai pus lucrurile invers , in cazul Tatonului si al meu .. Pai , chiar asa , sa nu observi dumneata , maestre , ca nu e postare de-a lui in care sa nu ma muste de cur , delicat si suav ?
  Ori chestia cu „dulaii rai” nu crezi ca se refrea la mine , ai ??

  Uite , ei imi cer scuze si nu va voi mai inoportuna …….

  Daca tot nu banezi pe nimeni , pentru nimic , atunci lasa bataia la liber , moncherule , pentru cine are chef de artzag , chiar daca-i mos pirtzag , admiratorul dumitale !!
  Ca doar nu eu am inceput „bataia” asta , penibila !

  Hai , va salut si sa ma scuzati pentru intempestivitatea mea !! eheeeeeeee

 31. Radu Humor Says:

  @ Stely
  Acu, daca vad ca si fara mine se-ncing spiritele-n hora pe calcai si spituri in foond, pot sa-ti urez si-aici, nu numai cum am facut-o in alta parte :
  „La multi ani!”
  cu-ntarziere, dar si cu mare placere 😳

  P.S. @ Emile, acu poti sa-l lasi in pace pe @aa si sa-ti infigi coltii in…. turul meu de pantaloni, ca ai mai multe motive si eu tin la tavaleala, cand ma iei la labageala ( alt sport , in afara si de ruygby-by, nu stii 🙄 )

 32. Radu Humor Says:

  @ AVP
  da, daca s-a saturat si PPE 🙄 ???!!

 33. DespinaVestea Says:

  Emil
  Noi te asteptam !

 34. theo Says:

  si noi ne-am säturat de guzgani prefäcutzi si lingäi

  mincinosi.

  domnii dela UDMR, isi vor primii ce cautä.

  UDMR, este un partid comunist infintzat de ilici.

  curvele , merg cu cine pläteste mai bine.

 35. Radu Humor Says:

  Poza aia nu cred ca-i asa de reprezentativ de haioasa.
  Eu unul cred ca sugereaza si o retinere de la companii prelungite a unor Chivas si Daniels, care lasa in urma un damf, ce nu produce efecte prea placute 😉

 36. Radu Humor Says:

  Era pentru @ AVP

 37. constantin constans Says:

  @AVP

  FOARTE BUNA POSTAREA TA!……
  asta este SOLUTIA FINALA……

  ,, însă planu ZZ se dovedi de kk, voila, în condiţiile în care cu băieţii ăştia lacomi şi nesimţiţi ca orice pleşiţă, n-aşa?, doar una singură e soluţia… Adicătelea : despuierea complectă a dosarelor & lustraţia pe cel puţin zece anişori, ha-ha-ha…, chit că odată cu operaţia asta s-ar phootea prăbuşi cupola lumii vechi, păi cum drea’, dar s-ar salva ţerişoara dodoloaţă, bey, n-aşa…?,,
  ps:
  (sincer sa fiu l-as prefera pe BASESCU DICTATOR doua trei zile ,,FAIRE LE SALE BOULOT !,, … )
  DACA NU?

  NU.

 38. constantin constans Says:
 39. Reddog Says:

  Salutare all.
  Pe scurt, deoarece sunt pe fuga.
  M-am uitat pe asa-zisul „sondaj” CCSB.
  Plus ce titlu i-au dat jigodiile de la Cotidiotul – phui ce jos a putut ajunge sub conducerea nenorocitului de Nistorescu – i-auzi „Basescu pierde in turul 2 indiferent de adversar”. :8O:

  Si cand citesti ca in turul 1 votantii PDL pun stampila pe pirat, dar dintre acestia doar 80 % il voteaza pe pirat si in turul doi, nu stii cum sa reactionezi: sa tragi o injuratura la adresa acestor jigodii manipulatoare, ori sa razi de tampenia lor !
  morcovul a intrat atat de tare in fundul banditilor, incat nemernicii nu mai stiu nici macar sa minta si sa manipuleze cat decat credibil-daca ma pot exprima asa.
  Disperartea este cuvantul de ordine la cacanii ! Iar asta ii face sa faca gafe de amatori, ca acest soindaj de rahat !
  Le vine insa streangul ! Mai este putin !
  👿

 40. Reddog Says:

  Si in ce priveste UDMR am numai o propozitie de spus: curve au fost, curve au ramas, gata sa se reguleze cu oricine pentru niscaiva avantaje !

 41. Stely Says:

  Salut !
  Radu Humor ,
  Daca as fi stiut ca mi-ai urat „La multi ani” si „in alta parte”, fii sigur ca ti-as fi multumit pe loc si la timp..
  Asadar, iti multumesc ,acum,ptru „aci si totodata ,tot acum, ptru „acolo” 🙂
  Deasemenea iti urez si eu sa ti se indeplineasca toate dorintele personale ,cit si cele, pe care le consideri tu ,mai ..generale.. 😀
  p.s Reddog. Bine ai venit in livada „reintinerita „! 🙄
  Sper ca vii din ce in ce mai des..

 42. AVP Says:

  @My Thor, cand te calmezi, sa vii urgent inapoi, caci e cam vai de noi, auzi tu…? Iar pe mos aa, il avertizez ca daca se mai leaga de muschiu lu domnia ta, e treaba lu domnia sa… 🙂

  @CC – multumesc pt nota de trecere 😉

  @Reddog – bine ai venit.

  @Stely – salut !

  ps. Admir, cum ar venea, vitejia lu Radu de la Gura Humorului de a se lua de turu’ Thorului cand zmeu’ tocmai trecu dealu’ Oborului… lol Cu viteji din astia cum dreq sa nu castige floarea mortului statutu’ de floarea tortului, bey, a…? 🙄

  Mai vbim, mai pe seara.

 43. tatonul.aa Says:

  Maestre,

  Pentru a nu-ţi produce neplăceri ar fi trebuit să-mi închipui că pentru cine a dărâmat un munte, peste oameni ca lumea, o furnică bătrână nu reprezintă nimic. Nu credeam că există scenarii cu ACTORI DIFERIŢI ce se pot aproape repeta, în acest espaţiu aplaudăcesc (Cot, JN, Lib.ro, MT). Probabil că situarea noastră pe ultimele locuri ale tuturor clasamentelor cu cel mai mic iz de onorabilitate, în Europa sau chiar în lume este pe merit.

  Mă cunoşti tinere Poet. Nu puteam sta pasiv, cu gândul la Savonarola, cel mai catolic decât Papa.

  Articolul ,,Sus inima’’ din ,,Dilema Veche’’ (A. P.), începe cu aceste rânduri mai mult decât interesante:

  « E un îndemn pe care, în limbajul cotidian, îl rostim sau îl auzim ca pe o îmbărbătare. „Sus inima!“ înseamnă: „nu te lăsa!“, „fii tare!“, „nu fi trist“, „fii bărbat!“, „ridică-te deasupra necazurilor!“. Se spune şi „capul sus!“, tot o formulă încurajatoare, dar cu o nuanţă în plus: „fii demn!“, „nu te lăsa călcat în picioare!“, „rezistă dinaintea tuturor relelor, fără compromisuri şi fără lamentaţii!“. Ambele imperative valorifică verticala, mişcarea ascensională, dar rămîn la nivel psihologic sau moral. „Sus inima!“ şi „Capul sus!“ îndeamnă la a nu te lăsa copleşit de emoţii negative şi, respectiv, a-ţi păstra coloana vertebrală dinaintea adversităţilor. »
  ………………………………………………………………………
  Din fragedă pruncie (deportat în Germania nazistă), m-am purtat, am trăit, urmând unele precepte ale părinţilor ce cuprindeua şi îndemnurile lui Pleşu, adresate aplaudacilor ce suntem, peste şapte decenii. Nu am avut nimic de câştigat, dealungul timpului, nici eu, nici părinţii, în afara faptului de a fi rămas OAMENI ce au putut privi în ochi pe oricine, fie Papa de la Roma, Savonarola sau vreun piroman oarecare.

  Andrei Pleşu, autorul din DV, a adus celui pe care-l susţinem, un veritabil omagiu, în aceste vremuri tulburi, deşi l-a părăsit, din păcate, aproape de la început. Voi reda din memorie esenţa spuselor sale :

  L-am părăsit pe Preşedinte din motive personale, considerând că nu se ridică la înălţimea cerinţelor, însă acum îmi dau seama că toţi politicienii din afara Palatului Cotroceni sunt la un nivel inferior lui.

  A.P., spre deosebire de Săftoi sau Weber, după ce l-a părăsit pe Băsescu, nu a intrat în corul denigratorilor.

  laplopulcuportocale

  PS. Maestre, mă poţi ierta, bana sau ignora. Voi rămâne acelaşi moş aa, care a văzut şi auzit multe, fiind şi guraliv.

 44. theo Says:

  PLESU; NU A FÄCUT-O DIRECT; A FÄCUT-O

  INDIRECT PRIN DINESCU , SÄ NU O DEA

  COTITÄ, ESTE SI EL O SOPARLÄ:

  AICI ESTE VORBA DE CARACTER; NOI AM CREZUT CÄ ARE ACEIAS NIVEL CA PROFESIA:

  NOI CEI MULTI…….SUNTEM DEZAMÄGITZI:

 45. Stely Says:

  AVP,
  Ca si CC ( putea sa fie altfel ?) 🙄
  consider ca ai intuit bine” Solutia Finala „.. Am imbratisat rapid ideea am facind legatura cu ceea ce a facut azi E.Boc ,cind a propus in plina „criza de guvern” ,asumarea raspunderii pe legea unica a pensiilor.. Vad ca nimeni pe aci’ n-a remarcat cum E.Boc incearca sa atraga clica „322” intr-o busculada legislativa ..Ei cu motiunea de cenzura , avind o miza clara de a rasturna guvernul si a declansa o adevarata criza politica in prag de alegeri prezidentiale ,iar Boc si guvernul lui intermediar , cu asumarea pe o lege mult asteptata si asumata de PSD in guvernul din care tocmai a iesit..
  Nu stiu ce va iesi..Si care vor fi primile (cenzura sau asumarea) ..In orice caz este o batalie „care pe care”,iar taberele sunt inegale .. In schimb ,nu se poate nega ca o tabara este „Binele”,iar cealalta „Raul”..
  Cred ca asa ar trebui sa se duca lupta mediatica ,la care trebuie sa ne raliem si noi..
  Asta este legatura pe care am facut-o cu legea lustratiei..Cred ca e timpul ca guvernul Boc sa-si asume raspunderea si ptru legea lustratiei..Doar a fost asumata de presdinte odata cu Raportul ptru condamnare a comunismului ..
  Deasemenea ,ar trebui ca presedintele sa ceara desecretizarea alte dosare ,iar CNSAS-ului sa scoata dosarele magistratilor,liderilor de sindicat sau ai „Nu stiu, citi mai suntem”!!.
  Iar daca T.Basescu ar avea nu stiu ce legatura sau rapoarte la vechea securitate eu cred ca ar trebui sa dezlege odata cu ea (legea lustratiei )si adevarul clar si gol-golut despre el…” cu cartile pe fata”..asta sa fie ..

 46. Stely Says:

  tatonul.aa ,
  Nu am citit articolul lui A.Plesu,dar de data asta inclin sa va cred pe dv..Accept ,deci, ca A.Plesu a lasat sa se intelega printre rinduri ca il prefera tot pe T.Basescu..Ramine sa vad cind il voi citi, daca indemnurile ii sunt adresate lui, sau noua ,celor care il sustinem ..Va cred, ptru ca v-am urmarit postarile pe „liberalism.ro” .Sunt pline de intelepciune si cunoastere .Sunteti un om cult si trecut prin viata cu verticalitate si demnitate..Am dedus asta din argumentele pertinente si dirzenia de a-i infrunta pe cei care incercau sa-l „zagazuiasca”pe AVP..
  M-am bucurat cind v-am regasit pe M.Thor si din cind in cind aici..Va rog sa ramineti !.Creditati-l in continuare pe AVP ! Avem nevoie de Thor tot atit de mult ca si de dv..

 47. liviu Says:

  Ar fi poate mai bine sa acceptam ca situatia nu e tocmai roza si, din pacate, am putea pierde in tutul 2. Sigur, e bine sa avem incredere, sa incercam sa castigam, dar nu pot sa ma fac ca nu aud ce se intampla in jur, ce aud pe strada…iar trendul nu ii e favorabil lui base…tin sa spun ca acest lucru i se datoreaza si lui…in cetara din lume in ajun de campanie vii cu legea pensiilor care nemultumeste multa lume…ai suparat magistratii, profesorii, medicii….oricat l-as aprecia pe base, nu are tact ceea ce i-ar putea afecta in turul 2…cine sa te mai voteze daca nemultumesti pe toata lumea…oare legea unica a salarizarii, legea pensiilor nu puteau fi promovate dupa prezidentiale cand aveai o majoritate solida in parlament…oare consilierii lui ce pazesc ?….ar trebui sa-i dea sfatul cel bun…nu poti sa nemultumesti atatea categorii taman in prag de alegeri….doar daca vrei neaparat sa pierzi…iar noi ne omoram degeaba pe aici….poate imi dati voi o explicatie logica…dar, nu aia cu reformarea Romaniei…

 48. dora Says:

  Intrarea lui Oparila in cursa prexidentiala era normal sa suscite intrebari si multe dileme.Pe cine avantajeaza gestul primarului bucurestean?Asta si intreaba tonomatele irealitatii in orice emisiune maraton.Repeta ostentativ intrebarea pentru a auzi un raspuns incurajator.Si iata,sondajul CCSB le descreteste fruntile:se rupe optiunea votantilor partidului monolit si unit in jurul lui Geoana.Altii mai balguie ca este un iepuras intrat pentru a-l favoriza pe Base,al carui stil l-a si copiat.Nu inseamna asta a deruta pentru unii, si manipulare pentru altii? Asta-i jocul indus ,bineinteles, pentru bizon.Sa fie ei sanatosi!….nu de la pirat va rupe voturi.Si ma intreb ce fel de votanti au liberalii care sa-l prefere pe felcerul comunist si sa sustina viziunea unuia care viseaza socialismul luminat al papashei.Cu tot „respectul” lighioana intelectuala este omul talibanilor bolsevici si al frustatilor este inamicul insuportabil din sistemul ticalosit. 🙂

 49. dora Says:

  Atitudinea udemeristilor o citesc in alta cheie.Sunt obligati sa se comporte ca o constructie politica aflata in opozitie si solidara cu fostii aliati de guvernare.Cei de la varful organizatiei etnice au fara discutie si interese interpartinice dar, nu-i vad pe votanti sa planga de bucurie, punand stampila pe Geoana ,omul care s-a opus acceptarii lor la guvernare.Ei asteapta alegerile si vor sa reintre la putere si nu-i vor refuza ca aliati pe PD-l-stii populari.Demersul facut de liberali cu motiunea ,la care au aderat. vrea sa grabeasca formarea unui guvern din care sa faca parte si ei.
  Imi face impresia ca, pedelistilor nu le produce frisoane.Parca si asteptau momentul,doar aveau de gand sa vina cu un nou guvern in parlament.Se cunosc urmarile.Noua asumare a legii pensiilor aduce castig doar portocaliilor. 🙂

 50. dora Says:

  liviu,

  pensiile nerusinate ii supara pe cei multi,pe cei care sunt multumiti sunt tocmai varfurile mafiote.In parlament a votat PD-l pro si ceilalti contra.Ce inseamna asta?Onorabilii deputati isi pierd si mai mult credibilitatea.

  Inca ceva legat de sondaj:nu cred ca s-a facut la nivel national ,cuprinzand toate zonele tarii,ci in alea mai roscate si galbene.Unii nici n-au aflat de intrarea piratului in campanie ,ceea ce a mentinut starea de nesiguranta si deruta.Sa vedem peste 2-3 saptamani. 🙂

 51. dora Says:

  Stely,servus!

  Sunt de acord cu observatiile tale.Programul piratului se va axa pe reformarea statului si in functie de adversari va discuta si despre criza.

  A.Plesu in stilul lui caracteristic a si criticat unele gesturi ale piratului,dar in final a spus ca cei din tabara contra nu sunt frecventabili si nu se va ralia cu ei.A fost cat se poate de transparent in declaratie.Tonomatele folosesc doar partea cu criticile,nu si concluzia lui finala. 🙂

 52. Radu Humor Says:

  @ Stely
  Multumesc mult si eu pentru urari , si nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca ai pasit cu dreptul in noul an de viata !
  Marturie stau postarile tale ( 45 si 46), care pe mine m-au impresionat in mod deosebit !
  Cred ca si pe @ AVP, dar el e mai zgarcit la laude, si mai aplecat pe intepaturi, ca la injuraturi este altcineva, care n-are adversar, mai ales pe criza asta ( guvernamentala ) 😉

 53. Loda Says:

  Redog ;
  Da. udemeristii sunt ,,curve’ dar amunzant e ca atunci cand sunt curvele PDL-ului, vaaai ce curve bune sunt, iar cand nu, nu, sunt curve pur si simplu. 🙂 Asta pe acelasi principiu : hotii nostrii sunt mai putin hoti decat ai vostrii, caci sunt asi nostri 🙂 bleah, ce m-am saturat de stilul asta de politichie emotionala…

 54. Loda Says:

  Radule ;
  Sanatate si virtute ! 🙂

 55. Radu Humor Says:

  @ Viorel
  Fi sincer si recunoaste , ca daca n-am raspuns vreodata cuiva atunci cand am fost atacat, n-am facut-o ca nu am fost in stare, ci pentru ca au fost altii atat de josnici, si m-au interzis.
  Sper ca tu s-o faci cat mai tarziu, pentru ca la fel ca mine , stii cu ce se mananca cenzura, dar daca vei fi „rugat” s-o faci, o vei face,
  n’asha, ca doar ce nevoie au unii sa auda si acel glas al realitatii ;-), ce nu-i intotdeauna usor de suportat :mrgreen:

 56. Radu Humor Says:

  @ Loda
  Gand la gand cu bucurie !
  Chiar in postarea precedenta parca,daca as fi spus ca-i banuiesc pe UDMRisti de ipocrizie ( am si spus, dar nu aici ), as fi fost coplesit de ” calitatile” pe care nu le recunosc unor adevarati politicieni, etc….
  Daca s-ar schimba si n-ar vota motiunea ( posibil !) , ar deveni iar , ce-au fost pana ieri 😆 , dar niciodata ce sunt 😉

 57. dora Says:

  Salut opozitia!

  Sa ne mearga din plin la toti…..dar,sa ramanem lucizi si rezonabili.

  Radu,Loda -pe mine de ce nu ma atacati?Va temeti ca nu fac fatza? 🙂

 58. Doina Says:

  Basescu :
  „Sistemul (ticăloşit – n.r.) s-a mutat la suprafata în totalitatea lui. Acum îl putem identifica, putem pune mâna pe el. Vom discuta mai târziu, dar vă asigur că este la suprafaţă şi că-l vedeţi în fiecare zi.

  Probabil, nu reuşiţi să identificaţi tronsoanele lui, dar vom discuta în altă zi, mai către sfârşitul mandatului meu“

  Lazaroiu :
  Primul mandat a fost caracterizat de scoaterea la suprafata a sistemului ticalosit. Asta a presupus confruntare. Al doilea mandat e mai usor pentru ca sistemul ticalosit e acum la suprafata. Presedintele va pune curand degetul pe el”

 59. Radu Humor Says:

  @ Dora , pana nu-mi spui sub ce nume postai la
  @ Dorin Tudoran, am oarece retineri, cu toate ca ….
  Dar despre asta , la timpul potrivit, si cu cuvintele potrivite 😉

 60. constantin constans Says:

  @ Solutia, unica…(,,SOLUTIA FINALA,,)
  pai hai sa incepem cu CUIBURILE lui PlesitA & Magureanu & Caraiman & GELU VOICAN VOICULESCU

  AM GASIT ASTA PE BLOGUL DOMNULUI DAN BADEA (,,fostul prieten al domnului Nistorescu,,actualmente partener de BILIARD al aceluiasi
  domn Nistorescu cit si al domnilor SRS,VICTOR RONCEA &&&&&&&& +)

  ,,PS. Le multumesc foarte mult, pentru sustinere si solidaritate, cititorilor acestui blog, colegilor de „front” Niku_elektriku, Florin Budescu, Victor Roncea, Tiberiu Lovin, FocusBlog , NapocaNews şi, evident, luptătorilor de cursă lungă de pe site-ul Semper Fidelis, inclusiv „semperist-ului profesionist”.,,

  ©Dan Badea

  APROPO,
  poate cineva sa-mi spuna cine sunt astia?
  Semper Fidelis???????????????????

  http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?23416

  ps:
  noi stim numai ca lucreaza sub acoperire pentru PATRICIU si A.Nastase.VOI STITI ALCEVA?
  AVP????????

 61. constantin constans Says:

  GATA.
  ma duc la piscina.

 62. Stely Says:

  Liviu ,
  recunosc faptul ca si eu am fost contrariata de unele actiuni si atitudini ale lui T.Basescu ,in perioada ce a trecut de la instalarea guvernului E.Boc si pina acum..Eu cred ca el si-a dat seama ca fara presiuni puse pe institutii si societate in general ,nu se poate nimic. Prin atitudinea lui transanta si radicala, citeodata, a vrut ,in stil spartan,sa ne faca sa fim mai activi si prezenti in viata politica ,dar s-o si intelegem..Eu una m-am saturat ,ca, de douazeci de ani incoa’sa tot aud : politica „e o curva”,sau ca „nu-mi face mie nimic bun politica”sau ca „era mai bine pe vremea lui Ceausecu”..Eram invatati sa: Gindeasca „cineva” ,sa Faca „cineva”,ceva ,in locul nostru ,iar in momentul cind ne trezeam ca nimic nu ne convine, Sa dam vina „pe cineva”.
  Eu cred ca ,T.Basescu ,prin atitudinile lui,a vrut sa ne faca sa gindim la propriul interes..Legile asumate de guvern si sustinute si de T.Basescu ,nu puteau fi aminate ,iar, daca te informezi, ai sa vezi ca ele sunt facute pe baza de principii ..Salarizarea unica,pensia unica ,nu au cum sa supere pe toata lumea.. Supara numai o mica parte din salariatii bugetari si anume pe cei cu salarii”nesimtite „(asa cum ptru prima oara a spus-o T.Basescu) ..Deasemenea si la pensii..Legea pensiei unice repara o nedreptate flagranta..Erau pensii speciale de o suta de ori mai mari ca cea mai mica pensie..Deci ea nu are cum sa supere „pe toata lumea”,ci pe o mica parte dintre ei..
  Acestia ,insa, fiind tocmai cei pe care i-am votat (unii dintre noi in necunostinta de cauza )si-au atras de partea lor liderii de sindicate ,justitia ,si lideri de opinie din presa si televiziuni, ca sa contracareze hotarirea guvernului de a lua masuri (nu populiste ,cum se facea de obicei)ci masuri impuse de o realitate peste care nu se mai putea trece:Criza ecomomica..
  Fara reformarea si sistemului bugetar nu se poate iesi din ea..FMI, BM ,BERD ne-au imprumutat cu bani ca sa iesim din criza ,dar ei ni i-au dat cu garantii din partea guvernului, ca va lua masuri ..Este clar ca guvernul Boc cit si T.Basescu sunt in cazul asta niste ghinionisti..
  Nimeni nu isi doreste o Criza in an electoral..
  Eu cred, ca tocmai prin faptul ca ptru prima oara in 20 deani ,un presedinte si un premier, iau masuri care sunt dure ,dar necesare si merg contra „curentului” ,deci ,tocmai ptru asta trebuie sa-i sustinem ptru ca ei nu urmaresc decit interesul general (national)si nu pastrarea functiilor lor..
  Intr-un fel isi pun functiile „la bataie”..
  Asta trebuie sa intelegem si sa ne pozitionam de o parte sau de alta..
  Dar ,ca sa facem asta trebuie sa ne informam ..Eu nu mai ma informez din mass -media mogula ,ci numai de la „surse „sigure :presedinte si premier.
  P.S .R.Humor .Tu ce parere ai ? 😀

 63. Loda Says:

  constans :,,semper fidelis” este deviza SRI !

 64. Loda Says:

  Dora;
  Nu am inteles, de ce sa te ,,atacam” ? de fapt, pe cine atacam noi ? Deocamdata, aici, doar eu am fost atacata, dar nu bag in seama.Tu iti dai cu parerea, la fel facem si noi, toti credem ca e bine cum gandim, ramane de vazut in viitor, dar asta nu e motiv sa ne atacam, cel mult sda dialogam,parerea mea (citat Nicu Vacaroiu 🙂 )

 65. constantin constans Says:

  lasa-ma LODA CU lozincile culorile etc!!!

  SUNT REZERVISTI?

  @ Solutia, unica…(,,SOLUTIA FINALA,,)
  pai hai sa incepem cu CUIBURILE lui PlesitA & Magureanu & Caraman & GELU VOICAN VOICULESCU

 66. constantin constans Says:

  @loda????????????

  http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?23416

  ps:
  noi stim numai ca lucreaza sub acoperire pentru PATRICIU si A.Nastase.VOI STITI ALCEVA?
  AVP????????

 67. Stely Says:

  Loda,R Humor,
  Din pacate UDMR isi merita stampila cu prisosinta ,ptru simplu motiv ca „s-au vindut” ..Si-au vindut sprijinul politic celui care a dat mai mult..Nu putea fi „curva”daca sustinea guvernul Boc din simplu motiv ca nu avea obligatii fata de nimeni.. Ei nu aveau nici o intelegere parafata cu PNL ,cit sa-i oblige la respectarea ei..In consecinta UDMR se intelesese cu PD-L ,dar s-a razgindit ..A rupt intelegerea ptru ca altcineva i-a facut „ochi dulci”.. S-au lasat sedusi ca niste”curve”..

 68. dora Says:

  Radu,

  am comentat cu nikul meu de acum.A fost o confuzie ,din cauza Lodei,care a si cerut scuze pentru asta.As fi dorit sa fiu Rodica,n-am fost.Sper sa nu fii dezamagit…sau numai un pic. 🙂

 69. Radu Humor Says:

  @ Stely :
  „Dar ,ca sa facem asta trebuie sa ne informam ..Eu nu mai ma informez din mass -media mogula ,ci numai de la “surse “sigure :presedinte si premier.
  P.S .R.Humor .Tu ce parere ai ? ”

  Stiti unde gresiti voi ?
  Ca-i creditati cu prea multa incredere pe presedinte si premier 🙄
  Daca Basescu ar gandi ( ca de facut, intradevar , e foarte greu ) , cum gandesti tu @ Stely in locul lui, tara asta n-ar fi ajuns atat de rau :mrgreen:
  Si sa-ti mai spun ceva :
  e vinovat si pentru faptul ca a intarziat masurile bune pe care deabia acum vrea sa le ia ( pentru ca atunci cand va aparea, orice lege, dar in special astea cu pensiile si salariile , vor fi de nerecunoscut, din cauza fardurilor aplicate, prin tot felul de anexe si paragrafe ajutatoare, facute toate cu dedicatie :mrgreen:
  De asta nu le-a dat drumul pana acum, in afara de impactul electoral urmarit ;-), deoarece oricine se opune pierde din start >
  Recunosc, e foarte inteligent, dar la ce foloseste asta Romaniei, mie (noua),sau macar tie ( voua), daca tot ce concepe atat de diabolic si inteligent ii foloseste doar lui (lor).
  A veni acum si spune ca un mandat l-ai folosit ca sa descoperi raul si mai vrei unul ca sa-l starpesti, provoaca manie si ilaritate, pentru ca eu l-am ales s-a descopere in /decoperteze sistemul ticalosit, mult mai repede si sa inceapa sa-l pedepseasca chiar din primul mandat ( daca-i mai ramanea ceva de facut , noi nu-l lasam sa plece pana nu-si termina treaba 😉

 70. Loda Says:

  Radu :
  Confirm spusele Dorei, am fost intr-o ,,eroare gresita” ,mi-am cerut si scuze, am gasit-o pe blogul lui Tudoran sub nickul ei.

 71. Loda Says:

  constans :
  Nu stiu nimc, ce stiu ti-am spus, ca ,,semper fidelis” e deviza (nu lozinca )SRI, dar oricine poate sa o preia.

 72. Radu Humor Says:

  De fapt vroiam sa incep prin a-ti spune ca , oricat de de incredere cele doua surse ( eu nu-i cred ;-)), obligatoriu trebuia sa mai consulti una 🙄
  Si bloggurile pot fi asemenea surse, chiar pentru oameni nici pe departe atat de inteligenti si perspicace ca tine …

 73. dora Says:

  Loda,asa este! 🙂

 74. dora Says:

  Radu,

  vezi si tu gresesti:de ce actiunile unui sef de sta-atat cai ii ingaduie constitutia -trebuie puse numai si numai in interes personal?De ce totul este trecut prin aceasta prisma de politician care urmareste puterea?Oare restul politicienilor ce fac?Te-am mai intrebat o data ,lupta politica nu se da pentru putere si nu se aplica PR in favoarea unui candidat?Intrebarile mele sunt retorice,era necesar.Stii jocul e cam asa:ia,da-te tu la oparte ca vreau sa vin eu in locul tau.Problema e alta:omul politic trebuie sa fie motivat,determinat cu vointa ferma de a face ceva pozitiv si de a lupta cu toate mijloacele democratice-bine alese- pentru a te impune. Eu nu-mi doresc un presedinte decorativ,unul ce se teme si de umbra sa sau unul care da bir cu fugitii la cel mai mic impediment.Si-mi repugna numai gandul la un presdinte marioneta tinut de turul pantalonilor de altii….adica de adevaratii manuitori(cu enorme interese) 🙂

 75. Radu Humor Says:

  @ Dora
  Chiar daca e greu de crezut, ma bucur ca nu esti @Rodica, pentru ca atunci flerul meu intelectual ar fi primit o mica „lovitura”, nu, nu sub centura, ci undeva, unde pe mine ma doare mai tare :
  capacitatea de a reface citind randurile cuiva, aproape si fizionomia, nu doar caracterul …
  N-ai de ce sa crezi ca m-ai dezamagit, dimpotriva, comentariile tale au savoarea gandurilor curate si necontrafacute, uneori doar usor credule in intentiile de bine ale unora, ce doar mimeaza cu maiestrie interesul pentru binele aproapelui , ascuzand insa cu buna stiinta Maieul sau camasa, care nu suntem nici tu, nici eu 🙄
  Asa ca, bun venit in sufletul meu, @ Dora !
  Alaturi de celelalte amazoane, ce-si apara cu inversunare, bloggurile si convingerile !

 76. dora Says:

  Si inca ceva:daca Tariceanu nu era in postura de papusa manipulata si n-o mazilea pe M.Macavei,nu se razgandea pt.anticipate,alta era acum situatia si legile de care tot discutam erau adoptate.Si nu ajungeam la acea mascarada de suspendare.

 77. Radu Humor Says:

  @ AVP
  Gata, gata !
  Am plecat, scuze !

 78. dora Says:

  Radu,

  da,tocmai mi-ai facut o declaratie de amor.Sa fii convins ca n-ai gresit in privinta mea.Poate eu sunt aceea care gresesc ,fiind prea deschisa in gand si suflet. 😆

 79. Radu Humor Says:

  @ Dora
  Stii ce ? Nimeni nu se mai indoieste de tzeapa pe care-ar fi luat-o Tariceanu, mai ales acum dupa ce au iesit la iveala atatea planuri ale
  Basescului, dar mai ales faptul ca nu poate construi, ci doar distruge ( pana acum 3 guverne, cu Boc daca s-ar pune- 4 😆
  Chiar sa fie toti politicienii din celelalte partide prosti gramada si Piratul mai inteligent decat poate intelege populimea romana 😉 ???!!

 80. Radu Humor Says:

  Nu gresesti @ Dora !
  Faci o nota aparte in peisajul unei lumi pestrite, prin felul tau sincer si dezinteresat.
  Ma bucur ca m-ai confirmat !
  Revin dupa ….

 81. emil Says:

  „revin dupa” …. dupa o repriza de laba , poate !

  **********

  AVP , bre amice ……. chiar ca-mi vine sa vomit cind am revenit prin batatura dumitale , acum !

  De asta spuneam eu ca s-a intors lumea cu craci-n sus , cind au ajuns sa se joace in oborukl virtual , lupul si mielul !

  Ca doar e democratie si trebuie , musai , schimb de ideei si de opinii , nu ? eheee !!

  Tare lume „amarita” sub flamura portocalie ! D-aia fac kakanii ce vor cu „gherila” pirita , pedelista !

  Am trecut doar sa-mi iau „la revedere” de la dumneata …… poate ne-om mai vedea prin imensitatea netului !

  Cu multumiri si respect maxim , MAESTRE AVP !

  Emil

 82. theo Says:

  emil,

  si eu m-am bucurat, cä vii iar.

 83. DespinaVestea Says:

  Emil,
  Eu veneam aici SPECIAL pentru tine !
  In unele momente si pe mine m-a dezamagit AVP dar l-am iertat in primul rand pt ca acum 40 de ani a fost CURAJOS.Are si el calitati si defecte.
  Stiu ca AVP tine mult la tine si e mandru de tine !
  Eu inteleg perfect motivul invocat de tine.
  De asta nici nu ma ambalez in prea multe comentarii
  Incearca sa reconsideri, totusi

  Scriu asta cu foarte mult respect pentru tine ,pentru CARACTERUL PE CARE-L AI SI PENTRU PRINCIIPIILE PE CARE LE APERI
  Esti un om ONEST ,ceea ce rar se gaseste ,nu numai in Romania ,dar chiar si in lume.
  Astept sa ne mai intalnim prin spatiu

  Esti un exemplu de VERTICALITATE SI CORECTITUDINE,BANII NU TE-AU CORUPT si ma bucur ca am intalnit astfel de oameni in blogodsfera.Nu sunt multi
  Felicitari

  Despina

 84. Stely Says:

  „Când bărbaţii îşi fac de lucru cu femeile sunt torşi ca fuiorul ”
  Thor,
  citeste te rog maxima de mai sus …
  Lasa-ne si pe noi sa-l toarcem „ca fuiorul” pe R.Humor..
  Tocmai cind vroiam sa-l iau putin si „la melitat” a plecat. Nu a mai putut face fata nici la rationamentul clar al Dorei,nici la explicatiile mele catre Liviu ..Am vrut sa-i stiu raspunsul ca sa i-l ofer lui Liviu spre comparatie si sa discearna mai bine.In cazul in care este sustinator al lui T.Basescu ,are de ales :ma crede pe mine care sunt ca si el („pupina”)sau pe Radu H.care este si el un „pupin”,dar al lui Crin Antonescu..

 85. Radu Humor Says:

  @ Stely
  @ Emil tot pleca, daca nu intram eu pe acest forum ( e drept ca poate mai putin catranit ), si-mi pare sincer rau pentru el :
  a crezut sincer in Basescu, numai ca s-a trezit mai tarziu decat mine …
  N-as vrea sa castige Basescu ca @ Emil ar urma sa revina intr-o functie apropiata celei a lui Draghici .
  Prefer sa-l stiu dezamagit o vreme, decat obligat sa faca „dreptate”, cum intelege el :mrgreen:
  Si ca sa vezi ca nu o tin doar pentru mine, ia si tu @Emile, drept amintire, o laba… peste ochi, sa nu te deochi 😆

 86. Radu Humor Says:

  @ Stely
  Stii de unde se apuca caierul ?
  Da-i drumul !

 87. constantin constans Says:

  ,,Poate apărea un partid nou în România?,,

  FOARTE INTERESANTA DEZBATEREA PROPUSA DE DOMNUL Costi Rogozanu pe blogul sau aici:

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/dezbatere-vp-poate-aparea-un-partid-nou-in-romania-7317.html

  POATE ESTE SI DOMNUL TISMANEANU INTERESAT SA PARTICIPE LA ACEASTA DEZBATERE……?

 88. dora Says:

  Reddog,

  tu ai spus-o mai plastic despre udmr.Da’,uite ce zice Boda,un simpatizant al etnicilor maghiari( poate si component):”lasa-adresandu-se EP Frunda -ca si voi ati deveniti balcanici….ba,chiar damboviteni”.

  D-ul Frunda ce era sa faca?A rosit pana-n varful urechilor. 🙂

 89. dora Says:

  emile,

  nu e lume „amarata”sub flamura portocalie. Cei care si-au asumat acest statut sunt consecventi.Altii, care s-au dovedit oscilanti si chiar au facut pasul inapoi au probabil motivele lor,or, n-au fost corecti cu ei de la bun inceput.Tu judeci corect si, exceptand momentele de furie sau neintelegeri cu anumite persoane(nu le-am urmarit cauza )esti un adevarat luptator pentru o idee.Eu tare suparata am fost cand ai rupt legatura cu noi si m-am bucurat cand ai revenit.Simt ca ceva se intapla cu tine si imi pare rau.Gata!Nu caut sa inteleg ceea ce tu nu vrei sa ne lamuresti.

 90. Stely Says:

  Dora,
  Cred ca am zbircit-o iar 🙄 De data asta noi doua..Vad ca am ramas singurele ..Si eu cred ca nici Loda si nici Radu H.nu au puterea sa ne covinga cu argumente de genul celor spuse mai sus..Am spus si o mai spun si acum:toate blogurile portocalii sunt frecventate de oameni(baieti si fete )de calitate, cu opinii bine conturate , sustinute cu argumente bine fundamentate , bazate pe informatie si principii .Suntem imbatabili!
  Kkanii si galbenii nu-si poat sustine opiniile cu argumente ..Opiniile lor sunt atit de stravezii si hilare incit chiar nu trebuie sa ne mai lungim la vorba cu ei..Orice le-ai spune ei tot pe-a lor o tin..Prin urmare nici noi nu putem sa-i influientam pe ei si intradevar ar trebui sa nu le mai cintam in struna .Noi nu putem sa fim toleranti cu cei care gindesc leit ca Crin Antonescu,N.Nicolai,Geoana sau Ilici..Asa ca Thor are dreptate ,dar numai cind ii trateaza pe inamicii nostrii politici cu aceiasi moneda..Nu sunt de acord insa cind ii baga in aceiasi oala si pe amicii portocalii..Cred ca ar trebui sa-si ajusteze tirul..

 91. Stely Says:

  Aloo ! nu-i nimeni p’aici?..Ati amutit ? v-ati suparat sau v-ati culcat ?
  AVP,
  hai,vino si pune concluziile zilei !sau sa spui macar”Noapte buna!”

 92. AVP Says:

  Fetelor, n-ati zbarcit-o chiar deloc… 🙂

  Va urmaresc de dupa gard gracioasa evolutie, insa, ocupat fiind cu-o chestiutza reala presanta, nu pot sa ma bag in discution. Plus ca sunt inca bulversat de fluctuatiile umorale ale lu my friend Thor, care stie bine ca e amoarea tutulor si mai ales a fetelor, aloo… Pe bune, chiar am observat ca cand Thor apare, soarele rasare, reshpektive se dubleaza ratele de vizualizare… ! 😯

  Asa ca nu putem decat sa-l rugam sa vina dreq inapoi si-i promit ca daca se va mai lua fiorosu Toton de el sau de noi, il jupoi… 😳

  😳

 93. dora Says:

  Stely,

  asta e „natzia”si „tratatia”.Ei toate se rezonva.

  Eu trag cu urechea la B1 unde e invitat Honoriu Prigoana,istet care-l apara pe Base ,Andrei Tinu care e dezamagit de pirat si…a urmat ploaia de invective stiute de la peremisti.A mai vb.si Gava,liberal.I s-au adus acuze piratului ca n-am fost vizitati de sefi de state si nu avem imagine buna in exterior(Acuza si din partea lui A.Plesu).Doar Prigoana a spus rapid de summitul NATO,cand Base i-a pus la aceeasi masa pe Bush si Putin.Minte brici,nu alta. ( 😳 )

 94. dora Says:

  Vine….Bocut la B1. 🙂

 95. dora Says:

  Viorele,

  tu ne rasfeti!

  Recunoaste ca,am fost tare harnica azi.Am postat dimineata devreme.

  azi a fost mare nebunie pe la tonomate si tolomaci….de asta a fost un pic de liniste.Nu-ti face griji! 🙂

 96. AVP Says:

  Dora, esti sufletu petrecerilor, asa-i ? 🙂

 97. Stely Says:

  Dora,
  Urmaresc si eu acum la „Nasu”un interviu al A.Pora la „Revista 22”,cu Mitrea..E aiuritor ..Mitrea da in vileag toata mizeria pesedista ,dar si ceva referitor la un grup „Moscova” ,din care Geoana ar face parte ..Geoana e prizonierul lui Vanghelie si Hrebenciuc ..Este santajat,sigur,dar nu stie cu ce..

 98. maria Says:

  Dora,Stely, AVP
  Iti spun sincer ca si pe mine ma agaseaza personajele astea care batuie pe blogurile portocalii cu misiune , din masochism sau dupa exemplul lui Pacuraru .Nici nu trebuie sa-i citesc , mi se intoarce stomacul pe dos numai cand le vad gravatarul si dau back in ideea ca poate mai tarziu canta pe la alte mese.
  Nu fac altceva decat sa devieze discutii si sa incerce sa te scoata din ritm si din minti .
  Sunt atat de scarbita de mizeriile astea de jurnalisti si de politicieni pesedepenele , incat oricine le propaga ideile in virtual sau in real imi provoaca aceeasi stare .

 99. DespinaVestea Says:

  Maria
  Si sa nu uitam ca sunt PLATITI sa faca asa ceva

 100. Stely Says:

  Despina,Maria,
  Aveti dreptate,dar de ce n-ati intervenit si voi..Cind ii vedeti ,nu-i ocoliti,ci infruntati-i !Daca voi ati fi facut asta ,poate ca am fi prins si noi curaj si am fi fost mai agresive .E nevoie de toti ..Sunt unii care intra pe acest blog numai din dorinta de a gasi un sprijin moral..Sunt speriati de zvonuri si manipulati de sondaje..Ei intra aici sperind ca afla ceva concret si „de bine”.Au nevoie de o certitudine.Macar sa-si gaseasca corespondentul opiniilor personale ..Vor sa nu se simta singuri..
  Mie mi s-a parut ca @Liviu este unul dintre ei.Am gasit de cuviinta sa-i spun cu argumentele mele care este cauza ptru care T.Basescu si E.Boc au hotarit sa mearga pe adoptarea unor legi impopulare..Mai cred ca si duelurile astea cu Loda si R.Humor sunt folositoare ptru unii.Ei au nevoie sa stie sa-i contracareze pe cei ca Loda si R.Humor..

 101. Stely Says:

  Am prins suta! ..Sic! 😀

 102. DespinaVestea Says:

  Stely,
  Nu trebuie sa ne certi.
  Problema mea este ca n-am timp.(Si acuma lucrez).
  Pe de alta parte ,chiar daca as avea,
  ce sens are sa ma cert eu cu unii care sunt platiti?
  Sa-i ajut sa-si castige banii?

 103. maria Says:

  Stely,
  E treaba ta cum procedezi , eu mi-am spus doar pozitia mea , nu v-am facut reprosuri.Pe mine una nu ma tenteaza sa cunosc parerile stafiilor comuniste cu creierul spalat de Nastase sau Patriciu .

 104. AVP Says:

  Maria si Despina, aici e un blog liber, poate veni oricine, se discuta orice, invinge cine poate… Nimeni, niciodata, nu va fi cenzurat, ci doar combatut. Sau ignorat.

  Pentru opiniile care depasesc limita bunului simt sau chiar a legii, ip-ul si adresa de e-mail ale opinentului fraudulos vor sta la dispozitia organelor de resort, in ultima instanta. Chestia cu anonymatul pe internet e o mumoasa gogoasha, si nu de ieri, de alaltarea, ci de la bun inceput, aloo…

  Si inca ceva: in afara de cei care participa la discutii pe forum, sunt mult mai multi cei care doar se uita la saga comunitatii virtuale. De aceea, un partid – de-un paregzamplu – care ignora importanta comunitatilor virtuale in formarea opiniei publice, chiar si la noi, unde internetul inca nu are o raspandire foarte mare, e pierdut…

  Noapte buna va zic. Si ramanem pretini 🙂

 105. DespinaVestea Says:

  Din partea mea,cei care simt eu ca sunt platiti vor fi ignorati.Sunt convinsa ca vor face si ei la fel.

  In rest, binenteles ca ramanem prieteni,AVP
  Cu asa un poesel este o onoare sa conversezi din cand in cand !

 106. dora Says:

  maria,

  ai dreptate si tu.De obicei pe blogurile noastre nu intru in conflicte,ma feresc.Cu mine s-a purtat rezonabil Radu si repetarea pozitiei mele nu cred sa dauneze ,din contra.Am vazut insa ca s-a purtat ca un mojic cu emil si asta nu-i de acceptat. 🙂

 107. Stely Says:

  Atunci va zic si eu” Noapte buna !” Sper ca miine va fi o zi cu mai multe interventii portocalii .

 108. dora Says:

  Despina,

  uite eu niciodata nu m-am gandit ca cei care scriu pe blogurile oranj ar fi platiti.Sunt naiva,asa-i?Ma rog!De multe ori simt ca nu sunt observata si cand ma abordeaza cineva,chiar cu alte opinii nu refuz sa raspund. 🙂

 109. DespinaVestea Says:

  Dora,
  Mie mi-a amintit recent treba ce cei plaiti cineva pe blogul lui Theophyl.
  In sfarsit, sa ne vedem de-ale noastre.
  Eu va urez noapte buna si sper sa mai vina si Emil

 110. dora Says:

  Stely,

  si eu am urmarit-o pe A.Pora.Am retinut aceleasi idei:grupul reactivat de baieti cu Geoana(santajat?).ofiteri acoperiti si baroni locali.Daca s-ar descoperi.prostanacul n-ar mai putea continua cursa. 🙂

 111. dora Says:

  Voi stiti ca la Nasul unde a fost invitat Bocut, 90% din telespectatori au fost de partea Lui?S-au trimis 4800 de SMS-uri.

 112. dora Says:

  Viorele,de unde ai ghicit ca sunt petrecareata si anim gasca? 😆

 113. dora Says:

  Despi noapte buna si somn usor! 😆

 114. constantin constans Says:

  @avp
  tu i-ai dat ideia de TITLU domnului Andrei Cornea?

  http://www.revista22.ro/diavolul-sau-fiu-su-6701.html

 115. AVP Says:

  Fii serios, CC, nici nu-l cunosc pe domnu…

  Postare noua !

  Noapte buna !

 116. theo Says:

  boc,

  este cel mai cinstit si muncitor premier , care la avut romania vreodatä.

  nenorocitzi de häitasi sindicali, care scot lumea in stradä, sunt slugoii celor

  ce vor sä distrugä romania.

  dece nu se trezesc romanii,? pe ei sä-i arunce afarä.

 117. theo Says:

  UITATI-VÄ LA B1 IN RELUARE;

  NU VETZI REGRETA:

  DAN BADEA , ARE CEVA INTERESAT PE BLOG:

 118. theo Says:

  mergeti si la HULTANUL, este un prieten talentat si devotat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s